Missä olet, treeni-into?

08.01.2015

Mä hukkasin sen. Koko syksyn huipussaan ollut treenimotivaatio ja hyvä fyysinen olo, ne on menneen talven lumia ne. Voin selitellä tätä itselleni hirveällä stressirutistuksella ennen lomaa, ja siihen keksimälläni ”voisin möllöttää vaan sohvalla syömässä kinkkuleipiä ja konvehteja loman ajan”-hoitokeinolla joka yllättäen ei ollut se paras mahdollinen keino hoitaa väsymystä ja ylikierroksilla käyneitä aivoja. Mutta totuus on ihan puhdas laiskuus, ja se että suklaa on liian hyvää. Nyt olo on turvonnut, vetelä ja ällö. Ja kokoajan tekee mieli sitä pirun suklaata, josta jo kerran pääsin niin hyvin eroon. Viimeksi olen treenannut 20.12. ja sen jälkeen en ole muutamaa bussiin juoksua tai lasten kanssa tanssittua hetkeä lukuunottamatta liikauttanut eväänikään.

Treenivaatteet ja viime viikolla ostetut uudet käsipainot mulkoilevat mua säälivästi kaapin perukoilta aina kun avaan sen. Juoksukengät ovat syyttävä sormi pystyssä eteisessä. Joka kerta kun kävelen jääkaapille ottamaan vain sitä yhtä pientä rocky road -palaa, mua ällöttää, kaipaan vaan suklaan makua vaikka ällöttää. Lakkasin sentään jo tekemästä rocky roadia, vaikka se loppui muutama päivä sitten. Siirsin käsipainot kaapista pöydälle, tuijottamaan vielä säälivämmin mua. Kyllä mä vielä teille näytän, painot, en huomenna, en kohta, vaan nyt.

P1010434xNyt on aika ottaa itseä niskasta kiinni, ja lopettaa tämä pelleily. Se on omalla kohdallani jo täysin todettu fakta, että voin ja jaksan paljon paremmin, ja olen itsevarmempi, kun pidän kunnosta huolta ja vedän treenipöksyt jalkaan ainakin muutaman kerran viikossa. Ehkä suurin tekijä mulla tässä laiskuroinnissa on ollut se, että huomasin viimeksi miten nopeasti liikunta vaikuttaa, ja miten nopeasti saan itseni kuntoon jos niin haluan. On ollut helppo ajatella että eihän tässä mitään hätää ole, kun kesäänkin on paljon aikaa jne. Mutta oikeasti, millään bikinikunnolla ei ole mitään väliä, jos fyysisesti on paska olo. Hyvä olo on paljon tärkeämpää kuin se miltä näyttää.

P1010460xJälleen kerran mä joudun haastamaan itseni julkisesti, jotta julkisuuden paine pitäisi mut liikunnan tiellä, eikä kävisi niinkuin nyt, että olen vaan löhönnyt sohvalla ja soimannut itseäni. Minä, Iina, lupaan ja vannon nyt, että söin eilen viimeisen suklaapalan (ilman hyvää syytä), ja pidin viime viikolla viimeisen treenittömän viikon koko keväänä. En aio tehdä itselleni tiukkoja sääntöjä, tai kieltäytyä suklaakakusta pressissä tai kahvilassa kaverin kanssa, mutta tämä jatkuva mässäily-makoilukierre on nyt katkaistava. Helou käsipainot ja hyvä fiilis, täältä tullaan!

P1010462xLopetin edellisen lauseen kahden aikaan päivällä, raapustin ruutupaperille itselleni tämän päivän treeniohjelman lennosta, kiskoin treenipökät jalkaan ja rupesin hommiin. Vedin sellaisen tehopaketin että jalat tärisee vieläkin, saa nähdä miltä kävely maistuu huomenna. Mutta mä tein sen, katkaisin tämän möllötyksen, ja nyt en perkele enää palaa siihen takaisin. Mulla on niin niin niin hyvä fiilis nyt, niin voittajafiilis. Kun mä luin nuo aiemmin kirjoittamani lauseet paperilta, mulle tuli halu vihdoinkin lopettaa olemasta laiska vetelys ja treenata.

P1010492xHuomiseksi on ohjelma rustattuna valmiiksi, ja aion tehdä itselleni neljä eri ohjelmaa joita teen viikon eri päivinä. En ole mikään asiantuntija tai personal traineri, mutta sen verran paljon olen tehnyt syksyn aikana eri ohjelmia kuitenkin, että olen löytänyt sellaiset hyvät ja tehokkaat liikkeet, joita tykkään tehdä ja jotka tuntuvat. Jätin kaiken turhan kikkailun pois, ja korvasin ne toimivilla perusliikkeillä. Tästä se lähtee, tänä keväänä mä aion voida paremmin kuin ikinä ennen!

Kuinka moni muu katkaisi liiikuntaputken joululomalla ja keskittyi enemmän konvehtirasian avaustaitojen treenaamiseen? :D 


38 Responses to “Missä olet, treeni-into?”

 1. Avatar Muumimamma sanoo:

  Yesss hei! Hyvä hyvä!
  Mä todella haluaisin saada saman motivaatiobuustin :) Haluaisitko auttaa ja antaa hyviä vinkkejä juuri niistä perusliikkeistä ja siitä miten kotona voi treenata :) Minun elämäntilanteessa nimittäin tämä kotona treenaminen on se juttu! Pitäisi vaan ottaa itsensä niskasta kiinni..niin kuin sinä sanoit, ei ole edes kyse mistään bikinikunnosta vaan siitä omasta hyvästä olosta! Kiitos ihanasta blogista!

  • Avatar Aino sanoo:

   Hei! Musta ois kans kiva jos voisit jakaa jotain tekemiäsi perusliikkeitä, joita voi tehdä kotonakin :) Tsemppiä treenailuun!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon<3 Kyllä mä kirjoitan mielelläni niistä liikkeistä ja kotitreeneistä muutenkin, täytyy tehdä mahdollisimman pian :)! Mä oon laiska lähtemään mihinkään, siksi treenaan kotona ;D Tsemppiä, kyllä se motivaatio sieltä tulee <3 Ihanaa kevättä!

 2. Haa! Sovitin noita samoja trikoita mutta päädyin vielä räikeämpiin :D Sun päällä ne näyttää hyvältä, mä näytin vaan hobittijalkaiselta…..

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Hahaa kiitos Anna<3 Näin sun pökät instassa, oli ihan törkeen päheet!! :DD<3

 3. Avatar kaisla sanoo:

  I feel you Iina! En tajua, syksyllä olin ihan ”juokseminen on niin mun juttu, tätä en lopeta koskaan” ja kävin päivittäin edes kävelylenkillä. Nyt jouluna jotenkin jäin siihen ”no ehkä huomenna, jos nyt pari palaa suklaata, voinhan mä nyt vielä palan kakkua syödä” -kierteeseen ja olo sen mukainen! Ei ne pari lisäkiloa haittaa ollenkaan, mutta olo on sellainen veltto, löllö ja pöhöttynyt niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

  Huomenna se on poikki ja lähden heti aamusta juoksemaan! Tsemppiä sinne myös

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   IHanaa että mä en oo ainoa!! :D Siis mulla oli just sama kierre :D Tsempit sinnekin ja kiitos paljon<3

 4. Avatar iina sanoo:

  Löllöfiilis on jatkunut vähän pidemmän aikaa täällä… Sain kuitenkin nyt joululahjaksi kahvakuulan, jolla olen vetänyt kaksi treeniä tällä viikolla. Yritin etsiä netistä jotain treeniohjelmaa, joka kehittäisi tasaisesti koko kroppaa, tämä nykyinen kun tuntuu vaikuttavan vain takareisiin (kävely oli eilen aika tuskaista :D) ja käsivarsiin. Olisko sulla antaa vinkkiä joistain perusliikkeistä?

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Ihana joululahja! :) Mä treenaan itse silleen jalkapäivä-mahapäivä-käsipäivä-kokokroppapäivä, eli yleensä treenaan aina tiettyä osaa kerrallaan, mut kerran viikossa koko kroppaa! :) Voin mä vinkata kahvakuulaliikkeistäkin vaikka treenipostauksessa, jota lupailin tuossa ylempänäkin, ilman kuvia niitä on vaikeampi selostaa! :) Go sinä, hyvin on lähteny treenit käyntiin, tsemppiä keväälle!! :)

 5. Avatar jonu sanoo:

  Täällä kanssa yksi laiskuri! Olin kahden viikon lomalla töistä ja salilla en käynyt kertaakaan. Ainut liikunta oli lapsen kanssa ulkoilut ja kotona jääkaapilla ravaaminen. Suklaata tuli ahmittua ällötykseen asti. Mutta sehän kuuluu jouluun eikö vain? Eihän sillon kannata stressata! Eilen sitten sain lähdettyä salille ja ai että miten ihana olo oli sen jälkeen!

  • Avatar jonu sanoo:

   Loppu tekstistäni jäi näköjään pois.. Tsemppiä treeneihin ! Olisi mukava kuulla millaisia liikkeitä sinun treenit sisältää!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Hahhaa kuulostaa niin tutulta! :D Mut joo oot kyllä oikeessa, kyllä se kuuluu jouluun, vaikka aina joulun jälkeen mua ainakin stressaa se löllöfiilis :D ONneksi se helpottaa nopeasti kun vaan lähtee liikkeelle! :) Mä kirjoittelen liikkeistä seuraavassa treenipostauksessa, kun moni tuntui olevan kiinnostunut! :) Kiitos paljon ja tsempit sinnekin<3

 6. Avatar VILMULII sanoo:

  Saakeli soikoon puhut niin asiaa! Nyt minä, Vilma, lupaan myös sulle henkilökohtasesti lopettaa tän suklaan syönnin! Liikuntaa mulle tulee kilpaurheilun puolesta noin 20h viikossa, eli sen puoleen ei ongelmaa, mutta tää syöpöttely, ei herranjestas sentään! Kuusi vaivaista päivää pysyin totaalisessa herkkulakossa, mutta tänään ratkesin siihen suklaaseen.. Tavoitteena oli olla tammikuun loppuun saakka herkkulakossa, mutta voi suklaa minkä teit mennessäsi mahaani. Eikä nyt puhuta mistään pienistä määristä.. Kiitos tästä postauksesta, otan susta nyt mallia ja lopetan tän naurettavan possuttamisen!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Hyvä VIlma!! :D Mä oon niiiiin sun hengenheimolainen suklaan kanssa, miksi se on niin hyvää :DD Mutta oot ihana, kiitos paljon sulle vaan ja tsemppiä, elämä ilman sulklaata on rankkaa!! :D <3

 7. Avatar sannanna sanoo:

  Ite oon ollut jo neljä päivää herkkulakossa! Okei, tiedän että neljä päivää kuulostaa ihan säälittävältä määrältä, mutta mulle se on paljon :D Etenkin joulunajan herkutteluputken jälkeen, kun söin kaksi viikkoa päivittäin herkkuja… Muutenkin syön useamman kerran viikossa. Mutta nyt päätin yrittää, että pidän ainoastaan yhden herkkupäivän viikossa :) Suklaa on ehkä pahin vihollinen, varsinkin kun kaapissa olisi vielä joulukonvehteja jäljellä, mutta jollain ihmeellisellä tahdonvoimalla oon pysytellyt niistä erossa alkuviikon, lauantaina vasta annan itselleni luvan mennä napsimaan sieltä… :D Liikuntaakin tahtoisin lisätä, mutta oon aivan rapakunnossa, joten se tuntuu hankalalta… Katsotaan miten mun käy! :D

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Hei neljä päivää on hyvin! Toivottavasti sujuu jatkokin hyvin, mä tiedän miten hankalaa se on koska oon oikeasti pahemman luokan suklaa-addikti, jos suklaa on loppu nii sit syön oikeesti vaikka kaakaojauhoa jossa on vähän maitoa :DDDDdd no okei nyt oon ollut kyllä ilman, mutta siis suklaa on kyllä niin paha! Tsemppiä sulle kevääseen <3

 8. Avatar M sanoo:

  Olisin tosi onnellinen jos jakaisit meille niitä perusliikkeitä! Mulla on ollu kahvakuula jo aika kauan mut pitäis nyt keksiä sellanen hyvä ohjelma mitä alkais tekemään. Tosin mulla on vähän vaikeuksia esim. polvien kanssa mut haluaisin silti päästä treenaamaan tota kahvakuulaa kun en vielä ainakaan voi lenkkeillä. :)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Joo mä jaan liikkeitä seuraavassa treenipostauksessa kun moni tuntui toivovan! :) Ja voin kysyä Otolta polviystävällisiä liikkeitä, kun sekin treenaa kahvakuulalla, vaikka sillä on polvet tosi huonona ollut jo vuosia!

 9. Avatar Linkku sanoo:

  Hyvä sä!! Ei oo helppoo pistää itteensä takas ruotuun mutta onneks onnistuit siinä, keep it that way! :)

  Mullaki on nyt jouluaikaan ollu treenien kanssa vähä niin ja näin mut siihen on hyvä syy :D tiesin että vuoden alkupuolelta alkaa tiukka cheerleadingtreenaus SM-tason joukkueessa joten annoin itelleni luvan löhöillä ja laiskotella kun vielä voi :D joten kyllä tämä tästä kun maanantaina treenit lähtee käyntiin, en jaksais odottaa enää!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos ihana<3 Ja joo ei oo kyllä helppoa!! :D Hyvä että rentouduit lomalla kun vielä sait rentoutua, tsemppiä treenehin! <3 Sulle tulee varmasti huippu kevät!

 10. Avatar miakristamaria sanoo:

  Oi ihana Iina! Kiitos tästä postauksesta, se sai omat silmäni aukeamaan. Mun esikoistytär syntyi lokakuun loppupuolella ja raskausaikaa varjosti raskausajan diabetes, jonka myötä painoa tuli p a l j o n. Noh, nyt olen jämähtänyt kotiin sohvan nurkkaan tyttö ja suklaat kainalossa. Mullakin kahvakuula on huudellut olohuoneen nurkassa nimeäni viikkojen ajan, mutten ole vaivautunut tarttumaan siihen. Nyt asiaan tulee muutos! Olen niin rapakunnossa että hävettää! Kiitos että jaoit tämän asian kanssamme. Voisitko millään paljastaa treeniohjelmaasi? Jos sieltä vaikka jotain vinkkejä saisi kotitreeniä varten :) tsemppiä sinulle! <3

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi ihana sinä, kiva kuulla että postaus herätti liikuntahimoja!! <3 Muista olla itsellesi armollinen kuitenkin, sulla on tosi vähän aikaa synnytyksestä, älä ota mitään paineita ainakaan, teet tasan sillä tavalla kuin itsestäsi tuntuu hyvältä! :) Voin mä jakaa niitä liikkeitä täällä, moni muukin niitä pyyteli niin ajattelin tehdä mahd. pian tässä treenipostauksen jossa olisi ainakin yhden treenin perusliikkeet (8 liikettä) :)! Tsemppiä sinnekin ja ihanaa vauvantuoksuista arkea ja kevättä<3

 11. Avatar Jelena sanoo:

  Mä vaan ihailen tota sun intoa! Itsehän olen koko syksyn puhunu treenaamisesta, mutta lopputuloksena mä en oo edes aloittanut :D Itselleni selittelin sitä hirveellä kiireellä ja stressillä (jota olisi ehkä voinut hoitaa kenties muutaman kilometrin juoksulenkillä pari kertaa viikossa?), mutta oikeesti olin vain laiska. Sitten joulukuussa, kun se motivaatio ihan oikeesti iski niin mä olin kipeenä. Ja olen sitä edelleen. Tosin musta tuntuu, että mä olen aina pienessä flunssassa (= mulle on normaalia, että yskähtelen pävittäin vähän, erityisesti innostuessani jostakin) ja en tiedä, koska olisi oikea aika treenata, jotta en ”pahenna mun sairautta”.

  Mutta ehkä mä teen samanlaisen liikkeen kuin sä ja aloitan vielä tällä viikolla. Tänään en kerkeä, kun koulusta lähden suoraan kaverille toiselle paikkakunnalle, mutta huomenna tai ihan viimeistään sunnuntaina mun löhöily loppuu! Ostin avomiehelleni joululahjaksi tangon, jossa voi vaihtaa painoja aina 15 kg asti, joten nyt ne pääsevät miehen linnakkeesta (konehuoneesta) olohuonetta koristamaan ja mua syyllistämään!

  Oot kyllä paras motivaattori ikinä! :)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   VOi ihana sinä, kiitos ihan hurjasti sun sanoista <3 Mä niiiiin tiedän mistä sä puhut, ihan liian pitkään kärsin huonosta olosta koska en vaan jaksanut tehdä asialle mitään. Se aloittaminen on raskasta, mutta kun saa itsensä ylös ja liikkeelle, siitä nauttii ja huomaa heti miten paljon parempi on olla! :)

   Vitsi mäkin tartten tollasen tangon painoille! Sulla on ainakin välineet kunnossa ;) Tsemppiä ja ihanaa energistä viikkoa<3

 12. Avatar Nicole sanoo:

  Ite myös koitan 3kk jälkeen metsästellä motivaatiota takas.. Ois kiva jos vähän raottasit kotitreenejäs? :) Tsemppiä! :)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voin mä niitä täällä vähän esitellä ;)! Tsemppiä sinnekin motivaationmetsästykseen <3

 13. Avatar Marza sanoo:

  I feel you bro, oon viimeks kunnolla treenannu 19.12. Pari päivää sitten vedin pienen kotijumpan, mutta se siitä. Kyllä täytyis saada itsestään sen verran irti että lähtis sinne salille, mutta se lähtemisen kynnys kasvaa aina vain korkeammaksi jokaisen hiilaripitoisen jälkeen. Jotenkin turvottaa joulun jäljiltä niin törkeesti, ettei halua ees nähdä miltä näyttää ne tiukat trikoot päällä:D
  Haluisitko sä jakaa meille että mitä nuo sun treeniohjelmat pitää sisällään?:)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Hahaaa mulla oli ihan samat fiilikset, mut ei ne näyttänyt niiin pahalta sit kuitenkaan, kaikkein eniten se löllöfiilis on omassa päässä :D Voin mä jakaa jotain liikkeitä täällä! Aina vaan jännittää se, ettei ole itsellä mitään alan koulutusta tms niin sieltä voi tulla vaikka mitä arvostelua mun tavoista :D

 14. Äläs nyt, pistän paremmaksi… tai no pahemmaksi jos tarkkoja ollaan, itsellä alkoi kaiken stressin ja kiireen keskellä löllöily jo viime heinäkuussa, sitten siihen vielä tuo joulu, niin voin kertoa, etten muista milloin olisi housut puristanut niin, ettei kestä pitää nappia ja viiloja kiinni!
  1.1. päätin, että hitto, tänä vuonna mä vihdoin karistan viimisetkin löllykät itestäni ja se saa alkaa tänään! Jestas miten hyvä fiilis, en muista, että mulla olisi koskaan tullut näin hyvää oloa treenien jälkeen (kun aiemmin muistan aina vaan miettineen, että mikä on se mahti fiilis josta kaikki puhuu :D ) Nyt on kyllä takareidet jo rikki, ei pystyis liikuttaa jalkoja yhtään kun polven takana olevat jänteetkin vaan kirraa ja nuljuaa, mutta kyllä se vielä tästä, onneksi niitä lepuuttaessa voi tehdä muuta. Pakko tehdä. Tiedän niin hyvin, että jos annan itselle yhtään löysää niin peli on menetetty samantien!

  Tsemppiä sun treeneihisikin! Hengessä mukana ;)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   GO SINÄ!!! <3 Mahtavaa että oot saanut tsempattua ja itsellesi hyvän fiiliksen liikunnalla! Ja mä oon just samanlainen, jos yhtään löysäilen niin jään sille tielle :D Tsempit sinnekin ja hengessä ollaan täälläkin mukana ;)!

 15. Avatar maria sanoo:

  ite oon lähdössä matkoille ens kuussa luultavasti, ja haluisin niin kovasti alottaa pienen kuntoiluspurtin ennen sitä ihan vaan siksi ettei ois niin löllö-olo, mutta ei. ulos ei huvita lähteä koska sää on kamala eikä mulla ole kunnon ulkoiluhousuja, tai musavermeitä (postin pitäs tuoda kuulokkeet lähipäivinä), sisällä olis selätin, mutta ei kiinnosta nousta sille, kun haluis jotain rankempaa treeniä (selätin menee enemmän lämmittelystä). tässä mietin pitäskö tilata jostain urheilukaupasta välineet ja laittaa pystyyn kotikuntoilusali: ne välineet on vaa hemmetin hinnakkaita!! prkle >:( aina ei voi voittaa :-D mutta onnea ja hyvä sinä! kyllä se innostus palaa taas, kun huomaa kuinka onnistunu fiilis tosta tulee :)
  nimim. 2v sitten pidin ihan kirjaa ja treenasin 2kk tosi ahkerasti kotona ja tuloksia tuli, mutta yhtäkkiä innostus lopahti täysin (y)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Tiedän nuo fiilikset paremmin kuin hyvin! :D Mutta ei kotitreeniin tarvita oikeasti juuri mitään välineitä, oma kroppa on hyvä vastus, ja jos on vielä esim tuoli jolle voi nousta ja tyhjää tilaa jossa vähän kyykätä niin sillä pääsee pitkälle! Painot ja kahvakuulatkaan ei ole niin kalliita, parilla kympillä saa jo muutakin vastusta kun sen oman painon! Tsempit sinne ja kiitos paljon<3

 16. Avatar E sanoo:

  Hyvä juttu! Mutta heitä nyt nuo 1,5 kilon käsipainoit jorpakkoon… :D vanhusten jumpassa olen käyttänyt noita.

 17. Avatar Tiia sanoo:

  Täällä vähän sama! Tosin tällä hetkellä alkuraskauden pahaolo on välillä semmosta ettei sohvalta vaan pysty nouseen, mutta turhan helposti sitä käyttää tekosyynäkin. Ja yleensä liikun sen kuus kertaa viikossa niin kyllä sen omasta olosta huomaa jos kerran viikossa käy sen yhden jumpan vetämässä. Heti on olo pirteempi ja päänsärky ja paha olokin helpottuis kun repäsis ittensä siitä sohvalta ja lähtis edes ulos käveleen. Onneks mulla on yks niin suosikkijumppa ja suosikkiohjaaja siä, että sinne vaan tekee niin mieli mennä, vaikka mitään muuta ei jaksaiskaan. Tosi ykspuolistahan se sillon, mutta parempi kun ei mitään.
  Mutta joo, pienikin tauko siihen normaaliin rytmiin ja sitä on vaan helkkarin vaikeeta saada takasin kiinni. Vaikka kuinka tietäis, että olo on parempi sen jälkeen.
  Tsemppiä reeni-innon uudelleen löytämiseen!

  T.Tiia
  Tsempit

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Tsemppiä alkuraskauteen, muistan miten kokonaisvaltaista se väsymys ja kuvotuksentunne voi olla, ja silloin ei kyllä pidä tehdä mitään mikä ei tunnu itsestä hyvältä! Mutta jos liikut muutenkin paljon ja tiedät että siitä tulee sulle hyvä fiilis, niin liiku ihmeessä ihan niin paljon kuin vaan haluat ja jaksat <3 Ihanaa että oot löytänyt suosikkijumpan ja -ohjaajan! Mukavaa kevättä ja ihanaa raskausaikaa<3

 18. Avatar anna sanoo:

  hyvä, hyvä siitä se taas lähtee! :) mulla on nyt kuukauden ollut hyvä motivaatio päällä liikuntaan. Oon käynyt lenkillä (hölkkä, kävely) vähintään 4krt/vko ja lisäksi uinut tai tanssinut kerran vkossa. Mulla motivaationa toimii se, kun taas jaksan sairastelun jälkeen liikkua ihan eri tavalla kuin moneen vuoteen. En usko,että jätän liikuntaa enää koskaan, jos vain terveys pelaa niin ihana olo liikunnasta tulee!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Mahtavaa, hyvä sinä!! :) Se on oikeasti niin hyvä se olotila minkä liikunnasta saa!! :) Ihanaa energistä kevättä sinne<3

Kommentoi