Niin hyvä fiilis

04.03.2015

Aiemmin päivällä näkemäni auringonpilkistys pilven lomasta jäi toistaiseksi alkuviikon ainoaksi, mutta kerrankin voin sanoa ihan puhtaalla omallatunnolla että ei paljoa harmaat sadepilvet tai viileä tuuli haittaa. Tämä viikko on saanut kirjaimellisesti lentävän lähdön ja fiilikset on korkealla. Maanantain ensimmäinen työpäivä meidän toimistolla sujui leppoisasti, ja pieni alkujännitys osoittautui ihan turhaksi. Eilen herätys oli aamulla kello 4.15 ja lähdettiin aikaisella aamulennolla koko porukka Ouluun workshopiin, ja palattiin eilen kotiin niin myöhään että meidän tytöt olivat jo nukkumassa. Kieltämättä iski jo ikävä tyttöjä pitkän päivän aikana, mutta onneksi tiesin että he olivat täällä isänsä hellässä huomassa eikä ollut mitään hätää.

IMG_2592x

Tytöt ovat tosiaan viettäneet tämän alkuviikon Oton kanssa kotona, eivätkä päiväkodissa, koska he onnistuivat nappaamaan ensimmäisen nuhakuumeen päiväkodista jo tutustumisen aikana. Itse olen onneksi voinut paremmin siitä asti kun sain viime viikolla uudet antibiootit ja yskänlääkkeet, ja tämä viikko onkin ollut jo paljon helpompi kuin edellinen, vaikka puuhaa onkin riittänyt. Mulla ei siis toistaiseksi ole vielä kerrottavaksi että kuinka päiväkodin aloitus on sujunut, mutta toivon mukaan ensi viikolla päästään aloittamaan kunnolla. Ollaan menossa nyt loppuviikosta tyttöjen kanssa vielä tutustumaan uudelleen että heille muistuu mieleen että mikäs se päiväkoti olikaan, kun siellä ei ole melkein viikkoon käyty.

Mä olen jotenkin ihan täynnä energiaa, enkä malta odottaa seuraavia työpäiviä ensi viikolla. Toisaalta on tietenkin ihana olla tyttöjen kanssa kotona nyt ja leikkiä ja höpöttää. Ainakin toistaiseksi tämä uusi arki tuntuu juuri niin ihanalta kuin kuvittelinkin. Duuniporukka on ihan mahtava, aikaansaava ja rento ja sellainen että ei tosiaankaan tarvitse jännittää tai mitään. Vaikka ollaan tunnettu vasta hetki, tuntuu tavallaan niinkun saisi tehdä kavereiden kanssa duunia, aika mahtavaa siis. Mä en tiedä kuinka paljon teitä kiinnostaa lukea näistä mun työkuvioista, mutta itse olen vielä niin ”alkuhuumassa” että nämä asiat pyörii paljon mielessä ja on helppo kirjoittaa.

IMG_2604x IMG_2610x

Päivän asu / Huivi New Yorker* / Takki Sheinside* / College New Yorker* / Farkut Gina Tricot / Kengät Topshop / Laukku Coach / Kello Guess* / Kaulakoru EYE Jewelry, duunista saatu.

Mutta jos teitä kiinnostaa, kerron mielelläni enemmänkin työkuvioista tässä kevään aikana, etenkin aina kun jotain siistiä tapahtuu. Instagramissa varsinkin tulee varmasti näkymään näitä juttuja jonkin verran, varsinkin kun se on niin helppo kanava päivittää ihan missä tahansa.

IMG_2617x IMG_2621x

Mä kävin eilen Oulussa lounastauolla syömässä mun äidin ja isovanhempien kanssa kiinalaisessa, ja oli niin ihana nähdä varsinkin mummua ja pappaa pitkästä aikaa! Nyt tämä Oulun visiitti oli tietenkin ihan superlyhyt mutta kesällä sitten viimeistään pitää mennä sinne ja nähdä kaikkia ihan kunnolla. Olisi ollut niin kiva nähdä kaikkia kavereitakin ja sukulaisia myös, mutta tunnin tauolla ei ihan kaikkea ehtinyt. Onneksi on whatsappit ja muut, niin ei välimatka tunnu niin pitkältä kuitenkaan.

Huomenna tosiaan suunnataan taas päiväkodille kun tytöt voivat jo paljon paremmin eikä kuumettakaan enää ole ollut. Viikonloppuna meillä on tulossa kiva reissu Talman Werneri Parkiin, mutta muuten loppuviikko on tarkoitus ottaa rennosti. Ehkä se aurinkokin sieltä vielä pilkistää joku päivä!

Ihanaa huomista torstaipäivää kaikille <3


23 Responses to “Niin hyvä fiilis”

  1. Debus sanoo:

    Mun mielestä on kiva lukea aiheista, joista itse olet innoissasi, eli mielelläni luen työjuttujasi! 🙂
    Kiva kuulla, että työn aloitus on sujunut mukavasti ja harmi että tytöt sairastuvat.
    Olisi mukava lukea päiväkoti juttuja, itseäni jännittää kun joudun syksyllä laittamaan silloin reilu vuoden ikäisenä tyttöni päiväkotiin. Hui, ajatuskin jo kauhistuttaa! 😀

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Tosi kiva kuulla :)! Mä kirjoittelen työjutuista oikein mielelläni! Ja ehdottomasti kirjoitan myös päiväkodin aloituksesta kunhan tosiaan päästään aloittamaan 😀 Älä kauhistu, se menee varmasti hyvin!<3

  2. mira sanoo:

    Mun mielestä olis just hyvä postaus sun työstä! 🙂 kiinnostais kuulla mitä kaikkea sun työhön kuuluu ja mistä oot vastuussa… Myös työajat, että voiko tulla töissä jotain yllättävää mihin on hyvä varautua 🙂

  3. Ripe sanoo:

    Kiva postaus ja kiva kuulla sun TÖISTÄ asiaa:)
    Capslocki koska näin nuoren savolaisen korvaan (tai no täs tapauksessa silmään) iskee tosi pahasti toi sana ”duuni” ja se tekee lukemisesta ihan hirveää :s
    En koskaan kommentoi sun postauksiin, mutta aktiivinen lukija olen ja en halua skippailla kohtia ihan vaan sen takia et siitä sanasta tulee hirvee olo 😀

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Hahah voiei 😀 Mulle duuni on niin normaali sana kuin olla ja voi, jotenkin paljon luontevampi kuin ”työ” 😀 Mutta pitää yrittää vältellä jos kovasti häiritsee ;)!

  4. Niiskuneiti sanoo:

    Tykkään näistä työpostauksistasikin! Mitä oikeestaan teet työkses? Puhuit korufirmasta? Onko bloggaaminen erillinen työ eikä liity mitenkään uuteen työhösi?

    Paranemisia tytöille! 🙂

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Kiitos paljon 🙂 Mä olen EYE Jewelrylla media-assistentti titteliltäni mutta työhön kuuluu aika paljon kaikenlaista 🙂 Blogi on erillinen työ eikä liity tähän uuteen työhön mitenkään 🙂

  5. Ansku sanoo:

    Mä tykkäisin lukea duuniaiheisia postauksia kyllä. Itselläkin ne pyörii mielessä ja harmittaa kun en oikein saa kirjoittaa mitään.

    http://www.peaceandstyle.fi

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Kiva kuulla että tykkäisit :)! Pitää kirjoitella jatkossakin! Se on kyllä harmi jos ammatti vaatii tiukkaa salassapitoa, meilläkin toki on asioita joita en tietenkään kertoisi eteenpäin mutta työnkuvasta yms saan kyllä puhua :)!

  6. st.brigitten sanoo:

    Ihan mahtavaa kun uusi työ on lähtenyt hyvin käyntiin! Ihana kuulla ja mielelläni luen ihan kaikenlaista juttua täällä 🙂 Harmi kun tytöt kipeinä, monesti tuntuu tuttavapiirissä päiväkodin aloituksen jälkeen tuntuu menevän monta kuukautta vaan sairastelukierteessä. Toivottavasti te pääsette vähemmällä <3

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Kiitos sinä ihana <3 Ja joo, mä kyllä osasin odottaa että päiväkodista alkaa niitä lentsuja tarttumaan mutta en sentään sitä että alkaisi jo ennen itse päiväkodin aloitusta :DD mutta noh, kokemus tämäkin 😀 toivottavasti päästään vähemmällä!

  7. Helsi sanoo:

    Tsemppiä TÖIHIN (samaa mieltä kun ed tuosta duuni sanan käytöstä, niiin stadia!) ja lasten päivähoidon aloitukseen – kivasti se tulee sujumaan! Varaudu siihen että alkuun iltapäivisin hakiessasi tyttöjä ja miksi ei kotonakin lapset voivat kiukutella sinulle – olethan jättänyt heidät päiväksi toisten hoiviin, kyllä siitä vähän mieltään saa osoittaa!;) Ja hei – olet niiin kaunis ja pidän tyylistäsi, mutta edelleen, silmiin osuu noi kengät!! Sulla on niin kapeat ja pitkät sääret että sua pukee vaikka minkämoiset tyylikkäät saappaat tai korot!!

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Kiitos paljon 🙂 Mulle itselleni duuni on paljon luontevampi sana kuin työ, ehkä siksi että olen pitkään vältellyt kutsumasta bloggaamista työksi kun se aiheuttaa niin paljon negatiivista kommentointia, vaikka blogi mulle työ onkin 😀 Saa nähdä miten hoidon aloitus ensi viikolla sujuu, toivottavasti selvitään ilman kiukutteluja 🙂 Sä kuulostat siltä että olet lukenut blogia enemmänkin niin olet varmaan nähnyt muitakin asuja kuin tämän, joissa olen esitellyt korkoja ja saappaita jos jonkinlaisia. Mutta joskus on kiva kävellä matalammillakin kengillä, joista nämä sattuu olemaan mun omat lempparit!

  8. Touko sanoo:

    Tuota, eikö sua itseäsi ole koskaan haitannut, että olet yhtä laiha kuin catwalk-mallit, joita ei enää ihannoida? Eihän se mun asiani ole, olet kyllä kaunis, mutta olisit terveemmän näköinen, jos saisit esim 5-10 kiloa lisää.

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Ikävää että sun silmiä häiritsee, itse olen tyytyväinen ja kieltämättä lihottamisessa olisi niin hirveä homma että en siihen jaksa lähteä 😀 mä syön terveellisesti, usein ja paljon, kysy keneltä tahansa mun läheiseltä, ja tykkään kropastani juuri tälläisenä 🙂

    • andree sanoo:

      Sori mun on pakko tarttuu tähän kommenttiin! Särähti vähän korvaan toi ”joita ei enää ihannoida”. Siis pitäisikö koko ajan muuttaa kroppaansa sen mukaan mitä kulloinkin ihannoidaan? Sehän vasta tervettä olisikin… 😀

  9. Juulia sanoo:

    Ihana, että töissä on mukavaa! Onnittelut vielä 🙂

  10. siiri sanoo:

    Minkä pituinen soppari sulla on? Aiotko vielä kuitenkin hakea opiskelemaan?

  11. Jenni sanoo:

    Noi sun hiukset on kyl niin kivat! Vaatiiko ne paljon sulta laittamista aamuisin? 🙂 Kun oppis ittekin olemaan ilman pidennyksiä.

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Voi kiitoksia hurjasti <3 Kyllähän nää jonkin verran vaatii laittamista, mikäli en käy suihkussa aamulla (koska aamuisin herätessä hirveä säkkäräpörrö), mutta jos käyn suihkussa niin kuivaus, suhaus tuuheuttavaa kuivashampoota ja kevyesti lakkaa pintaan riittää 😀 Mullakin oli kyllä hankala tottua olemaan ilman pidennyksiä ja vieläkin niiden perään haikailen ainakin joka toinen päivä 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.