3-vuotias stylistina

06.04.2015

Te lukijat olette jo kauan sitten ehdottaneet, että mä antaisin Tiaran valita itselleni asun ja tekisin siitä postauksen. Jostain syystä en ole vielä aiemmin saanut tätä toteutettua vaikka idea on ihan äärettömän hauska. Ylen Puoli Seitsemän -ohjelma laittoi pääsiäisen ajaksi käyntiin #lapsistailaa -haasteen instagramissa ja blogikollegoideni innoittamana mäkin päätin viimein antaa stylistin vallan meidän kolmevuotiaalle. Se ilme hänen kasvoillaan kun kysyin eilen ”haluaisitko sä valita äidille tänään vaatteet?”, se oli jotain sanoin kuvailematonta! Hän innostui silminnähden ja ryntäsi samointein mun vaatekaapille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki New Yorker* / Paita Sheinside* / Farkut Sheinside* / Kengät Zara / Laukku Michael Michael Kors /*saatu blogin kautta.

Oletin että ilmenisi valinnanvaikeuksia, hirveä kaaos tai vähintäänkin joutuisin laittamaan päälle yläasteella ostamani vaaleanpunaisen tyllimekon. Mitä vielä! Ensimmäisenä tyyppi tarrasi kiinni liukuvärjättyyn tekoturkkiin jonka olen saanut New Yorkerilta jo aikaa sitten, mutta en ole uskaltanut käyttämään ennen tätä. 3-vuotias ei turhia jännittele tai mieti onko turkki sopiva asuun vai ei, perusteluna valinnalle ”Se on äiti karvanen ja ihana, ja susta tulee magee mimmi!”

No mitäs tekoturkille löytyi kaveriksi? Ei tyllimekkoja, eikä vaaleanpunaista. Hän päätti haastaa mut laittamaan jalkaani farkut joissa en koskaan ole tuntenut oloani kotoisaksi, koska ne peittävät mun vartalon (omasta mielestäni) parhaan puolen eli jalat. Mom Jeansit. Millähän trendien aallonharjalla meidän Tiara oikein ratsastaa kun hän päätyi kaikista vaihtoehdoista juuri niihin, kysynpä vain. Kun itse yritin saada Mom jeanseja toimimaan asukuvissa viime kesänä, en vain saanut. En osannut olla rennosti, eivätkä ne tuntuneet näyttävän hyvältä minkään yläosan kanssa. Silti olen aina haikaillut niiden perään, koska kaikilla muilla ne näyttävät niin kivalta. Eilen mä en edes yrittänyt, asuhan oli lapseni stailaama herreguud ja mulla turkki päällä! Mutta yllättäen musta ne farkut näyttivätkin kivoilta, kun en yrittänyt.

Farkkujen ja tekoturkin kanssa tyttäreni stailasi minulle pitsisen olkaimettoman croptopin. Se oli kuulemma kaunis, ja ”siinä oli tissiliivit samassa, niin ei tarvinnut  laittaa liikaa vaatteita kerralla päälle”. Ja kuin pisteenä I:n päälle, kysyessäni mitkä kengät laitetaan, toivoen vastaukseksi Niken Air Force oneja, sainkin jalkaani mustat uudet korkkarit. Kieltämättä, näyttävät ne paremmalta mom jeansien kanssa kun tuovat nilkat esiin. ”Nää ihaaaanat uudet korkkarit äiti, nämä sä vielä tarvitset!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaatteiden lisäksi tyttäreni sai myös laittaa hiukseni (sininen glitter-kukka-klipsu jonka hän löysi mun vanhojen barbien tavaroiden joukosta), päättää meikin (kirkkaan pinkit huulet ja rajaukset silmiin), sekä korut (ei koruja, niitä ei kuulemma tarvitse ettei tule liikaa). Laukun sentään sain, Michael Michael Korsin mustan crossbodyn, joka kieltämättä oli omastakin mielestäni hyvä valinta tähän stailiin.

Mun täytyy sanoa että nämä olivat vapautuneimmat asukuvaushetkeni ikinä. Ei paineita asusta, ei yritystä näyttää mahdollisimman tyylikkäältä. Vain tyttäreni valitsema asu, joka yllättävää kyllä, ei ollut edes niin paha, vaikkakin aika yliampuva. Hän keksi yhdistää ne kaksi vaatetta joita mä en itse ole saanut yhdistettyä koskaan minkään kanssa.

Mä taidan kyllä ottaa tämän tavaksi, ja antaa Tiaran stailata mut jatkossakin ainakin kerran kuussa. Ja kunhan tuo kuopus kiinnostuu joskus vaatteista myös, saa hänkin vuoronsa valita äidin vaatteet. Miten on isi-Otto, otatko haasteesta kiinni? Saako Tiara valita sullekin vaatteet? Kenties jotain muuta kuin mitä sulla yleensä on päällä? 😉 Ja osallistukaa ihmeessä kaikki muutkin jotka vain haluatte, parhaat kuvat pääsevät nimittäin mukaan huomisen Puoli Seitsemän -ohjelmaan! Tagatkaa vaan asukuva instassa hashtagilla #lapsistailaa ja olette mukana.

Mitäs pidätte asusta? Hot or not?

Mä olen ylpeä ja iloinen osallistuttuani haasteeseen, ja niin on Tiarakin! Ihanaa maanantaipäivää kaikille <3


46 Responses to “3-vuotias stylistina”

 1. Haha eikä, ihana asu :DD. Miun pitää tehä tää sama instassa, kuha Eetu herää päikyiltä :).

 2. Jelena sanoo:

  Pakko kyl sanoo, että Tiaralla on silmää! Vaikka toi asukokonaisuus on aika yliampuva, nii mun silmään se näyttää silti älyttömän hyvältä. Hyvin pikkuneiti osas myös jättää korut pois ”että ei tule liikaa”, koska sit se olis ollut oikeesti liikaa 😀

  Damn, saanko mä lainaa Tiaran meille mun stylistiks? Tytöllähän on ehdottomasti parempi tyylitaju kuin mulla! Tai edes makutuomariks shoppailukierrokselle? 😉

  • hilla sanoo:

   Niinpä! 🙂 Musta toi asu on kyllä sikamagee! 😉 Tollasella asulla voisit ihan hyvin mennä johonkin tapahtumaan/bileisiin/illanviettoon! <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahahhaa 😀 toi asu oli kyllä aika huippu, en tiedä miten Tiara osasi noin hyvin valita ;D Mutta hän on selkeästi kyllä kiinnostunut vaatteista ja stailaamisesta! 😀 Kiitos paljon meidän molempien puolesta :)<3 ;D

 3. Saara sanoo:

  Siis niin totally HOT! 😀 Tiara on kyllä melkoinen fashionista, ihan super mageet kledjut! Vähän selailin #lapsistailaa kuvia instagramissa, mutta tää on kyllä mun ehdoton suosikki!

 4. zenniii sanoo:

  Ihan törkeen magee! Tiaralla on kyllä oikeesti silmää tähän hommaan!

 5. Mintue sanoo:

  Ihan törkeän hyvän näköinen kombinaatio! 😀 Tiaralla on kyllä oikeasti silmää stailaukseen. 🙂

 6. Siis, vitsi mikä fashionista Tiara onkaan! Ehkä hänestä tulee stylisti 😉

 7. E sanoo:

  Täähän toimii! Tiaralla on kyllä silmää, mikähän muotisuunnittelija tytöstä vielä kasvaakaan! 🙂

 8. emme sanoo:

  Tää on ehkä paras näkemistäni lasten stailauksista blogeissa, vaikka ei niitä näin aikuisten näkökulmasta ehkä paremmuusjärjestykseen sovikaan alkaa laittamaan, me ei vaan taideta olla perillä taaperoiden pukeutumissäännöistä.. 😉 Mut jos topin vaihtais perus valkoseen t-paitaan, meikit vähän luonnollisemmaks ja hiukset vaikka vähän sotkuselle ponnarille niin toihan ois ihan fashion week -kamaa! Hyvä Tiara!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hah no sepä juuri, lapset kun laitettaisiin valitsemaan noista asuista suosikit niin voisi tulla aivan eri kuin meillä vanhemmilla ;D! Ja joo kyllä vähän vähemmillä yksityiskohdilla tuosta asusta saisi ihan arkeenkin sopivan ;D Tiara on ihana!

 9. Henna sanoo:

  Toi asu on upee! Hassua ettet tykkää itselläsi noista housuista, mun mielestä noi on kunnon hot mama jeansit sun pitkällä ja hoikalla varrella! 🙂 mieti toi asu ilman turkkia kesällä, super fashion ja hyvännäkönen!!

 10. cici sanoo:

  Musta toi on ihan oikeasti mahdottoman cool stailaus!

 11. Laura sanoo:

  ihan superkiva asu! Kyllä Tiara osaa :)!

 12. Milla sanoo:

  Aivan ihana tää asu ja meikki on kuin piste iin päälle! <3 Pitää varmaan kokeilla itsekin, miten taapero stailaisi miut kun tuntuu tykkäävän kenkien ja laukkujen valitsimisesta miun asuihin. 🙂

 13. Emmye sanoo:

  Ihana Tiara! <3 Hyvä stailaus… Anna Tiaran joku kerta meikata sut; niistä tulee myös yleensä aika hauskoja, ainakin meillä. 🙂

 14. Sofia sanoo:

  Hyvin Tiara on hommansa hoitanut! 😀 noi farkut on muuten supermageet, jotenkin sopii sulle tosi hyvin 🙂

 15. Juulia sanoo:

  Ei kyllä paha ollenkaan! Voin vain kuvitella kuinka innoissaan Tiara on ollut 🙂

 16. lillamy sanoo:

  Voi Tiara, ties mikä stylisti siitä tulee isona! En varmasti olisi itse osannut tuon ikäisenä valita noin kivaa asukokonaisuutta (vaikka varmasti äidin lama-aikaisesta vaatekaapissa valinnanvara ja vaatteiden tyylikkyys ei ollutkaan ihan samaa luokkaa kun sulla :D)! Ootte ihania <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahah niin sitä ei tiedä mitä neidistä vielä tuleekaan<3 😀 Mäkään en kyllä tiedä mitä olisin itse valinnut tuossa iässä, itselleni valitsin vihreitä dinosaurus-collegeasuja ja vilkkuvalolenkkareita tarhaiässä 😀

 17. AnnaR sanoo:

  Tiaralla on asennetta!!

 18. napin sanoo:

  Totally hot! 😀 Onkohan Tiara muuten saanut vaikutteita Bratz-lookista? Eiks niillä ole aina tuollaiset lyhyet topit ja tuon tyylinen meikki? Karvassakin on sitä vibaa.

  Täytyy sanoa, että mä nimenomaan katoin noista kuvista että vitsi sä pull offaat löysät housut kun sulla on niin hoikat jalat. Varsinkin kun tuossa on noita koloja niin tulee vaikutelma että sääret ja nilkat näyttää siroilta. Mä niin haluaisin jotkut rennon coolit boyfriend farkut, mutta mul on niin iso peppu ja rotevat reidet että se malli ei oikein istu mulle. Heti kun reisille on tarpeeksi tilaa niin housut tippuu vyötäröltä. Buu!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha no meillä ei ole yhtään bratzia että en usko että sieltä tuli vaikutteet! 😀 mä en tykkää niistä nukeista ollenkaan! Kiitos paljon<3 Musta taas tuntuu että just sellasille joilla löytyy pylly ja reidet niin ne nimenomaan sopii paremmin, mut toi on kyl inhottava ongelma jos ei sitten housut pysy oikealla korkeudella! 🙁 Ehkä jostain vielä löytyisi täydellinen malli!

 19. kukkuli sanoo:

  Huh eikö sulla ole muuta tekemistä päivät pitkät??!

 20. Ella sanoo:

  Ihan superi asu, tyylikäs!! Tiarasta tulee ehdottomasti stylisti isompana.

 21. Atro Niiniluoto sanoo:

  Tosi hot!

 22. miia sanoo:

  Aivan mielettömän hyvä stailaus, varsinkin kun on kyseessä vielä 3 vuotias pikkunen prinsessa 🙂 toi asu olis ihan tajuttoman upee jos vaihtais takin mustaan biker nahkatakkiin, rock, tyylikäs ja silti rento! Kannattaa ehdottomasti kokeilla, noi housutkin näyttää sun jaloissa aivan täydelliseltä!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.