My Sloggi

07.04.2015

Olen mukana Indiedaysin ja Sloggin kampanjassa, jonka inspiraation lähteenä on ihana Kylie Minogue. Me kuvattiin Oton kanssa pääsiäislomalla mun uusia, Kylie -alusvaatteita, ja kieltämättä täytyy sanoa että jännittää ihan superisti laittaa blogiin alusvaatekuvia. Toivon että kuvat on teidän(kin) mielestä hyvällä maulla toteutettu, koska siihen me todella pyrittiin. Onhan täällä aiemminkin ollut bikinikuvia rannalta, ja esimerkiksi beautiful body -haaste jossa olin vähemmissä vaatteissa kuin näissä kuvissa, mutta silti mua vaan jän-nit-tää, hulluna. Luultavasti stressaan ihan turhasta, eikä tämä ole teidän mielestä mikään big deal, alusvaatekuvat kun eivät ole hirveän epätavallisia blogeissa nykyään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kylien kanssa yhteistyössä luodut uudet Sloggi Wow! Lace -alusvaatteet sopivat sekä Kylien arjen tähtihetkiin, että mukavaan kotona hengailuun, toisinsanoen On-stage ja Off-stage -lookeihin. Mä en yleensä kauheasti hengaile lavalla, mutta kyllä mullakin on joskus elämässä isompia juhlia ja muita tärkeitä tilaisuuksia, joissa hyvät alusvaatteet on todella tärkeät, sen olen saanut huomata.

Jos alusvaatteet eivät ole mukavat ja tutut, ei juhlissakaan ole hyvä olla ja kokoajan on epävarma olo. Mun mielestä juhlissa alusvaatteiden pitää olla ennenkaikkea huomaamattomat, sellaiset että ei joudu miettimään näkyvätkö ne läpi, tai tuntuvatko ne inhottavalta. Valitsin itselleni uudesta Wow! Lace -mallistosta nuden väriset rintaliivit ja alushousut, jotka ovat nimenomaan huomaamattomat. Ne eivät näy läpi ohuemmistakaan paidoista nuden värinsä ansiosta, ja muotoilu on mahdollisimman mukava. Sekä liivit että housut ovat saumattomat, joten ei tarvitse miettiä mitään epämukavia mini-stringejä tai muita, kun normaalien pikkuhousujen malliset sloggit hoitavat homman kotiin paljon mukavammin, ja ehkä vielä huomaamattomamminkin.

Nuden väriset saumattomat alusvaatteet toimivat kivasti myös  ihan arjessa ja töissä, etenkin näin kesän tullen kun vaatteiden värit vaalenevat ja kankaat ohenevat. Teininä se ei paljoa haitannut jos minimaalisen topin seurana loistivat neonpinkit rintsikat, mutta nyt kun tyylisilmä on ainakin toivottavasti hieman kehittynyt, on se myös arjessa tärkeää että alusvaatteet eivät vilku, eivät olkaimet eivätkä saumat. Tykkään pitää paljon ohuita sifonkipaitoja, ja myös kauluspaitoja, joiden kanssa nude väri toimii hyvin.

Off-stage, eli kotona, mä olen todella mukavuudenhaluinen. Ensimmäinen asia mitä teen kun olen tullut kotiin on että otan rintsikat pois ja vaihdan päälle rennot kotivaatteet. Mukavimmatkin rintsikat on mulle kotona liikaa, kotona en halua tuntea mitään ylimääräistä iholla ja siksi olenkin aina löysissä maailman kuluneimmissa olohousuissa, ja jossain pesussa pehmeäksi hiutuneessa topissa, jaloissa villasukat. Pikkarit sentään pidän jalassa, mutta niidenkin pitää olla mukavat. Kokeilin kampanjan myötä myös uusia Sloggi Invisible Supreme -hipstereitä, jotka myös ovat saumattomia. Ne eivät kiristä tai purista, eivätkä saumat tunnu kun niitä ei ole. Ne sopivat täydellisesti mun kotihengailuun, mutta jos päättäisinkin yhtäkkiä lähteä hienoihin juhliin kesken koti-illan, ei niitä tarvitsisi vaihtaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sloggilla on meneillään ihan huippu kilpailu, jossa voi voittaa matkan mun lempikaupunkiin, Berliiniin, tapaamaan Kylie Mingoueta. Kilpailuun voi osallistua 12.4. asti ja yksi onnekas suomalainen voittaja pääsee tapaamaan Kylietä Berliiniin 23.-24.4.! Kilpailuun pääset TÄSTÄ ja siihen osallistutaan tekemällä kollaasi Polyvoressa ja tägäämällä se hashtagein #mysloggi, #sloggi, ja #kylieminogue. Matka on siis ihan pian, ja kilpailuun vain muutama päivä aikaa osallistua, mutta kollaasin tekeminen Polyvoressa on aika iisiä, itsekin tein teille esimerkkikollaasin, jossa on mun unelmieni arkiasu, uudet alusvaatteeni sekä ihana, kaunis Kylie.

mysloggi

Tarkemmat osallistumisohjeet sekä kuvia Kyliesta ja uusista alusvaatteista löytyy kampanjasivulta, jonne pääset klikkaamalla. Kieltämättä harmittaa aika suuresti etten itse voi kilpailuun osallistua, sillä matka Berliiniin ja vielä Kylien tapaaminen istuisi kyllä tähän huhtikuuhun aika mukavasti, vai mitä olette mieltä?

Millaiset alusvaatteet on teidän mielestä parhaat juhliin? Entäs kotona löhöilyyn? Ja millaisessa asussa te hengaatte kotona? Pliis sanokaa etten ole ainoa joka näyttää ihan peikolta heti kun saa olla rauhassa kotosalla!


50 Responses to “My Sloggi”

 1. hennaerika sanoo:

  Olet niiiin upea!

 2. Enni sanoo:

  Hemmetti ku on upeita noi alusvaatekuvat! Ei todellakaan yhtään mauttomia vaan aivan ihania! Hillittyjä mut kuitenki ihan sairaan upeita! Oispa itekin tollanen vartalo mitä vois häpeilemättä esitellä

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos ihan hurjasti, ihana kuulla että onnistuttiin pitämään kuvat hyvän maun rajoissa :)!! Ja hei, ei kenenkään tarvitse hävetä omaa vartaloaan, sä oot varmasti upea just sellaisena kuin olet<3

 3. napin sanoo:

  Sloggin alusvaatteet on ihania! Nehän osaa tehdä jopa pitsistringeistä mukavia 😀 Mun täytyy sanoa, että en itse uskaltaisi laittaa alusvaatekuvia julkisesti esille. Mikä on sinänsä hassua, koska kyllä mullakin on bikini kuvia Facebookissa. Nämä kuvat ovat kyllä herkkiä ja kauniita 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No niin onkin, uskomattoman mukavia!! 😀 Kiitos paljon<3 Suomessa alusvaatekuvat ei ole vielä niin yleisiä kuin muissa maissa, joissa alusvaatekampanjat on bloggaajillekin arkipäivää, ja (lähes) aina kauniisti ja hyvällä maulla toteutettuja 🙂

 4. emillia sanoo:

  Tää nyt menee rymisten ohi aiheen mutta kysynpä silti, mistä noi teidän verhot on? 😀 oon yrittäny ettiä meille just tollasia mustavalko-vaakaraita-verhoja mutta mistään ei oo löytynyt..

 5. Kuu sanoo:

  tosi kauniita kuvia ja kelpaa tollasta vartaloa esitelläkin :)! Ei missään nimessä ”mauttomia” <3

 6. E sanoo:

  Mulla on tosin samanmallinen kroppa kuin sulla, ja täytyy sanoa että hitsi kun sä näytät upealta asussa kuin asussa – ja tässä tapauksessa lähes asuttomana! Mulla synnytyksen jälkeen ja etenkin imetyksen (11kk…) myötä kaikki kilot vilkutti heiheit ja muutenkin mun luonnostani siro ja hoikka kroppa hoikistu entisestään. Mä välillä tuskastelen peilin edessä näyttäväni lähinnä henkarilta jolla vaatekappaleet vaan roikkuu, mut sun blogin selailun myötä oon ruvennut ajattelemaan, et se taitaakin olla vaan mun päässä – jos sä kerran lähes identtisellä kropalla näytät noin makeelta!

  Ja ps. Mistä mahdat löytää noinkin istuvia farkkuja mitä sulla on? Mulla on myös kilometrikoivet ja lantio kapeahko, puhumattakaan siitä miten hoikat jalat on. Tarvisin vyötäröks 24-26 ja pituudeks melkein 34, mut usein jää löysäks tai lyhyeks. Olisko antaa vinkkejä? 🙂

  Ihanaa kevättä teidän perheelle!

  • essi sanoo:

   Hei, mullakin on toooosi pitkät jalat ja oon melko hoikka tyttö. Mä löydän tosi hyviä farkkuja JC:stä, ne on kylläki aika paksua materiaalia…mut toinen vaihtoehto sitte carlings, siellä oon ite ainaki saanu hyvää palvelua ja kevyitä, sopivia farkkuja! Hintaahan näillä on aina se about 50e, mutta ku mikään muu ei vaan sovi! 😀 toki välillä löytyy esim vilasta, onlysta tai gina tricotista hyviä mut siihen tarvitaan vähä enemmän ettimistä ja uusien mallien testailua 😀 toivottavasti oli jotain vinkkiä näistä, noita saa siis ihan tuumakoolla ja on suuret valikoimat ja paljon eri kokoja sekä JC:ssä että carlingsissa. 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mun salaisuus on se että mä en osta farkkuja koskaan, vaan aina farkkujegginsejä 😀 Mullekin lahkeet on usein vähän lyhyehköt mutta onneksi 7/8 pituus on muodissa! 🙂 Gina Tricotista ja Cubukselta löytyy ainakin pieniä kokoja, Cubuksesta ostan XXS:t aina ja Ginasta XS. Zarastakin oon ostanut, mutta ne on vähän löysiä pienimmässäkin koossa. Myös Dr. Denimin eri superstretchit on hyviä koossa XS 😀 Olen luopunut toivosta oikeiden farkkujen suhteen, vaikka yhdet kivat 24″ Liu Jot onnistuin löytämään viime kesänä! Kiitos myös Essi vinkeistä!!

 7. Mammavuosimallia95 sanoo:

  Vitsi sä oot KAUNIS <3

 8. Heidi sanoo:

  Nuo alusvaatteet on tosi kivat! Oon joskus hankkinu Kappahlilta saumattomia alushousuja ja ne on äärettömän mukavat jalassa 🙂 Ja mullaki katoaa vähintään farkut jalasta heti kun astuu kotiovesta sisään, onneksi ei kauheasti käy vieraita varoittamatta 😀

 9. Elisa sanoo:

  Vau, oot ihan täydellinen! Noi kuvat on upeita. Jos saisin valita jonkun vartalon itselleni, valitsisin sun! 🙂 😀 Kyllä sun tytöt ja ukkos on onnekkaita, kun niillä on noin ihana ja kaunis (ulkoisesti ja sisäisesti) äiti/vaimo!!! 🙂

 10. netta sanoo:

  Kauniita ja hyvällä maulla toteutettuja kuvia olette onnistuneet ottamaan! Ilahduin etten ole ainoa joka repii rintsikat heti eteisessä (no lähes) pois kotiin tultuaan 😀

 11. Linkku sanoo:

  Ihania kuvia, sulla on kyllä niin kaunis kroppa!! 🙂

 12. minnis sanoo:

  Hei mistä tuo ihana harmaa pieni laukku on♡♡♡ haluan sen nyt. Makso mitä makso.öööh… katotaan vaan :D… mut joo meikä vetää heti urheilurintsikat päälle kun saavun kotiin ja näytän roskiksessa asuvalta. Mutta hei. Mukavuus on kotona tärkeää 😀

  • minnis sanoo:

   Löytyhän tuo laukku kun vähän jaksoin muistella. Nyt vaan rahaa tilille ja englanninkielen taito mulle ni Rebecca minkoffin laukku lähtee tänne♥ ;D en vaan osaa tilata….

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha joo se on Rebecca Minkoff, aivan ihana laukku!! 😀 Ja hahaa hei ihanaa että meitä on muitakin jotka haluaa olla kotona rennosti ;DD noita on muuten Zalandollakin, siellä on ainaki suomenkieliset sivut :D!

 13. Juulia sanoo:

  Kauniit kuvat!
  Ja täällä lähtee sloggit kokeiluun 🙂

 14. lillamy sanoo:

  Turhaan jännität, mahtavia kuvia! Oot niin rennon näköinen 😀 Ja kotona kyllä on sama rutiini mullakin melkeinpä aina, nytkin istuskelen tässä pelkästään kulahtanut t-paita ja kollarit sekä pikkarit päällä (valitettavasti ne ei kyllä ole kovin hyvät, pitäisi varmaan pikkuhiljaa investoida uusiin :D).

 15. Johanna sanoo:

  Upeita kuvia ja kaunis, rohkea nainen 🙂

 16. Kristiina sanoo:

  Voi, oot hurjan kaunis!
  Olenhan mä sen huomannut jo aikoja sitten mutta näissä kuvissa oot oikein erityisen nätti 🙂
  Ja ei, et ole ainoa, myös mä heitän rintsikat nurkkaan ja vaihdan haaremihousut päälle heti kun pääsen kotiovesta sisään 😉

 17. andree sanoo:

  Iinaaaaa oot liian ihana!!! Ihan mielettömän upee toi eka kuva! Sulla on niin kaunis sivuprofiili ja jotenki ihanan seesteinen tunnelma tossa kuvassa, tiiätkö semmonen aamufiilis 😀 en osaa selittää haha. Anyway oot ihana mut sen tiesitki jo <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi sinä ihana muru <3 Kiitos ihan hirveän paljon!! 😀 Ja oi ihana kuulla, sellasta tunnelmaa mä toivoinkin!! Kiva jos onnistui 😀 Itse olet ihana<3

 18. Nimetön sanoo:

  Voi, en osais kuvitellakkaan olevani ilman rintsikoita kotona, vaikka kotihousuihin vaihdankin heti kotiin tullessa. 😀
  mutta tosiaan kauniita hyvällä maulla toteutettuja kuvia! 🙂

 19. reetta sanoo:

  Pakko sanoa, että en kyllä uskonut Sloggilta löytyvän noin kauniita alusvaatteita, jotenkin olen teininä tuominnut sen täysin ”mummomerkiksi” 😀 Täytyy harkita, että kesäksi ostaisi tuollaiset juhlakäyttöön sopivat saumattomat liivit ja pöksyt. Tykkään etenkin tuosta nudesävystä, joka ei näytä näissä kuvissa ainakaan niin tunkkaisen beigeltä kuin nude-alusvaatteet yleensä.

 20. Hannah sanoo:

  Olet kyllä niin upea!Kaunis ja wau mikä vartalo 🙂

 21. Inga sanoo:

  Vau oot kaunis! 🙂 Musta ei oo yhtään liian paljastavaa laittaa tällasia kuvia blogiin. Haha itse teen ihan samanlailla kun tuun kotiin, rintsikat pois ja velourit tms. rennot vaatteet päälle, joskus pesen jopa meikitkin pois 😀

 22. s sanoo:

  Millaset hiukset sulla on luonnostaan? 🙂 Tai niinkun että suoristatko päivittäin vai miten?

  Sopii sulle!

 23. sloggitytsy sanoo:

  Ite oon jo tosi pitkään käyttäny noita saumattomia pikkareita, ne vaan on parhautta! Kaverikin kun sai lapsen joka ei syntynytkään alakautta, hänen oli todella vaikea pitää minkäänlaisia alushousuja leikkausarven takia, mutta suosittelin hälle näitä niin voi kuinka hän onkaan mua kiitellyt kun näitä suosittelin!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ne todellakin on aivan ihania!! 🙂 Ja hei aivan loistavaa että suosittelit, ne on varmasti mukavammat kuin kiristävät ja puristavat saumapikkarit leikkaushaavan kanssa.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.