Olaplexia testaamassa

23.04.2015

Kuten aiemmin kerroinkin, kävin alkuviikosta kokeilemassa KC Professionalin uutta Olaplex-hoitoa Kampissa. En oikeastaan tiennyt hoidosta juuri mitään sen enempää kuin parin netissä silmiin osuneen aiemman testikokemuksen verran. Olaplex on siis uudenlainen hiusten hoitokäsittely, jonka voi tehdä joko värjäyksen tai vaalennuksen yhteydessä, tai sitten ihan yksinään. Multa ei nyt hiuksiä värjätty, mutta hoitoa pääsin kokeilemaan.

Olaplex on kaksivaiheinen käsittely, jossa ensimmäinen aine sekoitetaan joko väriin tai vaalennusaineeseen, tai sitten veteen. Toinen aine lisätään hiuksiin sitten kun edellämainitut on pesty pois, annetaan vaikuttaa ja sitten pestään ja muotoillaan hiukset normaalisti. Lisäksi sain vielä kolmannen purkin kotiin, jonka avulla saavutettua tulosta voi ylläpitää kampaamokäsittelyiden välillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten se toimii?
Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.”
(KC Professional Olaplex)

Mun hiukset on jo noin vuoden ajan katkeilleet todella paljon, lähinnä oikealta puolelta ja takaa. Vasen puoli taas on kasvanut normaalisti ja tasaisesti kokoajan. Olen yrittänyt miettiä syytä tälle kummalliselle toispuoleiselle katkeilulle, mutta siihen ei ole auttanut nukkuma-asennon muuttaminen, hiusten pitäminen mahdollisimman vähän kiinni tai mikään muukaan mitä olen kokeillut. Nyt n. 8 viikkoa syömäni biotiini on vaikuttanut kyllä kasvunopeuteen, ja kuukausi sitten Lorealin kampanjan yhteydessä leikattu kuontaloni on säilynyt tähän asti aika tasamittaisena. Nyt toivon, että tämä Olaplex-hoito estäisi katkeilun kokonaan, ja saisin viimeinkin kasvattaa omat hiukset pidemmäksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taustalla mun tukkatilanteessa on vaalennus asteittain pikimustasta vitivalkoiseksi vuodessa, ja se ei tehnyt kovin hyvää tukalle. Myös toisen vuoden kestänyt blondin värin ylläpito rasitti hiuksia, vaikka en blondannutkaan kuin juurikasvua. Oman jälkensä ovat jättäneet myös kaksi raskautta, vuoden imetys ja 16-vuotiaana aloittamani aktiivinen hiustenpidennysten käyttö, josta tosin olen pitänyt taukoa viime kesästä asti.

Hoidon jälkeen mun hiukset ovat olleet todella pehmeät ja sileät, ja kun olen suihkussa kastellut hiukset eivät ne ole muistuttaneet märkää hamppukasaa, vaan ovat tuntuneet heti kastellessa (ennen pesua ja hoitoainetta) samalta kuin yleensä vasta intensiivisen tehohoidon jälkeen. Vaikutus ei siis ole ainakaan mennyt ohi näiden muutaman päivän aikana, vaan edelleenkin hiukset tuntuvat tosi hyvältä. Olen kokeillut myös antaa hiusten kuivaa ihan itsekseen suihkun jälkeen, ja ne ovat olleet pehmeät ja sileät. Ennen hoitoa en voinut tehdä niin, koska hiukset kuivuivat sellaiseksi takkupehkoksi että kuivana harjatessa olisi katkennut puolet pituuksista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tosiaan en voi vielä sanoa sen enempää hoidon pitkäaikaisesta vaikutuksesta, mutta ainakin toistaiseksi tuntuu tehonneen hyvin ja mun ei tarvitse pelätä hiusten harjaamista niinkuin tähän asti. Nyt jatkan biotiinin syömistä, Olaplex-kotihoidon käyttämistä ja hiusten hellää kohtelua ja toivottavasti vuoden päästä mulla on metrikutrit!

ennenjälkeenolaplex

Kiitos paljon Olaplexille siitä että pääsin kokeilemaan hoitoa. Ja ihanaa päivää teille kaikille <3


15 Responses to “Olaplexia testaamassa”

 1. Marika sanoo:

  Moi! Kärsin itse myös kummallisesta oikean puolen hiusten katkeilusta. On todella ärsyttävää kun toinen puoli on hyväkuntoinen ja suht paksu ja toinen puoli tosi heikko. Olen miettinyt biotiini kuurin aloittamista. Kiinnostaisi kuulla että onko se auttanut hiusten paksuuteen ja onko siitä tullut mitään haittavaikutuksia? Mitä tuotetta käytät, netistä olen lukenut että jotkut syövät eläimille tarkoitettua biotiinia?

  • maria sanoo:

   ite söin 2v sitten biotiinia pari kertaa ja mun masu ei tykänny siitä yhtään. tuli tosi kipeäksi joka kerralla 🙁 joten itse en ainakaan uskalla sitä suositella. mutta kiva että jollain toimii!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mä niin tiedän mistä sä puhut!! Mä kirjoitan biotiinista pian ihan oman postauksen niinkuin lupailin silloin kun aloin sitä syömään, nyt olen syönyt noin 3kk sitä parin viikon tauolla ja osaan kertoa jo vaikutuksista enemmänkin! Mä syön ihan ihmsiten biotiinia, apteq vita -merkkistä joka on ihan suht edullistakin 🙂 Mä otan sen aina illalla just ennen nukkumaanmenoa niin en tiedä mistään masukivuista kun nukun 😀

 2. Heidi sanoo:

  Sain vasta kokeiltavaksi Garnier Responsin shampoon, hoitoaineen ja tehohoidon. Niitä arvioidessani hoksasin että laitoin vaan täysiä pisteitä kaikkeen, oli niin herkkua hiuksille! 😀 Kannattaa siis kokeilla jos on hauraat hiukset, mulla on itellä se oranssi setti 🙂

 3. ella sanoo:

  Heippa!:) Kysyisin vaan sellasta kun sulla värjättiin hiuskset tuolla Lorealin Prodigy 10.0 vaaleimmalle värillä, niin tuliko hiuksistasi kellertävät? itse ajattelin myös kokeilla samaa väriä, mutta pelottaa että hiuksistani tulee keltaiset.. itse tykkään hieman tuhkanvaaleista tai harmahtavista enemmän 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mulla tuli aluksi vähän sitä punapigmenttiä mukaan, koska mulla oli osa juuresta sävytetty (siis vain siihen sävytettyyn osaan). Se osa mikä oli vaalennettua tai mun omaa sävyä ei kellertänyt 😀 Eli riippuu ihan sun omasta tukasta!

 4. Olivia sanoo:

  Ooo! Paljonko tollainen hoito maksaa ja voiko noita olaplex juttuja ostaa kotiinkin et tekee kotona saman hoidon itse? 🙂 vaikuttaa mahtavalta! Ite pidän tukkaa valkoisena joten kovat pitää olla hoidot. 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mä en tiedä hintaa, mutta ei se varmaan mikään ihan hirmuhintainen ole, etenkään värjäyksen yhteydessä. Kotiin tuota ei saa ellei sitten ole pääsyä kampaajien tukkuliikkeisiin ammatin puolesta :D! Tiedän mitä valkotukan ylläpito vaatii, tsempit! 😀

  • Savukoski sanoo:

   Voi ostaa kotiinkin http://www.akanepumpuli.fi/tuote/olaplex/ ja rahallisesti se on todellakin kannattavampaa kuin kampaajalla käyminen. Kotona saa yhdellä setillä tehtyä kymmeniä kertoja sen mitä yksi käynti kampaamossa kustantaa. Kunhan on malttia perehtyä ohjeisiin ja tehdä niiden mukaan.

 5. E sanoo:

  Voi ihana iina 🙂 meijän koulun tytöt oli tekemässä niitä hoitoja, voi kun oisin tienny että sä oot siellä asiakkaana oisin halunnu mukaan! 🙂 toivottavasti olaplex oli sun mielestä hyvä ja tuuhan Unika Hairstyleen joskus oppilaskampaamoon asiakkaaks, siellä kans olaplexit käytössä 🙂

 6. lillamy sanoo:

  Vau! Tollanen tekis kyllä munkin kuontalolle terää 😀

 7. Elina sanoo:

  Heippa. Sun hiukset kyllä muuttui tosi paljon! Mut asia mitä tulin kysymään niin millä otat kuvat Sun blogiin? Niin upeita kuvia joka kerta saa katsoa. Varsinkin jos käytät useampaa kameraa tai objektia niin kiinnostaa nuo lasten kuvat. Itellä toinen syntymässä ja toinen Tiaran ikäinen niin kesää kohden pakko saada itselle uusi hyvä kamera mitä olisi kuitenkin helppo käyttää 🙂

 8. Sandwich sanoo:

  Dont be a human, be a sandwich like me, join the dark side, we have fresh lettuce 3:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.