Äitienpäivä videolla

11.05.2015

Moikka! Mä sain kuin sainkin tehtyä äitienpäivävideon. Puheäänetkin kuuluu jopa, ja ihan oikealla nopeudella, eikä huku musiikin alle. Kuten varmaan videolta näkyy, niin meillä oli aika todella kotipäivä eilen, mutta ei se mitään. Toivottavasti tykkäätte, vaikka tämä tälläistä ihan perus höpöhöpöä onkin.

Parasta videolla on kyllä Zeldan ”Mihki mä katon tätä?”, se tuli niin suoraan sydämestä ja oli kyllä aivan loistava kysymys, en kestä! Ihana äitienpäivä, ja toivottavasti teille mieleinen video. Viime vuosista poiketen äitienpäivänä en julkaise miljoonaa eri videota, vaan tämän yhden reilun neljän minuutin pätkän johon tiivistin päivän tärkeimmät. Ainakin oli toivottavasti helpompi katsoa! Mua aina jännittää kauheasti laittaa videoita, koska teen sitä niin harvoin, ja siksi mä tässäkin nyt höpöttelen ja selittelen, vaikka ei ole mitään fiksua sanottavaa. Sen verran sanon että tässä oli kyllä nyt tämän vuoden viimeinen äitienpäivä-sanan sisältävä otsikko, apua niitä on jo ihan liikaa! Huomenna uudet kujeet.

Ihanaa maanantai-iltaa ja hyvää yötä kaikille<3


31 Responses to “Äitienpäivä videolla”

 1. Jenni sanoo:

  Aivan ihana video! Aito välittäminen välittyi kyl tännekin asti!! Kaks kertaa katoin ja nyt meen hyvällä mielellä nukkumaan! Hyvää äitienpäivää sulle hiukan myöhässä! :)

 2. Kia sanoo:

  Aivan ihana video! tytöt ovat niin suloisia!

 3. Laura sanoo:

  ihana video oli! ootte niin ihana perhe <3

 4. 101Dalmatialaista sanoo:

  Niin söpö video! (: ”Leivonta-kohtaukseen” hivuttautuva peukku oli aika hyvä :D

 5. k sanoo:

  ”Video on suojatussa tilassa, eikä sitä voi katsoa.”..

 6. Tiina sanoo:

  Oikein hyvänmielen video :)

 7. lillamy sanoo:

  Ihanan rento äitienpäivä teillä <3 Jännä kuulla, kun Otto puhuu ruotsia ja sä suomea, ilmeisesti toimii hyvin. Ja onhan se aivan mahtavaa, että lapsista tulee kaksikielisiä! Ja sunkin ruotsin taidot on varmaan parantuneet ihan hirveästi :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon :)! <3 Kyllä tää toimii hyvin, jos en ymmärtäisi ruotsia näin hyvin niin ei varmaan toimisi ihan näin helposti :D Mä oon siis käynyt ruotsinkielistä koulua itsekin ja opiskellut ruotsia jo ennen englantia :)! Mut tietty kaikki unohtuneet jutut on nyt palautuneet paljon paremmin mieleen!

 8. Tiia sanoo:

  Luinkin jo aiemmin Oton postauksen siitä, miten hän puhuu lapsille ruotsia, mutta ihana kuulla sitä ihan ”livenä”. Kaksikielisyydestä on niin paljon hyötyä elämässä ja mua ihan harmittaa ettei mua laitettu englannin- tai ruotsinkieliseen päiväkotiin pienenä. Kielten opiskelu helpottuu muutenkin jos on kaksikielinen, ihan kadehdittavaa toi!

  • Sannak sanoo:

   Varmaan tyhmä kysymys mutta en ole kauaa blogia lukenut.. Otto myös on suomen kielinen kuitenkin? Mutta osaa Ruotsia hyvin vai onko jompi kumpi tai molemmat syntyneet suomenruotsalaisiksi?? :) ihanaa kun lapset oppivat kaksi kieltä aivan mahtava mahdollisuus!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kyllä se kaksikielisyys on suuri rikkaus ja oon tosi iloinen että meillä on mahdollisuus tarjota se lapsille :)! Otto on siis asunut Ruotsissa osan lapsuudestaan ja käynyt kaikki päiväkotinsa ja koulunsa ruotsiksi. Itse olen aloittanut ruotsin kielen opiskelun jo 3-luokalla, ennen kun aloin opiskelemaan englantia ja olen myös käynyt ammattikoulua ruotsiksi lukion jälkeen :).

 9. Ihana video! Teidän tytöt on niin ihania. :) Teidän perhe vaikuttaa muutenkin blogin kautta tosi tasapainoiselta ja harmoniselta, siks tätä sun blogia ja myös Oton Akkavaltaa onkin niin kiva lukea. Tunnetuista bloggaajista tietty se p-mylly jauhaa jatkuvasti ja siks pitikin tulla sulle kommentoimaan et mä oon niin iloinen sun puolesta, mitä kaikkea oot saavuttanut blogilla ja nyt tuo uusi työpaikkasi, josta tunnut pitävän ja vaikuttaakin tosi mielenkiintoiselle. Kaikkea hyvää teidän perheelle! :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan hirveesti <3 Tosi ihana kommentti, tuli kyllä hyvä mieli :) Kyllähän se kakkamylly jauhaa jatkuvasti, mutta onneksi itse tietää mikä on totta ja mikä ei, ja onneksi suurin osa teistä lukijoista on juuri tuollaisia ihania kuin sinä<3 Mä oon tosi iloinen kyllä molemmista töistäni, just nyt tuntuu että oon hyvässä paikassa, enkä malta odottaa mitä tulevaisuus vielä tuo tullessaan :)! Kaikkea hyvää sinnekin<3

 10. Anni sanoo:

  Ai että kuinka ihana video! Teidän perhe vaikuttaa niin tasapainoiselta ja kivalta. :) Niin aattelin kysästä, että puhuuko Otto sulle ruotsia, ja kuinka hyvin ymmärrät/puhut ite sitä? Tuosta on kyllä niin hyötyä lapsille tulevaisuudessa. Näitä teidän videoita on aina niin kiva katsoa! :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti <3 Otto puhuu mulle ruotsia silloin kun ollaan tyttöjen kanssa, muuten suomea. Mä olen aloittanut ruotsin kielen opiskelun jo 3-luokalla, ennen kun aloin opiskelemaan englantia ja olen myös käynyt ammattikoulua ruotsiksi lukion jälkeen, niin kyllä mäkin sitä puhun ja ymmärrän ihan hyvin. Päiväkodissa esimerkiksi osa hoitajista ei puhu suomea ja heille puhun ruotsiksi itsekin :)

 11. miisa sanoo:

  Kiva video :) Voi kun Zeldakin on jo niin iso, kun höpöttelee ja tukkakin on jo kasvanut niin paljon, justhan Zelda vasta oli ihan vauva… :)

 12. Kia sanoo:

  Tosi ihana video <3 siitä välittyi teidän arki kivasti ja vaikutatte tosi ihanalta perheeltä. Kuulostaa tosi kivalta kun puhutte ruotsia ja suomea sekaisin :D

 13. IHANA video <3
  On kyllä hauska kuunnella kun Otto puhuu ruotsia ja sä suomea, hauskempaa siitä tekee se, ettei itse ymmärrä sanaakaan mitä Otto höpisee :'D
  Kun ootte kahestaan, puhuuko Otto sulle suomea vai ruotsia?
  Entäs jos on lapset, te + jotain muita (sukulaisia tai kavereita) mitä Otto silloin puhuu lapsille/muille? Tai no, ei tietty varmaan muille voi puhua Ruotsia, jossei he ymmärrä, mutta en tiiä jos teillä on kavereita ketkä puhuu ruotsia? :) Kiinnostaa kovasti ja uskon että tuosta on tytöille paljon hyötyä!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon<3 :D Otto puhuu mulle suomea jos ollaan kahdestaan. Suomea puhuville sukulaisille/ystäville Otto puhuu suomea ja ruotsinkielisille kavereille suomea tai ruotsia, riippuen ehkä siitä onko lapset meidän seurassa vai ei. Silloin kun ollaan lasten kanssa niin kaikki ketkä ruotsia osaa, puhuu sitä (paitsi tietty minä, kun mä olen se joka puhuu aina suomea lapsille eikä niitä kieliä saisi vaihdella :D).

 14. joanna sanoo:

  Tulin niiiiiin hyvälle mielelle tästä videosta, joten kiitos siitä! :)

 15. Ano sanoo:

  Näytti niin hyvältä toi leipominen, voisitko laittaa reseptiä? :)

 16. zuzu sanoo:

  Pakko sanoa, että teillä on ihana perhe! Ja sä olet Iina aivan upea ja sydämellisen oloinen kaunis ihminen :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.