Äitienpäivälaukku

11.05.2015

Eilen jo paljastin vähän äitienpäivälaukkuani instagramissa, kun vilautin sen suojapussukkaa. Laukku on siis Marc by Marc Jacobsin, ja mä olen siihen aivan ihastunut. Tajuttiin muuten eilen että kaikki lahjat viimeisen puolen vuoden aikana, mitä olen Otolta saanut ovat olleet Marc by Marc Jacobsia. Jouluna korvakorut, hääpäivänä kaulakoru ja nyt äitienpäivänä siis tämä laukku. Kieltämättä se taitaa olla mun lempparimerkkejä tällä hetkellä, ja ainakin toistaiseksi olen ollut laatuun todella tyytyväinen. Ihanaa että Otto tietää mistä mä tykkään.

Mulla ei ole ollut moneen vuoteen vaaleaa laukkua, ja sellaiselle on näin kesän lähestyessä tarvetta, kun ei tule käytettyä vain mustia talvisaappaita vaan myös valkoisia AF1:ja ja eri värisiä ballerinoja ja korkkareita. Mun laukussa pitää olla tarpeeksi tilaa, mutta toisaalta se ei saa olla liian iso. Ensin mä haaveilin oikeasti isosta laukusta, mutta nyt kun olen raahannut työpäivinä aina keskikokoista laukkua sekä isoa laukkua, olen todennut että pärjään sittenkin pienemmällä käsilaukulla ja isolla kassilla jossa mulla kulkee läppärit, padit ja muut mukana.

Tämä siksi, että kun lähden esimerkiksi tapaamiseen tai lounaalle, on kivempi kun on ne kaksi laukkua, joista toisen voi jättää toimistolle ja sen pienemmän ottaa mukaan pienine tärkeine tavaroineen. Tuntuisi ärsyttävältä raahata megaisoa läppärille ja päivän omaisuudelle tarkoitettua laukkua kokoajan mukana, jos olisi kerran mahdollisuus jättää ne kamppeet pois kyydistä ja laukku olisi siis melkein tyhjä. Pienissä kuppiloissa lounastaessa sellainen on oikeasti tiellä, tai ainakin hankala vahdittava.

Laukku jonka Otolta sain on Marc by Marc Jacobs Ligero Double Percy, Dark Buff Multi -vär(e)issä. Siinä on kaksi erillistä vetoketjulla suljettavaa yhtä suurta osiota, pikkutasku avaimille ja muille toisessa niistä osioista, sekä säädettävä kantohihna. Se on beigen ja kerman sävyinen, hopein yksityiskohdin ja valmistettu aidosta italiaisesta lehmän nahasta.

Mä uskon että musta ja Ligero Double Percysta tulee aika hyvät kaverit, se on nimittäin niin ihanan yksinkertainen ja monikäyttöinen, että tulee varmasti olemaan osana mun aika monia asuja. Mulla on ollut erittäin läheinen suhde viime kesänä ostettuun Coachin Bleeker Prestoniin, mutta tässä on nyt aika kova haastaja. Nyt on kiva, kun on kaksi täysin erilaista, kaksi hyvin mun tarpeita vastaavaa laukkua.  Ja hei, ainakin vaihtelua asukuviin joissa sama musta laukku on vilissyt melkein joka kerta viime kesästä asti!

Laukkujen on  varmasti hyvä antaa välillä ”levätä” niin ne kestävät parempana käytössä pidempään, se on toinen syy siihen että olen nyt iloinen että arkisia käyttölaukkuja on nyt kaksi. En ole muutamaan vuoteen ostanut yhtään heräteostoslaukkua, vaan ainoastaan muutaman pidempään harkitun mallin, ja niistä jokainen on säilynyt hyvänä.  Ne tulevat varmasti olemaan käytössä vuosikaudet, ehkä joskus meidän tyttärilläkin jos äidin ja tytärten maut käyvät yksi yhteen vielä kymmenen vuoden kuluttua.

Äitienpäivälaukku hot or not?

Ihanaa maanantaipäivää kaikille <3


11 Responses to “Äitienpäivälaukku”

 1. Tytti sanoo:

  Ehdottomasti hot! Ihana! :D

 2. Joanna sanoo:

  Oon ite ollut aina reppu ja kangaskassi ihminen henkeen ja vereen, mutta tää on kyllä hot!

 3. Tiia sanoo:

  Todellakin hot. Ennen kaikkea tyylikäs!

 4. Inga sanoo:

  Ihana laukku! Siisti kun se on kaksvärinen, muutenkin tollane siro :)

 5. Juulia sanoo:

  Tosi ihana laukku! Ehdottomasti olen laukkuperinteen puolella :)

 6. A sanoo:

  Kiitos vaan sulle/Otolle, mä oon nyt epätoivosena kuolannu koko illan laukkuja netistä kun heräs ihan älytön laukkukuume tosta sun uudesta :D Aivan ihana!

 7. HS sanoo:

  Upea laukku, ja ihan sun näkönen :)

  Pakko tähän samaan kommenttiin iskeä vielä muutama kysymys niistä Swiss clinicin hampaidenvalkaisu muoteista kun tänään tipahti postiluukusta. Käytitkö siis yhden muotin alahampaille ja yhden ylähampaille? Ja muottien tekovaiheessa laitoitko siis yhtäaikaa suuhun jolloin tuli yksi kokonainen muotti? Entä mites se valkaisugeeli sitten, sekä ala- että ylähampaiden muottiin samallalaillla?
  Pakkauksen ohjeet todella puutteelliset :/

 8. Iitu sanoo:

  Moi!

  Ehdottomasti hot :) Semmosta jos saisin vielä udella, onko tiedossasi mistä Otto on tämän sinulle hankkinut? Ihanko jostain kaupasta Suomesta vai netistä, ja jos sieltä niin mistä? Kiitos vastauksestasi!

 9. Tiia sanoo:

  Ihana! Mä en omista yhtäkään merkkilaukkua (vielä!) mutta viime aikoina silmää on miellyttänyt juuri Pradan ja Marc by Mar Jacobsin laukkumallit. Tää on kyllä tosi kivan värinen, juuri kevääseen ja kesään sopiva :)

 10. annie sanoo:

  Musta on kyllä älytöntä joka vuosi ostaa kallista laukkua :D Pitääkö niitä oikeasti olla niin monta??

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.