Terkut Tukholmasta

27.06.2015

Täällä me ollaan Södermalmilla, meidän ihanassa hotellihuoneessa, ja otetaan tänään suunnaksi Junibacken! Eilinen päivä oli aika huippu, käveltiin vaan hulluna joka paikkaan, ja oli kiva käydä vähän keskustan ulkopuolellakin. Tytöt pääsivät lelukauppaan, ja Zelda valitsi itselleen ison Minion-pehmolelun jota hän nyt sitten kuljettaa jokapaikkaan, ihan_joka_paikkaan. Mutta on se kyllä aika hurjan söpö munkin mielestä, ja vielä söpömpää on sille minionille tuutulaulua laulava kaksivuotias.

Junibackenin jälkeen varmaan vähän shoppaillaan tänäänkin, ja ilmoista riippuen pyöritään jossain ulkona tai sitten tehdään jotain muuta. Tytöt (ja mekin) ollaan oltu ihan innoissaan vaan siitä että ollaan toisessa maassa ja kaupungissa, ja päästään tekemään kaikkea vähän arjesta poikkeavaa. Pelkkä ulkona kävely ja toisen maan metro on jo tytöille elämys, ja on ihana katsoa kun he nauttivat. Zelda kiljuu joka kerta kun tunnelbana ajaa ohi että ”Kato titta!! Metwoooooo!”

Käytiin Vapianossa syömässä herkulliset pasta-annokset, kun ei jaksettu eilen alkaa enää etsimään mitään sen ihmeempää ruokapaikkaa kauheassa nälässä. Vapiano oli kätevästi meidän hotellin lähellä, ja tiedettiin että lapset tykkäävät satavarmasti. Nyt kun jaksettiin eilen ruuan jälkeen yhdistää hotellin wi-fi niin voisi vaikka vähän etsiäkin ravintolavinkkejä, että missä sitä kannattaisi käydä tänä iltana syömässä.

P6260725-3 P6260742-3

Päivän asu / Toppi River Island / Farkut Gina Tricot / Takki H&M / Kengät River Island / Laukku Marc by Marc Jacobs /Kello Marc by Marc Jacobs* / *saatu blogin kautta

Me shoppailtiin eilen jo vaikka mitä kivaa, ja esittelen niitä varmasti reissun jälkeen sitten enemmän, mutta näissä kuvissa näkyy ainakin mun uudet toppi & kengät, sekä Tiaran t-paita River Islandilta, ja Zeldalla vilkkuu takin alta Mini Rodinin delfiinimekko joka myös ostettiin eilen.

Käytiin juuri syömässä herkullinen aamupala ja ihan kohta lähdetään liikkeelle, tytöt ja Otto jo odottaa että päästään lähtemään. Mutta pakko sanoa että täällä on kyllä niin hyvä fiilis olla, voi Tukholma kun olet niin ihana! Mahtia lauantaita kaikille!

PS: Muistakaas käydä osallistumassa Braunin instagramkisaan jossa voitte voittaa oman Silk Epil 9 SkinSpa -epilaattorin! Ohjeet ja laitteen esittely löytyvät TÄÄLTÄ!


26 Responses to “Terkut Tukholmasta”

 1. Ella A sanoo:

  Hei,

  Ensinnäkin, haluaisin kiittää laadukkaasta ja kiinnostavasta blogistasi. Ihan mun lemppari! 🙂 Olenkin seurannut tätä kommentoimatta jo heti ensimmäisistä postauksistasi lähtien. Mutta asia jonka takia tulin kommentoimaan, oli se kun kiinnitin huomiota tässä postauksessa siihen kuinka tytöilläsi oli samana päivänä ostetut vaatteet päällä. Pesetkö vaatteet ennen käyttöönottoa? Onhan niissä kuitenkin paljon kemikaaleja, jotka ovat pienen lapsen iholle haitallisia.

  Ihanaa kesänjatkoa teidän koko perheelle!

  • NeitiÄm sanoo:

   Minä kiinnitin huomiota samaan asiaan xS aikuisten ja tietenkin myös lasten vaatteet tulee aina pestä ennen käyttöä vaikka olisi kuinka uudet xS

  • A sanoo:

   Ei se oo noin justiinsa… kukkahattutäti

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Heippa ja kiitos vain sinulle, tosi kiva kuulla että tykkäät :)! Kyllä mä yleensä pesen mutta sitten jos ollaan reissussa niin en todellakaan ala kieltämään pukemasta uusia lemppareita päälle jos lapset itse haluavat. On niissä kemikaaleja mutta satunnainen yksi kaupasta suoraan päälle – käyttökerta silloin tällöin ei varmasti maata kaada, otin itsekin vaatteet lapsena aina suoraan käyttöön ja tässä sitä vielä ollaan 🙂 ja onneksi esim. Mini Rodinin vaatteissa niitä kemikaaleja ei edes ole samalla tavalla kuin ketjuvaatteissa. Jokainen toimii näissä asioissa oman järjen mukaan eikö vain.

 2. Jenni sanoo:

  Voi miten ihanalta teidän reissu näyttää! 🙂 ja wow noi sun jalat on kyllä upeet!! <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitoksia hurjasti <3

  • Iina sanoo:

   Meillä kävi Tukholmassa kerran sillai että vauva 9kk oksensi kaikki ruoat ja kaikki vaatteet yltäpäältä oksussa. Noh vuoden äiti ei tietenkään ollut pakannut vaihtovaatteita hoitolaukkuun (!!!!) joten äkkiä henkkamaukkaan ostamaan uudet..todellakaan mitään käyttöönottopesuja miettinyt siinä. Muutamat kerrat huonoa tee…

 3. S sanoo:

  Hei löysin sun vanhan postauksen missä olit ostanut Ur&Penn liikkeestä selfietikun niin miten se toimii 😀 tai siis tarkotan että miten se ottaa kuvan t. tässä samainen tikku kädessä toivottomana

 4. lillamy sanoo:

  Tukholma on ihana, etenkin kesällä <3 Ja Ruotsi muutenkin!

 5. Annika sanoo:

  Ihana postaus ja tosi kivoja kuvia! Tukholma on kyllä tosi kaunis kaupunki, apua miten mun nyt alkoi tehdä mieli sinne… :–D

 6. Henna sanoo:

  Mää olin 14 vuotta sitten Junibackenissa ja se oli ihan huikee paikka. Olin 9v, täyttämässä 10. Varsinkin se ”vuoristorata” oli upee, missä oli ne kaikki tarinat. Mutta ehkä silti päällimmäisin muisto on se kauhu, kun siellä radan lopussa oli se Katla-lohikäärme. 😀 Hyi helkkari, mä en edelleenkään uskalla katsoo sitä (oon googlettanut pari vuotta sitten miltä se näytti) 😀 Olitteko te tuossa vuoristoradassa? 🙂 Mun tekis mieli kokee se kyllä uudelleen ja pitää silmät jo valmiiksi kiinni kun lähestytään Katlaa… 😀

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Haha joo se on ihan huippu paikka! Käytiin me satujunassa myös 😀 se Katla oli kyllä vähän kuumottava mutta yllättävän hyvin meidän muksut händläsi sen 😀 ne vaan sanoi itse että ”ei toi ole oikea!” 😀

 7. Tiia sanoo:

  IHANAT noi River Islandin kengät! Muutenkin kivoja nää Tukholmakuvat, etenkin tytöillä näyttää olevan niin hauskaa 🙂

 8. titii sanoo:

  tytöt on niin suloisisa ja varsinkin vika kuva ihana.. söpö delfiinimekko 🙂

 9. R.R sanoo:

  Mistä mä saan samanlaiset kengät?! Kerrassaan ihanat ja pirteät! Katsoin jo nellyn ja zalandon, ei löytynyt.. 🙁

 10. Olivia sanoo:

  Ei vitsi noi sun kengät on kauniit! Mulla ei ole millään itsetuntoa tarpeeksi että voisin mennä korkkareilla vaikka toisaalta haluaisin. 😀 Asun niin pienessä kaupungissa että täällä kyllä kaikkia korkkarikävelijöitä tuijotetaan. Muutenkin sitä saa tuijotusta osakseen jos on meikannut ja laittautunut vaikka oliskin tosi normaalit vaatteet päällä. En vaan kestä sitä korkkareilla kopistelua kun heti automaattisesti jokainen pää kääntyy katsomaan. :”’DD Nykyään jalat ei edes kestä kun viimeksi oon kävellyt korkkareilla vuosi sitten. Kenkiä kyllä löytyy muutamat tosi ihanat mutta ei tule pidettyä koska juurikin tuo huomion saaminen josta en pidä, epäkäytännöllisyys ja epämukavuus. Ajan autollakin tosi paljon että ärsyttävää ois pitää kaksia kenkiä mukana! Tuleeko sulla jalat kipeäksi noin piikkikorkoisista kengistä vai jaksatko ihan tuosta noin vaan kopistella koko päivän? Ja huomaatko ihmisten tuijotusta? Tästä tuli nyt ihan korkkarikommentti. ::D

 11. Kristiina sanoo:

  Moikka! Saimme inspiksen teidän Tukholman reissusta ja päätettiin lähteä itsekkin reissuun turusta, 3.-6.8 pv ja olisi TODELLA ihanaa jos jaksaisit kirjoittaa ruokapaikoista joissa kävitte ja joista tykkäsitte, aamupala/lounas paikoista, niiden hinta/laatu suhdetta, tunnelbaanalla pääsyä miten mistä ja minne, millä hinnalla? Lastenvaate kauppoja ja niiden hinta eroja verrattuna suomen. Menemme ensimmäistä kertaa mieheni ja poikani kanssa ruotsiin keskenämme ja apu olisi tarpeen ihmiseltä joka tietää mistä puhuu! Aijomme käydä aamupalalla, lounaalla ja illallisella jossain mutta ei vielä tietoa missä.. Iltapalaa täytyy myös jostain löytää ja ottaa mukaan hotellille poikaa varten (2v) kiitos jo etukäteen. 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.