Kahdenkeskistä aikaa

05.07.2015

Moikka pitkästä aikaa! Mä pidin tällaisen lauantain mittaisen miniloman kaikesta kun juhlittiin eilen Oton ja Simon viiskymppisiä, ja yövyttiin Oton kanssa kahdestaan hotellissa. Saimme kahdenkeskisen hotelliyön Indiedaysin ja Indigo Hotelsin yhteistyökampanjan myötä.

Junamatka perjantaina kotiin sujui oikein mainiosti tyttöjen kanssa, vaikka oltiinkin aika myöhään kotona. Nukuttiin hyvät yöunet, ja eilen aamulla ulkoiltiin lasten ja Armas-koirulin kanssa pari tuntia helteessä aamupäivällä. Sitten olikin aika suunnata kohti Oton ja Simon bailuja. Onneksi sää oli niin mielettömän hyvä eilen, ja saatiin nauttia ulkoilmasta ja piknikin muodossa järkätyistä bileistä. Siellä mulla ei ollut kameraa mukana, lähinnä siksi ettei mene puistossa rikki. Nähtiin paljon kavereita ja moikattiin monia tyyppejä joita ei oltu nähty vuoteen tai jotain, oli huippua vaihtaa kuulumisia kaikkien kanssa ja juhlat olivat tosi onnistuneet.

Muut lähtivät vielä baariin jatkoille mutta vähän matkan päässä odotellut ylellinen hotellihuone Hotel Indigo Helsinki Boulevardissa houkutteli mua ja Ottoa siihen malliin että lähdettiin kävelemään sitä kohti jo kahdentoista maissa. Oltiin käyty onneksi päivällä jättämässä tavarat hotellihuoneeseen ennenkuin lähdettiin juhlimaan, ja käveltiin pieni matka Hesperian puistosta Bulevardille kaikessa rauhassa, Burger Kingin kautta tottakai. Se tunne kun sai rojahtaa hotellin queen size bediin egyptiläisesta puuvillasta valmistettuihin lakanoihin Oton kanssa pitkän päivän jälkeen oli ihan paras. Yleensä meillä on pitkä matka kotiin jos ollaan keskustassa viettämässä iltaa, joten oli ihanaa kun ei tarvinnut lähteä pitkälle vaan sai jäädä keskustaan.

Bulevardi 26:ssa sijaitseva Indigo Hotel on muuten Pohjoismaiden eka, vaikka maailmalla Indigo Hoteleja on yli 60. Kerrankin Suomessa on jotain ennenkuin Ruotsissa! Tämä oli varmaankin yksi hienoimpia hotellihuoneita joissa olen koskaan yöpynyt, ei ollenkaan sellainen perussiisti hotellihuone, vaan kaikkiin yksityiskohtiin tapetista saippuaan oli panostettu ihan täysillä. Hotel Indigo on IHG:n upscale-tason boutique-hotellibrändi, ja sen kyllä huomasi ihan kaikessa. Huoneissa oli koriste-esineenä mm. Minna Parikan kenkiä, meinasi vähän harmittaa kun piti tyytyä ihailemaan upeita tennareita vaan lasin läpi, mäkin haluan!

Me ei olla vietetty kunnolla kahdenkeskistä aikaa varmaan ikuisuuteen, viimeksi taisi olla meidän hääpäivän aikoihin helmikuussa, joten oli tosi tervetullutta vaihtelua saada olla yksi yö ja aamupäivä vaan kaikessa rauhassa kahdestaan. Juteltiin yöllä niin pitkään että meinasi tehdä tiukkaa herätä aamulla niin että ehdittiin hotellin ravintola Brödissä tarjoillulle aamiaiselle ajoissa. Onneksi sitä kuitenkin sai yhteentoista asti, ja istuttiin ihanan aurinkoiselle sisäpihaterassille nauttimaan herkuista juuri ajoissa.

Mä olisin halunnut käydä vielä testaamassa hotellin saunoja, joita löytyy yhteensä neljä, sekä liianijoogasalia jollaisesta en ole ennen kuullutkaan, mutta me nautittiin siitä että sai kerrankin nukkua rauhassa, ja jätin sen kokeilun toiseen kertaan. Kävin kuitenkin hotellihuoneessa suihkussa ja kääriydyin pehmeään kylpytakkiin lukemaan huoneessa ollutta sisustuslehteä ja haaveilemaan kaikista sisustusjutuista.

Mä asuin ennen tosi lähellä (Ullanlinnassa) Punavuorta missä hotellikin sijaitsi, ja sinne mä kaipaan kyllä vieläkin. Punavuori huokuu vaan just sellaista fiilistä, mistä mä Helsingissä eniten tykkään. Paljon pieniä kahviloita, ravintoloita ja kivijalkaliikkeitä, kauniita rakennuksia ja puistoja. Ja aina tapahtuu jotain! Tänäänkin hotellin respa vinkkasi meille uloskirjautuessa Koffin puistossa käynnissä olleesta kirppistapahtumasta, mikä oli mun mielestä tosi hyvää palvelua. Hotelli sopi Punavuoren fiilikseen just eikä melkein urbaanin nuorekkaalla tyylillään.

Voitaisiin kyllä ottaa vaikka tavaksi sen että aina muutaman kuukauden välein käytäisiin Oton kanssa viettämässä yksi yö hotellissa. Pitkillä yöunilla ja ennenkaikkea sillä kahdenkeskisellä ajalla on vaan niin piristävä vaikutus, että ei sitä voi edes sanoin kuvailla. Vaikka meillä menee muutenkin hyvin ja osoitetaan paljon hellyyttä ihan normiarjessa, niin kyllä sitä vaan ainakin mulle käy niin että rakastun vielä tulisemmin uudestaan kun saan hetkeksi uppoutua vain siihen parisuhteeseen. Onhan toi Otto nyt aika ihana mies, ei voi muuta sanoa.

Tämä päivä on mennyt vähän tämmöisessä ällösöpöhuumassa tyylillä ”oot niin söpö” kun toinen istuu vaan pelaamassa. Huomenna arki jatkuu  parin viikon reissaamisen jälkeen, mutta onneksi Otto ja tytöt ovat vielä lomalla. On ollut ihana tehdä kaikkea spesiaalia, ja tämän päivän uintireissu tyttöjen kanssa oikein kruunasi vielä tämän viikon touhut, mutta toisaalta on ihana mennä töihinkin ja olla kotona nyt. Reissaamisessa on puolensa, mutta kyllä se on aina oma koti kullan kallis!

Jos teillä on hakusessa hyvä hotelli Helsingistä, niin TÄÄLTÄ pääsee varaamaan Indigo Hotelista huoneen. Hotelli on tosi suosittu, joten kannattaa varata nopeasti että saa vielä sille päivälle mille haluaa. Hotelli löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Ensi viikolla luvassa ainakin vastausvideota, asupostausta ja kaikkea muuta kivaa. Ja saatiin me yksi hauska yhteinenkin postausidea Oton kanssa höpötellessä, siitäkin lisää myöhemmin! Hyvää yötä ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille <3


13 Responses to “Kahdenkeskistä aikaa”

 1. lillamy sanoo:

  Oi vitsi miten kiva, että pääsitte viettämään kahdenkeskistä aikaa pitkästä aikaa, ja vielä noin hienoissa puitteissa :) Ja haha, toi Tiaran kelluke on aivan ihana <3 :D

 2. Minävaan sanoo:

  Voi miten kuulostaa ihanalta sekä toi ”söpöily”, että toi hotelli! Mua melkein itketti (onnesta) se ajatus, että elätte parisuhdemielessä noin rakkaudentäyteistä elämää ihan tavallisen arjen keskellä. En siis ajattele, että tuo tilanne olisi joku poikkeus tässä maailmassa, mutta ei sitä turhan usein esimerkiksi tällaista lue, joten minusta se on tosi ihanaa. Antaa jotenkin itsellekin lisää toivoa ”sen oikean” etsimiseen, tai no eihän sitä etsiä kannata, mutta no ymmärrät ehkä pointin, inspiroitte joka tapauksessa :D Olen kerennyt tänäänkin jo itkeä onnesta toisenlaisia äitejä katsellessa ja nyt tietty tääkin sai kyyneleet silmiin. Mutta kun on vaan niin ihana katsoa/lukea onnellisista ihmisistä.

  Ja toi hotelli kuulostaa ihanalta, rakastan Helsinkiä ja sen tunnelmaa söpöine kahviloineen ja hauskoine hipsterijuttuineen, joten toi on varmaan upee hotelli :) Kivaa kesän jatkoa teille!

 3. miisa sanoo:

  Onpa hauskan näköinen hotelli! :D Ja toi sun mekko on myös kiva!

 4. jenna sanoo:

  Kuulostaa hyvalta, nyt oikein huomaa kun olette vierekkain etta tiaran on niin oton nakoinen. ja zelda sun.

 5. Heidi sanoo:

  Tosi kiva idea piristää parisuhdetta hotelliyöllä! :) mistä toi sun punainen vaatekappale on peräisin? :)

 6. JML sanoo:

  Ihana mekko! Mistähän se mahtaa olla? :)

 7. Emma sanoo:

  Ihana mekko! Mistä se on?

 8. JohannaL sanoo:

  Voi kuinka ihanalta teidän hotelliyö kuulostaa <3 Näin viime yönä muuten unta siitä, että tulitte koko perhe Särkänniemeen, jossa oon siis töissä ja ihan innoissani ilmoitin, että luen sun blogia :D

 9. Miss T sanoo:

  Ihana tuo Tiaran kelluke <3 Täytyy muistaa tämä hotelli, kun ensi kerralla matkataan Helsinkiin, hienon näköinen! :)

 10. Linkku sanoo:

  Mahtavaa että saitte kahdenkeskeistä laatuaikaa, se on tärkeää :) Ihan huikeen näkönen hotelli, tosi cool ja moderni!

 11. Anna sanoo:

  Käymme mieheni kanssa kerran kuukaudessa yöpymässä jossakin Helsingin hyvätasoisista hotelleista. Meillä ei ole lapsia, mutta yksi yö pois kotoa ja seuraavan aamun valmis aaminen on vaan niin koukuttavaa :) Illalla käymme aina yhdessä kylvyssä kasvonaamioiden kera ja juomme viiniä/shampanjaa sekä syömme huoneeseen salakuljettamiamme herkkuja :D

 12. Anna sanoo:

  Moikka!

  Suosittelisin teille uintiopetteluun lasten vesivöitä, kannattaa esimerkiksi Googlettaa aiheesta! :-)

  T. Anna, vauvauinninohjaaja

 13. Titana sanoo:

  Näytät tuossa asussa kauniimmalta kuin koskaan ennen blogisi asukuvissa. (hääkuvat pois lukien ) Olet kuin elokuvatähti aamiaiskuvissa.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.