Iltakävelyllä

06.07.2015

Äiti ja Armas tosiaan tulivat meille samalla kun me itse köröteltiin perjantaina junalla kotiinpäin, ja viipyvät meillä vielä huomiseen ennenkuin pitää taas sanoa heipat, nyyh! Armas on varastanut mun sydämen ihan kokonaan, se on niin siisti tyyppi ja on vaan parasta kun se tulee nukkumaan mun syliin kun hengailen sohvalla. Koiraherralla  on ikää nyt viisi kuukautta ja viikko päälle, ja hän on tosi innokkaassa iässä.

Meidän lapset ovat ihan onnessaan kun saavat touhuta Armaksen kanssa, ja Armaskin on ihan heidän kaveri, menee syliin ja antaa silittää ja rapsuttaa. Onneksi tytöt osaavat olla koiran kanssa sievästi, kun se on niin pikkuinen että ei mitään rajumpia leikkejä kestäisikään. Mä oon käynyt monta kertaa lenkillä Armaksen kanssa, ja se on oppinut jo tosi hienosti kävelemään ulkona ja totteleekin aika hyvin.

Käytiin tänään iltalenkillä Oton ja Armaksen kanssa tuon meidän läheisen kanavan ympäri ja pysähdyttiin ottamaan vähän kuvia. Mulla on kuvissa uusi takki jonka ostin Oulun Ideaparkin H&M:ltä. Olin nähnyt takin jo aiemmin keväällä, mutta olin silloin juuri ostanut myös beigen trenssitakkini, ja ajattelin etten kehtaa ostaa uutta samanväristä takkia heti perään. Ostin ensin H&M:ltä vaan Otolle tennarit, mutta kassalla ollessani huomasin viereisen asiakkaan löytäneen juuri tämän takin, ja siitä roikkui seitsemän euron hintalappu.

Takki H&M / Toppi River Island / Sortsit Gina Tricot / Kengät Nike / Kello Marc by Marc Jacobs* / Laukku Marc by Marc Jacobs / *saatu blogin kautta.

Lähdin jo kaupasta pois mutta sitten mun oli pakko vielä juosta takaisin ja käydä hakemassa takki itselleni, seitsemän euroa oli niin naurettavan vähän että en vaan voinut jättää sitä kauppaan. Nyt olen tosi iloinen, koska se takki on aina välillä käynyt mun mielessä kevään aikana ja olen harmitellut kun en ostanut. Onneksi ei tarvitse harmitella enää! Takki on juuri sopivan lämmin viileämmille kesäilmoille, ja olen pitänyt sitä paria hellepäivää lukuunottamatta jatkuvasti päällä.

Asussa olevat sortsit ovat Gina Tricotin Mollyjen sortsiversiot, ja tykkään niistä kovasti. Mulla on ollut hankalaa löytää hyvin istuvia sortseja tänä keväänä, mutta nämä nyt olivat kivat ja istuvat ainakin paremmin kuin monet muut.

Mä olin tänään Helsingin toimistolla viime viikon Oulumeininkien jälkeen ja sielläkin sain hengata ihanan koirakaverin kanssa, kun mun työkaverilla oli vähän isompi koira hoidossa, ja hän otti sen mukaan. Isompi koirakin oli niin söpö, pötkötti vaan pää mun kenkää vasten ja kävi välillä rapsutettavana. Koirat on kyllä ihan parhaita! Armas on helpottanut mun omaa koirakuumetta ihan reippaasti, vaikka se kuume aina sitten iskeekin pintaan kun joutuu olemaan useamman kuukauden Armaksesta erossa, niinkuin tänä keväänä.


14 Responses to “Iltakävelyllä”

 1. Alisa sanoo:

  Aivan ihania kuvia!! :) <3 Ja koirat on ihan parhaita! :) Pitkään kans olin koirakuumeessa. :D Mutta nyt mulla on kohta viiden kuukauden ikäinen koiravauva. :)

 2. Essi sanoo:

  Ootteko miettiny oman koiran ostamista? :)

 3. Linda sanoo:

  Mentiin toissapäivänä(?) teidän äidin ja Armaksen ohi, teki niin mieli jäädä silittelee, on hän niin söpö! Oli kiire niin ei ehtinyt tällä kertaa. Monesti pysähdyn Lucan kanssa silittelee koiria kun Luca tykkää ja saanpahan itsekin siinä samalla lievitettyä lemmikkikuumetta :D

 4. Nimetön sanoo:

  Hän on kyllä niin suloinen! Ja isompi jo kuin minun 6v tyttö chihu. :o Ihanaa että tulee lasten kanssa toimeen, meillä pelkää lapsia varsinkin jos äkkiliikkeitä tekevät. :/ Johtuu varmaan siitä, että lapset jotka tekemisissä olivat hänen kanssaan pentuna eivät osanneet noin pientä käsitellä alkuunkaan….hienoa että teillä parempi onni. :( Ihme kyllä vasta naapurin pojan sylissä istui tyytyväisenä ja teki sen kanssa mitä vaan kun sai herkkuja! :D

 5. Kristarzan sanoo:

  Armas on kyllä niin suloinen :3 Itse olen täysin rakastunut pupuihin ja kotoa kun muutan pois joudun jättämään meidän pupuvanhuksen vanhemmille mutta toivottavasti voin mahdollisimman pian hankkia oman. Eläimet piristävät kyllä arkea todella paljon! Toivottavasti te saatte nauttia Armaksen seurasta paljon :)

 6. Elina sanoo:

  Aivan ihana! ♥ Me ollaan mietitty lapinkoiralle kaveriksi jotain pientä koiraa ja chihu on kyllä ainakin minun mielessä aika hyvänä vaihtoehtona. :D Koirat on kyllä kivoja kavereita ja tuollainen pieni kulkee helposti mukanakin.

 7. RR sanoo:

  Voi että, sinä oot jotenkin ihanan hehkuva ja kaunis!! Sinä oot kyllä yks niistä, joista se sisäinen kauneus oikein hohkaa ulospäinkin!

 8. vk sanoo:

  7e on sulle naurettavan vähän. Minulle 7 euroa on viikon ruokaraha. Että jos nyt ostaisin naurettavan halvan takin niin en söisi viikkoon. :D

 9. E sanoo:

  Voi että sä oot niin kaunis ja Armas niin ihana näissä kuvissa! :) Oon aina aatellut että sit kun joskus otan oman koiran niin haluun jonkun ison (tyyliin berninpaimenkoira), mut oishan chihu aivan superihana myös!

 10. Iina sanoo:

  Aijaa vai et viihdy turkissa? Ois kiva kuulla perustelut!!!! Hölmistynyt..

 11. Anni sanoo:

  Oot kyllä tosi nätti ja nuo sun hiukset on super kivat! Tuo väri on ihan loistava niissä, raikkaan näköinen ;)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.