#Aviomies

28.07.2015

Blogimaailmassa kiertänyt #Boyfriend -kysymyssetti on nyt rantautunut tännekin, ja Otto ystävällisesti vieraili omalta tontiltaan tännepäin vastatakseen 25:n kysymykseen koskien minua. Pakkohan mun oli tämä toteuttaa koska paloin salaa halusta kuulla Oton vastaukset kysymyksiin, joihin niin monien muiden vastaukset olin jo lukenut. Mun mielestä Oton vastaukset oli ainakin aika huippuja, ja aika lähelle hän myös osui monessa vastauksessa, yllättävän lähelle, eikä unohtanut pientä kettuilua omaan ottomaiseen tyyliinsä.

Postauksen kaikki kuvat on muuten ottanut meidän neiti melkein-neljä-vee eli Tiara. Kolmijalkaan kameran kiinnittävä välikappale oli teillä tietymättömillä, kiitos minun joka olen tukkinut sen jonnekin mihin se ei kuulu, ja siksi piti vähän soveltaa. Tiara on ilmeisen kiinnostunut usein mukana pyörivästä kamerasta, ja oli erittäin tyytyväinen saadessaan auttaa äitiä ja isiä ottamalla kuvia. Pitääpä antaa jatkossakin neidin harjoitella kuvaamista jos vain kiinnostus riittää! Mun mielestä nämä kuvat ovat aika hitsin hienoja, jos miettii että kuvaaja kokeili tätä kameraa ensimmäistä kertaa, ja kokemusta ei juurikaan ole kuvaamisesta. Tästä voisi ehkä päätellä että Olympuksella onnistuu aika moni, jos nelivuotiaan jälkikin on tällaista ;).

1. Jos hän katsoo telkkaria, mikä siellä todennäköisesti pyörii? Enemmän kuin todennäköisesti jonkinsortin reality. Idols, Voice of Finland sekä kaiken maailman sokkona alasti anopin kanssa naimisiin ovat Iinalle ihan ykköskamaa.

Oikein, mutta yleisesti ottaen mä tykkään ainoastaan ekoista jaksoista realityissä. Katson kaikesta aina ekan jakson, mahdollisesti tokankin jos siisteimmät jutut venytetään sinne asti, ja sitten siirryn seuraavan sarjan seuraavaan ekaan jaksoon.

2. Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa? Jonkun kevyen voimakkaan öljypohjaisen, harvemmin meillä mitään valmista kastiketta edes on. Sinappia, hunajaa, punaviinietikkaa ja pippuria öljyyn niin kaikki tykkää. Paitsi lapset.

Nami, kyllä!

3. Mikä on hänen inhokkiruoka? Maksalaatikko, monen muun ”perinteisen” suomalaisen ruoan kaverina. Tiedättekö te kuinka rankkaa on on luopua hernekeitosta? Yksin itken ja syön sitä aina kun vaimo lapset ovat jossain.

Kyllä mä syön hernekeittoa mutta mulla ei koskaan tee sitä mieli, kun kaupassa Otto kysyy että mitä tekee mieli! Niin kerta. Mutta jos tulisin kotiin ja täällä odottelisi höyryävä hernari pekonikuutioiden ja sinapin kanssa niin kyllä mä söisin. Maksalaatikkoa ei pelasta edes pekoni.

4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa? Joko jonkinsortin pastan tai jotain missä on kalaa. Parhaassa tapauksessa molempia yhdessä. Sen harvan kerran kun drinkki korvaa veden on mojito helppo voittaja.

True dat!

5. Mikä on hänen kengänkoko? Pieni?

36-37, kai se on aika keskiverto?

6. Jos hän keräilisi jotakin, mitä se luultavasti olisi? Jotain helvetin fiksua ja tärkeetä. Kuten verhoja, tai värikyniä.

Oikea vastaus olisi ollut laukkuja, koska niitä mä kerään ja Otto auttaa mua keräämään niitä. Mutta kai noi värikynätkin ihan hyvä keräyskohde olis.

7. Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä? Nyt täytyy ihan rehellisesti tunnustaa että tuskin yhtään mitään. Kaikenmaailman herkkusafkoista innostutaan kuukaudeksi kerrallaan, ja sit se onkin ”ällöä”. Toast skagen ehkä paras ehdokas, jota sattuneesta syystä teen vain muutaman kuukauden välein.

Otto tuntee mut liian hyvin! Mutta suklaata mä syön joka päivä jossain muodossa, se on totta että kyllästyn usein johonkin tiettyyn herkkuun ja sitten siirryn seuraavaan. Toast skagen on hyvää, voisitko Otto tehdä tänään?

8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee? Todella vaihtelevaa. Kaikki Apulannasta dubsteppiin uppoaa jossain määrin, mutta aina kun Iina haluaa laittaa musiikkia, pamahtaa Spotifyn top-lista päälle.

Ihan totta. Mulla on tosi laaja musiikkimaku, mutta yleensä en jaksa miettiä ja kuuntelen vaan top-listaa. Joskus innostun soittamaan lapsille kaikkia nuoruuden lemppareita ja laulan täysillä.

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää? Stereotyyppisen naiselliseen tapaan kaikki romanttiset komediat uppoavat vaikka kuinka olisi oikeasti armotonta paskaa, mutta muuten kaikesta mikä määritellään ”hyväksi”. Avengers, Tarantinon leffat yms. Paitsi Taru Sormusten Herrasta/Hobitti, jumalauta.

Toiminta on jees, yleensä toimintaleffat on aina edes keskivertoja, siksi ne on jees. Ja kaikki älykkäät leffat ja suuret draamat. Taru Sormusten Herrasta- ja Hobitti -leffat ei vaan uppoa, silmät menee väkisin kiinni ja alkaa haukottaa vaikka kuinka monta kertaa kokeilisi.

10. Minkä väriset silmät hänellä on? Vasta auringon aamuisesta hellästä syleilystä nauttivan taivaanrannan siniset, eiku.

Voi ihana! Mulla on samanväriset siniharmaat kuin koko meidän perheellä.

11. Kuka on hänen paras ystävä? Ihan parhaita parhaita ystäviä löytyy kaksi jostain sianpieremän rajan takaa, Netta ja Emmis. (Ootteko harkinneet tänne sivistyksen pariin muuttamista joskus? Täällä on Iina ja kummilapsia.)

No Netta ja Emmis on ollut lukiosta asti mulle superläheisiä, ja parhaita ystäviä todellakin, mutta onneksi täältä lähempääkin löytyy lisää parhaita ystäviä<3 En toki pistäisi pahitteeksi jos kaikki parhaat kaverit löytyisivät vaikka tästä saman kadun varrelta, mutta onneksi on whatsapp ja puhelin ja juna ja auto ja lentokone.

12. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä? En tee koskaan mitään ärsyttävää, olen täydellinen.

HAH! No okei, ei kovin montaa tollasta asiaa ole. Mutta yksi  on se tuoli johon Otto kerää aina vaatteita. Ensin siinä on vain edellispäivän vaatteet ja sitten siihen pikkuhiljaa kertyy lisää ja lisää jokapäivä.

13. Missä hän on syntynyt? Helsingissä, kättärillä.

14. Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi? Pieni, ruma, tahmainen ja littana.

Voi rakas Otto! Mä olisin iloinen pienestä, rumasta, tahmaisesta ja littanastakin kakusta, kunhan siinä olis suklaata.

15. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja? Kännykkänsä. Nettikaupat, Facebook, iltalehdet ja muu sosiaalinen media. Mitä enempää voisi nainen tarvita?

Otto unohti listasta asunto- ja äkkilähtösivut, candy crushin ja blogit! Mutta ikäväkseni mulla ei koskaan ole aikaa selata puhelinta muutamaa minuuttia kauempaa kerrallaan,  joten ton kysymyksen voisi muotoilla ”viettäisi”. Ja hei, kyllä toi aviomieskin on ihan kiva tyyppi jonka kanssa vietän monia tunteja tai voisin olla vaikka 24/7. ;)

16. Mitä hän osaa erityisen hyvin? Moniajon jalon taidon. Ellei kyse ole kännykästä niin koskaan ei voi tehdä vain yhtä asiaa kerrallaan, aina seitsemää. Minimaalisin vahingoin jopa. Ei voi ymmärtää.

Multitasking is my middlename.

17. Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää? Riippuu keneltä kysyy, yleinen mielipide vissiin se että minä olen outo, mutta raaka kala. Sushi. Se on herkkua, he sanoivat. Kokeile edes, he sanoivat. Olen kokeillut, kahdesti. Ei ota pysyäkseen sisällä.

Juuri niin Otto, sushi ei ole outoa.

18. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan? Samaa kolmea kuin kaikki muutkin, avaimia, puhelintaan ja lompakkoa.

Jep, ja näin kesällä lisään vielä aurinkolasit, ilman niitä ei voi mennä mihinkään!

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään? Se kun siivotessa minä usein aloitan omasta tietokonepöydästäni/miesnurkastani. Sori nyt vaan muru mutta pakko sekin on siivota, olohuoneessa kun on. Keittiö ei karkaa mihinkään.

TÄMÄ! Tämä olis pitänyt olla silloin aiemmin kun kysyttiin miehen usein tekemistä asioista joista en pidä. Kun voisi esimerkiksi keskittyä sellaiseen yleissiisteyteen, imurointiin ja pölyjen pyyhkimiseen ensin ja sitten näperrellä ne johdot kauniisti ja pyyhkiä sen yhden sormenjäljen tietokoneen ruudusta kun kaikki muu on siistiä. Mutta ei, se pitää tehdä ensin, vaikka vieraat olisivat tulossa puolen tunnin päästä. Ei voi ymmärtää, mutta olen oppinut sietämään tässä vuosien aikana.

20. Entäs piristymään? Se kun saan miesnurkkani siivottua, eiku. Kyllä se on se pyhä kolminaisuus, suklaa, sohva ja Netflix. Laatusarjoja alle kympillä kuussa, myös mobiililla, kokeile nyt!

Juuri näin. Mutta pyhä kolminaisuus on Otto, sohva ja Netflix <3

21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee? Rihannaa?

No en varsinaisesti ihaile ketään julkisuuden henkilöitä. Mutta ihailen monia eri elämänalueilla menestyneitä ihmisiä ja imen itseeni inspiraatiota. Rihanna on kyllä aika ihana silti.

22. Millainen hän on tyttöystävänä? Rakastava, hellä, huolehtiva ja voimaannuttava. Ja sit me mentiin naimisiin.

Otto on ihana.

23. Milloin hän tapasi vanhempasi? Nyt täytyy pistää oman heikon muistin piikkiin mutta en ole satavarma. Isäni hän tapasi jokusen vuotta sitten jossain. Äitini haudalla ei olla vielä yhdessä käyty.

Kyllä se oli vuosi 2011 kun tavattiin ensi kerran sun isän kanssa.

24. Mikä on hänen uusin villityksensä? Tällä hetkellä ei mitään ”villitystä” varsinaisesti ole. Kämppää pistettiin vähän uusiksi mutta sekin oli yhteinen juttu. Oma kestosuosikkini Kotisinappi ruisleivän päällä on löytänyt tiensä Iinankin iltapalaan, innolla odotetaan onko kyseessä villitys vai ei.

Kotisinappi on yksi hienoimpia asioita joita Otto on mulle opettanut. Joulukinkkuleivistä se lähti, ja laajeni sitten muuallekin.

25. Millainen on hänen kotilook? Täysin päinvastainen kuin blogin asukuvat. Levinneet meikit jos meikkiä ollenkaan, eripariset sukat, reikäiset pieruverkkarit puoliksi jalassa, hiukset miten sattuu, kulahtanut toppi ja rintsikat jossain ihan muualla kuin päällä. Sellainen kotitonttu.

Se on totta, mä olen kotona kunnon rönttöinen kotitonttu.

Joku kommentoi edelliseen postaukseen, että on ikävää kun kysymyksiä ja vastauksia ei ole erotettu toisistaan mitenkään. Postauksessa kysymykset oli kyllä lihavoitu, mutta en sitten tiedä jos sivu ei vaikkapa ladannut kunnolla tai oli jotain muuta ongelmaa. Tässäkin postauksessa nyt kysymykset on erotettu lihavoimalla, Oton vastaukset on normaalilla tekstillä ja mun kommentit on kursivoitu. Toivottavasti toimii ettei mene sekavaksi.

Kiitos hurjasti Otolle vaivannäöstä, on se kyllä aika ihana mies <3


44 Responses to “#Aviomies”

 1. emzi sanoo:

  Kotipieruverkkarit on kyl niin parhaat :D

 2. Kia sanoo:

  Aivan ihana postaus! <3 Pakko toteuttaa kotonakin ja laittaa mies kynän ja paperin ääreen, kun blogia en omista :D

 3. Juulia sanoo:

  Hih, ihania ootte <3
  Hyviä kuvia Tiara ottanut! Katsonut mallia hyvältä kuvaajalta, niin osaa heti alussa oikean tyylin :)

 4. Jenpi sanoo:

  Ihana! Te annatte mulle energiaa <3

 5. Linkku sanoo:

  Hirmu kivaa settiä jälleen! Ja hyviä kuvia, ei arvaisi ekana Tiaran ottamaksi! :D

 6. marsa sanoo:

  Siis Tiara taitaa ihan virallisesti ottaa parempia kuvia, kuin 20-vuotias allekirjoittanut… ps: Otto on huippu, jostain syystä nauroin ääneen tolle salaatinkastike-vastauksen lopulle ”…kaikki tykkää. Paitsi lapset.” :DD

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahah hän on ihanan innostunut siitä kuvaamisesta! :D Mut on kyllä hyvä kamerakin, sen osuutta ei voi kieltää näissä kuvissa! :D Otto on ihan paras, sillä on höpöjä juttuja :D Kiitos mahtavasta kommentista!

 7. Zara sanoo:

  Siis voi pyhä jysäys! Alussa aattelin, et ei vitsi nyt täytyy kyl kattoo millasia kuvia teidän esikoinen on saanut otettua, mut sitten unohdin koko jutun ja vaikka kuvat katoin nii en tajunnut, että alta 4-vuotias olis ne ottanut :-0 En huomannut oikeen mitään eroo aiempiin postauksiin verrattuna :) Ihana ja taitava tyttö teillä! Saatte hienoja yhteiskuvia kun teillä on näin loistava kuvaaja aina valmiina :-)

  Muutenkin ihana postaus taas kerran, Otto tuntee sut kyllä tosi hyvin :) Ja olis nii loistavaa nähä ihan kuvina sun kotilookki :’D Vaikka kaunishan sä oot vaikka jätesäkki päällä <3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Hahah voi ihana olet<3 :DD Tiara oli kyllä yllättävän huippu kuvaaja, ihana kun toinen oli niin innoissaan! Mielellään annan jatkossakin harjoitella :) Pitää ehdottomasti jsokus postata kotilookistakin, se on erittäin rähjäinen :DD Kiitos paljon sun kauniista sanoista, ihana hyvänmielen kommentti<3

 8. miisa sanoo:

  Tällaset postaukset on kyllä huippua ja mielenkiintoista luettavaa! Ihana sun blogi <3 :) Mut yks asia, mitä mäkään en voi ymmärtää on, et miten et voi tykätä LOTR/Hobitti-leffoista :'D hahah

 9. Noora sanoo:

  Kotisinappi <3 Ja jos joskus törmäätte Matin Mainio -sinappiin ni maistakaa, se on samanlaisessa pullossa kuin Kotisinppi ja niiiiiiin ihanaa. Joskus on ihan pakko köydä jääkaapilla hakemassa lusikallinen enkä oo ees raskaana. :D

 10. Satu sanoo:

  Näitä vastauksia ja kommentteja on ollut ihan mielettömän kivaa lukea eri blogeista. Ainut vaan, että koneellani ei näkynyt mainitsemasi muokkaus. Vaustauksesi oli kursivoituna, mutta kysymykset ja Oton vastaukset oli samaa putkea. Tiarassa on selvästi valokuvaajan ainesta, vanhempiensa tyttö.

  Tässä linkki, jos haluat käydä lukemassa omani:
  http://satsumawonderland.blogspot.fi/2015/07/boyfriend-tag.html

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Joo siis ei Otonkaan koneella näkynyt, mut mulla taas näkyy tosi hyvin! :D Tiara on ihana neiti, kiitos paljon kauniista sanoista <3 Ja pitää ehdottomasti käydä lukemassa!

 11. Meikä sanoo:

  Mun miehellä on kans tuo pyhä miesnurkka/datispöytä, joka siivotaan ensin vaikka kämppä olisi ihan pommin jäljiltä ja puoli tuntia aikaa vieraiden saapumiseen! :D Ärsyttävää, mutta kyllä sen kanssa (on pakko) elää XD

 12. Anniina sanoo:

  Uskomatonta!:D koskaan aiemmin en oo kuullu et joku muukin rakastaa sinappia ruisleivän päällä! Mun iltapalaan se on kuulunut jo tosi kauan, ja aina vaan ihmiset ihmettelee ja ällöilee sitä. :D hyvä te, kerrankin joku ymmärtää hyvän päälle;)

 13. Marye sanoo:

  Hyvin tehty mojito lämpöisenä kesäiltana terassilla tai omalla parvekkeella kirjan kera :3 bueno!

  http://marye-itsallaboutme.blogspot.fi/

 14. st.brigitten sanoo:

  Ihanat te! :D Huiput vastaukset Otolla. Täytyy kysyä mun mieheltä suostuisiko vierailemaan mun videoblogissa vastaamassa näihin, hahah

 15. qnmt sanoo:

  Tuohon äijäpyhätön ensin siivoamiseen on syy! Mietin sitä joskus kun minulle nillitettiin asiasta :)

  Se on se yksi paikka, johon oletetaan, että vaimolla/vaimokkeella (tiedän, että vihaatte sanaa, mutta se kuvaa niin hyvin kaiken tyttöystävästä avovaimoon!) on iso kynnys iskeä kyntensä kiinni. Samalla se on myös se, minkä perusteella vieraat arvostelevat isännän siisteyspisteet. Siksi mies aloittaa siivoamiseen siitä :)

  Te ootte aivan ihania ihmisiä ja yksi täydellisimpiä tietämiäni pareja!

 16. Jutta sanoo:

  Ihania kuvia ja huippuja vastauksia! Ootte kyllä niin ihania yhdessä :-)

  Ja tuo miesnurkan siivoaminen… Voi jestas, sanonpa vaan :-D Meidänkin asunnosta löytyy miesnurkka, jota puunataan siivouspäivänä aina suurella hellyydellä ja aikaa säästelemättä. Ensin kaivetaan kaikki siivousvermeet esille ja sen jälkeen lähdetään yksi kohde kerrallaan läpikäymään pyhättöä. Suihkitaan, pyyhitään, puhallellaan, imuroidaan koko piste, jonka jälkeen kaikki asetellaan nätisti paikoilleen takaisin ja viimeisenä silauksena pyyhitään sormenjäljet kaikesta. Sama rituaali tapahtuu television ja pleikkarin ja muiden tekniikka tilpehöörien kohdalla. Minähän en edes saa pölyjä pyyhkiä telkkarista! Jos tämä puunaaminen tekee hänet onnelliseksi, niin you do you… Ei vaan sillon kun on kiire :-D

  Tuntuu, että Otto ja mun poikaystävä tulis mainiosti juttuun :-D Voisi yhdessä syödä Kotisinappia purkista, katsoa LOTR/Hobitti maratoneja ja siivota hartaudella miesnurkkaansa.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos meidän kaikkien puolesta<3 :D Hahah voi miesnurkka, kuulostaa niiiiiiin tutulta! :D Meillä vaan on Oton pelitelkkari, pleikkari ja kone ja kaikki härpäkkeet siinä samassa nurkkauksessa :D Mutta joo, siinähän puunatkoon! Varmasti tulisivat hyvin juttuun, mä näen sen jo silmissäni :D

 17. Amanda sanoo:

  Jes, mä oon aina luullut olevani ainoa, joka ei syty Taru Sormusten Herralle! Oon katsonut ne kaikki, varmaan pariinkin kertaan, mutta ei vaan uppoa ei. Kuulun enemmän tähän Harry Potter -kastiin, kun näitä tunnutaan joskus keskenään vertailtavan. :D

 18. Ei näy lihavoinnit :(
  Mutta kyllä noista ihan jo se kysymysmerkki erottaa mikä on kysymystä ja mikä vastausta :D
  Mainioita vastauksia otolta :’D

 19. Minävaan sanoo:

  Voi ei, te ootte niin sopiva pari. Miten voi edes tulla tuntemattomien ihmisten yhteen sopivuudesta näin vakuuttunut olo. Jospa, kunpa itselläkin matchais jonkun kanssa joskus noin. On varmaan tullut tältä nimimerkiltä noin sata kommenttia siitä, että olette hurjan söpöjä, mutta voi hyvänen aika, se pitää vaan niin paikkansa.
  Jos joskus törmään teihin, niin tulen varmaan oikeasti viereen ihmettelemään, että kyllä on ammuttu amorin nuoli nyt oikein (no en mä tuu, ei tarvii jännätä). Ja sitten mietin varmaan vanhanakin vielä, että mitähän teille kuuluu, jos joskus lopetatte blogien kirjoittamisen, haha. Mutta siis ihanaa, onnellisuus on hyvä :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon ihana, niin ihana kommentti <3 :DD Ja ei mua haittaa sun kommentit todellakaan :D Tule ihmeessä moikkaamaan jos joskus törmäät meihin, se olisi hauskaa! Varmasti sullakin matchaa täydellisesti jonkun kanssa, mä uskon niin koska sä vaikutat tyypiltä joka haluaa tehdä toiselle hyvää ja toiset onnelliseksi ja ilahduttaa (viitaten esimerkiksi ihaniin kommentteihisi), ja antamalla itse hyvää saa yleensä takaisinkin hyvää ;)!

 20. Assssss... sanoo:

  Mulla ainakin näkyy lihavoinnit ja kursivoinnit hyvin omalla tabletillani, kun tätä postausta luki. Ja hauska postaus oli, kiitos siitä.

 21. titti sanoo:

  Kivoja vastauksia :)

  Ei sais varmaan kysyä, mut oletko joskus kertonut blogissa mihin/miksi Oton äiti on menehtynyt? Tosi harmillista :( Meilläkin pojilla on vain minun puolelta mummu. Onneksi kuitenkin edes hän <3 :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos paljon<3 En muista nyt oonko kertonut aiemmin mutta Otto varmaan ainakin on. Oton äiti on menehtynyt syöpään. Se on hurjan surullista ja ajatuskin särkee sydämen :( Mutta onneksi tosiaan on sentään mun äiti ja Oton isä, niin lapsilla on isovanhemmat kuitenkin.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.