Kesä me rakastetaan sua

10.08.2015

Vihdoinkin me saatiin kokea sellainen rantapäivä josta ollaan viime kesästä asti haaveiltu tyttöjen kanssa. Kuumaa, aurinkoista, lämmintä vettä ja loisto fiilis. Lähdettiin tyttöjen kanssa puolen päivän jälkeen rannalle ja viihdyttiin siellä pitkään. Aurinkoranta oli aivan tupaten täynnä, mikä oli mun mielestä ihanaa. On ihan mahtavaa miten kesällä koko Helsinki herää henkiin ja näkee paljon ihmisiä. Vesi näytti jotenkin hurjan siniseltä tänään ja paikalla oli melkein Etelän loman tunnelmaa, vaikka Helsingissä oltiinkin.

Me polskittiin ensin yhdessä tyttöjen kanssa koko perhe, ja mäkin heitin talviturkin hiuksia lukuunottamatta. Vesi ei ollut yhtään niin kylmää enää, mitä edelliskerralla kun käytiin. Zeldalla oli mukana oranssi uimarengas jossa voi istua, ja mä pyöritin häntä vedessä ja voi että hän nautti, kiljui antaumuksella riemusta ja kikatti. Sitten kun oltiin tarpeeksi sähelletty Oton ja tyttöjen kanssa mm. vesipyssyillä, me mentiin viltille loikoilemaan ja tytöt saivat leikkiä hiekkaleluilla. Me tykätään mennä aina ihan vesirajaan melkein, koska sitten ollaan sopivasti siinä ihan lähellä leikkejä eikä tarvitse jättää kamppeita vartioimatta voidakseen seurata tyttöjen touhuja.

Matkaeväänä meillä oli pähkinöitä ja pensasmustikoita, ja juotavaksi iso puolentoista litran vesipullo ja kaikille yhdet herkkujuomat, lapsille pillimehut ja mulle omenafantaa, joka on ihan törkeän hyvää! Se on Jenkkilimu, eli ei ole mitään normivalikoimaa eikä edes pantillinen tölkki, mikä on harmi koska voisin herkutella tuolla vaikka joka viikko. Onneksi niitä ainakin toistaiseksi saa meidän lähikaupasta. Se maistuu ihan sellaiselle cloudy apple -mehulle johon on vaan laitettu hiilihappoja sekaan. Niin super hyvää etten kestä, maistakaa jos löytyy teidän kaupasta!

Kotona meillä on edelleen jatkunut esikoisen piirustustalkoot, hän ei oikeastaan tehnyt koko viikonloppuna sisällä muuta kuin piirteli, niin innoissaan hän on. Jotenkin ihan uudella tavalla on yhtäkkiä syttynyt kiinnostus piirtämistä kohtaan sen satukirjaidean myötä. Allaoleva kuva on mun ihan ehdoton kesän lemppari, se kuvaa täydellisesti meidän kesää. Rento, iloinen meininki, ihana pieni pallero pyyhkeessä<3

Tänään onkin sitten ihan tavallinen arkimaanantai, tytöt päiväkodissa ja me töissä. Saapa nähdä mitä kivaa keksitään päivän jälkeen, jos sää on edelleen lämmin niin voisihan sitä kipaista taas uimaan, tai sitten leikkipuistoon. Nyt kuitenkin töitä, meillä tapahtuu tällä hetkellä isoja juttuja töissä joista ehkä kerron myöhemmin täälläkin, olen aika innoissani.

Ihanaa maanantaita kaikille <3


8 Responses to “Kesä me rakastetaan sua”

 1. Johanna sanoo:

  Mistä noi sun ihanat bikinit ♡

 2. lillamy sanoo:

  Ootte te ihania! :)

 3. Ann-Marie sanoo:

  Toi biksuyläosa!! Ihana mistä?? :)

 4. Emmye sanoo:

  Ihania kuvia! Tulee tosi kesäinen fiilis näistä kuvista! Ja toi viimeinen kuva on niin ihana ja suloinen. ❤️

 5. Lurua sanoo:

  Te olette kyllä kaunis perhe! Ja vau,mikä kroppa sinulla :)
  Ihanaa loppukesää teille!

 6. julia sanoo:

  ihanan oloisia kuvia taas kerran (: haha nää kuvat herättää mussa taas vauvakuumeen! toivottavasti mullakin on joku päivä suloisia lapsia ja saadaan viettää ihania kesäpäiviä rannalla.

 7. Mertsi sanoo:

  Ihania kesä kuvia. :) Perheen kanssa vietetyt hetket on parhaita. ♡ Harmittaa vaan nyt näin helteillä, ku ei oikein viitti rannalle lähtä vilkkaan 1,5 vuotiaan kans jolla on koko käsi kipsissä. :/ no jospa lämpö jatkuis vielä ainaki viikonloppuun ku torstaina saa vapauttaa käden paketista. :)

 8. Riikka sanoo:

  Mäkin haluun tietää mistä toi biksujen yläosa on :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.