Tennariprinsessa

09.08.2015

Me pyörähdettiin tällä viikolla Jumbossa, kun halusin käydä kurkkaamassa Cubuksen lastenvaatepuolen jota ei esimerkiksi Itiksen Cubuksessa ole ollenkaan. Olin käynyt Jumbossa viimeksi silloin kun se oli vasta avattu, muistan kun käytiin ostamassa mulle ekaluokan joulujuhlaan sieltä hopeinen paljettimekko ja ihanat mustat glittersukkahousut. Älkää kysykö miksi muistan jotain tuollaista, kai mä olin niin onnellinen niistä vaatteista että on jäänyt mieleen. Cubuksesta löytyi hauska vaaleanlila tyllihelmainen mekko ja Zeldalle kevyt takki tähän alkusyksyyn.

Samalla Jumboreissulla käväistiin myös Skopunktenissa, ja Tiara löysi sieltä itselleen valkoiset tennarit jotka oli pakko saada, kun ne olivat kuulemma samanlaiset kuin äidillä. Kieltämättä onhan noissa vähän samaa näköä mun Niken AF1:sten kanssa. Esikoiselle samistelu äidin kanssa on iso juttu, ja on se kieltämättä mustakin hauskaa. Harmi kun ei ollut tarpeeksi pieniä että olisi saanut vielä kuopuksellekin samanlaiset!

Nuo tennarit olivat poikien puolelta, mä en ymmärrä miksei tytöillekin voi olla ihan tavallisia valkoisia lenkkareita omasta takaa, joissa ei olisi glitteriä, leopardikuviota ja paljetteja yhtäaikaa. Onhan ne härpäkelenkkarit varmasti lasten itsensä mieleen, mutta se on jotenkin vaan niin hassua että kaikki kivat perusmallit löytyvät aina poikien puolelta. Tytöillekin voisi tarjota useammin härpäkkeiden lisäksi niitä vähän yksinkertaisempia malleja, vai mitä mieltä te olette? Parasta olisi jos ei niitä kenkiä tarvitsisi jakaa ollenkaan tyttöjen ja poikien osastoihin, vaan kaikki olisivat sulassa sovussa vaikkapa värien ja mallien ja kokojen mukaan.

Pakko kyllä jakaa vielä meidän lasten keskustelu tähän loppuun.

”Sä owet iso tyttö Tiawa. Ja mäkin owen iso tyttö.” ”Joo, me ollaan isoja tyttöjä.” ”Sä owet mun sisko, ja mäkin owen sisko.” ”Mä olen sun isosisko ja sä olet mun pikkusisko”. ”Mutta mä owen iso tyttö! Isi, Tiawa sanoi että minä olen pikku, mutta minä owen iso tyttö!”.

Tämä on jokapäiväinen keskustelunaihe, meidän pienempi kun ottaa sen henkilökohtaisena loukkauksena että häntä sanoo millään muotoa pieneksi, kun hän on kerran iso tyttö. Saa kyllä hihitellä täällä, ja vakuuttaa että isoja ovat molemmat, vaikka ovatkin vielä äidin vauvoja. Äidin vauvaksi ei kuitenkaan saa kutsua kuin silloin kun lapset ei kuule, haha. En kyllä pääse yli siitä että kohta tämä neiti on neljä! Hän on niin fiksu ja empaattinen tyttö, ja ennenkaikkea ihan huippu tyyppi jonka kanssa on hauskaa, vaikka niin ovat kyllä molemmat neidit. Me lähdetään varmaankin rannalle tässä ihan kohta kunhan pyykkikone hurisee valmiiksi, ja mennään ottamaan kaikki ilo tästä ihanasta säästä.

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille <3


12 Responses to “Tennariprinsessa”

 1. titti sanoo:

  Kiva asu! 🙂 meillä ei myös saa sanoa pieneksi! Mä en kans pääse yli siitä, et isompi täytti 5v ja nyt tulee jo pari rautahammasta! Hän itse muistaa vielä muistuttaa, että mä oon niinku koululainen jo 😀

 2. emzi sanoo:

  Äää mäki haluun samanlaisen tyllihärpäkepaitamekon 😀 ihania kuvia jälleen kerran♡

 3. Satu sanoo:

  Ihana tuo tyttöjen keskustelu! 🙂

  Ja samaa mieltä kanssasi lasten (tyttöjen) kenkäosastoista! Enemmän saisi olla esim. yksivärisiä jalkineita tarjolla, jotta on helpompi yhdistellä eri asuihin.

 4. Ann-Marie sanoo:

  ihanat lenkkarit, ja tuo hame,<3 vähän harmittaa kun ei enää tämänikäisenä kehtaa pukeutua tuollaiseen hameeseen 🙁 😀

 5. mandi sanoo:

  Tiara on kyllä niin kaunis lapsi ♥
  Ja aww tyttöjen keskustelu, miten söpöä! 😀

 6. Julianna sanoo:

  Jei, nyt vasta huomasin uuden bannerin!! On kyllä ihana ja ihan sun blogin tyylinen! 🙂 ja on kyllä niin ihanat tytöt sulla <3

 7. st.brigitten sanoo:

  Meilläki vain pienintä saa sanoa pieneksi 😀 mut hei, onko mulla taas joku vika kännykässä vai miksi sun blogin kuvat näkyy semmosia pitkinä mutta kapeina? Vääristyy siis kuva :/ Onneksi kohta pääsen taas koneella lukemaan, wohoo 🙂

 8. Isotyttö sanoo:

  Jep samaa mieltä lasten kengistä! Itsellä kengän koko 32 ja ikää 21, joten kyllä toivoisin itse myös modernimpia lastenkenkiä, jotta ei tarvitsisi vain haaveilla pinkittömistä kengistä 😀 ulkomailla ollaan tässä asissa huomattavasti edellä, joten ehkä pian Suomessakin..

 9. Saini sanoo:

  Miksi Tiaralla on huulikiiltoa ja silmänaluset peitetty?

 10. Minsku sanoo:

  Teillä on kyllä niin ihana perhe! Hauskat ja suloiset lapset, ja ihanat rennot vanhemmat 🙂

 11. huhhuh sanoo:

  Poikien puolella ois sit taas tarvetta kivemmille kuoseille! Sieltä kun löytyy yleensä ne perinteiset sininen ja musta..

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.