Ihana viininpunainen

08.09.2015

Syksy on todellakin täällä, ainakin viimepäivien alakuloisesta säästä päätellen. Pukeutumisen kannalta se on kuitenkin kiva että ilmat ovat viilenneet, kun on paljon enemmän vaihtelua asuissa ja voi tuoda erilaista ilmettä eri takeilla ja asusteilla. Viininpunainen on yksi mun lempiväreistä vaatteissa, mutta mä en osaa käyttää sitä muulloin kuin syksyllä ja alkutalvella. En tiedä miksi musta on tullut niin tarkka tässä, mutta en yleensä käytä viininpunaista enää joulun jälkeen. Kai se värinä assosioituu mulla niin vahvasti syksyyn ja talveen, että sitten kun joulun jälkeen olen jo ihan kevätfiiliksissä niin käytän mieluummin keväisiä värejä vaikka vettä sataisi edelleen tai pakkasta olisi 30 astetta.

Nyt on kuitenkin viininpunaisen kulta-aika meneillään, ja multa löytyy sitä niin yläosista kuin housuistakin. Viikonloppuna kun piipahdettiin kavereiden luona, mä valitsin rennon asun, jossa yhdistin farkkua ja viininpunaista. Olen ollut jotenkin arka yhdistelemään muita värejä viininpunaiseen, mutta loistava asuinspiraation lähde Pinterest esitteli mulle tällaista farkkupaidan ja viininunaisten farkkujen yhdistelmää, ja se näytti todella hyvältä, joten päätin kokeilla itsekin.

Takki Sheinside* / Farkkupaita H&M / Housut Cubus / Kaulakoru H&M / Kello Marc by Marc Jacobs* / Laukku Marc by Marc Jacobs / Kengät Nike / *saatu blogin kautta.

Kaivoin (teko)nahkatakin kuukausien tauon jälkeen käyttöön, ja se tuntui kyllä niin multa. Ostin ensimmäisen nahkatakkini vuonna 2006 ja siitä asti sellainen on kuulunut aina vaatekaapin perusvalikoimaan. Nahkatakki voi olla rento tai juhlava, ja se antaa särmää koko asulle. Olihan mulla hääpäivänäkin nahkatakki päällä, kun asteltiin kirkosta ulos, joten kai se jonkinlaisen lempivaatteen virkaa voisi pitää itsellään.

Mitä värejä te yhdistelette viininpunaiseen? Asu hot or not?


12 Responses to “Ihana viininpunainen”

 1. Avatar Emilia sanoo:

  Ihana asu! :)

 2. Kiva asu :) farkkupaitaa en oo tajunnukaa koskaan viininpunaisiin housuihin yhdistää joten kiitti vinkistä! Viininpunaiset housut oon yhdistänyt usein vaan tylsästi mustaan tai valkoiseen paitaan :)

 3. Avatar Emilia sanoo:

  Ehdottomasti hot! :) Tykkään niin paljon sun tyylistä, se on niin persoonallinen, mutta silti aina kaunis ja asiallinen kuten vaatteiden kantajakin <3

 4. Avatar julia sanoo:

  Upea asukokonaisuus! :)

 5. Avatar Minttu sanoo:

  Älyttömän hyvin sopii vaalea farkunsininen viininpunaisen kanssa! :)

 6. Avatar Hanna sanoo:

  Hyvältä näytät! Mulla on ihan samoja ajatuksia tietyistä väreistä ja niiden käytöstä vaatteina. En voi sille mitään, että vaikka tykkäänkin rehellisen punaisista tai mustanpunaisista vaatteista (ja kaikesta muustakin) älyttömästi, niin en siltikään voi ajatella pukevani niitä kuin vain joulunaikaan päälleni :D

 7. Avatar Maria sanoo:

  Itse tykkään hirmusesti tummanharmaan ja viininpunasen yhdistelmästä :) viininpunaset pökät löytyy, muttei mitään muuta. Tuo muoti on vähän vaikeaa tälläselle, joka tykkään tyylikkäästä, eikä nimeä 1980-luvun vaatteita sellasiksi :DDd

 8. Avatar Amanda sanoo:

  Viininpunainen <3 Päävärejä mun sisustustyylissä. Valkoista, viininpunaista, harmaata ja keskiruskeaa puuta!

 9. Avatar miisa sanoo:

  kiva asu, rento mutta siisti :) mäkin tykkään viininpunaisesta mutta mulla on punaista sävyä hiuksissa niin siksi se ei oo paras vaihtoehto mun asuihin, ne kun vähän riitelee keskenään :D

 10. Avatar laura sanoo:

  tooodella ihana asu!! :)

 11. Avatar mirena sanoo:

  Mua ei yleensä nää asuosuudet blogeissa sytytä, mutta nyt on pakko sanoa että näyttää tosi kivalta! Kivaa syksyä teille :)

 12. Avatar Laurap sanoo:

  Hei kiitti farkkupaita + viininpunanen -yhdistelmä vinkistä!

Kommentoi