HDW Lasten viikonloppu

12.09.2015

Eiliset juhlat olivat ihanat, ja oli niin kiva nähdä tuttuja ja ystäviä. Me innostuttiin tanssimaan tyttöjen kanssa, vaikka ei edes lähdetty mihinkään jatkoille vaan pysyttiin Polhemilla koko ilta. Siinä on kyllä sellainen paikka joka tuntuu kuin menisi rakkaan ystävän luokse, vaikka eilen eka kertaa uudessa osoitteessa kävinkin. Ihmiset sen tunteen tekee, mutta uusi toimistokin kyllä oli ihan mielettömän upeaksi laitettu. Ihana ilta, ja oli huippuhauskaa viettää rauhassa aikaa Emilian ja Topiaksen kanssa näin rennosti. Ollaan aiemmin oltu koko kööri kasassa vaan jossain isommissa gaaloissa, missä ei oikein ehdi rentoutumaan.

Heräsin tänään jo yhdeksän maissa tyttöjen kanssa, ja rakennettiin legoilla. Tiaralla oli tänään ekaa kertaa dagiskaverin synttärit, ja Otto kävi viemässä Tipan sinne, minkä jälkeen lähdettiin Oton ja Zeldan kanssa käymään synttäreiden ajaksi Helsinki Design Weekin Lasten viikonlopussa Suvilahden Kattilahallissa. Pyörittiin siellä ja Zelda pääsi kiipeilemään jättipalikoilla ja ihastelemaan jättimäistä legoukkelia. Ja mä sain kierrettyä Little Marketin ja tein kivan pikku löydön meidän lastenhuoneeseen. Siellä oli kyllä vaikka mitä ihanaa myynnissä, ja ihan hyvään hintaan myöskin. Paljon kivoja suomalaisia merkkejä, kuten Vimma, Mainio ja Metsola. Lapsille oli kivoja työpajoja, arkkitehtuuria ja hahmosuunnittelua ja himmelin tekoa ja vaikka mitä.

Oli jotenkin ihanaa mennä kolmestaan Zeldan ja Oton kanssa, koska fakta on se että esikoisen kanssa tulee normiarjessa enemmän vietettyä aikaa kolmestaan, kun hän ei nuku päikkäreitä ja kuopus taas nukkuu. Zelda oli aivan intona kun pääsi meidän kanssa menemään ja höpötti ihan taukoamatta. Tiaralla taas oli ollut mukavat juhlat, ja hän oli iloinen kun tuotiin Design Week-tapahtumasta hänelle Lego-lehti mukana. Win-Win. Kauppareissun jälkeen syötiin kurpitsa-chorizopastaa ja sitten pidettiin leffailta yhdessä.

Vähän Late Lammasta ja Minion-karkkeja, koska lapsilla on lauantaisin karkkipäivä. Minion-pussi oli just sopiva kolmelle jaettavaksi, tytöt saivat kupillistensa pohjat täyteen ja Otto sai pussista vielä muutaman. Mä söin Cloettan uutta Sprinkle Latte Crunchiatoa ja vitsit se oli hyvää, se vaan puuttui kuvasta koska muistin sen vasta puolivälissä leffaa ja hipsin äkkiä keittiöstä hakemaan etten missannut mitään. Late Lammas oli ihan huippu, ja lapset jaksoivat hyvin katsoa loppuun vaikka oli reilusti yli tunnin kuitenkin.

Huomenna mun pitäisi vähän tehdä jotain synttärivalmisteluita, kun kuitenkin ensi viikolla on jo sekä mun että Tiaran juhlat! Vähän jo jännittää, lähinnä että mitä meidän kakusta tulee. Mutta eiköhän siitä jotain tule.

Mä alan varmaankin katsomaan nyt Oton kanssa leffaa ja syömään vähän iltapalaa. Palaillaan huomenna! Ihanaa lauantai-iltaa kaikille<3


5 Responses to “HDW Lasten viikonloppu”

 1. essi sanoo:

  Milloin kysymys-video postaus?:)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mä en osaa vastata, mä otan siitä hirveästi stressiä koska se on niin hurjan isotöinen ja koska mua hävettää että en vieläkään ole saanut tehtyä :( OOn hirveän pahoillani että en ole tehnyt sitä vielä! Yritän tehdä sen mahdollisimman pian!

 2. Nimetön sanoo:

  Heippa! Mistä olet ostanut nuo pienet niket, jotka Zeldalla on? Olen yrittänyt löytää tuollaisia meidän junnulle, mutta en onnistu löytämään

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.