Minien asut

11.09.2015

Ihanaa perjantaita muruset! Me mennään tänään piipahtamaan Oton kanssa Polhemin avajaisissa kahdestaan, ja en malttaisi odottaa. Ollaan viimeksi vietetty kahdenkeskistä aikaa Oton synttäreillä pari kuukautta sitten, joten kiva päästä pariksi tunniksi kahdestaan jonnekin. Äiti ja Armas ovat nyt täällä, ja heti ekaksi aamulla tehtiin tyttöjen ja Armaksen kanssa reilu tunnin lenkki ja mun äiti sai sillä aikaa nukkua pitkään.

Lehdet huhuilevat jostain Intiaanikesästä mutta mä näen kyllä pelkkiä pilviä just nyt, ehkä se aurinko jossain vaiheessa pomppaa esiin? Aamulla oli kuitenkin kiva auringonpaiste ja tytöt niin hienosti taluttivat vuorotellen Armasta, joka on nyt puoli vuotta ja kymmenen päivää päälle vanha. Koirakaveri on kasvanut ihan hulluna, taas, ja siitä on tullut tosi utelias ja reipas poika joka on kova leikkimään. Ihana kun on koira täällä kotona, näihin aamulenkkeihinhän voisi vaikka tottua. Tosin nyt on helppo sanoa kun oli vapaapäivä, lämmintä eikä kiire minnekään, toista se olisi työaamuna keskitalvella.

Mä täällä vaatekriiseilen iltaa varten, ei niinkun mitään käsitystä mitä laitan päälle. Lapsilla sen sijaan oli eilen ihanat asut. Joku tarkkasilmäinen ehkä edellisestä postauksesta huomasikin että meidän kuopuksella oli tyyliin n. viisi eri asua päällä yhteensä. Hänellä on menossa sellainen vaihe. Sellainen, että ekana aamulla hän avaa kaapin, kiskoo sieltä alas muutaman prinsessamekon ja hameen, pukee niitä päällekäin ja väärinpäin päälleen ja tulee ilmoittamaan että prinsessa on herännyt. Tämä toistuu siis n. sen viisi kertaa päivässä, plus aina ulosmennessä täytyy yrittää jotenkin saada päälle jotain sellaistakin missä voi liikkua ja leikkiä.

Onneksi kompromissi yleensä onnistuu kun esittelee vaattevaihtoehdon tarpeeksi houkuttelevasti. Isompi sen sijaan valkkaa vaatteensa aika pitkälti itse. Välillä on Frozenia päästä varpaisiin, ja toisinaan yllättävänkin tyylikkäitä asukokonaisuuksia, ainakin äidin mielestä. Ihanaa että lapset tykkäävät itsekin osallistua valitsemaan asujaan, tulee paljon jännempiä yhdistelmiä kuin äidin valitsemista.

Zeldan asu / Takki Cubus / Paita Zara / Farkut Zara / Kengät Zara

Tiaran asu / Takki Zara / Paita Zara / Hame Zara / Sukkikset Kappahl / Kengät Lindex / Koru H&M

Nyt mun pitää alkaa lakkaamaan kynsiä joissa on lohkeilleet jämät parin viikon takaa, ja alkaa laittautumaan. Odotan kyllä iltaa tosi innolla, vaikka täällä kriiseilenkin edelleen. Onneksi on muutama tunti aikaa, ja lapset varmaan mielellään auttavat valitsemaan äidinkin asua!

Ihanaa viikonloppua kaikille<3


11 Responses to “Minien asut”

  1. Natali sanoo:

    They are super cute and SO stylish!!! Little sweethearts! 🙂

    http://lartoffashion.com

  2. Susanna sanoo:

    Voi miten söpöjä kuvia taas! Teillä on kyllä lapsilla aina niin ihania vaatteita. Harmittaa tosi paljon, ettei täällä Kuopion suunnalla ole Zaraa eikä Mangoa:(

  3. Linkku sanoo:

    Aivan ihanat ja tyylikkäät asut pikkusilla! Ihanku jotain katalogikuvia jälleen 😀

  4. Aino sanoo:

    Hui, noilla kengillä lapset on olleet tunnnin lenkillä?

    Olisi muuten mukavaa, että vastailisit kommentteihin 🙂

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Eivät olleet tunnin lenkillä noilla kengillä, kun nuo asut olivat torstai-illalta kun käveltiin mun äitiä vastaan sellainen hurja 100m matka. 🙂 Mä rakastan vastata kommentteihin, ja vastaan niihin aina kuin vain pystyn, mutta ymmärrän että hidas tahti turhauttaa ja olen siitä tosi pahoillani.

  5. Jennie sanoo:

    Jotkut sitä jaksavatkin aina väkisin etsiä jotain negatiivista sanottavaa… 🙂 Onneksi olet niin positiivinen ja ihana että olet sellaisen yläpuolella. Lapsesi ovat kyllä hurmaavia pikku neitejä!

  6. AnnaMaria sanoo:

    On kyllä niin totta, että lapsen itse valitsemat asut ovat yleensä paljon mielikuvituksellisempia kokonaisuuksia kuin mitä itse yhdistelisi. Ja yllättävän usein myös onnistuneita meilläkin, vaikka stailaaja on teidän Zeldan ikäinen 🙂

    P.s. Ihana parivaljakko Tipa ja Zelda, niin aidosti onnellisen näköiset lapset. Sun blogia on kaikinpuolin aina niin ihana ja rentouttava lukea, pahoittelen että kommentointipuoli on jäänyt…

    Syksyterkuin Vakkarilukija Satakunnasta 🙂

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Niin ne kyllä on! 😀 Zeldalla on joskus tosi onnistuneita, mutta yleensä hän haluaa vaan mahdollisimman monet liehuvat helmat ylleen ja siksi ne ovat aika kerroksellisia :DD Kiitos hurjan paljon sun kauniista sanoista ja kiva että kommentoit<3 Muistan kyllä sut nimen ja sähköpostin perusteella, ja kirjoitustyylikin on tuttu! Mä oon itse hurjan pahoillani kun en niin usein enää ehdi vastaamaan kommentteihin, että ei tosiaan tarvitse pahoitella! Jokainen kommentti kyllä aina piristää päivää 🙂 Ihanaa syksyä Satakuntaan ja kiitos vielä<3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.