Mitä tehdä hiuksille

28.09.2015

No joo, varmasti muutama teistä huomasi yhtäkkiä kasvaneen kuontaloni. Iskin päähäni pitkästä aikaa pidennykset*, jotka yli puoli vuotta sitten sain Chloe’s -verkkokaupasta testattavaksi. Keväällä kokeilin niitä kerran, mutta ne olivat niin hullun pitkät että en saanut niitä laitettua oikein mitenkään ja en sitten myöskään jaksanut alkaa niitä leikkelemäänkään omin päin. Niinpä ne jäivät laatikkoon, puoleksi vuodeksi. Loppuviikosta mulla tuli sellainen totaalikyllästyminen tähän puolitoista vuotta ylläpitämääni long bobiin. Olen nyt varmaan vuoden selannut netistä megapitkiä ja tuuheita, hopeita, hiuksia ja ihastellut. Sellaiset mäkin haluaisin.

Alun perin otin pidennykset pois kasvattaakseni omat hiukseni pitkäksi ja tuuheaksi ja hyväkuntoiseksi. No eihän se ihan niin mennyt. Tässä on nyt puolitoista vuotta kasvatettu tukkaa, tehohoitojen, biotiinin, hiustenvärjäyslakon ja vaikka minkä voimalla. Ei ne kasva. Biotiini auttaa kyllä, hiukset eivät ole katkenneet niin lyhyeksi mitä aikaisemmin, mutta edelleenkään ne eivät kasva niin pitkäksi kuin toivoisin, enkä jaksa enää odotella ihmettä.

Pidennyksissä on hommaa. Clip-onit ovat toisaalta helpot, niitä ei tarvitse pitää kotona tai nukkuessa, joten ne säilyvät hyväkuntoisina pidempään ja jos ne vaikka kihartaa maanantaina niin voi pitää laineita vaikka loppuviikon, eivät ne mihinkään katoa. Mutta sitten taas toisaalta, ne painavat ja niitä kiinnityskohtia saa piilotella ja omaa tukkaa pitää tupeerata jotta clipsit saa pysymään hyvin päässä ja piilossa. Ennen Long bobia mä olin käyttänyt pidennyksiä vuodesta 2007 asti melkein non-stop.

Mulla on ollut ompelupidennykset, teipit ja sinetit clip-onejen lisäksi. Ompelupidennykset eli se lettisysteemi johon hiusnauha ommellaan, olivat kaikkein huomaamattomimmat ja helpommat arjessa. Mutta ne taas pilasivat mun oman tukan sitten, kun kerran venähti huoltoväli liian pitkäksi. Teippien kanssa tukka on sitten täynnä niitä teippiklönttejä ja niitäkin saa piilotella. Sinetit on ehkä kivoimmat, mutta mitä mieltä te olette? Mikä kiinnitystapa on helpoin, kestävin ja hellävaraisin?

*hiukset saatu blogin kautta.

Mä kaipaan vaihtelua, long bob on nähty jo ja nyt on jonkin uuden vuoro. Miksi tyytyä hiuksissa ajattelemaan että sitten joskus, kun se ei kuulu mun tapoihin muutenkaan. Jos mä tunnen itse oloni parhaaksi pitkien hiusten kanssa, niin ei sillä ole väliä jos jonkun toisen mielestä lyhyt sopii paremmin tai pidennykset eivät ole äitien juttu, eikö vaan?

Mä en ole käynyt kampaajalla taas vuoteen, ellei lasketa sitä kertaa kun viime keväänä Lorealin kamppiksen yhteydessä mun hiukset leikattiin ja värjättiin. Eli mulla ei ole mitään luottokampaajaa, ja täällä Helsingissä kampaamoja on niin paljon että ei voi mitenkään tietää minkä niistä valitsisi. Nyt saa siis suositella myös omaa luottokampaajaa, jos haluaa sen paljastaa! Missä te käytte laittamassa hiustenpidennyksiä, ja saamassa sellaiset hiukset mistä olette haaveilleet?

Ihanaa maanantaipäivää kaikille <3


49 Responses to “Mitä tehdä hiuksille”

 1. Hanna sanoo:

  Itse en ole pidennyksiä kokeillut, mutta tuossa kun kampaajalla istuin yks päivä, niin siinä naapuripenkissä tehtiin pidennyksiä jollain uudella MAGO-pidennyksellä. On kuulemma hellävarainen omalle hiukselle sekä todella huomaamaton! Lopputulos oli kyllä luonnollinen munkin mielestä 🙂

 2. Emilia sanoo:

  Oon kans kokeillut klipsit, teipit ja ompelutekniikan. Mun mielestä kaikista parhain oli just toi ompelutekniikka. Kampaajakin sanoi, että toi tekniikka on kaikista hellävaraisin hiuksille. Teipeissä voi nimittäin käydä niin että se repii omaa hiusta ja just jää sitä liimaa niihin. Mutta toki jotku tykkää toisesta, kuin taas jotku toisesta 🙂 Itse suosittelen ompelua, siitä oon tykännyt.

 3. Sofia sanoo:

  Moikka! Suosittelisin sulle sinettejä koska ne on tosiaan melko helpot ja mun mielestä ainakin luonnolliset. Opiskelen ja työskentelen ite parturi-kampaajana ja oon laittanu useammat sinetit ja niissä on se hyvä puoli että pääset helposti pesemään päänahkasi ja joukkoon voi laittaa muutaman erivärisen sinetin niin tulee raidoitettu efekti. Ne on myös oikein laitettuna tosi huomaamattomat. Enkä tähän mennessä oo huomannu että oma hius kärsisi kauheasti. Tietysti jokaisen pidennyksen kanssa hiukset ja päänahka on aluksi koetuksella, mutta koen että sinetit ovat niin kevyet että toimivat paremmin kuin esim teipit.

 4. Iida sanoo:

  Mun mielestä oot paljon kauniimpi ilman pidennyksiä. Sun kasvot on todella freesit lyhyellä tukalla. Pidennyksillä sun kasvot näyttää pyöreiltä ja ulkoasu on jotenkin tunkkainen. Vain mun mielipide 🙂

  • Tanja sanoo:

   Mä oon ihan samaa mieltä!!

   Oot paljon fressimpi ilman mitää pidennyksiä! 🙂 Mut oma pää, omat hiukset.

   Kun olin nuorempi mun vahemmat ei antanu mun värjätä tai leikata hiuksia ja oon siitä tosi kiitollinen! Mulla kasvaa tosi nopeesti ja aina ollu hyvässä kunnossa hiukset.

   Yleensäkään en kannata pidennyksiä, koska ne ei näytä luonnollisilta jos ei oo hyvin laitettu/pidetty huolta. Jotenki tönkön näköstä.

   Ootko kuullu hairbell shampoosta? Kaverin ja sen siskon hiukset kasvo sen avulla tosi nopeesti. Ite just tilasin 🙂 Onhan siitäkin huonoja kokemuksia, mutta ei voi tietää jos ei kokeile!

   • Maria sanoo:

    Niin samaa mieltä! Sun kasvot loistaa ilman pidennyksiä, kun taas pidennyksillä tulee vähän just tunkkainen. Luonnollisuus (y)

    • Nimetön sanoo:

     Olen samaa mieltä yllä olevien kanssa. Sinä olet kaunis ihan omien hiusten pituuden kanssa. Mietin välillä, että miksi pitäis olla jotkut lollohiukset, mitä ja ketä niillä mielletytään? Itseä, aviomiestä?

  • mandi sanoo:

   Ja itse kun just mietin, että Iina näyttää jotenkin raikkaammalta pitkällä tukalla. 😀 Toki kauniilta myös lyhyemmällä. Mutta nää on näitä makuasioita 😀

  • Tiia sanoo:

   Täsmälleen samaa mieltä! Vaikka tietenkin on tärkein missä itse tykkää olla vaikka muut eivät pitäisikään juuri niinkuin sanoit!

 5. Iida sanoo:

  Mun mielestä sä oot paljon freesimpi ilman pidennyksiä! Tosi luonnollisen kaunis. Pidennykset pyöristää sua ja muutenkin tekee ulkoasun jotenkin tunkkaiseksi.

 6. Mieki yritin kasvattaa omista hiuksista nättejä,pitkiä kutreja mutta kuivat kurpat tuli :D. Siulla näyttää tosi hyväkuntosilta vaikka onki vaaleet :). Otan elämäni ekat sinetit tänä vkl, huippuu :).

 7. Tiia sanoo:

  Mun mielestä sun tukkas on nyt kauneimmillaan. Ihastelen niitä kaikissa asukuvissa 😀
  Mutta se on vaan mun mielipide ja oon ehdottomasti sitä mieltä, että laitat just semmosen tukan kun susta tuntuu ja missä tunnet olot parhaimmaks. Mutta täältä kuitenkin plussaääni lyhyille 🙂

 8. Mimmu sanoo:

  Mä oon äiti, enkä voisi kuvitellakaan olevani ilman pidennyksiä:D Mulla itellä on käytössä pidennykset flip-in tyylillä, enkä enää muita halua. Mun mielestä sulle sopii hyvin nuo pidennykset, joten käytä ihmeessä niitä taas:).

  • vm sanoo:

   Miten uskallat käyttää tuota flip inniä? Tai eikö sua pelota että se tippuu 😀 sen kanssahan ei voi esim laittaa päätä alas? Se olisi kyllä mahtava kun ei kuluta omaa hiusta lainkaan, mutten tiedä pystyisinkö itse olemaan sen kanssa kun kokoajan miettisi että onkohan se nyt kunnolla..

 9. -' sanoo:

  Markkinoille on saapunut aika vasta (parin vuoden sisään) uusi mago-tekniikka, jossa otetaan ositukset samoin kuin sineteissä, mutta sinetin liiman tilalla on solmu. Mago pidennykset ovat tunnettuja juurikin siitä, etteivät ne rasita hiusta ja huoltoväli on niissä 3-6kk. Itse otin mago-pidennykset oulussa Parturi-kampaamo Sarletessa ja voin sanoa, että nämä kyseiset hiustenpidennykset ovat maailman parhaat verrattuna sinetteihin,teippeihin, letteihin ja glipseihin ! 🙂

 10. NIna sanoo:

  KatjaMaria Team ja siellä Mia on ihan paras. Laittoi mulle kerran pidennyksetkin, en muista merkkiä, mutta ne ommeltiin. Tykkäsin paljon, mutta päätin kuitenkin kasvattaa omaa hiusta. Mia tekee upeat värjäykset ja leikkaukset oli sitten pitkä tai lyhyt. Myös kaikki kampaukset luonnistuu upeasti. Ne on aina asiakkaan tyylin mukaiset. En voi kun suositella!

 11. Maria sanoo:

  Mun mielestä sulle sopii todella hyvin pidennykset 🙂 mulla on sama ongelma, että oma hius vaan ei kasva. Nyt oon puoli vuotta ollut ilman pidennyksiä, mutta aion kyllä piakkoin taas laittaa. Omalla kohdalla sitä tuntee itsensä niin omaksi itsekseen, kun on pitkät hiukset. 😀 paljon parempi olla. Harmi, kun oma hius kärsii. Itselläni on ollut ommellut pidennykset ja sinetit. Sineteistä itse tykkään ja niitä olen käyttänytkin, clipseihin ei riitä kärsivällisyys 😀 Laita ihmeessä pidennykset jos siltä tuntuu 🙂

 12. Emilia sanoo:

  Munkin mielestä sulle sopii kaikkein parhaiten lyhyemmät hiukset, mutta jokainen stailatkoon itseään niin kuin parhaaksi kokee, sillä eihän täällä muita varten laittauduta 🙂

 13. Cherrymarja sanoo:

  Moi!
  Minunkin mielestäni sinulle sopivat lyhyet hiukset paremmin kuin pitkät, mutta yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta… Lisäksi oman kampauksen katselemiseen kyllästyy tottakai itse helpommin kuin muut. Ylläolevista kuvista minun suosikkini on tuon kollaasin alarivin keskimmäine kuva, hiuksesi ovat siinä luonnolliset ja kauniit.

  Oletko ajatellut koskaan, että sinulle voisi sopia suora otsatukka?

 14. uteP sanoo:

  Toivottavasti et mee laittamaan noita pidennyksiä. Kuten moni on kirjoittanut, oot paljon raikkaamman näköinen kuin pitkissä, musta ne ei vaan sovi sulle. Sitä paitsi lähes jokaisella bloggaajalla on pitkät hiukset, oot ollut raikas tuulahdus tuossa polkassa. Mut kuten sanoit, itse päätät.

 15. iina sanoo:

  Täältäkin tulee yksi ”Voi ei, älä tee sitä” -kommentti. Sulle sopii niin hyvin noi lyhyet hiukset, ja ne tekee susta aikuisen naisen ja freshin näköisen 🙂 Tietenkin itse päätät mitä teet, ja aina voit palata lyhyempään, jos siltä tuntuu. Mulla ei ikävä kyllä ole antaa vinkkejä kampaajista.

 16. Maria sanoo:

  Minusta sinulle kyllä sopii paljon paremmin pitkä tukka! Paljon eläväisemmän näköinen 🙂 Ja suosittelen kans uutta mago-tekniikkaa ::)

 17. Nimetön sanoo:

  kokeile micro-ringejä! ei kuluta hiusta, huomaamattomat ja mukavat päässä!

 18. Nimetön sanoo:

  Sulle sopii paljonpaljon paremmin tuo nykyinen malli, ihanan kevyt ja freessi. Pidennyksillä näytät, anteeksi vain, todella teinimäiseltä, tukka näyttää raskaalta ja luonnottomalta. Lyhyellä tukalla oot tosi aikuismaisen ja elegantin näkönen!

 19. miisa sanoo:

  Pidit sitten pitkän tai lyhyen niin ehdottaisin kanssa että jos kokeilisit jonkunlaista otsatukkaa 🙂 Sulla on vissiin aina ollut tollainen otsatukaton tukka? Niin voisko sopia joko sivuotsis tai sitten suora otsis? Musta se olis jo kiva piristys, ei edes välttämättä kaipaisi niitä pidennyksiäkään 🙂 Tai tietty sit esim. jotain raitoja jos väriin kaipaat myös muutosta. Se hopeiset/harmaat on kyllä hienon näköinen mutta veikkaampa, että se on sellainen johon kyllästyy aika nopeasti 😀

 20. joanna sanoo:

  Unika Hairstyles Kampin vieressä! Mun luottokampaaja on Jonna Lattunen, mutta kaikki muutkin ammattilaispuolen kampaajat ovat todella taitavia 🙂 Siellä on erittäin kiva ja osaava porukka. Suosittelen!

 21. Ade sanoo:

  Musta toi lyhyt tukka vaan sopii sulle kuin nenä päähän, mutta ymmärrän – joskus vaan kaipaa muutosta!

 22. Annika sanoo:

  Mun mielestäni oot mahdottoman nätti lyhyemmällä tukalla, mutta näytät kyllä ihan törkeän hyvältä pidennystenkin kanssa! Sussa on jotenkin sellaista karismaa ja loistetta, että näyttäisit hyvältä varmaan jopa jätesäkissä ja suttuisella peikkotukalla, haha :–)

 23. riikka sanoo:

  Siis ihan ehdottomasti top7 töölössä! Siellä on ihan paras palvelu, ei liian kallista ja just tietoo kauheesti erilaisista hellävaraisista pidennyksistä, myös vaihtoehto kokonaan SUOMALAISIIN hiustenpidennyksiin 🙂 ja kiinnitetään huomiota siihen, et hiusten alkuperä on eettinen, turvallinen ja lopputulos päässä luonnollinen ja omaa hiusta säästävä.

 24. Pienipäivänkakkara sanoo:

  Hei, pitkä tukka on kiva! Ja tiedän kokemuksesta et lyhyeen kyllästyy. Suosittelen käymään leikkauttaan pidennykset ammattilaisella, niin saat tukasta aidon ja kevyen näköisen. Monesti pidennyksien kanssa ei halua paljoa leikata, mutta se todellakin kannattaa. Pidennyksiä sanotaan tunkkaisen tai epäaidon näköisiksi, mutta harvat tietää että Suomessakin suurimmalla osalla julkkiksistakin on pidennykset, ne on vain hyvin leikattu ja omiin hiuksiin sovitettu, eikä niitä pysty millään erottamaan omista hiuksista. (Ellei ole esim. Johanna Tukiainen joka välttämättä tahtoo kulkea ylipitkä moppi päässä) Itse tiedät parhaiten millaisissa hiuksissa sun on hyvä olla ja kantsii myös kysellä ammattilaisilta vinkkejä. Tsemppiä hiusjuttuihin ja mukavaa syksyä!

 25. ebb-a sanoo:

  Sinulle sopii kummatkin hiukset todella hyvin. Tiedän tuon tunteen kun kyllästyttää ja on pakko saada muutosta ja HETI. 😀 toivoisin postausta siitä, kuinka laitat tuon nykyisen hiusmallisi aamuisin. Mitä välineitä ja tuotteita käytät? Itselläni kun on juuri tuo long bob tällä hetkellä niin kiinnostaa.

 26. Pipsa sanoo:

  Olet kaunis, ihan juuri tuolla pituudella varustelulla hiuksella.

 27. Annina sanoo:

  Siis se vaan on juurikin niin, että vaikka kuinka muut sanoisi sulle sopivan paremmin semmonen tai tämmönen tukka, niin tässä asiassa vaan se OMA mielipide on tärkein! Mutta jos ihan vaivihkaa silti sanon, että mun mielestä sun tukka on nyt niin sulle sopiva ja tuo niin kauniisti kasvonpiirteet esiin 🙂 Olikohan se juuri eilen vaiko tänään aamulla kun ihastelin sun lobia näistä blogikuvista. Itte leikkautin kolmisen viikkoa sitten omat (tuollaiset sun unelmahiukset) piiiiitkät luonnontaipuvat hiukset pitkään polkkamittaan enkä kadu kyllä yhtään!! Mutta, jos SÄ haluat pitkät ja haluat ne NYT, niin mene ja tee niin! Olet kaunis vaikka kaljuna 🙂

 28. Sanni sanoo:

  Sun kasvoille sopii mun mielestä paljon paremmin tuo pitkä polkka! Ja sekin on harvinaista, koska ei läheskään kaikille sovi, vaikka kohtuu monella sellainen nykyään on. Korkeintaan tuon pituiset pidennykset, kuin on sulla noissa pinkeissä hiuksissa, uudet pidennykset mun silmään liian pitkät ja epäluonnolliset näköiset. :/ Mutta itse teet toki päätöksen! 🙂

 29. julia sanoo:

  Pidennykset piristää aina. Ja voihan ne aina ottaa pois ja taas lyhkäsemmällä hiustyylillä olla. 🙂 itselläni klipsit (en käytä jokapäivä) mutta piristää kivasti kun menee ulos,helppo pestä omaa hiusta kun taas alkaa pesemään pitkiä pidennyshiuksia. Nyt oon kohta vuoden ollut ilman mitään pidennyksiä.(välillä laittanut klipsejä. Kun siltä tuntunut,kivaa vaihtelua) mut nyt itsekkin tekis mieli laittaa ihan pysyvät. Kun kyllästyttää jo et aamulla puolpitkät ja illalla pitkät..päiväkotiin kun vien esikoisen nii ei sitä kyl aamulla jaksa klipsejä laittaa 😛 sinkki tabletit auttaa! Niin ihoon kun hiuksiin. Aluks voi tulla sinkkitableteista parit finnit mut n3 kk päästä huomaa jo eron. Raskauden jälkeen nyt alko tulla taas näppyjä ja 1kk oon syöny sinkki purutabletteja nii ei tuu enää näppyjä jos taas viikkoon en ota nii sit taas ilmestyy. Kannattaa kokeilla,jos et oo vielä kokeillut. Sinkkipurutabletit mansikanmakuisina vai minkämakunen olikaan,hyvältä maistuu. 🙂 suosittelen.

 30. Elina sanoo:

  Musta näytät paremmalta ilman pidennyksiä. Oot paljon fressimpi. Nyt tuossa ei ole mitään ”ideaa” vaan ne vain on sun päässä 🙂 sulle saattais sopia myös pidempi polkka, olkapäiden yli ja siihen otsatukka? Sun hius on myös selvästi tosi ohutta niin voisin polkan tehdä pidennysten kanssa ja sit siihen tulisi sitä volymia 🙂

 31. Annika sanoo:

  Siis mä painin ihan saman jutun kanssa just nyt! Haluisin pidennykset niin paljon, kun alkaa kyllästyttää tää oma lyhyt tukka 😀 Oon kuullu paljon hyvää noista mago pidennyksistä, mutta vaatii kuulemma asiantuntevan laittajan, jotta solmut ei ala paistamaan 🙂 Ite oon katsellu Stage11 jossa työskentelee Suomen Mago pidennysten pääkouluttaja! Siellä on myös ilmainen konsultaatio, jossa katellaan (ymmärsin näin) mimmosta tukkaa haluaa ja sitten saa tarkan hinnan tietää.

 32. Amanda sanoo:

  Vaihtelu virkistää ja musta sulle sopii molemmat! 🙂 Nyt sanoisin, että pitkät sopii paremmin – ja nimenomaan kiharat -, mutta jos sulla olis ollut vuoden pitkät hiukset, todnäk sanoisin, että lyhyet sopii paremmin. 😀

  Mä itse kyllästyin 2 vuotta sitten lyhyeen tukkaan (silloin oli harteille) ja aloin kasvattaa. Samalla tiellä ollaan edelleen, koska oikein pitkä tukka on ainoa (kaljun lisäksi), mitä mulla ei oo ikinä ollu. Ja nyt mun tukka onkin sit alaselkään enkä oo vielä leikkaamassa. 😀 En oo keksinyt hyvää mallia ja oon tässä kahden vuoden aikana sit väriä vaihdellu mustanruskeasta keskiruskeaan ja viininpunaisesta punaruskeaan.

 33. Miu sanoo:

  Itse kokeillut kans monia ja micro loopit vahingoitti ainakin omalla kohdalla vähiten omaa tukkaa 🙂 netistä tilannut ja sisko laittanut kun on tosiaan melko helppo laittaa ilman kampaamokäyntiä ja tulee huomattavasti edullisemmaksi 🙂

 34. Helluu sanoo:

  Mun mielestä sulle sopii tosi hyvin lyhyet hiukset, mutta jos kaipaat vaihtelua, miten olisi vähän lyhyemmät pidennykset. Mielestäni nuo ovat jo niin pitkät, että vaikka ne olisi kuinka hyvin laitettu, ne näyttää luonnottomilta, koska harvalla on noin pitkiä hiuksia luonnostaan. Ehdottaisin siis, että leikkaisit pidennyksesi reilusti lyhyemmiksi 🙂

 35. Mulla on itellä ollut sinetit ja ne jos jotkut pilasivat hiukset! Omat hiukset katkeilivat sieltä täältä sinettien mukana ja tilalle jäi kärsinyt tukka, jonka seassa oli kaiken lisäksi AUKKOJA! En siis missään nimesä suosittele sinettipidennyksiä. Teipit oli helpommat, eikä ne itseasiassa näkyneet niin hyvin kuin sinettipidennykset esim. hiusten ollessa kiinni. Jos on vaan taitava laittaja, niin teippi on mun mielestä hellävaraisempi.
  Itse oon ihan samassa tilanteessa mun kutrien kanssa: ne ei kasva, mutta en aio luovuttaa. Pidennykset on kerran pilanneet mun elämän (kyllä, hiukset ovat kruunu naiselle :D), joten en tee toista virhettä omalle kohdalleni enää toiste.

 36. Lirkku sanoo:

  Oon niiin samaa mieltä siitä, että tiettyyn hiusmalliin kyllästyy ajan myötä. 😀 Mutta minusta sulle sopii parhaiten hiukset kiinni. Saisit sillä myös vaihtelua tohon lobiin, kun laittaisit erilaisia kampauksia? Lettejä, nutturoita, ponnaria eri korkeuksilla jne. Pitkät hiukset auki ovat ihan kivat, mutta jotenkin kasvosi jäävät niiden varjoon. 🙂 Toki pidennyksilläkin voi tehdä kampauksia, jos onnistuu piilottamaan jatkekohdat omien hiusten alle.

 37. roosa sanoo:

  Joku tuolla jo kommentoikin, että olet raikas tuulahdus blogimaailmassa polkkasi kanssa ja olen ihan samaa mieltä! En muista oletko täällä kirjoittanut asiasta, mutta onko sulla raskaudet vaikuttaneet tukkaan?

  Mutsis on Emilialla oli juuri jokin tukkapostaus ja kuvissa oli pidennykset. Mun mielestä ne oli tosi luonnollisen näköiset, luuletko että ne sopisi myös sulle vaihtoehdoksi? 🙂

 38. maku sanoo:

  Oot kaunis millä hiuksilla tahansa, ja tiedän kyllä myös sen tunteen kun tukkaan vaan _kyllästyy_, ja kaipaa vaihtelua. Mutta oon silti samaa mieltä ylläolevien kanssa, että sulle sopii lyhyt tukka uskomattoman hyvin! Pidennykset (tai omat pitkinä) tekee vaikutelmasta ehkä vähän teinimmän, mutta polkkatukan kanssa näytät raikkaalta ja trendikkäältä, mutta samalla silti naiselliselta omalta itseltäs. Oot varmasti miettinyt kaikenlaista, mutta mitenkäs joku vähän epäsymmetrisempi lyhyen tukan malli? En tarkoita ihan pixie-tukkaa, mutta sellainen leikkisämpi ja muotoiltavissa oleva lyhyt? 🙂 Ihan varmasti löydät jotain uutta ja ihanaa!

 39. Johanna sanoo:

  Vertailin just sun instaselfiet mitkä otettu autossa, niin oot paljon raikkaamman ja freesin näköinen lyhyellä tukalla.
  Ja noi pidennykset on niin luonnottoman pitkät, ei yhtään laitetut, vaan läntätty pelkästää takaraivoo niin ei näytä kovin luonnolliselta.

  Mikset laittaisi pidennyksiä mutta leikkaisit ne lobiin, saisit ainakin kaipaamaasi tuuheutta 🙂 ja se sopii sulle parhaiten.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.