Ponibileissä

27.09.2015

Tänään oli tyttöjen kovasti odottamat ystävän synttärijuhlat My Little Pony -teemalla, joka oli siis tämä mystinen MLP mistä eilen puhuin. Aina sitä ei muista kun kirjoittaa, että kaikille ei välttämättä ole Fluttershyt ja Apple Jackit arkipäivää, eikä kaikkien tarvitse muistaa millainen söpöysmerkki on Twilight Sparklella. Juhlissa oli kyllä niin My Little Ponya kaikki että, ja itse päivänsankari oli upea Rainbow Dash. Meidän tytöt valitsivat itse asunsa, toinen halusi olla Fluttershy eli vaaleankelta-vaaleanpunainen poni, ja toinen halusi olla Pinkie Pie eli yllättäen pinkki poni.

Näillä mentiin, ja juhlissa neidit saivat vielä omat söpöysmerkit poskeen ja olivat niin onnellisia niistä. Me nautittiin huikeista herkuista ja ihasteltiin mielettömiä ponikeksejä ja kakkua. Oli kyllä hauskat juhlat. Pääsin pitämään ihanaa minivauvaakin sylissä kun Ollie & Co. -blogin Salla perheineen oli samoissa juhlissa. Mä olin kyllä ihan hukassa että miten sitä pientä vauvaa pidetään sylissä, kun en ole niin pitkään aikaan pitänyt. Tuli siinä vaan semmonen olo että miten ihmeessä mä olen onnistunut kaksi vastasyntynyttä kasvattamaan jo tähän ikään asti kun olin ihan paniikissa että vauva menee suunnilleen rikki jos hengitän. Mutta vauva oli oikein chilli tapaus ja hymyili vaan nätisti, ei säikähtänyt tämmöistä paniikkipirkkoakaan.

Mä laitoin eilen hiustenpidennykset päähän ekaa kertaa puoleen vuoteen, kun tuli vaan sellainen totaalikyllästyminen tähän long bobiin. Kirjoitan tukasta ihan omat juttunsa kun moni siitä kyseli jo somekanavissa, nyt tyydyn vaan toteamaan että en yhtään tiedä mitä teen mun hiusten kanssa, olen niiden kanssa ihan yhtä hukassa kuin vauvojenkin kanssa.

Mutta siis, ihana rentouttava viikonloppu takana kyllä. Tänään mä sain nukkua puoli kymmeneen ja olen ollut kuin uusi ihminen koko päivän, miten ihmeessä mulla riitti edes unta niin pitkään! Huomenna töihin ja päiväkotiin, arki jatkuu taas. Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja mukavaa alkavaa viikkoa myös!

Ja vielä rakkaat onnittelut mun äidille jolla on tänään myös synttärit <3 TÄSSÄ postaus mun äidistä, jonka kirjoitin viime vuonna äidin syntymäpäivänä, käykää lukemassa jos ette ole käyneet lukemassa. Mun äiti on maailman vahvin nainen.


14 Responses to “Ponibileissä”

 1. Marianne sanoo:

  Ihanat nuo pitkät, vaaleat, kiharat hiukset!!

 2. Voi herran jestas miten upea kakku! Siinä on ollut kyllä tekeminen.
  Meillä oli kesällä myös ponisynttärit – sateenkaariponisynttärit 🙂 Taitaa olla kovassa huudossa monessa perheessä noi ponit. http://rosebath.blogspot.fi/2015/08/sateenkaariponi.html

 3. eerin sanoo:

  Hei ihan pakko kysyy, mistä toi ihana takki on? Supercool 🙂

 4. anni sanoo:

  Nuo pitkät on IHANAT!

 5. Salla sanoo:

  Haha ihana paniikkipirkko!<3 kiitos vielä jeesistä, hyvinhän teillä meni 😉

 6. emzi sanoo:

  Voi että tytöt ovat söpöt 😀

 7. Ehdottaja sanoo:

  Ihanat ponikekkerit!
  Tuohon tukka-asiaan, jos istuisit mun penkkiin uusi tukka mielessä, ehdottaisin sulle että pätkästäs pidennykset abaut tohon rintojen kohdille/yläpuolelle (sais kuitenkin jäädä mukaan tuomaan pituutta ja paksuutta) ja pistettäis piiiikkusen jotain tummempaa vaaleaa raitaa/ vähän eri sävyjä sekaan hukuttamaan ihan valkoista vaaleaa. Vaaleat on kuitenkin ihanat ja helpot, turha lähteä hakemaan mitään megaradikaalia muutosta, kun pienelläkin saa varmasti oman kyllästymisen kuriin 🙂

  Toivottavasti löydät kivoja ideoita, koska uus tukka piristää niin mielettömästi! Vaikka eipä tähänastisessakaan valittamista ole ollut :p
  Mukavaa syksyä teille kaikille.

 8. pia sanoo:

  Hei.ihan pakko kysyä, että miten teit kiharat? Ovat niin kuvat 🙂

 9. st.brigitten sanoo:

  Oi mitkä synttärit olleet, nää meiän mukelot on aivan mlp faneja kaikki poika mukaan lukien 😀 katsottiin yhdessä kuvat ja kyllä meidän neiti arvasi hameista ketä teidän tytöt oli 😉 ja voi sä oot niin kaunis oli tukka mikä tahansa <3 Hyvää syntymäpäivää äidillesi, hän vaikuttaa kyllä ihanalta ihmiseltä!

 10. Nimetön sanoo:

  Hahaha kutsutaanko sitä oikeasti söpöysmerkiksi? Kuulostaapa hölmöltä, mutta onpa olleet kivan näköiset juhlat! terveisin 90-luvun ponifani :–)

 11. Mertsi sanoo:

  Näyttipäs ihanilta juhlilta, sen mitä tekstistä ja kuvista sisälle nyt pääsi! Aikamoista vaivannäköä vaan joutuu nykypäivänä näkemään. Omassa lapsuudessa riitti tyyliin se, että äiti viitsi itse leipoa kermakakun ja that’s it. 😀 Ei sillä, mitäpä ei varmasti lasten takia tekisi, kun ei ne ole kuin kerran vuodessa.

  Mitä sun tukkapulmaan tulee, niin mun mielestä sulle edelleen sopii paljon paremmin lyhyt tukka kuin noin pitkä. Näytät paljon pirteämmältä, ryhdikkäämmältä ja valoisammalta lyhyellä tukalla. 😀

 12. Minna sanoo:

  Oi, miten nättejä tyttöjä ja kuvia! 🙂

 13. Sonja sanoo:

  Kävin lukemassa postauksen sun äidistä, koskettava kirjoitus! Hatun nosto äidillesi! 🙂

 14. Katri sanoo:

  En kestä tota kakkua! Ihan mieletön D: En malta odottaa että pääsen järkkäilemään teemasynttäreitä, teilläkin oli niin ihanat synttäritarjoilut ja teemajutut. Vielä pitää hetki odotella, esikoinen masussa tekee tulojaan 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.