Epätodellista

01.11.2015

En tiedä mitä sanoa! Eilinen voitto Indiedays Blog Awardseissa ei tunnu todelliselta, ei siis kertakaikkiaan! Mä olen niin kiitollinen teille kaikille, jokaikiselle teistä, kiitos. Voitto tuli kotiin Living & Lifestyle -sarjan yleisöäänestyksestä, eli voitin täysin teidän ansiostanne. Ääniä annettiin melkein 32 000 ja ehdokkaita oli melkein 200, tuntuu täysin uskomattomalta että mä oikeasti kävelin lavalle ja sain palkinnon. Koko se tilanne kun menin vastaanottamaan palkintoa oli ihan epätodellinen. Kun mun nimi sanottiin, mä ajattelin että olen varmaan kolmas tai toinen ja kävelin vaan muina miehinä sinne lavalle, enkä tajunnut että mun nimi oli ainoa joka sanottiin ja sarjassa palkittiin vain yksi voittaja.

Tuntuu niin hyvältä, varsinkin kun en osannut ollenkaan arvata että tässä kävisi näin. Jotenkin en ole vieläkään ihan sisäistänyt tätä, mutta ehkä tässä pikkuhiljaa. Mieletön fiilis! Multa toivottiin Instagramissa postausta blogiuran kehityksestä tähän pisteeseen asti, ja ajattelin että kirjoitan  vähän syvällisemmin tuosta voitosta ja muutenkin blogimatkasta, joka on kestänyt jo 4,5 vuotta, kunhan saan vähän ajatuksia kasaan. Iso osa tuota matkaa olette te, mun maailman huipuimmat lukijat. Mutta siitä lisää ensi viikon aikana, sillä nyt on sellainen väsymys päällä että ei oikein ajatukset toimi!

Mekko Miss Selfridge (Nelly.com) / Kengät Primark / Kello Marc by Marc Jacobs / Sarvi DIY

Eilen oli todella ihana päivä kokonaisuudessaan jo heti aamusta alkaen. Oli hauskaa nähdä tuttuja kasvoja Indiedaysin Inspiration Dayssa ja siellä oli tosi huikeita yhteistyökumppaneiden pisteitä tänäkin vuonna. Mä kävin mm. sovittelemassa silmälaseja Instrumentariumin ständillä, ja kuuntelemassa Nelly.comin ständillä mielenkiintoisen infon. Otto oli mukana myös, ja hengattiin yhdessä Emilian, Vilman ja Korinnan kanssa. Se päivätapahtuma meni jotenkin tosi tosi nopeasti ja siitä kiiruhdettiinkin kotiin valmistautumaan iltaa varten.

Pikavärjäsin hiukset samalla kun söin pizzaa ja nypin kulmakarvoja, ja päästiin kuin päästiinkin ajoissa liikkeelle. Mentiin vähäksi aikaa Emilian ja Topiaksen hotellihuoneeseen vielä viimeistelemään meidän asuja Korinnan, Roopen, Vilman ja Emilian siskon Eveliinan ja hänen miehensä kanssa. Aikamoinen porukka oli kasassa kun kaikki saivat asut ylleen. Siinä oli hotellin muilla asukkailla naurussa pitelemistä kun aulaan ilmestyi hevospariskunta, kuollut aviopari, vankikarkurit ja kreikkalainen jumalatar yhdessä Marian, Joosefin ja Jeesuksen kanssa. Otettiin nopeasti muutamat kuvat vain ennenkuin jätin kameran Tigerin  narikkaan loppuillaksi turvaan. Onneksi pitäisi tulla vielä myöhemmin niitä virallisia kuvia itse gaalasta. Kuvaajakin repesi nähdessään Oton hevosnaamarin, se oli kyllä niin huippu.

Mun yksisarvisen asu oli täysin mun omaa käsialaa, sarvenkin muovailin kuulkaa itse muovailumassasta ja teippasin ja kuumaliimasin ja maalasin ja glitteröin. Siitä tuli yllättävän hieno, mutta voin kertoa että se ei ollut mikään maailman mukavin kumppani yhdessä tuon painavan lisätukan kanssa. Epätasaiset liimat ja sarven paino alkoivat ottaa aika mojovasti päähän puolivälissä iltaa, ja mä pakkasin sitten sarven laukkuun. Mutta hyvin se kesti koko illan, siitä saavat lapsetkin sitten ponileikkeihinsä hyvän asusteen. Heillä se ei tosin varmaan kestä ehjänä kovin kauaa mutta ei sen ole niin väliksikään.

Huh, siis mä oon ihan loppu. Vaikka oli yksi hienoimpia viikonloppuja ikinä, niin silti, tai ehkä juuri siksi olen ihan veto pois. Tänään vielä heräsin jo ennen kahdeksaa, ja vietettiin osa päivästä Ikeassa, ja flunssastakin on edelleen yskä jäljellä. Nyt ei auta muuta kuin pötköttää sohvalla Ben & Jerry’sin kanssa ja alkaa ajoissa nukkumaan, niin jaksaa aloittaa sitten huomenna uuden työviikon. Kiitos vielä kerran ihan mielettömän paljon teille kaikille. Te olette parhaita<3

<3:llä Iina


22 Responses to “Epätodellista”

 1. emzi sanoo:

  Onneks olkoon! Vähän hienoa! :D

 2. Nimetön sanoo:

  Wau onnea!! Ja aivan ihana asu, pakko kysyä että mistä oot ton mekon löytänyt? Aivan upea! :)

 3. Kristina sanoo:

  Onnea! Oikeaan osoitteeseen meni voitto. Oot vaan niin ihana ja siis koko teidän perhe on ❤

 4. Enni sanoo:

  voi Iina! Onneksi voitit! Oot sen todellakin ansainnut!! Ja toi sun asus meni kyllä ihan nappiin. Kun selasin instafeediä niin ihan pysähdyin kattomaan et wou, tosi upeena oot ollu sielä :-) Blogimatkapostausta odotellessa! Mielenkiintoista kuulla sun mietteitä, varsinkin kun oon ollu sun mukana tällä ”matkalla” alusta asti :-)

 5. Laura sanoo:

  Oi ihanaa -hirmusesti onnea ansaitusta voitosta! <3

 6. Milla sanoo:

  Onnea! :) Ihana tuo siun asu, mekko on niin upeanvärinen ja sarvikin näyttää hienolta. ^^

 7. santsu sanoo:

  Vau , onnea voitosta! En malta odottaa kirjoitusta blogimatkastasi! :)

  Ja noi teidän asut on aika makeet :D

 8. Maitoviiksi sanoo:

  Onnea hurjasti! Olet kyllä niin voittosi ansainnut ja parasta voittaa juurikin lukijoiden äänillä, olet super! Ja voi että teidän asuja. Mielettömän hyvä keksintö sun asusi ja tarvitsee sanoa, että nauroin ääneen Oton asua. Hulluinta on, että asu sopii hänelle tosi hyvin (tai kuin nenä päähän tai turpa naamaan vai miten se meni..).

 9. nadjastrange sanoo:

  Onneksi olkoon!! Ja hitsi miten upea yksisarvinen olit!

 10. Henu sanoo:

  Onneksi olkoon todella paljon, olet voittosi ansainnut :) oon äänestänyt sua joka vuosi ja toivonu todella sulle voittoa. Tosi huippu juttu! :)

 11. Manteli sanoo:

  Onnea voitosta! Minua jäi mietityttämään, että mitä nämä palkinnot sisältää?

 12. veera sanoo:

  Paljon onnea voitosta ! :) Äänestin tänä vuonna ensimmäistä kertaa koko tapahtumassa ja kyllä kannatti kun ainoa (ja paras) äänestämäni bloggaaja voitti ! :)

 13. Heidi sanoo:

  Huh, luin sun blogin alusta tähän päivään asti ja pakko sanoo että wau! Vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä ja oot vielä kaunis ja sulla on kaks noin ihanaa tytärtäkin! Oikeeseen osotteeseen meni kyllä voitto, onnea! :)

 14. bette sanoo:

  Onnea paljon ! :) oon vastikään alkanu lukea sun blogia ja tänään menin katsomaan kaikki sun youtube-videotki. Mua vähä ihmetytti miten erilaiselt ihmiseltä vaikutat niissä. Tai ainakin siinä yhdessä sanot: ”herran vitun jumala, mitä vittua”, samalla kun pitelet Tiaraa ja saat äitienpäivälahjasi, mikä ei vaikuta yhtään sun tapaselta. En tosiaankaan siis voi tietää millainen oikeasti olet tai olet ollut enkä tuomitse mitenkään, mutta päätin vain mainita asiasta, jos vaikka et enää muista sitä videota ja haluaisit poistaa sen nyt.

 15. Oulun tyttö sanoo:

  Onnea hurjasti! Mä niin toivoin, että voitto tulisi sulle! :) oon lueskellut tätä sun blogia n. vuoden päivät ja tämä on ehdottomasti mun suosikkiblogi – voitto meni kerrankin ihan oikeaan osoitteeseen :)

 16. st.brigitten sanoo:

  Teidän asut niin huiput, nauroin huutonaurua kun näin instassa ekaa kertaa ton oton naamaan, hahah. Ihan mahtava! Ja onnea vielä kerran voitosta, ihanaa kun oma ääni meni voittajalle! Todellakin oot ansainnut voittosi Iina, kiitos vieläkin aivan upeata blogista! Lasten jutut pitää lukea aina meidän lapsille, he tykkää niin paljon :)

 17. lillamy sanoo:

  Sä olet kyllä niin voiton ansainnut. Lämminsydämellisempää ihmistä saa hakea, sussa on niin paljon piirteitä, joita ihailen <3 Ja voi että, toi hevosnaamari on niin ottomainen ettei mitään rajaa ja sun yksisarvisasu taas ihan ylisöpö, ihania ootte!

 18. mandi sanoo:

  Onnea voitosta :)
  Tosi kiva tuo sarvi, en olis edes arvannut sun itsetekemäksi jos et olis maininnut! :D

 19. Emmye sanoo:

  Oikein paljon onnea!!! Olet kyllä voittosi ansainnut!!

 20. Nimetön sanoo:

  Onnea! Mutta milloin ne loput vastaukset videolle?

 21. Blogiasi äänestänyt sanoo:

  Moikka! Äänestin ekaa kertaa ja sinua ehdottomasti siksi, että olet positiivinen ja hyvä kirjoittaja. Onnittelut voitostasi! Olen lukenut vuoden verran blogiasi ja odottelen aina innolla uusia postauksiasi.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.