Lontoon ostoksia

07.11.2015

Hello! Mun on pitänyt jo vaikka kuinka pitkään kirjoittaa teille uudesta meikkivoiteesta, jonka ostin Lontoosta: Baremineralsin Blemish Remedystä! Se on nimittäin ihan huippua. Tykästyin Bare  Mineralsiin jo ostettuani sen Starter Kitin, mutta tämä on jotain ihan uutta. Siinä missä original-BM ei tuki ihohuokosia ja peittää kevyesti, tämä meikkipuuteri hoitaa ihon epäpuhtauksia ja peittää todella hyvin. Mä en tiedä saako Blemish Remedyä Suomesta, varmaan tänne saa ainakin tilattua. Kysyin Kicksi’istä silloin heti sen Lontoosta ostettuani, ja silloin heillä ei ainakaan sitä vielä ollut. Purkki on onneksi tosi riittoisan oloinen eikä ole kulunut tässä vajaan kuukauden aikana vielä juuri ollenkaan.

Blemish Remedy piilottaa ihohuokoset ja näppylät, sekä vähentää selkeästi punaisuutta. Se sisältää mm teepuuöljyä ja Aspen Bark – uutetta (suomentakaa joku) sekä aloe vera -uutetta. Mulla se ei ole kuivattanut ihoa liikaa, mutta rasvaisuus on vähentynyt huomattavasti ja mä aion käyttää tätä jatkossakin jos vaan sitä saan tänne Suomeen jostain. Varmaan ainakin länsinaapurin Sephorasta tätä löytyy jos ei muuten.

Mä olen niin iloinen että olen löytänyt tuotteen joka sekä peittää että hoitaa, koska mä tarvitsen molempia. Peittäminen on mulle tärkeämpää, mutta en halua tehdä sitä sillä kustannuksella että sitten ihohuokoset tukkiutuvat ja näppyjä tulee vaan enemmän ja enemmän. Siinä kierteessä olen ollut jo monta kertaa ja nyt se tuntuu katkenneen. Ihokin on pysynyt parempana, ajoittaisia hormoninäppyjä lukuunottamatta. Eli jos satutte törmäämään tähän tuotteeseen jossain Suomessa, niin hihkaistaa mulle, en suostu käyttämään enää muita meikkipohjia!

Blemish Remedyssä on myös tuollainen antibakteerinen ”tyyny” eli kun siitä sudilla ottaa sitä puuteria, niin sinne ei pääse bakteereja missä se loppu meikkivoide on, vaan suti koskee ainoastaan siihen osaan puuterista jonka on juuri levittämässä kasvoilleen. Kun sutia pari kertaa töpöttelee tyynyllä niin saa sopivan määrän ulos ja sitten vaan buffaa sen kasvoille ihan normaalisti.

Lisäksi ostin Lontoosta muitakin meikkejä. Peitevoidepuikon, kynsilakkaa, luomiväriä ja aurinkopuuteria. Nuo tosin ihan näitä halvempia Primark-tason meikkejä. Ihan hyvin ovat toimineet, mutta eivät ole mitenkään niin mullistavia että kannattaisi erikseen mainita. Tuota peitevoidetta käytän siis silmänalusiin, kun ne on niin tummat että ei mikään meikkipuuteri tai voide niitä peitä. Se on tosi paksua ja varmaan siis tukkii kaikki ihohuokoset, siksi vältän käyttämästä sitä mihinkään mihin niitä näppyjä voisi tulla.

Kuvissa näkyvä paita on myös Lontoon ostoksia, se löytyi Bershkasta. Mä olen ihan hulluna näihin harmaisiin ribattuihin paitoihin ja mekkoihin, multa löytyy jo kolme erilaista paitaa ja yksi poolomekko. Nämä on jotenkin tosi ihanan rentoja ja huolettomia, mutta silti siistejä. Vähän tulee ehkä ysärivibaa mutta sehän ei haittaa mitään.

Me aletaan nyt lasten kanssa leipomaan ja lähdetään sitten vielä tekemään pieniä isänpäivähankintoja, aivan ihanaa lauantaita kaikille! <3


17 Responses to “Lontoon ostoksia”

 1. Avatar Saara sanoo:

  Mitä sun iho on tykännyt BM:stä? Monilla akneihoisilla (esim. minulla) BareMinerals on aiheuttanut vain enemmän ongelmia, koska se ei ole puhdas mineraalimeikki kuten esimerkiksi Lily Lolo, jota itse käytän. Hyvältä ihosi näyttää kuitenkin näissä kuvissa, toivottavasti ei ilmene ongelmia! :)

 2. Avatar Satu sanoo:

  Oletko harkinnut silmänympärysvoidetta, joka alkaisi vaalentaa tummia silmänalusiasi? Vai joko käytät silmänympärysvoidetta? Eihän se tietenkään hetkessä vaalenna, joten peittämistä tarvitsee, mutta ajan kanssa tarvitsisi peittää entistä vähemmän. Kuvissa ihosi näyttää nyt hyvältä. Jään mielenkiinnolla seuraamaan tuloksia :)

 3. Avatar Piitu sanoo:

  BM:n Blemish Remedya saa Suomessa ainaki Sokoksen verkkokaupasta :) Oulussa ei viel oo Sokosta nii en oo voinu tarkistaa saisko ihan kaupastakin.

 4. Avatar Laura sanoo:

  Ite just näpyttelin tilauksen lookfantasticilta, nyt pitää vaan toivoa, että sävy vaan on tarpeeks vaalea.

 5. Avatar Emiliaadaelviira sanoo:

  Onko tuotetta testattu eläimillä? Itseä kiinnostaisi ehkä tilata tuo meikkivoide, muttta suosin yleensä kotimaista Lumenea koska en vaan voi käyttää eläimillä testattuja meikkejä

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Ei testata eläimillä, tämä on heidän nettisivuilta lainattu vastaus kysymykseen ”Does your company test on animals or contain animal ingredients?

   Please feel at ease when using bareMinerals products as we do not test any products on animals. We also do not work with any manufacturers that do animal testing.
   bareMinerals natural haired brushes are made of Goat and Pony. Please note that no animals are harmed in the process of making our brushes. For our customers who chose not to use animal haired brushes we do offer a variety of high end synthetic brushes.
   If you would like to receive a list our synthetic brushes or our products that contain carmine, please contact the Customer Service Centre on 0800 652 3362 (Monday to Friday, 9am-5:30pm) to speak to a Beauty Associate.” :)

  • Avatar Armi sanoo:

   Jos haluaa varmistautua käyttämänsä kosmetiikan eläinkokeettomuudesta, kannattaa tsekata Animalian sivuilta eläinkokeettoman kosmetiikan lista. Valitettavasti Lumenea ei sieltä löydy…

   • Avatar AS sanoo:

    Hei, Lumenen sivuilla lukee etteivät he käytä eläinkokeita ja samaisella sivulla myös puhutaan Suomen luonnonsuojelusta, jos kiinnostaa..

    • Avatar Armi sanoo:

     Kävin lukemassa Lumenen sivuilta tuon infon.
     Lumene ei kuitenkaan ole sitoutunut kansainväliseen eläinystävällisen kosmetiikan standardiin ja se pistää epäilyttämään.

    • Avatar Armi sanoo:

     Toivottavasti tämä ei tule nyt kahteen kertaan, edellinen kommenttini hävisi johonkin…
     Kävin lukemassa Lumenen sivuilta nuo jutut.
     Lumene ei kuitenkaan ole sitoutunut kansainväliseen eläinystävällisen kosmetiikan standardiin. Ihmettelen, että miksi, jos todella ovat täysin ”eläinystävällisiä”.

 6. Avatar Jenni sanoo:

  Hei tuli mieleen että oletko kokeillut Lumenen tummien silmänalusten peitevoidetta? Se on ollut minulla luottotuote jo vuosia kun itsellä luonnostaan tummemmat silmänaluset. Ja nyt lasten valvottaessa kun ovat vielä tummemmat niin kerrostamalla saa peittävämmän tuloksen. Pakkaus on pienessä tuubissa, todella riittoisa – itsellä melkein päivittäin käytettynä kestää vuodenkin! Ja koostumus voidemainen jolloin lopputuloksesta ei tule niin kuivakkaan vahamainen kuin paksummilla puikkotuotteilla voi tulla.

 7. Avatar Maikku sanoo:

  Kerrotko vielä minkä hintainen tämä on? :) Meinasin saada paskahalvauksen kun ekan kerran kävin kicksissä näitä meikkejä katsomassa. Tietysti laatu on aivan eri luokkaa kuin prisman 10€ tuotteet, mutta kyllä aina kirpasee kun näitä käy ostamassa :)

 8. Olet tehnyt hyviä löytöjä. :)

 9. Avatar anonyymi sanoo:

  Hei! Sain oman näppyläisen ja rasvaisen ihoni kuntoon, kun aloin käyttää kuivan ihon tuotteita; puhdistusainetta ja kasvovoidetta. Näppylät hävisivät pian ja rasvaisuus vähenee koko ajan. Toisinaan kuiva iho tuottaa näppylää ja rasvaa kosteuttaakseen itse itseään vaikka todellisuudessa se tarvitsee vain kosteutta!

 10. Avatar Linnea sanoo:

  Niiiiiin kiva lukee näitä lontoo-postauksia kun oon itsekin lähdössä joulukuussa sinne! Mistä kaupasta ostit tuota puuteria? Itsekin oon etsinyt hyvää mineraalipuuteria. Onko sulta tulossa postausta jossa esittelisit vielä tarkemmin ostoksia? Ainakin kaikista kivoista asusteista olisi mielenkiintoista lukea. :)

 11. Avatar Saara-Maria sanoo:

  Oon jo pitkään halunnut siirtyä näihin mineraalimeikkeihin, ja hienoa kuulla että ne oikeasti toimivat. Täytyy itsekin metsästää samainen tuote meikkipussiini :) Oletko koskaan kokeillut Lumenen dark under eye concealer:iä? Mä oon sitä nyt käyttänyt ja oon tykännyt kovasti. Pieni tuubi, mutta ollut todella riittoisa ja peittää todella hyvin!

 12. Avatar Kirsi sanoo:

  Moikka! Poriin avattiin juuri kauppakeskus Isokarhuun Kicks-myymälä ja siellä myydään ainakin bareMineralsia :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.