Lauantaiaamu meidän perheessä

28.11.2015

Anna Zeldalle kymmenen pusua, niin hän sanoo että niitä oli liikaa, ja haluaa vain yhden lisää ojentaen poskeaan valmiina pusulle. ”EI NIIN PAJJON vaan yhki putu!”

Katso lasten aamupalatuokiota ja purskahda nauruun, kun toinen sotkee kätensä jugurtilla ja toteaa että ”Äiti kato, muwwa tuwi uuniomena tähän tuomentottiin!” Uuniomena suomensotissa, ihan mahtava!

Yritä selittää silmät lautasenkokoisina vastausta odottavalle esikoiselle miksi leivänpäällisliha on aina vaaleanpunaista, vaikka kanat ja kalkkunat on eri värisiä.

Ihmettele, miksi kuopus istuu tyynynpäällä lattialla, ja liikkuu hitaasti mutta varmaksi nytkien eteenpäin. Vastaus: ”Minä menen autowwa pwaneettakauppaan ohtamaan teiwwe tuojat niin ei tuwe hivwiöitä. Noin, tättä tinuwwe ja tuotta tinuwwe”.

Vastaa hihitellen kysymykseen ”Pitääkö äiti munkin isona käyttää noita rintsiliivejä?” ”No ei niitä pakko ole käyttää, mutta voi käyttää jos haluaa ja tuntuu että niitä tarvitsee”.

Hämmenny seuraavasta kysymyksestä: ”Äiti tykkäävätkö karhut luumuista?” Ota avuksi google. ”Do bears eat plums”, ensimmäisenä artikkeli siitä kuinka suojata puutarhan luumupuut karhuilta. Joo, kyllä ne taitavat tykätä luumuista.

Tämä oli tällainen tavallisen ihana aamu Hyttisten perheessä, eli toisinsanoen sai hihitellä tämän tästäkin noille muksuille. Ja oppia itsekin uutta, enpä tiennyt ennen että karhut pitävät luumuista.

Ihanaa lauantaita kaikille <3


15 Responses to “Lauantaiaamu meidän perheessä”

 1. lillamy sanoo:

  Mulle tulee niin hyvä mieli aina näitä teiän hulvattomia juttuja lueskellessa, niin ihanat tyttäret ihanilla, rakastavilla vanhemmilla <3 :')

 2. pirita sanoo:

  Hahah ihanat tytöt, voi että 😀 meillä oli aivan väsy aamu tänään :/ Tossa alimmassa kuvassa näkyy puinen (?) Lelulaatikko? Mistä se on? Mä haluaisin puiset laatikot 🙂

 3. pirita sanoo:

  Ai sainkin zoomattua granit 😀

 4. Annika sanoo:

  Ihana postaus :–D Hassua, mitä kaikkea muksut tulevat miettineeksi!

 5. Kaisa sanoo:

  Haha, Zelda on kyllä niin mainio. 😀

 6. eimii sanoo:

  Ihanat tytöt! 🙂 <3 Kuinka paljon hauskaa juttua tuleekaan, kun alkaa kirjoittaan ylös.. 😀

 7. Maria sanoo:

  IHANA POSTAUS!!! 🙂 Ei vitsi että tykkäsin, parhautta, sun blogi on vaan niin<3

 8. PipaS sanoo:

  Hymmm… Valloittavia kysymyksiä….vastatkaa nuortet vanhemmat

 9. Hihityttää tyttöjen söpöt jutut! Mainioita lapsia! <3

 10. Muukea sanoo:

  Heippa! Oletko joskus tehnyt postausta teidän tyttöjen ikäerosta ja ensimmäisestä vuodesta kahden kanssa? Mä olen nyt kotona kahden alle kaksi vuotiaan kanssa ja lukisin mielellään miten teillä meni 🙂

 11. minni sanoo:

  En kestä miten paljon aina nauran näille teidän lasten jutuille :DD Oon ollut koko elämäni lapsirakas, mutta muutamat viimeiset vuodet oon aatellu etten haluais lapsia. Kuitenkin se lapsirakkaus puskee kovaa vauhtia uudestaan läpi näitä juttuja lukiessa. Olisipa ihanaa jos joku päivä olisi ihania pikkusia ilahduttamassa jokaista päivää <3

  Kiitos ihanasta blogistasi 🙂

 12. HK sanoo:

  Ei vitsit, miten ihana hyvänmielenpostaus! :’)

 13. anni sanoo:

  ihanat tyttöset tosissaan! <3 hymy tuli lukiessa 🙂

 14. Hanna sanoo:

  Hei Iina!

  Olen lueskellut blogiasi jo melko kauan aikaa. Alussa vähän silloin tällöin, mutta nykyään useammin ja melko säännöllisestikin. Ihailen sitä, että jaksat panostaa blogiin ja postauksiin näinkin paljon. Postauksia tulee usein ja osaat kirjoittaa inspiroivista asioista. Joskus pohdin, miten sinulla riittää aikaa ja jaksamista tähän kaikkeen.

  Toiseksi, minusta olet aivan mahtava äiti! Valmistun lastentarhanopettajaksi vuoden päästä, ja olen bongannut sinulta monenlaisia ideoita ja mukavia vinkkejä, mitä lasten kanssa voi tehdä. Voin ehkä hyödyntää joitakin ideoita tulevaisuuden työssäni. Oletko koskaan miettinyt varhaiskasvatuksen opiskelemista? Meinaan, sinun ja Oton kasvatuskäytännöt ovat kuin suoraan oppikirjasta! En nyt tarkoita, että olisi olemassa vain yksi ainoa oikea tapa kasvattaa lapsiaan. Osaatte hyvin ottaa huomioon lapset yksilöinä ja antaa heidän tutkia ja kokeilla asioita omista lähtökohdistaan, kuitenkin turvallisessa ja virikkeellisessä ympäristössä. Uskon, että lastenne päivähoidon henkilökunta kokee yhteistyön todella helpoksi kanssanne. Teitä parempia vanhempia Zelda ja Tiara eivät voisi saada.

  Aion jatkaa blogisi lukemista jatkossakin. Kiitos miellyttävistä lukukokemuksista. 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.