Joulukalenteri 2015 luukku 2

02.12.2015

 

Tokassa luukussa pääsette kurkkaamaan mun joululahjatoiveita! Listasin seitsemän toivetta ylös ja perustelin, miksi toivon juuri kyseistä lahjaa.

1. Estelle & Thild Fresh Water Lily Body Lotion

Luomukosmetiikkamerkki Estelle & Thildin ihana vartalovoide jonka sain testiin on jo melkein loppuun kulutettu, ja toivon saavani sitä joululahjaksi lisää. Tuoksu on huumaava, ja voide imeytyy nopeasti, usein teen niin että sekoitan tähän pari tippaa itseruskettavaa, niin saan kevyttä hehkua mutta en ole yliruskea näin keskellä talvea.

2. Rebecca Minkoff Love -laukku tai Mini Love -laukku

Olen kuolannut tätä kyseistä mallia nyt hetkisen, ja vakuuttunut siitä että juuri tämän mä tarvitsen seuraavaksi. En osaa päättää haluaisinko ennemmin minin vai normikokoisen Loven. Myös värin suhteen on hankaluutta, sillä rakastan tuota isommassa laukussa näkyvää Sandstone-väriä, mutta tiedän että käytännöllisin olisi ottaa musta kultaisilla yksityiskohdilla, jolloin se sopisi kaikkiin mun muihin asusteisiin ja koruihin.

3. Happy Socks sukat

Tai ihan mitä vaan sukkia, niitä ei nimittäin koskaan ole tarpeeksi eikä ainakaan parillisia! Terveisin toisessa jalassa ikivanha ehjä Happy Socksin pinkki-keltapilkullinen sukka ja toisessa jalassa vaaleanpuna-punaraitainen H&M sukka, jonka kantapäässä on reikä.

4. Fleece-pyjamahousut, H&M

Mukavuus on kotona kaiken A & O ja se on jo perinne että ostetaan jouluisin Oton kanssa toisillemme uudet lökärit. Tällaiset fleece-versiot multa vielä puuttuukin kokoelmasta, ja siis en voi kyllä kuvitella kovin montaa mukavampaa materiaalia lökäreille kuin juuri fleecen. Enkä tuota herkkua Mikki Hiiri -kuosiakaan pistäisi pahitteeksi.

5. Sophie Kinsella Shopaholic to the Rescue -kirja

Vihdoin Himoshoppaaja-sarja on saanut jatkoa, ja tässähän olisi ihan täydellinen aattoillan kirja. Vähän kinkku-sinappi-joululimppuja, glögiä ja kirjaa lukemaan uudet pyjamahousut jalassa. Ai että!

6. Arne Jacobsen Design Letters mukit I & O

Meillä on jo lapsille omat Z- & T- mukit joten olisi hauskaa jos multa ja Otoltakin löytyisi omat samanlaiset.

7. Marimekon Oiva Siirtolapuutarha -lautasia

Meillä on Marimekon Siirtolapuutarha -kulhoja ja Tasaraita-mukeja ja tykkään molemmista ihan hulluna. Nämä siirtolapuutarha -lautaset olisivat kivoja kavereita niille, mä vaan rakastan tuota ihanaa kuosia.

Mitä teidän ihanien joululahjalistoilta löytyy? Ja hei, musta vai sandstone -värinen laukku??

 


17 Responses to “Joulukalenteri 2015 luukku 2”

 1. Avatar Heidi sanoo:

  Lahjaks toivoisin matkaa Britteihin kahden lempibändin keikalle… :) Ja laukuista tuo musta!

 2. Avatar Tytti sanoo:

  Me ollaan nyt muutamana jouluna tehty se päätös aikuisten kesken, että arvotaan kuka ostaa kenellekkin yhden lahjan :) ja se on yllätys, sitä on sitten kiva arvuutella keneltä paketti oli :) kyse on siis pienestä muutaman kympin lahjasta. Meillä panostetaan sitten ruokiin ja herkkuihin enemmän :)

 3. Avatar Tytti sanoo:

  Me ollaan nyt muutamana jouluna tehty se päätös aikuisten kesken, että arvotaan kuka ostaa kenellekkin yhden lahjan :) ja se on yllätys, sitä on sitten kiva arvuutella keneltä paketti oli :) kyse on siis pienestä muutaman kympin lahjasta. Meillä panostetaan sitten ruokiin ja herkkuihin enemmän :)

 4. Avatar AnnaMaria sanoo:

  Oioi, multa on jäänyt kokonaan huomaamatta, että Himoshoppaaja on saanut jatkoa :D Kiitos, pakko kirjoittaa pukille lisäkirje, hah ;) Muuten toivon ihan perus käyttöjuttuja, kuten talvitakkia tai rannekelloa ja tietty yks rasia suklaatakaan ei olis pahitteksi :)

  Ja noista laukuista valitsisin tuon musta, vaikka onkin niin tuttu ja turvallinen väri, mutta myös tyylikkäämpi :)

  Ihanaa, että viitsit myös tänä vuonna panostaa tähän joulukalenteriin, tän blogikalenterin kanssa on huippua odottaa aattoa :) Kiitos.

 5. Avatar Miisa sanoo:

  Hitsi, kun alko ihan iteäkin himottaa noi listan 1. ja 4. :D ehkä voisin ostaa itelleni joululahjaksi…hehe

  Ja musta laukku! Perfect!

 6. Avatar Annina sanoo:

  Noi Marimekon Siirtolapuutarha-jutut on I H A N I A !!!

 7. Avatar Henni sanoo:

  Pakko vinkata noihin parittomiin sukkiin liittyen. Sukkanipsut! Ostin sellaisia Tokmannilta ja olen todennut ne ihan parhaiksi! Paritin uudet sukat nipsuilla ja ottaessani sukkaparin käyttöön nappaan nipsun pois ja käytön jälkeen ennen pyykkikoppaan heittoa laitan takaisin sukkapariin. Nämä nipsut saa siis heittää pyykkikoneeseen ja niissä on pieni koukku, josta ripustaa sukat kuivumaan. Ei ole muuten enää näiden oston jälkeen hävinnyt yhtään sukkaa mystisesti pesukoneessa, suosittelen, ovat jopa suomalainen tuote! :) Omalta joululahjalistaltani löytyy myös kosmetiikkaa, astioita ja vaatteita, mutta eniten toivon kyllä että jouluna olisi lunta <3 Sulla on ihana blogi, tää on ihan päivänpiristys! :)

  • Avatar Nimetön sanoo:

   Meilläkin löytyy näitä. Nipsut ovat eri väreissä jolloin jokain perheenjäsen saa oman värin. Samanlaiset sukat eivät enää sekotu ja parit pysyy myös tallella. Suosittelen kovasti!

 8. Avatar JenniV sanoo:

  Tykkään myös noista Siirtolapuutarha-tuotteista ihan mielettömästi! :)) lisäksi sekä itseltä että poikaystävältä löytyy Design letters mukit. Hyvä maku sulla! ;)

 9. Avatar Jassu sanoo:

  Pystyisin antamaan tuon numero vitosen sulle lahjaksi luettuani sen ensin itse. Otin eilen tilaukseen :)

 10. Avatar Laura sanoo:

  ”Vähän kinkku-sinappi-joululimppuja, glögiä ja kirjaa lukemaan uudet pyjamahousut jalassa.”
  Sait kyllä tiivistettyä joulun parhaat hetket tähän yhteen lauseeseen! :) Sen lahja-, ruoka- ja sukulaisvilskeen jälkeen on niin ihanaa rauhottua perheen kanssa sohvan nurkkaan.

 11. Avatar Bertta sanoo:

  Materialistisista asioista mun toivelistalta löytyy mm. Paulo Coelhon Uskallus 2016 kalenteri ja iittalan Taika-sarjan muki. :)

  Ja niin molemmat laukut tosi kivoja mutta tuo musta laukku!:)

 12. Avatar Sannak sanoo:

  Musta laukku!
  toivon lettikirjaa, pienehköä suoristusrautaa, ja paistinpannua :) käytännöllisiä asioita jos jotakin haluaa joku ostaa.

 13. Avatar Maria sanoo:

  Mä itsekin olen ihan koukussa himoshoppailu sarjaan! Siistiä tietää nyt että uus osa tullut :) mä en toivo mitään lahjaa tänä vuonna, rakas isoäitini ja koirani on nukkuneet pois nyt 2v aikana (koira viime pääsiäisenä, isoäiti 2014 pääsiäisenä), niin ainut toive olisi ollut se, että saisin heidät takaisin :( mutta koska ei ole mahdollinen, niin tahdon vain olla perheeni ja mieheni kanssa<3

 14. Avatar kata sanoo:

  Oi, tuon Himoshoppaaja-kirjan haluan kyllä lukea, josko vaikka kirjastosta lähitulevaisuudessa löytyis :) Jouluni teema on näin ilmastokokoustakin ajatellen tämä:
  https://www.facebook.com/events/1164978336880219/

 15. Avatar Maiju sanoo:

  Molemmat laukut nätin värisiä, musta ehkä parempi. Sattuu ainakin kaiken värin kanssa =)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.