Joulukalenteri 2015 luukku 16

16.12.2015

Tämän päivän luukusta paljastuu joulukalenterin toinen arvonta, sekä alennuskoodi! Arvonnan sponsoroi Desenio, ja tästä arvonnasta onkin mahdollisuus voittaa ihana sisustusaiheinen palkinto. Desenio on ruotsalainen sisustusliike joka on tunnettu siitä, että heiltä löytää kaikenlaiset julisteet mihin tahansa huoneeseen. Julisteiden lisäksi Desenio myy myös kehyksiä ja sisustustuotteita.

Sain valita Deseniolta julisteita samalla kun järjestin heidän kanssaan tämän arvonnan, ja valitsinkin viisi julistetta olohuoneeseen ja jo aiemmin vilahtaneet kaksi julistetta lastenhuoneeseen. Saamieni julisteiden lisäksi ostin itse Deseniolta upeat kullanväriset kehykset olohuoneen tauluihin, sillä halusin sellaiset kehykset jotka sopivat julisteiden väreihin täydellisesti.

Desenion sivuilla julisteet on jaettu kätevästi eri tyylien ja eri huoneiden mukaan, ja mä löysin suurimman osan meidän olkkarin uutuuksista kulta & metalli -kategorian alta. Olen ihastunut sisustuksessa muutenkin nyt kullan, mustan ja valkoisen yhdistelmään sekä marmoriin, joten ei liene yllätys että näitä elementtejä löytyy myös meidän uusista julisteista. Mulla oli hirveitä valinnanvaikeuksia koska ihania kuvia oli niin paljon, ja piinasinkin Ottoa aika kauan näillä valinnoilla ennenkuin lopulta päädyin kultaiseen maailmankarttaan, marmoriseen Prada-klassikkoon, marmoritaustaisiin kultaisiin kulmioihin, Chanel -huulipunaan ja Helsinki-julisteeseen. Katsoin myös Desenion sivuilta käteviä vinkkejä, miten voisin tehdä hyvännäköisen kokoelman julisteista ja kuinka ne kannattaisi asetella seinälle. Sivuilla on vaikka kuinka paljon valmiita asettelumalleja ja erilaisia julistekollaasi-ideoita, joista voi ottaa inspiraatiota.

Nämä kaikki ovat aivan ihania, mutta mun erityissuosikki on kultainen maailmankartta jonka valitsinkin kaikkein suurimmaksi näistä julisteista. Maailmankartta muistuttaa mua kaikista niistä ihanista paikoista, joissa haluan vielä käydä perheeni kanssa. Lisäksi tykkään tuosta Helsinki-julisteesta ihan hirmuisesti, koska mä rakastan mun kotikaupunkia ja haluan näyttää sen meidän sisustuksessakin. Monilla on suurkaupungeista erilaisia julisteita ja seinätarroja, mutta mä tuon esille meidän kotoisaa sopivankokoista Helsinkiä oikein mielelläni.

Olkkarissa on muutakin uutta kuin julisteet, sillä jatkettiin tuota Bestå-kaapistoa yhdellä palalla ja lisäksi olen ostanut ihanan Pentikin tuikkukynttelikön näin jouluun sopivasti. Ja tietenkin tuo joulukuusi, joka nyt kovasti vie huomiota olohuoneessa! Mutta ainakin joulukuusi sopii täydellisesti uusiin julisteisiin!

Mulla on teille tosiaan myöskin ihan huippu arvonta, jossa yksi voittaa kolme vapaavalintaista Desenion julistetta (max koko 50×70)! Arvontaan osallistuaksesi kommentoi tähän postaukseen mitkä kolme julistetta sinä valitsisit Desenion valikoimasta. Arvonta-aikaa on tiistaihn 22.12.2015 klo 21.00 asti jolloin julkaisen voittajan tämän postauksen lopussa, ja lähetän hänelle sähköpostia voitosta. Muista lisätä siis sähköpostisi sille varattuun kenttään!

Lisäksi mulla on vielä teille alekoodi Deseniolle! Koodilla LINAXMAS saatte 15% alennusta kaikista julisteista, ja se on voimassa 22.12.215 klo 23.59 asti eli viikon ajan tästä päivästä.

Onnea arvontaan ja mahtavaa päivää kaikille <3


315 Responses to “Joulukalenteri 2015 luukku 16”

 1. Ellen sanoo:

  Ottaisin joitain hienoja jotka sopisivat lastenhuoneeseen

 2. Jutta sanoo:

  Valitsisin mustavalkoisia julisteita, sillä ne ovat ajattomia ja passaavat aina sisustukseen. Haluaisin maailmankartta-, sulka- ja porojulisteet.

 3. Kiira sanoo:

  Valitsisin mustavalkoisia julisteita mahdollisesti hopeilla kehyksillä, sillä ne sopisivat parhaiten olohuoneeni seinälle! Ihastuin kovasti valitsemaasi maailmankarttaan, joten varmasti ainakin se päätyisi seinälleni :)

 4. Ella sanoo:

  Dancer, jimmy choo ja calender mun lempparit!:) Mutta olipas paljon ihania julisteita!

 5. Nina sanoo:

  Valitsisin maailmankartan ja jotkut kaksi tekstijulistetta :-)

 6. Mirka sanoo:

  Itseasiassa mulla on Desenion toinen tilaus vähän vaiheessa, kun en osaa päättää :D Tällä hetkellä haluaisin (ehkä) jonkun niistä ihanista silueteista, missä on peura. Flamingotkin on ihania (ei siluetteja) :D Ja toi maailmankartta on pyörinyt munkin ostoskorissa. Ja se ihana Batman-taulu… Ja toi Helsinki! :D Jatkanko…? Viimeksi tilasin meidän hääkuvan pariksi sen &-merkin. Se on ihanan yksinkertainen!

 7. Reetta K sanoo:

  Valitsisin yksinkertaisen mustavalkoisen sulan, mustavalkoisen metsäkuvan sekä jonkun tekstin niiden kanssa! :)

 8. Tiina sanoo:

  Porojulisteet miellyttävät! :)

 9. Pihvi sanoo:

  Ottaisin erittäin mielelläni kolme julistetta keittiöön, esim lamb – ja pork cuts ja punaviini!

 10. Merve sanoo:

  Valitsisin mustavalkoisen maailman kartan, triangle pattern bluen ja aquarell chevron julisteet! Ihania noi kaikki kyllä!! Miten mulla on mennyt tämmöset ihan ohi!

 11. Iida sanoo:

  Sudenkorennon, unisiepparin ja tekstitaulun.

 12. Salla sanoo:

  Oi,noita julisteita olen jo aiemmin käynyt ihastelemassa. Valitsisin keittiöön uutta ilmettä ja julisteet: CUTLERY, BEEF CUTS ja CHICKEN CUTS. Kivalta näyttävät teidänkin uudet taulut olohuoneessa!

 13. zirpale sanoo:

  Kuten sanoit, vaikea valita vain muutamaa! Mutta ottaisin musta-valkoisia, sopisi meidän muuhun sisustukseen. Poikien huoneeseen menisi ainakin dreamcatcher (olen pitkään haikaillut kuvaa tai oikeaa sellaista sinne), tiikerikuva ja kai joku tekstitaulu :)

 14. Johanna sanoo:

  En jaksanut edes kaikkea selailla, mutta sydämen vei kaikki ihanat pastelliset eläinjulisteet ja bubblesit!

 15. Miisa sanoo:

  Valitsisin maailmankartan, coco chanelin ja ehkä jonkun toisen kaupunki kartan

 16. Mimosa_ sanoo:

  Olipas vaikea valita :) päätyisi varmaankin maailmankarttaan, timanttiin ja nuoli-tauluun, toisaalta mies voisi tykätä batman taulusta :)

 17. Elipur sanoo:

  oot saanu valittua just teidän tyylisiä julisteita, aplodit!

  meidän kämpässä on yhä seinät muuton jälkeen paljaina, joten desenion selaaminen on aika ajankohtaista. meillä on paljon mustavalkoista ja haluaisin asuntoomme vähän pehmeämmän ja herkemmän tunnelman julisteilla, joista löytyy myös harmaan sävyjä. valintani olisivatkin harmaa fig branch, black fade ja magnolia.

 18. Mira sanoo:

  Valitsisin maailmankartan, jonkun tekstijulisteen (esim. ”Life is..”), kolmannen antaisin luultavasti 4v tytön valita itse omaan huoneeseensa jonkun mistä pitää :)

 19. petra sanoo:

  Valitsisin Triangle gold marble -julisteen, mustavalkoisen sulkajulisteen sekä mustavalkoisen porojulisteen.:-)

 20. Karoliina sanoo:

  Valitsisin julisteet: Coco chanel, Together ja Tiger. Niin ja kaikki mustavalkoisina! :)

 21. Kaisu sanoo:

  Ah, huippu arvonta! Valitsisin musta-valkoisen maailmankartan, voikukan ja sit jonkun kivan tekstijulisteen. Rakastan julisteita… :)

 22. jeni sanoo:

  Apua, nyt meni uuden tulevan kämpän sisustus uusiksi…. Liian ihania! Valitsisin majakan, valaat ja kuun, ehdottomasti.

 23. Missu sanoo:

  Alphapet pink, elephant pink ja hello beautiful.

 24. lottta sanoo:

  Pari viikkoa sitten tein tilauksen tuonne mutta vielä sinne jäi paljon ihania julisteita!:) ottaisin mustavalkoista, esim. http://desenio.fi/fi/artiklar/shine-bright-like-a-diamond-poster-.html,
  http://desenio.fi/fi/artiklar/y-chair-blackandwhite-posters.html,
  http://desenio.fi/fi/artiklar/voikukka-julisteet.html. Tosi vaikea valita mutta nuo sain nyt valittua. :D

 25. Sara sanoo:

  Tää ois kyllä vaikea valinta! Mustavalkoinen maailmankartta ois must, mutta kaksi seuraavaa oli kinkkisempiä. Ehkäpä mustavalkoiset Prada Marfa ja Eiffel Chair -julisteet olisivat maailmankartan kavereina kivoja. :)

 26. A sanoo:

  Ei vitsi miten ihania! Itse ottaisin kultaisen maailmankartan, timantin ja Vogue-julisteen puolen vuoden päässä häämöttävään ekaan omaan kotiin :)

 27. Reetta sanoo:

  Books, Bird ja Vintage vehicles olis meidän juttu :)

 28. iituliina sanoo:

  Mustache on bike -julisteen ihan ehdottomasti, lisäksi ehkä La Lunen ja Forest Silhouetten :)

 29. mirivah sanoo:

  Oli vaikee valita ensin tuntu ettei mikään iske tarpeeksi, mutta sitten niitä löytyikin liikaa no nämä olisivat kuitenkin sopivat meidän sisustukseen ja muutenki ihanat
  http://desenio.fi/fi/artiklar/the-world-affischer.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/wilderness-taide-julisteet.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/life-is-beautiful-taupe-posters.html

 30. Marikak sanoo:

  Just äsken pyörin taas desenion sivuilla ja mietin, mitä itselleni tilaisin! Mun iha lemppari on kans maailmankartta, mutta mustana, sitten se you me oui on ihana! Ja hmm kolmas lemppari oli semmonen pilvitaulu, joka oli vähä liukuvärjätyn näkönen :)

 31. Venla sanoo:

  Ottaisin myös maailmankartan, mutta vaan mustana! Lisäksi ottaisin awesome ja geometric heart -julisteet. :)

 32. Sannak sanoo:

  Kamalan vaikeaa valita, paljon hienoja!! Valitsisin:
  – reflection juliste
  – bird and bear
  – ocean poster

  – SannaK

 33. Lottanen sanoo:

  Valitsisin mustavalkoiset julisteet olohuoneeseen :) valitsisin julisteen moon and back vaikka onkin lasten juliste, world mapin mustavalkoisena ja sitten motorbike julisteen miellyttämään myös toista osapuolta :)

 34. mia sanoo:

  niin usein selailen desenion sivuja, että luulisi olevan helppo valinta. ei kuitenkaan ole… haluaisin ehkä n. 10 eri julistetta, vaikkei niille kaikille meidän kaksiosta edes löytyisi paikkaa!

  ehkä tässä vaiheessa valitsisin kuitenkin mustavalkoista, eli &-julisteen, skull-julisteen, ja dragonfly-julisteen.

 35. Hheidi sanoo:

  Valitsisin peura-, maailmankartta- ja flamingojulisteet! :)

 36. Emma sanoo:

  Huh, melko vaikea valinta – tosi kiva valikoima Deseniolla! Omat valintani olisivat nämä:

  Ocean-juliste 50x70cm http://desenio.fi/fi/artiklar/meri-julisteet.html
  Black Circle-juliste 30x40cm http://desenio.fi/fi/artiklar/black-circle-poster.html
  Cotton Plant Blue 50x70cm http://desenio.fi/fi/artiklar/kasvit-sininen-julisteet.html

  Ja yhyy nyt haluan nämä… Voipi olla että menevät tilaukseen, jos arpaonni ei suosi :’D Hauska tuo teidän olohuone nyt – jouluinen, mutta tyylikkäällä otteella. Itsekin diggailen tällä hetkellä metallijuttuja. Hyvää joulunodotusta teille ja pikkutontuille! :)

 37. Laura sanoo:

  Vitsi mikä valinnanvaikeus!
  Näillä pääsis hyvään alkuun, mutta varmasti tulis hankittua vielä pari lisääkin. :)

  http://desenio.fi/fi/artiklar/world-map-bow-varldskarta-poster-.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/deer-posters.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/vintage-cutlery-prints.html

 38. Voikukka sanoo:

  Noista olisi kyllä tosi vaikea valita. Ainakin tuo värikäs maailmankartta sopisi lastenhuoneeseen ja nuo kasviaiheiset viehättävät omaa silmääni, että ehkä pari niitä keittiöön.

 39. Tiina sanoo:

  http://desenio.fi/fi/artiklar/chanel-posters.html

  http://desenio.fi/fi/artiklar/shine-like-a-diamond-poster.html

  http://desenio.fi/fi/artiklar/black-lips-printit.html

  Ottaisin nämä kolme makuuhuoneeseeni <3
  Ihana kauppa, miksen ole ennen moisesta tiennyt?! P.s. Jos olet yhteydessä vielä Desenioon päin, voisitko kehua puolestani heidän verkkokauppaa, joka mobiiliversiona toimii erittäin hyvin! :-)

 40. Ella sanoo:

  Oi, meidän tauluhyllyt olkkarissa kaipaisivatkin uutta ilmettä! Ottaisin myös kultaisen maailmankartan (http://desenio.fi/fi/artiklar/world-map-gold-julisteet.html), mustavalkoisen hirven (http://desenio.fi/fi/artiklar/deer-blackwhite-poster-2.html) ja flamingon peilikuvan (http://desenio.fi/fi/artiklar/flamingo-teksti-julisteet.html). Olipa paljon ihania vaihtoehtoja!!

 41. Bertta sanoo:

  Tiger, Lion ja Elephant :)

 42. Essi sanoo:

  Minä valitsisin kultaisen höyhenen, jotain ihanaa mustavalkoista, kuten tuo Chanelin juliste sekä jonkun noista valokuva- kategorian ihanista kuvista. :)

 43. Petra sanoo:

  Onpas ihana arvonta! Ihan mielettömiä julisteita täynnä toi kauppa! :D Valitsisin varmaan nämä kolme julistetta: http://desenio.fi/fi/artiklar/mind-mindfullness-julisteet.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/flamingo-poster.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/change-your-thoughts-posters.html

 44. Henriikka sanoo:

  Ottaisin tollasen ison maailmankartan, julisteen kotikaupungistani ja jonkun söpön pojan huoneeseen :)

 45. essimaria sanoo:

  Valitsisin Dreamer B&W, se voisi sopia makkariin.
  Sitten keittiöön http://desenio.fi/fi/artiklar/red-wine-guide-poster.html eli viiniopas. :)
  Ja makkariin meikkipöydän ylle vielä Chanelin huulipuna.

  (En saanut suoria linkkejä noihin kahteen, en tiedä miksi..)

 46. Satu sanoo:

  Valitsisin seuraavat: Tiger, poster; The world, affischer; Forest silhouette, poster :)

 47. Kamilla sanoo:

  Valitsisin Prada Mafran osaksi eteistä ja Coco Chanelin, sekä mustavalkoisen kuvan nyrkkeilyhanskoista makuuhuoneeseen, joka on muutenkin mustavalkoinen.

 48. anna sanoo:

  On kyllä vaikea valita. Ottaisin varmaan maailmankartan ja kaksi tekstitaulua.

 49. päivänkakkara sanoo:

  Mä en osaa kyllä päättää mitkä kolme ottaisin ja kun täällä taloudessa asuu myös miespuolinen, nii paha mennä itse tekemään päätöksiä ;) mut eiköhän sieltä löydy jotain molempien makuun jos vaan arpa osuu kohille! :D

 50. Riina sanoo:

  Olipas tosi vaikea valinta, mutta luontorakkaana ja metsien ystävänä päädyin julisteisiin Foret, Forest silhouette ja Dandelion :)

 51. Pauliina sanoo:

  Valitsisin tuon kartta julisteen, koska se on upea. Ja sitten ehkä sellaisen timantin ja ehkä joku teksti juliste kolmanneksi! :) Noi ihan superhienoja!!

 52. juuli sanoo:

  Mustavalkoisia mm. jokin kuva ja pari teksti/kirjainjuttua mukaan :)

 53. essi sanoo:

  Ihania! Ottaisin ehdottomasti ton maailmankartan ja marmoritaustaiset kulmiot! Ja toi Prada on kans ihana!

 54. Anna sanoo:

  Ehdottomasti maailman kartta, batman ja joku eläinaiheinen juliste pääsisivät meille asumaan.

 55. Pimassou sanoo:

  Tästä inspiroivasta kollaasista valitsisin nuo kaksi lehtijulistetta sekä metsäjulisteen: http://desenio.fi/fi/artiklar/kasvit-juliste.html

 56. L sanoo:

  Paljon upeita vaihtoehtoja, joista oli todella vaikea valita vain kolme vaihtoehtoa! Voisin kuitenkin sanoa ottavani ainakin unisieppari, timantti ja buffalon sarvi julisteet.

 57. Petra sanoo:

  On muuten vaikea valinta, niin paljon kaikkea ihanaa! Lopulliseen päätökseen pitäisi varmasti kysyä myös kanssa-asujan mielipidettä, mutta nopean selailun perusteella haluaisin itse ainakin ehdottomasti tuon sinunkin tilaamasi Helsinki-julisteen jo olemassa olevan maailmankartan rinnalle, makkariin joko &- tai ”you me oui”-julisteen ja sitten kolmantena jonkin noista kauniista graafiset-osaston kolmiokuvioista. :)

 58. Moona sanoo:

  Kultainen maailman kartta ja jotkut kivat kultaiset tekstit:)

 59. Kristiina sanoo:

  Voi apua, juuri tänä aamuna selailin kyseisiä sivuja ja ihailin kaikkia julisteita siellä! Valinnanvaikeus on suuri enkä vielä osannutkaan päättää, mitä tilaisin, mutta mm nämä miellyttävät silmää:
  http://desenio.fi/fi/artiklar/issues-poster.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/triangle-gold-marble-poster.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/dragonfly-black-and-white-poster.html

 60. Norppa sanoo:

  WÄÄÄ haluisin ton maailmankartan, just kultaisena niinkuin teilläkin! Sopisi täydellisesti makuuhuoneen seinälle.
  Kaksi muuta… hmm ehkä ottaisin ainakin toisen kartan lahjaksi matkustuskaverilleni! Kolmanneksi jokin sulka-aiheinen myös lahjaksi yatävälleni:)

 61. Pikku-iia sanoo:

  Ottaisin ainakin sen ihanan Batman julisteen, jonkun tekstitaulun ja ja ja….apua en osaa valita, niin monta ihanaa!

 62. Essi sanoo:

  Olihan paljon ihania vaihtoehtoja! Valitsisin mustavalkoisen maailmankartan, jonka alareunassa on tuo ”what a wonderful world” -teksti, muotikirjapinojulisteen ja Herbs-julisteen, jossa on vähemmän tekstiä, niitä kun oli kaksi :p

 63. Mimssss sanoo:

  Olipas vaikeeta! Varmaan skull, revolver ja dove mustavalkoisena.

 64. Henna sanoo:

  Helsinki, Tukholma ja New York julisteet <3

 65. Nimetön sanoo:

  Kodistanne puuttuu lämpö,nyt raaka versio ilmais/halppis tavaroista. Jos itse maksettu,halvin mahdollinen. Saaduilla sit vähän pröystäillään. Kahden lapsen perheessä kun elämisen kuuluukin näkyä,mutta ei teidän hattaralinnassa. Kylmää ja kolkkoa,pitkälti omistajansa näköinen koti kun tarkemmin miettii! Ps. Mene työhön jonka viikoittainen työaika vastaa ns.normaalia työntekoa ja puhu sitten vasta lomasta :) hyvät joulunpyhät!

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos asiallisesta ja rakentavasta palautteestasi ja oikein hyvät joulun pyhät ja joulumieltä sinnekin! :)

 66. klaara sanoo:

  Haluaisin keittiööni nämä: wine guide, coffee guide ja but first coffee.
  Mukavaa joulun odotusta!

 67. Hanna sanoo:

  Valikoisin julisteet Clouds, Bon Appetit ja Monstera.

 68. Helituulikki sanoo:

  Nyt ketuttaa, kun viime yönä tein 55€:n tilauksen tuonne ja täällä olisikin ollut alennuskoodi :D

 69. Aino sanoo:

  Maailmankartan ottaisin minäki ja sen lisäks pari tekstiä! kulta-musta-valkoinen on kans täällä aivan rakkaus nykyään!

 70. Niina sanoo:

  Mustavalkoinen sulka,maailman kartta,sekä joku metsä kuva. :)

 71. Tiia sanoo:

  Valitsisin:
  World map (mustana)
  Forest silhouetten
  ja World map animalsin

  Aivan sairaan vaikeaa päättää vain kolme, koska siellä oli tosi tosi monta hienoa julistetta ja kuvaa!

 72. Jasmine sanoo:

  Ihana arvonta Iina! :)

  Valitsisin Desenion valikoimista seuraavat julisteet:
  – Dancer 50 x 70
  – World map 30 x 40
  – Forest 50 x 70

  Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle!

 73. artsi sanoo:

  Maailmankartta kultaisena WAU, joku ihana teksti ja wine guide! Ihania kyllä nuo teidän :)

 74. Oona sanoo:

  Ihania! *sydänsilmät*

  Haluisin itselleni mustan maailmankartan, jonkun valokuvan Tukholmasta sekä sellaisen vintage sydämen. Taitaa mennä tilaukseen vaikka ei arvontavoittoa napsahtaisikaan…

 75. Norsi sanoo:

  Valitsisin julisteet Fog on lake, Forest Wolf b&w sekä Forest Bear b&w.

  Ja jos arpaonni ei suosi, niin nämä menevät kyllä tilaukseen siitä huolimatta. Olohuoneeseen on ollut pitkään etsinnässä sopivat julisteet ja sinun vinkkauksesi ansioista ne löytyivät! Pakko kuitenkin kokeilla arpaonnea. :)

 76. Mipsi sanoo:

  Ajattelin juuri tilata batman, superhero ja batman reverse julisteet, mutta pitääkin odottaa hetki jos onni vaikka sattuisi kohdalleni

 77. Jenna S. sanoo:

  Vaikea valita noista teksteistä, mutta ottaisin kaksi jonkinlaista tekstiä ja maailmankartan :)

 78. sofia sanoo:

  Woww näitä mä rakastan!!!!

  • sofia sanoo:

   Maailmankartta mustana ja joku eläin ja kasviaiheinen. Unohtu edellisestä kommentista :D

 79. Niina sanoo:

  Oi, nyt on ihana arvonta! Olen katsellut noita julisteita jo pitkään, mutta en vieläkään ole saanut aikaiseksi tilata niitä kotiin asti. Mutta jos kolme saisi valita, niin ne olisivat varmaankin nämä:

  Lapsen huoneeseen nämä: http://desenio.fi/fi/artiklar/penguin-poster.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/panda-poster.html

  Sekä meidän keittiöön tämän: http://desenio.fi/fi/artiklar/strong-coffee-prints.html

 80. JennaK sanoo:

  Huh kuinka laaja valikoima! Valintaan menee kyllä aikaa. Ensimmäiseltä selaukselta mieleeni jäi kuitenkin timantti, sulka sekä triangeli joten sanon ne! :)

 81. Emmi sanoo:

  Aivan ihania! :)
  Ja ei oo mun mielestä yhtään pahan hintasiakaan! Ite haluaisin keittiöön bon appetit ja pineapple, lastenhuoneeseen elephant pink.

 82. Hemppe sanoo:

  Tuolla olis vaikka ja mitä kivoja juttuja, mutta siis mun top 3 olis:
  http://desenio.fi/fi/artiklar/hevonen-poster.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/-3.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/manifesto-of-life-poster.html

  Oikein kivaa joulun odotusta sinne teidän perheelle ! :)

 83. Eveliina sanoo:

  Ottaisin ehdottomasti maailmankartan, koska täälläkin on hirveä hinku nähdä maailmaa mahollisimman monesta kolkasta, triangle gold marble -posterin ja inhale exhale -posterin. :-)

 84. Minnis sanoo:

  Kääk! En oo edes tiennyt tämmösen olevan olemassa! Rakastuin lähes kaikkiin julisteisiin mutta lemppareiksi jotka valitsisin olisi jotakin yksinkertaista tekstiä/kuvaa ja olihan siellä niitäkin missä oli mustavalkoisen lisäksi häivähdys vaaleanpunaista<3! Taidanpa joskus tilata jos voitto ei osu kohdalle :)

 85. Ella sanoo:

  Ottaisin varmasti pari tuollaista forest-aiheista ja tuon Shine bright like a diamond. Aivan ihania julisteita tuolla! <3

 86. Milla sanoo:

  Valitsisin kaksi kuvaa ja yhden tekstijulisteen! Olkkarin seinällä odottaa jo taulu hylly, taulut vaan vielä uupuu!

 87. -A sanoo:

  Mieluisimmat valikoimasta ovat : cloudberry, citrus ja world map animals.

 88. Jonna sanoo:

  Valitsisin maailmankartan, peuran, ja always be a batman (:

 89. Saru sanoo:

  Valitsisin kaksi julistetta, joissa on sumuista metsää ja yhden saari-julisteen valokuvat-osiosta. Luonto on kaunista :)

 90. hannna1 sanoo:

  Kamalan vaikeaa tehdä valinta! Päätyisin todennäköisesti julisteisiin forest bear, PLUM DE CANARD ja books. Aivan ihana arvonta!<3

 91. Annina sanoo:

  Haluaisin pojan huoneeseen saman Batman-julisteen kuin teidän lastenhuoneessa, olohuoneeseen jonkin New York-aiheisen kuvan (unelmien matkakohde!!) ja kolmanneksi joku kiva kuva eteiseen :)

 92. nea sanoo:

  Ottaisin maailmankartan, ton teilläkin olevan pradan ja metsäsiluetin :) kiva arvonta!

 93. Tiina sanoo:

  Niin paljon kaikkia ihania vaihtoehtoja ettei noista osaa päättää! Valitsisin joitain ihania mustavalkoisia julisteita jotka sopii sisustukseen :)

 94. mirasusanna sanoo:

  maailmankartta, unisieppari ja & :) vaikea valinta, sillä tuolla oli niin paljon kivoja julisteita.

 95. Suvi N. sanoo:

  Valitsisin kolme yksinkertaista mustavalkoista julistetta, joista yksi ainakin olisi maailman kartta, todennäköisesti toisena helsinki ja kolmantena tukholma juliste!

 96. Atsis sanoo:

  Valitsin aika saman tyyppisiä ku sulla eli kultaa ja marmoria <3 jotain suht yksinkertaisia, mutta kauniita kuvia (:

 97. Roosa sanoo:

  Ihania, mikä valinnan vaikeus! Mä valitsisin kyllä World Mapin, Hummingbirdin ja Strong coffeen, viimeisimmän aamuja pelastamaan!:)

 98. Anna-Liisa Honkimaa sanoo:

  Voi että sai noista julisteista paljon inspiraatiota! :) Halusin yhdistää itselleni tärkeitä asioita julisteisiin, kuten matkailu, ranskan kieli joka on niin kaunista ja positiivisen sanan, joka piristää aina :)

  http://desenio.fi/fi/artiklar/smile-poster.html Tällainen smile-juliste niin piristävä!
  http://desenio.fi/fi/artiklar/la-vie-est-belle-affisch.html Ranskan kieli <3
  http://desenio.fi/fi/artiklar/world-map-gold-julisteet.html Maailmankartta, johon olisi mukava merkata paikat joissa on käynyt

 99. Henna sanoo:

  Valitsisin todennäköisesti nämä kolme:

  http://desenio.fi/fi/artiklar/beef-cuts-posters.html

  http://desenio.fi/fi/artiklar/lighthouse-valokuvat-julisteet.html

  http://desenio.fi/fi/artiklar/polygon-fox-poster.html

  Tosin mieli saattaisi vaihtua vielä, pitäisihän se keskustella kanssa-asukin kanssa ja päättää, minne noita haluaisi kehystellä!

 100. IlonaKoo sanoo:

  Ääh. En nyt yhtään tiedä kun olis niin montaa hyvää, mutta unisieppari, joku niistä lukuisista ihanista timanttijulisteista ja sitten joku tekstijuliste. En osaa päättää! :)

 101. Mii sanoo:

  Valitsisin mustavalkoisen maailmankartan sekä Dandelion- ja Forest silhouette- julisteet :)

 102. Riikka sanoo:

  Voi että siellä on ihania julisteita! Tosi vaikea valita, mitkä haluaisi, kun on niin paljon upeita kuvia! Ehkä valitsisin ainakin tämän:
  http://desenio.fi/fi/artiklar/forest-silhouette-poster.html
  Toinen voisi olla:
  http://desenio.fi/fi/artiklar/island-julisteet.html
  ja kolmas ehkä:
  http://desenio.fi/fi/artiklar/hepatica-flower-posters.html
  Mutta en ole varma vielä. Sama valinnan vaikeus on, kun tekee mieli tilata sieltä julisteita, mutta miten pystyisi päättämään, mitkä ostaisi :D

 103. Hejdi_ sanoo:

  Voihan valinnan vaikeus! Mutta meille voisi muuttaa julisteet: But first coffee, Converse ja Elephant Pink. :)

 104. Tj sanoo:

  Mukavia julisteita. Minua miellyttäisivät mustavalkoisena maailmankarttajuliste, ”don’t worry -bow” ja ”Change your thoughts” -juliste.

 105. Jasmiina sanoo:

  Voi kuinka ihania sisustus-elementtejä :) Noilla saa kyllä nopeasti asunnon ilmettä muutettua. Valitsisin ehdottomasti nämä 3 suosikkia seiniäni koristamaan:

  http://desenio.fi/fi/artiklar/prada-gold-marble-poster.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/world-map-gold-julisteet.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/chanel-posters.html

 106. Evsuli sanoo:

  &-poster, You me oui -poster ja Mojito-poster :-)

 107. Elina sanoo:

  Ihastuin niin tohon maailmankarttaan, sitten joku kiva tekstitaulu ja timantti :)

 108. Krista sanoo:

  Ottaisin Ampersand, Awesome ja Marilyn Monroe -nimiset julisteet! :)

 109. matilda sanoo:

  Voi näistä julisteista oon haaveilu jo aika kauan, niin ihania verkkokauppa täynnä!
  Valitsisin myös maailman kartan, breath-tekstitaulun, ja yhden luontoaiheisen :)

 110. Aliisa sanoo:

  Olipa vaikea valita, niin paljon ihania kuvia! :) Mutta valitsisin Life is, Black lips ja Kiss me.

 111. Piitu sanoo:

  Mä ottaisin tuon maailmankartan mustavalkoisena, sekä jonkun eläinaiheisen ja jonkun muotiaiheisen, nekin varmaan mustavalkoisena :) Värit on kyllä kivoja, mutta niihin kyllästyy niin pirun nopeaa.

 112. elina sanoo:

  Olohuoneeseen aikonut tilata.. ja lastenhuoneeseen. Vaikea päättää☺

 113. nenne sanoo:

  Maailman kartta! Superhyvää joulun aikaa teidän perheelle.

 114. Essi sanoo:

  Oon ihastellut noita julisteita monta kertaa, mutta vielä en oo mitään tilannut… Lastenhuoneeseen ottaisin lisää eläinjulisteita olemassa olevien seuraksi!

 115. Lilli sanoo:

  Maailmankartta, kolme neliöä päällekäin ja sitten tuo La Luna :)

 116. Laura sanoo:

  Oih kuinka hienoja julisteita! Jos arpaonni suosisi valitsisin
  – I only drink champagne
  – world map
  – rabbit peek

 117. janina sanoo:

  Meidän eteisen seinälle tulis tämmönen kollaasi:
  – 50×70 mustavalkoinen kartta, johon piirrettäis esim. hopeatussilla piste niihin paikkoihin, joissa ollaan käyty http://desenio.fi/fi/artiklar/wonderful-world-poster.html
  – 30×40 tekstijuliste, joka tsemppaisi huonoinakin päivinä http://desenio.fi/fi/artiklar/bright-side-juliste.html
  – 30×40 tiikerijuliste http://desenio.fi/fi/artiklar/tiger-posters.html

 118. Karol sanoo:

  Pitäisi valkata avokin kanssa molempien makuun sopivat 3!

 119. Primrose sanoo:

  Argh, mikä valinnanvaikeus, niin paljon kivoja printtejä! No ainakin musta maailmankartta, musta sulka ja musta härän pääkallo miellyttävät silmää.

 120. miiakatariina sanoo:

  Mulla pyöri jo black fridayn aikaan pari julistetta ostoskorissa mutten kuitenkaan saanut aikaiseksi tilattua mitään. :D mutta tilaukseen lähtisi yksi mustavalkoinen ”quote” juliste ja vihreä/mustavalkoinen kasvijuliste nyt ainakin.

 121. Annak sanoo:

  Valitsisin peurajulisteita sekä batman julisteen, mieluiten mustavalkoisina:)

 122. Sofia Aleksandra sanoo:

  Valitsisin ehdottomasti, I only drink champagne -julisteen ja sen kaveriksi Jimmy choon, sekä black feather -julisteet. :)

 123. Essi sanoo:

  valitsisin joitakin ihania mustavalkoisia julisteita! en kyllä osaa valita suosikkeja vielä :-)

 124. Vima sanoo:

  Oi, ihan liikaa kaikkia ihania :) mutta meidän uuteen keittiöön sopisi beef cuts, red wine guide sekä bon apetit!

 125. Sini sanoo:

  En osaa päättää, vaihtoehtoja on niin monia! Ainakin jotain mustavalkoista!

 126. Enni sanoo:

  Mahtavaa! Oonki ettiny jotain kivoja julisteita jotka vois laittaa uuden olohuoneen seinälle ku muutan ekaan omaan kotiin :) Valitsisin jotain melko simppeleitä ja neutraalin värisiä tekstitauluja tai jonkun siistin maiseman :) mustaa ja valkoista ja ehkä hieman kultaa tai hopeaa, riippuu siitä miten sisustan muun olohuoneen ;D

 127. Suvi sanoo:

  Näitä olenkin ihaillut. :) ottaisin dandelionin, vintage biken ja three feathersin.

 128. senni sanoo:

  Ihastuin mustavalkoiseen Helsinki-julisteeseen, kuvaan Tukholman vanhasta kaupungista sekä Mojito-ohjeeseen!

 129. Juulia L sanoo:

  Näistä oon haaveillu niin pitkään! Top kolme lempparit ois ehdottomasti:

  http://desenio.fi/fi/artiklar/elephant-poster-.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/stockholm-posters-.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/montagne-poster.html

  20 välilehdellisestä tauluja on kauheen vaikee valita :-D Nää tulis kyllä niin tarpeeseen kun on tuore kämppä eikä vielä mitään olla seinille ehditty hankkia.

 130. Doraliini sanoo:

  Haluaisin Dreamer B&W:n, sitten ihanan Coffee julisteen missä on kaikkia eri kahvien nimiä ja sitten sekä upean Dreamer -julisteen. :-) Voi että jos voittaisin!! <3 Ihana arvonta!!

 131. JonnaN sanoo:

  Batman fani pojalleni batman julisteen ja nuoremmille jotkut ihanat mustavalkoiset eläinjulisteet.

 132. Anu sanoo:

  Mindfulness -osastolta voisin valikoida jonkin osuvan tekstin, ja sen kaveriksi pari kuvaa, esim. samaisen osaston Island ja Boat olisivat mieluinen yhdistelmä mustavalkoiseen makuuhuoneeseemme. :)

 133. Annafiinu sanoo:

  Oi mikä arvonta! <3
  Jos voitto osuisi kohdalle, valitsisin seuraavat julisteet:
  timantti (http://desenio.fi/fi/artiklar/diamond-gold-marble-poster-.html)
  kultainen maailmankartta (http://desenio.fi/fi/artiklar/world-map-gold-julisteet.html)
  musta maailmankartta (http://desenio.fi/fi/artiklar/wonderful-world-poster.html)

 134. Moona sanoo:

  http://desenio.fi/fi/artiklar/life-is.html (30x40cm)

  http://desenio.fi/fi/artiklar/world-map-bow-varldskarta-poster-.html (50x70cm)

  http://desenio.fi/fi/artiklar/black-feather-aquarelle-poster.html (21x30cm)

  Apua miten upeita julisteita! Meni ikuisuus valita kolme suosikkia, mahtava arvonta! :) ihanaa joulunodotusta sinulle ja perheellesi

 135. Kia sanoo:

  Ihania tauluja <3

 136. Mira K sanoo:

  Nämä valitsisin itselleni. Olen kauan jo meinannut tuolta tilata, mutta vielä jäänyt. :)
  http://desenio.fi/fi/artiklar/graafinen-julisteet.html
  http://desenio.fi/bilder/artiklar/zoom/7357_1.jpg
  http://desenio.fi/fi/artiklar/life-is.html

 137. Elina sanoo:

  Kultainen maailmankartta, New York map ja Exlore Dream Discover :)

 138. Nipet sanoo:

  Just Breathe, Breathe ja Reflection on kauniita :)

 139. Minna sanoo:

  Mustavalkoisista New York juliste ja teksitauluista ”Life is” sekä ”Enjoy the little things” :)

 140. Hellu sanoo:

  Mustavalkosella linjalla mentäis ja valitsisin maailmankartta-, NYC- ja porojulisteen!

 141. Henna sanoo:

  Ehdottomasti maailman kartan jossain värissä, jonkun osuvan tekstin ja kolmatta en osaa vielä valita.. :) ihania juttuja!

 142. Erika sanoo:

  Ottaisin jonkun eläinaiheisen, jonkun tekstin ja jonkun graafisen! Olen selaillut tosi paljon desinkon sivuja ja paljon erivaihtoehtoja ollut jo pstoskorissa mutta en osaa päättää! :D

 143. miinailona sanoo:

  Valitsisin mustavalkoisen Stockholm-tekstijulisteen, mustavalkoisen Deer-julisteen ja Triangle Gold Marble -julisteen :)

 144. Heidi sanoo:

  Niin paljon kaikkea! En osaa päättää vielä, voiton sattuessa olis kai pakko :D Kaikki eläinaiheiset on sydäntä lähellä! Huomasin just että ostettiin meille viime viikolla samanlainen sohva ku teillä. Sen yllä on nyt sellanen tyhjyyttään ammottava valkonen seinä, siihen olen yrittäny etsiä täytettä. Kiitos vinkistä! :)

 145. alisa sanoo:

  oi mikä ihana sivusto! ollaan muutettu poikaystävän kanssa nyt elokuussa yhteen ja ensimmäiseen omaan kotiin ja oon kovasti yrittänykki tehä tästä meiän näköstä kämppää :) olohuoneessa koristaa tällä hetkellä poikaystävälle joululahjaksi ostettu vintage star wars taulu mutta voisin hyvin kuvitella muihin huoneisiin nuita tauluja :)

  http://desenio.fi/fi/artiklar/la-lune-poster.html la lune kuulostaaki jotenki ihanalta :’D
  http://desenio.fi/fi/artiklar/calender-gold-poster.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/-2.html you me oui !

 146. riina sanoo:

  Mahtava arvonta! Mulla on myös toi maailmankarttajuliste, oon tykännyt siitä tosi paljon. Nää haluaisin jos voittaisin:
  http://desenio.fi/fi/artiklar/geometric-butterfly.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/dreamcatcher-poster.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/dancer-poster.html

 147. MT sanoo:

  Itse valitsisin ekaan omaan kotiin julisteita joilla saisi kämpän näyttämään enemmän omalta :) julisteet on just hyvä tapa sisustaa pientäkin tilaa ja niillä saa nopeasti vaihdettua huoneen ilmettä, ehdottomasti otan käyttöön ton alekoodin joten suurkiitos siitä! Valitsisin varmaankin juurikin tuon Prada Marfan, Scent of Chanelin ja äidille mojito julisteen :D

 148. Jonna sanoo:

  Ihania! Voisin ottaa vaikka mitä. Mutta valitsin lasten huoneeseen ainakin ”awesome”, kultainen maailmankartta ja sitä varmaan e-kirjain tyttäreni nimen mukaisesti. Kelpaisi sitten taaperon muuttaa omaan huoneeseen :)

 149. Tiia sanoo:

  Ehdottomasti black, stockholm ja change your thoughts:)! Ovat pyörineet jo pitkään ostoskorissa, joten ois huippua päästä kotiuttaan ne!

 150. Minävaan sanoo:

  Voi miten äärettömän kauniita julisteita. Nää tulis kyllä tarpeeseen, kun oon muuttanut kesällä omaan kotiin ja seiniltä puuttuu edelleen ne täydelliset taulut. Näistä sais niihin kuvat! Ottaisin varmaankin: Smile, timantti ja maailmankartta! :)

 151. Tanju sanoo:

  Poikaystäväni mieliksi valitsisin batman julisteen ja omaa silmää miellytti myös huulipuna juliste, kahden kuvan kaveriksi ottaisin kolmanneksi tekstijulisteen. :)

 152. Venla sanoo:

  Valitsisin mustavalkoisia myös kultaisilla kehyksillä. Jos voittaisin, haluaisin maailmankartan, jonkun sulka-julisteen ja huulet koristamaan ihanaa valoisaa olohuonettani

 153. Janna sanoo:

  Aaaa miten ihania sisustusjuttuja tuo sivu on täynnä!! Uuden asunnon laittaminen on vielä täysin vaiheessa joten uusille julisteille olisi tarvetta. Löysin sivulta kolme mieleistä julistetta;
  Triangle Pattern Blue
  Dreamer, prints ja
  Diamond Anatomy

 154. LottaAR sanoo:

  Batman, moonandback, & -julisteet on suosikit! Monta kertaa olen heidän sivuillaan käynyt ja nyt kun olemme muuttamassa niin upeat julisteet tulisivat todella tarpeeseen.

 155. oliviagggg sanoo:

  Herranjumala miten UPEITA julisteita! Valinnanvaraa niin suunnattoman paljon että tähän hätään en osaa valita VAIN kolmea. Mukana silti arvonnassa! :)

 156. Jonna sanoo:

  Ei nyt äkkiseltään osannut valita mitkä ottaisi, mutta jos voittaisin, niin haluaisin jonkun kivan julisteen pojan huoneeseen, ja kaksi vanhempien makkariin :)

 157. Alisa sanoo:

  Ihania! Varmaan näin äkkiseltään valitsisin maailmankartta-, sulka- ja porojulisteen! :)

 158. Maria sanoo:

  Ihana arvonta! Meidän kodin seinät ammottavat tyhjyyttään koska en ole törmännyt vielä vastaavanlaiseen ”julistekauppaan” mutta NYT! Valitsisin ehdottomasti chanelin number 5-julisteen, rakkaan mummoni menehdyttyä sain hänen jo lähes tyhjän Chanel number 5 hajuvesipullon jonka tuoksu muistutti aina mummosta..<3 Sen kaveriksi valitsisin sinultakin löytyvän gold triangle marble-julisteen ja happy-julisteen :) Niin paljon ihania vaihtoehtoja!

 159. Nimetön sanoo:

  Batman tulis pojan huoneeseen ihan ehdottomasti. Luultavasti päätyisin siihen että triangle pattern ja triangle blue muuttaisivat meille olohuoneeseen.Ihania olisivat kyllä monet muutkin.

 160. Sopa sanoo:

  Niin paljon valinnanvaraa etten osaa sanoo! Ainakin maailmankartta myöskin.

 161. Tanja-Marias sanoo:

  Pojalle Batman.Itselle valitsisin triangle pattern sekä triangle blue setin.

 162. Sofia sanoo:

  Mä valitsisin Home, Unicorn ja batman taulut :)

 163. Laura sanoo:

  Feather, Marilyn Monroe ja Coco Chanel :)

 164. Iina sanoo:

  Ihana arvonta joten pakko jälleen osallistua. Niinku sanoitki nii erittäin vaikea valita mutta yli tunnin selailun jälkeen silmääni miellytti lopulta yhteensä 14 julistetta joista kolme oli valittava ja näin ollen mainitsen ”i am yours”, ”whisbone” ja ”plum de canard” julisteet!

  Kiitos edellisestä arvonnasta ja voitosta. Tuskinpa peräkkäin toista voitan mutta aina häätyy kokeilla varsinkin kun palkinnot on näin mieluisia :D

 165. Heli sanoo:

  Ottaisin ehkä maailmankartan. Lahjaksi parille kaverille jotkut myös. Tai sitten valitsisin jonkun, joka sopisi vihreään vessaani (oi kyllä). Miten noista voi valita?

 166. Elena sanoo:

  Voi mikä helmi sivusto! Olemme juuri muuttamassa ja olen saanut hirmuisen sisustusvimman suunnitellessani uutta kotiamme! Tuolta sivustolta täytyy kyllä tilata jotain ihania julisteita tauluiksi olohuoneeseen, mutta ensin kokeilen arpaonneani (;
  Ottaisin julistevalikoimasta:
  Forest silhouette
  Simplicity, prints ja
  Black feather.

  Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle ❤️

 167. ainooo sanoo:

  Oon just muuttamassa ensimmäiseen omaan asuntooni joten ei vois arvonta paremmin sattua! Mie valitsisin seuraavat kolme julistetta:

  1. DEER, PRINTS
  PIIRROSKUVAJULISTE SAKSANHIRVESTÄ, niin kaunis! Tää täyttäs kokonaan yhden seinän, ei siihen muuta tarvittas :)

  2.INHALE-EXHALE, PRINT, simppeli mutta niin tärkeä muistutus, tää ois täydellinen! Ja sopis loistavasti yhteen ton kolmosen kanssa!

  3. http://desenio.fi/fi/artiklar/mind-mindfullness-julisteet.html Tää juliste on kaikessa yksinkertaisuudessaan täydellinen. Oon rakastanut tuota kyseistä tekstiä jo niin kauan ja vihdoin se löytyy noin kauniissa julisteessa!

 168. siiri sanoo:

  Just breathe. Always look on the bright side of life. Ja Sometimes it’s ok if the only thing you do today was breathe.

 169. momo sanoo:

  Tuli pieni valinnanvaikeus, kun niin monta kivaa julistetta!

  Valitsisin itselleni Lune ja Green Dream julisteet. Sekä lastenhuoneeseen World Map Animal julisteen.

 170. sonjam sanoo:

  vaikea valita, niin paljon kivoja!
  http://desenio.fi/fi/artiklar/triangles-poster-.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/lune-graafinen-julisteita.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/terlehti-julisteet.html
  nuo ^ olis ainakin ihania, tosin karsin älyttömän monta yhtä kivaa pois listalta. Tukholmasta mun toisena kotina haluaisin myös julisteen, ja lisäks petyin kun näitä tai muitakaan eri tyyppisiä ei ollut s-kirjaimena: http://desenio.fi/fi/artiklar/letter-g-affisch.html

 171. Marikamaria sanoo:

  Asun vanhassa ja ihanassa suojellussa talossa, johon ei oiken mitä tahansa voi seinille ripustaakaan. Valitsin nämä kolme julistetta, jotka sopisivat ihan täydellisesti vanhaan rakennukseen.

  Vanha maailmankartta: http://desenio.fi/fi/artiklar/the-world-affischer.html
  Alunperin 1800-luvulla piirretty kuva: http://desenio.fi/fi/artiklar/bachmanii-birds-posters.html
  Ja hieno vintagetiikeri tietty! http://desenio.fi/fi/artiklar/tiger-poster.html

 172. API sanoo:

  Jeee aivan mahtavaa että on tällainen arvonta!! Olen katsellut julisteita useita kertoja mutta en vielä tilannut!! Ottaisin ehdottomasti maailmankartan mustana ja myös tuon prada julisteen, siitä olen haaveillut siitä asti kun näin sen gossip girlissä. Kolmanneksi valitsisin jonkun mikä sopisi siskolleni ja antaisin sen lahjaksi hänelle. Onnistaisipa arpaonni olisi kyllä ihan mahtavaa voittaa tämä! Jos ei niin sitten saan julisteet tilattua tuolla alekoodilla, ihan parasta!!!

 173. Cherrycloud sanoo:

  Vintage-kategorian julisteet miellyttävät eniten. Suosikkeihini kuuluu ainakin Citrus.

 174. Sofia sanoo:

  Valitsisin ehdottomasti maailmankartan ja kaksi jotain tekstijulistetta! En edes tiennyt tällaisten olemassaoloa! Ompas kivoja :)

  Pakko vielä lisätä, että luin jonkun lukijan laittaman kommentin, jossa arvosteli kotianne ja työtäsi? En tajua miten ihmiset jaksavat nähdä vaivaa toisten arvostelemiseen! Kommentti tuskin oli edes pahimmasta päästä..:/ mutta mun täytyy kyllä sanoa, että teidän koti näyttää aivan mielettömän kauniille ja varmasti juuri teidännäköiselle! Ihanaa ja rauhallista joulunaikaa sinulle ja perheellesi :)

 175. minna sanoo:

  Meille tulisi varmaankin batman sekä polygon bear ja fox.

 176. Paula sanoo:

  Nuo marmorikolmiot ihastuttaa, joten ottaisin sen ja lisäksi aiemmin ihailemani bon appetit -julisteen keittiöön. Kolmas olisikin jo vaikea, mutta sellanen hirvijuliste olis ihana, vaikka pelkäänkin että tää sarvipääinnostus pian katoaa!

 177. neela sanoo:

  Forest silhouette työhuoneeseen, Italy työpaikalle ja Black featehr aquarelle äidille joululahjaksi!

 178. Meeri sanoo:

  Kaikkea ihanaa tuolla, mutta nopeella vilkasulla valitsin EUCALYPTUS PLANT, LAYERS, PRINTS ja maailmakartta mustavalkosena.

 179. Jenninii sanoo:

  Vaikea valita kolme mieluisinta kaikista omista ihanista.. Mutta peura-, sulka- ja bubblesjulisteen varmaan ottaisin :)

 180. Fiina sanoo:

  Vaikea valinta tosiaan! Ottaisin varmaan Helsingin kartan, white wine guiden ja coral

 181. Mila sanoo:

  Maailmankartta, porot ja tekstijulisteet olis ihania :)

 182. iina sanoo:

  Kiva arvonta, mä oon just muuttanu ekaan omaan kämppään ja oon tosi innoissani kun on kauhee sisustusvimma, kaikki on vielä keskeneräistä.:D Ja näitä mä haluun!! Valitsisin tuolta sellaisen, jossa lukee ”cause i couldn’t be happier than now”, sit maailmankartan koska maailmankartta näyttää hienolta ja opiskelen matkailua, ja kolmantena joko semmosen, missä oli kolmioita, tai hajuvesikuva.

 183. jatta sanoo:

  Vaikea valita, mutta lempparit on voikukka ja kaksi erilaista sulka julistetta !

 184. Marjut sanoo:

  Haluaisin kultaisen Pradan, forest ja flamingo (olikohan nimi mirror?.:D) julisteet seuraavaksi kotiamme kaunistamaan :)

 185. Elike sanoo:

  Aivan ihania

  Lempparit oli: wineguide, champange ja musta maailmankartta

 186. AnnaMaria sanoo:

  Oi, mä niin ihastuin tuohon Pradan kultaiseen marmorijulisteeseen, että se olis ehdottomasti yks niistä kolmesta. Jos arpaonni ei suosi, täytyy toivoa varmaan synttärilahjaks ;) Sitten maailmankartta, mustavalkoisena tai kultaisena sekä & -merkkijuliste :)

 187. Hanna sanoo:

  Valitsisin Alphabet turquoisen, Good dayn sekä Togetherin :) Paljon ois muitakin ihania, pitääköhän ihan laittaa tilaus menemään jos ei arpaonni suosi .. :)

 188. KaroH sanoo:

  ”SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND ”, Deer ja maailmankartta :)

 189. Minna sanoo:

  Ocean, maailmankartta ja tekstijulisteen!

 190. uteP sanoo:

  Äidille ja isälle valitsisin musta-valkoisen maisemajulisteen, itselleni musta-valkoisen graafisen ja tyttärelle jonkin kivan värikkään julisteen lastenhuoneeseen. :)

 191. Riina sanoo:

  Mustavalkoinen maailmankartta oli ihana, valitsisin siis sen ehdottomasti :)

 192. 101Dalmatialaista sanoo:

  Ihanat julisteet ja kauniit kultaiset kehykset (:

  Itse valitsisin tuttujen lapsille jotkut söpöt julisteet, varmaan aakkosia, ja sitten jonkun maailmankartan tai matkustamiseen liittyvän. Tosi monia ihania sivustolta kyllä löytyi!

 193. Rosa sanoo:

  Haluaisin uuten kotiini (muutto uutenavuotena) maailmankartan eli http://desenio.fi/fi/artiklar/the-world-affischer.html. Haluan myös muuten musta-valko-harmaaseen asuntooni hiukan lämpöä tuoda kuparin värillä eli tuo kuparinen ananas olisi mahti juttu http://desenio.fi/fi/artiklar/pineapple-copper-poster-.html. Ja viimeisenä haluaisin rauhallisen järvimaiseman: http://desenio.fi/fi/artiklar/island-julisteet.html.

 194. miida-- sanoo:

  Olipas vaikea valita, mutta suosikkeja on: maailmankartta, bright side ja moon and back :)

 195. Suvi sanoo:

  Minulla on jo yksi desenion kollaasi olohuoneessa, mutta lastenhuoneeseen voisin vielä jotain ihanaa harkita!

 196. Sini sanoo:

  Ihania! Valitsisin & merkin, coco chanelia ja jonkun taiteellisen mustavalkoisen valokuvan naisen naamasta! Olis täydellinen jlahja itselle :-)

 197. veramarikan sanoo:

  Mä ottaisin kans noita klassisia! Chanelia ihan varmasti! Ja sellasen batman-julisteen pojalle huoneeseen

 198. Helena sanoo:

  Ihania julisteita, eikä ole hinnallakaan pilattu!

  Ottaisin mustavalkoisia tai punaisen sävyisiä julisteita, koska makkarini päävärit ovat punainen, musta ja valkoinen. Ainakin tuo maailmamkartta mustana on pakko saada! Lisäksi tuo missä on timantti ja lukee ”shine bright” ja joku muu tekstitaulu voisi olla kivoja :)

 199. Iina sanoo:

  Näin ensisilmäyksellä valitsisin timantin, kulmiot ja tekstitaulun :)

 200. Kaisa sanoo:

  Hui! Ihanaa valikoimaa niin hurjasti,että hetki menisi lopulliseen valintaan! Mutta selaillessa varmasti meille päätyisi myös tuo kultainen maailmankartta ja taas tyttären huoneeseen huipun hauska World map animals :D Hauska ja samoja sävyjä kuin myös ruotsista myöskin tilaamani Majvillan julisteet neidille. Kolmas hauska oli kultainen ananas, joko wctä koristamaan ja keittiöön!

 201. anna sanoo:

  Meiltäkin löytyy kotoa kaksi Desenion julistetta. Toinen on myös tuo maailmankartta (mustana tosin), johon olen timanttia muistuttavilla strasseilla merkinnyt paikat, joissa olemme käyneet :) Noiden aiempien kaveriksi valitsisin nämä kolme:

  http://desenio.fi/fi/artiklar/lipstick-printit.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/the-evening-dress-poster.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/together-posters.html

 202. Miilu sanoo:

  http://desenio.fi/fi/artiklar/world-map-bow-varldskarta-poster-.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/palm-bow-affisch.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/live-your-dream-poster.html

  Siinä olisi unelma-trio hääkuvakollaasin seuraksi. Maailmankartta, palmu ja ”live your dream”, kuvaistaisi niin meitä!

 203. Unsku sanoo:

  Onpa kaunis koti teillä!
  Deseniolla on liian paljon ihania julisteita, että iski valinnanvaikeus. Ottaisin ehkäpä nämä kolme:
  http://desenio.fi/fi/artiklar/beauty-skull-poster.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/kolmiot-julisteet.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/geometric-heart-poster.html

 204. laura sanoo:

  Ihania. Lempparit vois olla sudenkorento sulka ja unisieppari.

 205. Pauliina Virtanen sanoo:

  Rakastuin ! Aivan ihania jokainen:) Itse valitsisin keittiön seinälle sopivia julisteita, ainakin bon apetit, juliste jossa haarukka,veitsi ja lusikka ja viimeiseksi viinilasijulisteen :)

 206. Anniina sanoo:

  Desenio julisteet suorastaan koukuttavat katselemaan niitä uudelleen ja uudelleen! Lastenhuoneeseen voisi tilata sen ihanan ilmapalloilla lentävän valaan ja pyöräilevän karhun ainakin…

 207. xod sanoo:

  Mä rakastuin myös jo kuukausia sitten tohon kultaseen maailmankarttaan! Joten se ehdottomasti! Ja sen vierelle pari mustavalkosta tekstijulistetta :)

 208. Heidi sanoo:

  Kylläpäs tuolla on paljon valinnan varaa mutta ottasin kyllä kultasen anaksen keittiöön, jimmy choo julisteen makuuhuoneeseen ja mustavalkeen leijonan olohuoneeseen :)

 209. elsa sanoo:

  World map text, feather ja lisäks joku kolmas mustavalk.juliste

 210. Jasu sanoo:

  Valitsisin lastenhuoneeseen sopivia, esim elephant olisi ihana!

 211. krista sanoo:

  Mä ottaisin lastenhuoneen seinälle julisteet. Valkoiset seinän kaipaavat jo jotain somistetta! :D

 212. Kati sanoo:

  todennäkösesti ottaisin clouds, love l, ja but first coffee :)

 213. Elisabet sanoo:

  Hmm, nyt on kyllä vaikee päättää. Ainakin nuo timantit ja kuplat osui ja uppos muhun, niinkuin moni muukin.. Mutta sitten kun katsastin läpi noita lapsille tarkoitettuja, niin kävipä hankalaksi! Jos mä voittaisin, niin varmaan mä jonkun ajan vielä selailisin noita!

 214. Elina sanoo:

  Toi maailmankartta!! Ihana! Ja sitten keittiöön joku ihana esim se yrtti tai ananas

 215. Lotta sanoo:

  Ottaisin Rabbit, cloudberry ja vintage butterfly julisteet

 216. eimii sanoo:

  Siis niin paljon ihania vaihtoehtoja, iik! :D Mutta ehdottomasti yksi olisi helmikuussa syntyvän esikoisen huoneeseen, tuo teidän hankkima norsujuliste on vallan ylisöpö.<3 Tosi vaikeaa valita niin monista ihanista, mutta esim. nämä kaksi sopisi meidän olkkarin musta-valko-harmaaseen sisustukseen <3 http://desenio.fi/fi/artiklar/pilvi-juliste.html http://desenio.fi/fi/artiklar/foret-poster.html <3 <3

 217. Eppu sanoo:

  Niin paljon ihania julisteita että tosi vaikea valita! Musta-valkoinen sulka, hirvi/poro, ja ehkä joku tekstijuliste kolmanneksi. :)

 218. Ärrä sanoo:

  Ehdottomasti prada, Coco Chanel ja kartta (eihän noista voi päättää, että mikä kartta!!!!)

 219. sannikas sanoo:

  Vogue,deer ja hexacon. sannikas15@gmail.com

 220. mblaura sanoo:

  Valitsisin makuuhuoneeseemme julisteet Geometric flamingo, Hummingbird ja Triangles

 221. Stina sanoo:

  Ahh, rakastuin tohon kultaseen karttaan, eli ehdottomasti se ainakin! Sen lisäksi kattelisin valikoimasta jotain kivaa sen kanssa kollaasiksi! :)

 222. nede sanoo:

  Alkusyksystä tilailtiinkin kavereiden kanssa oikein kunnon kimppatilaus deseniolta! Aivan ihana verkkokauppa, tosi kauniita ja laadukkaita kuvia. Nykyisestä valikoimasta näin nopeasti katsottuna (tuollahan voisi selailla ihania kuvia vaikka tuntikausia) valitsisin itselleni joukon jatkoksi Nebula, Forest Deer sekä Clouds julisteet

 223. Krista sanoo:

  http://desenio.fi/fi/artiklar/lipstick-printit.html, karttataulu sekä norsutaulu, joita en saa tähän linkattua.

 224. KirsiH sanoo:

  Olipa vaikea valinta :) Alphabet turquoise, Black feather ja Coco Chanel ois ainakin kivat :)

 225. Kati sanoo:

  Teemme juuri remonttia ja pienen pojan ensimmäiseen omaan huoneeseen olisi ihana saada tauluja <3

  Vaikea oli valita, koska tuolla kaikki on niin ihania! Päädyin kuitenkin turkoosisävytteiseen aakkosjulisteeseen, vihertävällä taustalla olevaan maailman karttaan ja lapsen isän ollessa suuri batman-fani, meillekin kotiutuisi tuo samainen batman-juliste, joka teillä on :)

 226. Mia sanoo:

  Valitsisin Diamond Gold Marble, World Map Gold ja Triangle Gold Marble. :)

 227. Nimetön sanoo:

  Ihania! Ihan liikaa valinnan mahdollisuuksia, mutta päätyisin ehkä näinin:

  Norsut: http://desenio.fi/fi/artiklar/elephant-poster-.html
  seeprat: http://desenio.fi/fi/artiklar/zebra-poster-.html
  Heijastus: http://desenio.fi/fi/artiklar/reflection-lainaus-julisteet.html

 228. *R* sanoo:

  Voi ei, ihan hirvittävän vaikea valita, koska tuolla on niin paljon upeita julisteita! :D
  Kolme vahvaa vaihtoehtoa olisi ainakin Life is beautiful, Books sekä Forest silhouette.

 229. Maisu sanoo:

  Ottaisin kultaisen maailmankartan, sulkajulisteen ja ”live ouyr dream” julisteen :) Olohuoneen seinälle tulisivat

 230. Alisa sanoo:

  Valitsisin La Lunen, Let’s stay home -tekstin sekä Cloudsin. Nää kun laittais hienoihin hopeisiin kehyksiin ja yksiön seinälle niin ai että! :D

 231. PiaMaria sanoo:

  http://desenio.fi/fi/artiklar/live-gold-juliste.html

  http://desenio.fi/fi/artiklar/love-gold-juliste.html

  http://desenio.fi/fi/artiklar/world-map-gold-julisteet.html

  Älyttömän vaikea päättää noista kaikista ihanista. Mutta tuollaiset meille tahtoisin,jos arpaonni osuisi kohdalleni.

 232. Juulia sanoo:

  Desenio on ihana! Meillä muutama juliste sieltä jo onkin, lisää voisin ottaa ihan ilomielin niiden kavereiksi. :-)

  Kotiuttausin meille mustavalkoisen maailmankartan makuuhuoneen seinälle, keittiön seinälle ”may your coffee be strong..” julisteen ja eteiseen ”hi” julisteen!

 233. Sonja sanoo:

  Mä ottaisin tuollaisen mustavalkoisen missä on sulka, sen lisäksi toi ”dove” oli tosi ihana joten ottaisin sen myös! Ja kolmanneksi sopisi hyvin ”coral” -niminen puu/puunoksa? Sopisi hyvin meidän olohuoneeseen nuo kun yksi kohta seinästä on aivan paljaana ja olen siihen kaavaillutkin jotain näidentyyppistä!

 234. Hannis sanoo:

  Mä ottaisin lapsen huoneeseen varmaan world map animals, elephant blue ja bog panda. Vaikea valita kyllä!

 235. masa sanoo:

  Todella ihania julisteita!! Itse valitsisin &- julisteen, trianglesin ja diamond gold marble :)

 236. Ansku sanoo:

  Oooh mikä arvonta! Sopii muuten mahtavasti nuo julisteet teidän olkkariin :)

  Minä jos saisin kolme julistetta valita uuteen kotiimme, ne olisivat
  -mustavalkoinen maailmankartta
  -vintage cutlery
  -ihana bambijuliste (pinkki rusetti, sopisi vauvan huoneeseen ♡♡)

 237. Dada sanoo:

  Jos onni suosisi, niin valitsisin dreamer b&w-, triangles- ja pastell diamond -julisteet :)

 238. Annika sanoo:

  Ai taivas kun olisi vaikeaa valita, olen tässä puolisen vuotta etsiskellyt olohuoneeseen uutta taulua, enkä ole vieläkään osannut tehdä päätöstä suuntaan tai toiseen :D Kovin on siis haastavaa. Mutta valitsisin varmaan Wolrd map text:in, White wine guide:n ja Red wine guiden:n, vaikka löytyyhän tuolta vaikka ja mitä ihanaa!

 239. Sara sanoo:

  Nämä julisteet on niin mageita! Just tänään klikkailin muutamia ostoskoriin, mutta pitäisikö se odottaa siihen saakka kunnes tämä arvonta päättyy, jos vaikka voitto kohdalle napsahtaisi. ;-) Olisi aika huikea joululahja. :)

  Julisteista valitsisin maailmankartan kultaisena, C’est la vie- ja Black feather -julisteet.

 240. Maikki sanoo:

  Valintani olisi: Forest silhouette, Deer black and white ja Black feather.

 241. Titana sanoo:

  Tietysti batman juliste. Nauroin spontaanisti ääneen luettuani tekstin. Siis se sama, joka koristaa tytärtenne huonetta.

 242. SaaraT sanoo:

  Voi ääks mikä vaikeus! Mutta toi sama Batmani mikä teilläki, Bubbles vaaleanpunainen ja Vintage vehicles. Niistä muodostuva kollaasi olis huippu meidän perheelle :)

 243. MM777 sanoo:

  Valitsisin kolme julistetta Mindfulness-kategoriasta, todennäköisesti ainakin Mind-nimisen julisteen ja Manifesto of life -julisteen.

 244. Marika sanoo:

  Paljon kivoja julisteita! Tuo maailman kartta juliste on yksi suosikkini myös, sanoin new yorkin kartta sekä live your dream.

 245. Hilla sanoo:

  http://desenio.fi/fi/artiklar/life-is.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/calender-gold-poster.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/hepburn-kitty-poster.html

  Valikoimaa oonkin selaillu jo kymmeniä kertoja läpi. Ois ihan mahtava joululahja voittaa tää :p

 246. Laura sanoo:

  Vaikea valita! Mutta maailmankartta sekä Helsinki taulu itselle, lapselle esim norsu vaaleanpunaisten ilmapallojen kera. :)

 247. Essi sanoo:

  World map
  Stockholm City
  Books
  Mustavalkoisena ☺️

 248. jezz sanoo:

  Todella vaikea valita vain kolmea julistetta, koska valikoimaa on paljon. Valitsisin kuitenkin julisteet jimmy choo, dreamer ja nail polish.

 249. Ellu sanoo:

  Mä olen kuolannut tota forest silhouet julistetta, jossa on tuo kauris vaakasuunnassa jo ties kuinka pitkään, mutten ole raaskinut tilata :D olisi aivan täydellinen olohuoneen seinälle!
  Sen lisäksi haluaisin tuon Dragonflyn jossa on tuo sudenkorento ja makkariin sopisi tosi kivasti tuo dreamcather!

 250. Sanna sanoo:

  Joitain ihania mitkä sopis pojan huoneeseen, ainakin sen ihanan batmanjulisteen mikä teilläkin on :)

 251. NeitiM sanoo:

  Ajattelin, että mulla vierähtää valinnassa tuntikausia. Onneksi tiedän oman makuni, niin valinnat olivat nopeat.
  1. Butterfly Turqouise Small
  Rakastan perhosia, vielä kun löytyi turkoosin värisenä niin se oli rakkautta ensi silmäyksellä.
  2. Hepburn Kitty
  Audrey Hepburn on yksi lempparinäyttelijöistä.
  3. Manifesto of Life
  Aivan ihana teksti, sopii mun elämään täydellisesti.

 252. Ansku sanoo:

  Hauska sattuma – juuri viimeviikolla katselin heidän valikoimaansa ja valkkaisin varmaankin tuon tsekkailun perusteella peurajulisteen ja kaveriksi kaksi tekstijulistetta. Myös maailmankartta miellyttää silmää. Pahus mikä valinnanvaikeus! Toivotaan, että arpaonni suosisi!

 253. Karoliina sanoo:

  Hitsi mikä valinnanvaikeus iski tuon tauluvalikoiman kanssa!
  Valehtelematta sivulehti palkki oli täynnä erilaisia upeuksia ja vaikean valinnan jälkeen nämä kolme tuntui parhaiten sopivan meidän vielä untuvikkoon keskeneräiseen kotiin,

  http://desenio.fi/fi/artiklar/what-i-love-most-poster.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/life-is.html
  http://desenio.fi/fi/artiklar/red-wine-guide-poster.html

Kommentoi