Vuoden viimeinen asu

29.12.2015

Ostin tuossa vähän ennen joulua itselleni Over The Knee -bootsit, eli tuttavallisemmin OTK-bootsit.  Olen harkinnut niitä jo monta vuotta, mutta olen jotenkin aiemmin kokenut ne liian övereinä, ehkä siksi että olen ollut niin paljon epävarmempi pukeutujana. Kyllähän ne voivat olla tosi överit, laitapa saappaisiin platform-korot, nyöritettävä varsi ja kantajalle päälle napaan asti avonainen yläosa ja olematon alaosa.  Silloin ne ovat varmaan överit. Mutta saappaitakin on erilaisia, nämä jotka nyt ostin ovat hillittyä mustaa tekomokkaa, maltillisella korolla ja terävähköllä kärjellä.

Mä olen yhdistänyt niitä sekä hameiden että housujen tai legginssien kanssa. Kaikkein eniten tarkka olen ollut siitä, että pidän yläosan yksinkertaisena, kun jaloissa on kuitenkin aika huomiotaherättävät kengät. Mä tykkään näistä saappaista tosi paljon, sillä niillä on hyvä kävellä ja olen ne jalassa ollut töissäkin (farkuissa ja neuleessa).

Ainoa miinus kenkiin tulee siitä että mun kilometrikoiville ne ovat hädintuskin ylipolven saappaat. Polven yläreuna jää näkyviin, ja mun mielestä pituus ei ole ehkä se kaikkein imartelevin. Siksi usein yhdistän saappaat vielä ylipolven sukkiin, jos olen liikkeellä hameessa, sillä muuten varsi näyttää jotenkin vaan liian lyhyeltä mun silmään. Haaveilin juuri siitä että saappaan varsi nousisi edes 1/3 reiteen asti mutta nämä(kin) useiden muiden kokelemieni lisäksi jäivät himppusen liian lyhyiksi.

Yhdistin saappaat mun lempparimekkoon joka bannerissakin vilkkuu, sekä vyöhön jonka olen ostanut jo joskus lukioaikoina. Jotenkin tuo mekko kaipasi vähän ryhdistystä näin talvella. Mun mielestä asu oli kivan boheemi, vähän erilainen kuin mitä yleensä pidän. Meikin ja hiukset yritin pitää mahdollisimman raikkaana, ja luotin punaiseen huulipunaan. Näin jälkeenpäin vaan harmittaa että ei ollut joululahjaksi saamaani laukkua vielä näiden kuvien aikaan, se olisi nimittäin sopinut tähän asuun täydellisesti!

Takki Sheinside* / Mekko BIKBOK / Vyö H&M / Saappaat Nelly.com / Kello Marc by Marc Jacobs* / Koru Marc by Marc Jacobs / Sukat H&M / Laukku Coach / *saatu blogin kautta.

Mitä mieltä OTK-bootseista? Hot or not? Löytyykö teidän kaapeista?

EDIT: Tajusin tuossa juuri että Vuoden viimeinen asu kuulostaa aika dramaattiselta, haha! En aio siis kulkea tässä asussa vuoden viimeisiä kolmea päivää, mutta tämä jäänee viimeiseksi asupostaukseksi blogissa vuoden 2015 puolella.


7 Responses to “Vuoden viimeinen asu”

 1. janika sanoo:

  Ihanat saappaat! Aivan uskomattoman upeat <3 tuommoset voisi laittaa itsekkin jalkaan.

 2. Hyvin käy kun siulla on niin pitkät sääret :) mie oon niin lyhyt että näyttäisi hupsulta :/ :D

 3. Maria sanoo:

  Mäkin oon ettiny ylipolvensaappaita ties miten kauan…. Kaikissa on korkoa tai muuta vikaa. Itse oon 177cm ja en tähän runkoon yhtään korkoa kaipaa :D aitonahkaiset 63-65cm pitkällä varrella olevat saa jäädä haaveeks

 4. Venla sanoo:

  Tosi hieno asu, ihan kuin jossain muotilehdessä :3 meikkikin näyttää toosi freesiltä, ihana!

  Sun kaikenlaiset postaukset ilahduttaa mun päivää! Katon oikeen tarkasti joka vaatekappaleen ostopaikan, luen joka sanan jne. Siitä huomaan olevani aika suuri fanisi!

 5. Unna sanoo:

  Harvoin kommentoin mitään mutta rakastuin tohon asukokonaisuuteen! Todella siistinnäköinen ja peroonallinen mutta eiole sekainen tai överi, TYKKÄÄN :)

 6. nnn sanoo:

  Ihana asu kertakaikkiaan! Itseäni hiukan harmittaa kun en voi otk-saappaita ostaa kun olen niin lyhyt ja vielä sen lisäksi ekstra lyhytjalkainen :D
  Mua ihmetyttää/(ärsyttää), että miksi tuota takkia täytyy pitää tuollain viittana? :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.