Uudet suosikit

30.12.2015

En ole esitellyt varsinaisesti yhtään joululahjaa vielä blogin puolella mutta nyt ajattelin vilauttaa muutamaa ihanuutta. Otto ylitti kyllä itsensä jälleen kerran mun joululahjojen kanssa, en edes osannut odottaa ihan kaikkia lahjoja. Jo Instagramissa vilauttamani Rebecca Minkoffin punainen Mini Love oli tietenkin se kirsikka kakun päällä, mutta eniten olen kyllä tähän mennessä nauttinut varmaan uusista Mikki Hiiri fleece-lökäreistäni sekä uudesta Himoshoppaaja -kirjastani. Se on ihan loistava, taattua huumoria johon en koskaan kyllästy, sekä tietysti kutkuttavia juonenkäänteitä.

Toinen lahja joka on ollut ihanasti läsnä jokaisessa aamussa ja yössä, ovat Casa Stockmannin puuvillatrikoiset pussilakanat ja tyynyliinat jotka ostettiin yhdessä Oton kanssa meidän yhteiseksi lahjaksi sänkyyn, jonka myös piti alunperin olla joululahja. Sängyn kanssa kävi niin hassusti, että mentiin ostamaan sitä hyvissä ajoin pari viikkoa sitten että saataisiin se jouluksi kotiin, ja sitten toimituksen saikin jo seuraavalle päivälle. No, ihanaa oli kyllä nukkua hyvin jo ne pari joulua edeltänyttä viikkoa, että ei tosiaankaan haittaa että sen sai niin nopeasti!

Valittiin trikoolakanoista harmaan sävyiset jotka ovat toiselta puolelta tummemmat ja toiselta vähän vaaleammat, nämä ovat ihanan rennot ja kotoisat ja niissä on ihan yhtä hyvä nukkua kuin Marimekon tasaraidoissa ainakin näin vajaan viikon kokemuksella.

Piipahdettiin Oton kanssa myös sunnuntaina Ikeassa nopeasti ostamassa Ludde-lampaantalja makkarin lattiaa lämmittämään samalla kun haettiin tytöille säilytyslaatikoita. Zelda tykkää taljasta ihan hulluna ja menee aina sinne yksin köllöttelemään vähät väliä pitkin päivää, ihana pieni.

Äiti oli ostanut meille ne puuttuneet Design Lettersin I- ja O-mukit joululahjaksi ja olin niin iloinen! Katsottiin niitä itsekin Oton kanssa mutta keskustan Stockalta oli just meidän kirjaimet loppu, onneksi ihana äiti oli löytänyt ne ja päätti yllättää meidät. Lisäksi Otolta sain vielä ulkoisen kovalevyn joka oli mun pelastus, kun sain täpötäynnä olleen koneeni tyhjennettyä ja nyt tämä toimii taas kuin unelma. Ja sukat, ai että, sukat! Enpä muista milloin kaapissa olisi ollut näin monta avaamatonta paria sukkia, paino sanalla sukkapari. Terveisin aina parittomissa sukissa. Mutta nyt on ainakin vähäksi aikaa, ja villasukkia myös jotka tosin olivat jo jalassa ja eteisessä näissä kuvissa.

Mini Love on ihana, täydellinen ja upea. Punainen väri on juuri sitä mitä kaipasin keskellä talven vaihtelevaa harmautta, valkoista ja mustaa. Se on niin ihanan raikas ja ai että, ihan mun lempparilaukku. Ainut vaan että taidan tarvita uuden pienemmän lompakon, hupsista! Mun megalompakko ei nimittäin mahdu tuonne. Mutta se on hyvä, nyt mulla on kaksi syytä ostaa uusi lompakko, nimittäin tuohon vanhaan ei myöskään saa lasten tarrakuvia mitenkään järkevästi, ja ne on pakko saada. Tiedän siis mitä mä metsästän alennusmyynneistä: sopivaa lompakkoa.

Ihanaa keskiviikkopäivää kaikille <3


7 Responses to “Uudet suosikit”

 1. suvi sanoo:

  Mulla on toi sama laukku mustana, on kyllä tosi kätevä pikkulaukku :) hyvää uuttavuotta teille!

 2. Riina sanoo:

  Moikka! Piti tulla vielä erikseen kehumaan sua ihan mahtavasti toteutetusta joulukalenterista! Oli varmasti ihan jäätävä urakka päivittää päivittäin, usein kahdesti päivässä käyden samalla töissä ja vielä hoitaa normi arjen lisäksi kaikki joulujutut jotka on selvästi sulle tärkeitä. Siis wau mikä suoritus! Jokaiseen luukkuun oli myös käytetty ajatusta ja vaivaa sen sijasta, että olisit vaikka vain arponut joka luukussa jotain tai listannut lempi joululauluja.

  Mielestäni Onnistuit tänä vuonna ehdottomasti parhaiten joulukalenterissa kaikista lukemistani blogeista (ja huh niitä on niin paljon, etten kehtaa myöntää). Olet todellinen ammattilainen ja samalla niin aito ja sydämellinen, että en voi kun ihailla ja onnitella. Ehdottomia suosikkejani olivat tiaran joulusatu ja ajatukset joulusta 10-v päästä, mutta kyllä ne ihan perus jouluaiheeetkin upposi koska susta hehkui aito innostus.

  Halusin vaan tulla kiittämään sua näin erikseen ja sanomaan että Job Well Done ja hyvää uutta vuotta koko perheelle :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi ei mikä ihana kommentti, eikä! <3 Kiitos, ihan hirmuisen paljon! Oli siinä kieltämättä urakkaa, mutta porrastin sitä vähän tekemällä etukäteen kaiken mitä pystyin. Istuin muutamana viikkona putkeen aina perjantai-iltana kasilta lasten mentyä nukkumaan koneen ääreen ja tein pelkkiä joulukalenterijuttuja jonnekin 1-2 asti yöllä. Tietenkin iso osa postauksista (sekä joulukalenteri että normi) oli myös sellaisia reaaliaikaisia joita ei etukäteen voinut edes tehdä, mutta tuo auttoi kuitenkin vähän! :D

   Et uskokaan kuinka hyvä mieli tuli sun sanoista, ihan mahtavaa kuulla! Ja ehdottomasti aion toteuttaa joulukalenterin samaan tyyliin myös ensi vuonna, jokapäiväiset arvonnat tms ei koskaan ole ollut mun joulukalenterijuttu ihan siitä syystä että mulla on niin paljon muutenkin jouluista asiaa että pitää saada purkaa sitä :DD Kiitos vielä hirmuisesti ja mahtavaa uutta vuotta sulle <3

 3. eräs sanoo:

  Sulla on ihanalta vaikuttava elämä ja vaikutat ihanalta, positiiviselta ja oikeasti hyvältä ihmiseltä. Tarjoat lapsillesi selkeästi todella hyvät lähtökohdat elämään ä. Vaikutat tiedostavalta ja älykkäältä ihmiseltä ja siksi uskallankin ehkä tämän kommentin laittaa – toivon ettet ota sitä loukkauksena! Mutta pitkään blogiasi lukeneena, minulla nousee jatkuvasti nämä kaksi kysymystä mieleen: Eikö sinua mietitytä (varmasti myös blogimaailman mukanatuoma) järjetön kulutus (ostoksiin, uusiin ja uusiin vaatteisiin yms) sekä tyttöjen koko elämän julkinen dokumentointi? Älä ota tätä pahalla, toivon. Tarkoitukseni ei ole kritisoida tai lytätä sinua – pidän blogistasi ja sinusta ihmisenä (siis ainakin minkä kuvan sinusta netin kautta saan :> ) ja niinkuin sanoin – äitinä olet upea! Siksi toivoisin sinulta postausta näihin aiheisiin liittyen. Mitkä ovat ajatuksesi kuluttamiseen ja lapsien julkisuuteen tuomiseen? Plussat ja miinukset? En tarkoita ettei ostoksia saisi tehdä, tai etteikö lapsista saisi kirjoittaa blogiin. Olet myös todella kaunis nainen ja miehesi on uskomaton. Hieno isä! Kaikkea hyvää teille.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos paljon kauniista sanoistasi, ihana kuulla että tykkäät! :) Mun mielestä tuo järjetön kuluttaminen ei koske mua, sillä esimerkiksi tämä postaus kertoi joululahjoista, joita varmaan aika moni muukin tässä joulun aikaan sai. Mä kulutan harkiten, ja ostamisen vastapainoksi myös säästän aktiivisesti joka kuukausi ja lahjoitan paljon hyväntekeväisyyteen. Järjetön kuluttaminen on sellaista että elää yli varojensa ja ostaa tavaraa mitä ei tarvitse. Me ostettiin uusi sänky, koska 120cm leveä, Oton teinivuosien sänky ei enää tuntunut hyvältä ja koska meillä oli sopiva hetki tehdä kallis ostos. Jokainen tekee kulutuksen suhteen omat valintansa. Mitä taas tulee ”Tyttöjen koko elämän julkiseen dokumentointiin”, niin en myöskään koe tuon otsikon koskevan itseäni. On toki bloggaajia jotka kertovat lapsistaan aivan kaiken, mutta mun blogissa ei kyllä ole kuin murto-osa meidän lasten jutuista. Se että kirjoitan miten he selittävät joulusanoja, tai kerron miten he viettivät uutta vuotta ei ole koko elämä. Blogista helposti saa sellaisen kuvan että tuntee kirjoittajan ja hänen perheensä, kun seuraa heidän elämäänsä aktiivisesti. Se ei kuitenkaan ole niin, te lukijat tunnette minusta ja meistä sen osan mikä on täällä blogissa ja blogissa on vain se osa minkä mä itse kerron. Se on osa jonka voin hyvin kertoa pomolleni työpaikalla tai uudelle tyypille jonka tapaan jossain. Enemmän olisin huolissani niistä ihmisistä jotka jakavat lastensa intiimiasioita päivittäin facebookin 25 000 henkilön megaryhmissä, kuin bloggaajista jotka harkiten julkaisevat lapsista kaunista ja mukavaa juttua. :). Kaikkea hyvää sinullekin ja toivottavasti vastaus selvensi hieman ajatuksiani kysymystesi suhteen!

 4. susanna t sanoo:

  mistä tuo pöytä on? :)

 5. Tiitsi sanoo:

  Mahdatko huomioida näitä vanhempien postauksien kommentteja edes? Ei mulla muuta ku et etkö sää pettynyt tohon uusimpaan himoshoppaajaan? Mäkin sen sain joululahjaksi ja useampia yön tunteja siihen käytin kun eihän sitä muulloin ehdi lukea ja PAM mikä pettymys siitä lopusta… :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.