Rentoutusta ja hemmottelua

04.01.2016

Olen mukana Indiedaysin & Palmoliven yhteistyökampanjassa, jossa pääsin testaamaan Palmoliven ihania värikkäitä Aroma Sensations -suihkusaippuoita. Aroma Sensations -sarjaan kuuluu kuusi erilaista suihkusaippuaa, joista mun lempparituotteeksi nousi ehdottomasti Feel the Massage. Feel the massage sisältää kuolleenmerensuolaa, aloe veraa ja vesiminttua, ja se uudistaa ja kuorii ihoa. Tuoksu on tosi raikas ja sellainen rentouttava, juuri sellainen kevyen raikas josta mä tykkään.

Mulle tuoksu on tosi tärkeä juttu, ja koska en itse käytä juurikaan vartalotuoksuja tai hajuvesiä, mä kiinnitän suuresti huomiota siihen miltä mun käyttämät suihkusaippuat ja muut tuotteet tuoksuvat. Feel the massage rentouttaa ja sillä on ihana kuoria ja pestä iho jos käy illalla suihkussa, tai vaikkapa saunan jälkeen. Feel the massage toimii tosi hyvin myös kuorintaharjan kanssa. Yhdistämällä suihkusaippuan ja kuorintaharjan saa oikein hyvin itseruskettavan kuorittua ja pidettyä ihon sävyn kauniina.

Parasta on kun saa viettää ihanan rauhallisen kymmenminuuttisen lämpimässä suihkussa, hyvien tuoksujen ympäröimänä. Silloin on helppo rentoutua ja päästää arjen puurtamisesta irti. Näin uuden vuoden alkaessa mä ainakin olen luvannut itselleni rentoutua vähän enemmän, ja mikäs sen rentouttavampaa kuin rauhallinen suihkuhetki.

Aamuisin mä tykkään pinkistä Feel Glamorousista, koska kukapa ei haluaisi aamulla tuntea oloaan glamouriksi ja upeaksi? Feel Glamorous sisältää vaniljaa ja pitayaa ja tuoksuu makealle mutta ei liian. Sarjasta löytyvät lisäksi aromaattinen So Relaxed joka sisältää Ylang Ylangin öljyä, laventelia sekä kardemummaa, virkistävä So Dynamic joka sisältää Verbanan ja mandariinin öljyjä sekä appelsiininkukkaa, Feel Good joka sisältää nerolin ja frangipanin öljyä ja mangoa, sekä helmiäisenhohtoinen So Vibrant joka sisältää kiinanruusua, gojimarjaa ja inkivääriöljyä.

Haluaisitko säkin päästä testaamaan herkullista Feel Glamorous -suihkusaippuaa? Palmolive hakee huipputyyppejä testiryhmään, johon otetaan mukaan 200 onnekasta. Testiryhmäläiset saavat kotiovelleen Palmoliven uutta Feel Glamorous -suihkusaippuaa, ja pääsevät kokeilemaan kuinka hyvä se oikeasti on! Feel Glamorousilla ihoa voi kuoria hellävaraisesti vaikka joka päivä, eikä tarvitse erikseen muistaa jokaviikkoista vartalonkuorintaa.  Testiryhmään osallistuminen ei vaadi osallistujalta muuta kuin kahden minuutin sähköpostikyselyn täyttämisen.

Jos siis haluat mukaan testiryhmään niin klikkaa itsesi TÄNNE ja ilmoittaudu mukaan.

Ihanaa ja raikasta maanantaiaamua kaikille <3


13 Responses to “Rentoutusta ja hemmottelua”

 1. bananansku sanoo:

  Hei kiva, oli pakko osallistua! Toivottavasti ehdin mukaan :D meidän kylppäri kaipaa uusia tuoksuja.

 2. nelly sanoo:

  oli kyllä pakko osallistua :) palmoliven suihkusaippuat on todella hyviä!

 3. Josefina toukola sanoo:

  Oi jee, ois niin ihanaa päästä mukaan!!

 4. Riikka sanoo:

  minä haluan mukaan. :))))

 5. Anna-Lotta sanoo:

  Mukana :)

 6. Jenni sanoo:

  Ihanan värikkäitä pesuaineita! Ois upeeta päästä mukaan! :) Laitoin sulle ”viisi vuotta”- postaukseen kommentin ja kerroinki siinä, että aion ”parantaa tapani” ja alkaa jättämään useemminkin kommentteja! Mut täytyy sanoa että harmittaa ettei niihin kommentteihin tuu vastausta :( ymmärrän että se vie aikaa jne, mutta mun on jotenki vaikee laittaa uutta kommenttia ennen kun edellinen on huomioitu, kun käyn vähän väliä kattomassa oisko siihen vastattu jotain. Ja jos vastaus viipyy kauankin, niin en mä sitten enää selaa noita vanhoja postauksia, jolloin sun mahdolinen vastaus menee ns. hukkaan.

 7. Palmolive sanoo:

  Palmoliven tuotteet ovat eläintestattuja

 8. Ave sanoo:

  Kiitos vinkistä! Ilmoittauduin heti mukaan, oispa kiva päästä testailemaa näitä ja kirjoittamaan kokemuksista myös oman blogini puolelle. :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.