Isojen tyttöjen päivä

31.01.2016

Voi vitsi miten kiva päivä meillä oli eilen, siis vieläkin nousee hymy korviin kun mietin! Me lähdettiin heti aamupäivästä kahdestaan Tiaran kanssa metrolla keskustaan, ja oltiin laittauduttu yhdessä ja valittu vielä vähän samisvaatteetkin. Tukatkin laitettiin puolinutturoille molemmilta.

Kierreltiin ensin kauppoja, mä annoin neiti esikoisen päättää ihan kaikesta. Matkalla kysyin haluaako hän ensin syömään vai ensin shoppailemaan, ja hän halusi ensin kauppoihin. Kierrettiin Kampissa ja Forumissa, ja ihasteltiin kaikkea. Tiara löysi itselleen Cubuksesta ihanan Fluttershy  My Little Pony -hupparin, joka oli pakko ostaa. Käytiin myös lelukaupassa, mitä varten Tiara oli säästänyt omia rahojaan. Hän olisi voinut ostaa itselleen sellaisen kivan ponin mistä tykkäsi, mutta hän osti mieluummin kaksi pientä nukkea, jotta Zelda voi leikkiä toisella niistä. Niin ihana neiti! Ja hänelle jäi vielä muutama kolikko, joilla sai ostettua itselleen H&M:ltä My Little Pony -pinnit joissa on värikästä tekotukkaa mukana, ah. Niistä on haaveiltu monet kerrat!

Mä löysin myös itselleni kivan collegepaidan ja Otolle kaulahuivin, ja Zeldakin sai vielä Frozen-käsikorun. Tiara oli loistavaa shoppailuseuraa ja ihana makutuomari sovituskopissa, meillä oli niin hauskaa. Oli ihan parasta saada olla kahdestaan ja jutella rauhassa. Jotenkin nousi myös omat lapsuusmuistot pintaan, koska mä olin aina äidin kanssa kahdestaan kun ei mulla sisaruksia ole. Muistan kuinka lähdettiin aina joskus Itikseen ja shoppailtiin monta tuntia ja käytiin kiinalaisessa syömässä, kun silloin ei sushia edes ollut saatavilla kovinkaan laajalti. Ja meillä oli aina niin kivaa äidin kanssa! Kuulemma niin oli myös Tiaralla, oli ihanaa kuulla se. Ehdottomasti pakko toteuttaa tälläinen päivä Zeldankin kanssa, mutta hän ei ehkä niin perusta kaupoista, me voitaisiin tehdä jotain muuta mukavaa yhdessä.

Meidän ihana reissu huipentui sitten siihen sushiin, jota Tiara oli kovasti odottanut. Hän oli niin ylpeänä kun sai itse tilata lasten nigiri-lajitelman ihan omasta ruokalistasta. Sitten piti kilistellä laseja kun ruoka oli tuotu pöytään, ja niin me kilisteltiin meidän isojen tyttöjen päivälle vesilaseilla. Tiara maistoi myös mun makeja, ja söi oman annoksensa tosi reippaasti.  Oli ihana istahtaa vielä alas kaiken kiertelyn jälkeen ja rupatella kaikessa rauhassa. Ja kyllä me vähän kikateltiinkin ja höpöteltiin vaikka mitä tyttöjen juttuja! Sushin jälkeen haettiin vielä Forumin Espressohousesta jälkkäriksi Tiaralle tuore mansikkamehu ja äidille kahvi. Nami!

Kun tultiin kotiin, oli tyttö väsynyt mutta onnellinen. Hänellä oli kuulemma ihan paras päivä ikinä! Kotona sisko odotteli, oli syönyt isin kanssa pannaria, katsonut ylläriylläri Frozenia ja leikkinyt neppis-autoilla, ennen kuin nukahti päiväunille. Kuulemma heilläkin oli ollut tosi kivaa yhdessä. Illan tytöt leikkivät Tiaran ostamilla pikkunukeilla, kerrankin koko illan sulassa sovussa. Ennen iltapalaa katsottiin vielä yhdessä koko perhe Tie El Doradoon Viaplaysta ja nauraa rätkätettiin Oton kanssa ihan kippurassa niille hahmoille.

Ei voi muuta sanoa kuin että on mulla maailman ihanimmat tytöt, ja maailman ihanin Otto <3


12 Responses to “Isojen tyttöjen päivä”

 1. Sierra sanoo:

  Ihana postaus, itsellekkin tuli hymy huulille tätä lukiessa! Tiara vaikuttaa mielestäni paljon ikäistään vanhemmalta ja unohdan usein hänen olevan vasta noin pieni! Tosi suloinen kuitenkin :)

 2. inkku sanoo:

  <3333 ...Ja vielä vaikka kuinka monta sydäntä lisää! Ihanan kuuloinen äiti-tytär-päivä.

 3. Paprika sanoo:

  Ihanaa, noi päivät on niin tärkeitä lapsille! :) Zeldalle varmaan myös kotona isin kanssa oleminen :) Olen ollut niin innoissani, kun meidän neiti 2,5v tykkää kierrellä äidin kanssa kirppiksiä, kunhan saa sitten itsekin katsella leluja kädestä aina välillä ja pysähdyään hänen haluamaansa pöytään, kun pysähdellään ja hypistellään äidinkin ostosmietiskelyitä :)

 4. juuli sanoo:

  Ohh kuulostaa niin kivalta! Kahdenkeskinen aika ja toisen vanhemman jakamaton huomio on niin tärkeää lapsille :) mulla ei vielä ole lapsia mutta pakko sanoa, että olet kyllä mun äitiesikuva :’) toivottavasti joku päivä olen äiti ja yhtä hyvä sellainen kuin sinä olet!
  <3

 5. Milja.K sanoo:

  Ihanaa äiti-tytär aikaa, josta itsekin haaveilen näin esikoista odottaessa. :’) nousi ihan hymy huulille! <3

 6. Nimetön sanoo:

  Olet upea äiti! Itseltäni mukavat muistot lapsuudesta puuttuvat vanhempien alkoholiongelman vuoksi, mutta omalle lapselleni pyrin olemaan mahdollisimman läsnäoleva äiti.

 7. Sulla on ihan mahtavia postauksia, joista itsekin tulee hyvälle mielelle!

 8. Saga sanoo:

  Ihana päivä teillä ollut, ja voi että voisin kotiuttaa tuollaisen hupparin itsellenikin! Ja wautsi, hauska huomata että Tiara tykkää sushista, ne kun harvemmin pienten lasten makuun on :D

 9. andree sanoo:

  Voi ihana Tipa <3 Mä oon vieläkin ihan liikuttunut siitä piirustuksesta, me kehystettiinkin se :D Miten joku voi olla noin suloinen!!!

 10. Sannak sanoo:

  Siis täällä luettiin näitä kuulumisia hymy oikeen isolla. Tiara oli varmasti erittäin onnellinen. Olet aivan ihana äiti :)

 11. N sanoo:

  Hei, tykkään paljon blogistasi ja se piristää päiviä! :)
  Olisi kuitenkin yksi parannus: voisitko rueta vastaamaan kommentteihin? Se lisää intoa kommentoida, kun tietää ettei tee sitä ”turhaan” vaan se huomioidaan. Tai jos et vastaile niin voisitko kertoa miksi et?:) Postaus vähemmän ja vastaat kommentteihin olisi mun mielestä parempi, jos syy on ajanpuute.

 12. Sari sanoo:

  Hei,
  ensimmäistä kertaa eksyin tänne askarteluohjeiden perässä. Olisi ollut mukava tsekata tein kaikki askartelut, mut ei löytyny tuolta ”sanatunnisteesta” askartelua. En jaksanut alkaa sitten kaivelemaan. Ihana päivä ollunna teillä. Parhautta, kun saa antaa jakamatonta huomiota yhdelle lapselle kerrallaan.
  Mietin ku tuolla missä kerrot ittestäsi, niin lukee että bloggaavan miehen rouva, niin mitä blogia sun mies kirjottaa?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.