Äidille ponihiukset

25.02.2016

Mä kävin eilen kampaajalla ekaa kertaa puoleen vuoteen. Ja en käynyt kuulkaas vaan tasoittelemassa latvoja, vaan kuten otsikosta joku ehkä saattaakin päätellä: mulla on ihan uusi hiustenväri. Tämä uusi väri on pitkän harkinnan ja haaveilun tulos. Mä päätin lähteä ulos hius-mukavuusalueeltani (jolla ei aina kuitenkaan ole niin mukavaa), ja kokeilla jotain ihan uutta. Aina mietin että oliskohan se pastelliväri nyt liian radikaali ja voi että ja samaan aikaan olen kuitenkin inhonnut joka päivä peilistä näkynyttä kilometrin juurikasvua ja keltaisia latvoja. Ajattelin että ei se pastelliväri nyt sitä pahempi ainakaan voi olla. Ja niin mä uskaltauduin sanomaan Salon Pepe Åhmanilla työskentelevälle kaverilleni Essille, että haluan pastellivioletit, pitkät hiukset.

Salon Pepe Åhmanilta tarjottiin jo vähän aiemmin minulle vähän pidempiaikaista yhteistyökumppanuutta hiusten osalta, ja kerkesin vielä senkin jälkeen pähkäilemään että uskallanko vai enkö uskalla, moneen kertaan. Nyt on aika tyytyväinen fiilis että kerrankin en ollut nynny ja testasin jotain uutta. Olen myös tosi innoissani nyt kun mulla vihdoin on luottokampaaja, joka patistaa mua käymään käsittelyssä ennenkuin tilanne menee liian pahaksi ks. Ennen-kuvat, hahah. Essi laittaa hiuksia Pepe Åhmanilla Tapiolassa ja Espoon keskuksessa, ja ketjun kampaamoita löytyy myös Tikkurilasta ja Mikonkadulta.

Mun alkutilanne oli siis maantienharmaa tyvi ja kellertyneet latvat, puolipitkä tukka. Hiukset vaalennettiin ja mukana oli tietenkin Olaplex suojaamassa, ja tukka vaalenikin todella hyvin ja ei kärsinyt ollenkaan. Mun hiukset saatiin saman väriseksi pidennysten kanssa, ja sen jälkeen  Essi sekoitteli mielettömän värin jolla ensiksi värjättiin mun oma pää ja sen jälkeen pidennykset. Yllättäen mun omat hiukset, jotka yleensäkin yllättävät, saivat ihan täydellisen värin. Juuri sellaisen jonka halusinkin. Pidennykset sen sijaan (useista aiemmista testeistä huolimatta) eivät yhtäkkiä värjäytyneetkään samanväriseksi kuin mun pää, vaan imaisivat väriä paljon enemmän ja menivät ihan tummaksi. Onneksi Essi sai ne kuitenkin lopulta juuri oikean väriseksi vaikka ne vähän yllättivätkin, ja nyt mä olen mun tukkaan tyytyväisempi kuin moneen vuoteen, ehkä tyytyväisempi kuin ikinä!

B*long -pidennykset* ja BeLonger* -pidennysten hoitotuotteet tarjosi ID Hair, jonka pidennyksiä mulla on ollut aiemminkin silloin kun niitä aktiivisesti käytin muutama vuosi sitten. Pidennykset ovat 45cm pitkät ja kiinni teippikiinnityksellä, joka myös on mulle tuttu juttu. Teipit on mukavan nopea kiinnittää ja helppo irroittaa, ja myöskin muotoilla.

Mulla on teille sellainen huippujuttu, että mainitsemalla varauksen yhteydessä IINAN BLOGI, saatte kaikista kampaamopalveluista Olaplexia lukuunottamatta -10% alennusta maaliskuun loppuun asti. Tämä on aika hyvä alennus ainakin mun mielestä, sillä värit ja muut isommat työt ovat sen verran arvokkaita että tuo alennus tuntuu jo reippaasti. Kampaamoita löytyy tosiaan koko PK-seudulta neljä, ja tämä sama alennus käy niissä kaikissa, kaikille kampaajille. Varauksen voi tehdä joko netissä tai puhelimitse, tsekatkaa lisää Pepe Åhmanin sivuilta. Nyt kannattaa käydä värjäämässä tai leikkaamassa jos on edellisestä käynnistä jo pitkä aika, mulla ainakin oli aivan liian pitkä aika käyntien välissä ja nyt tajusin miten hurjasti uusi kuontalo piristi mua.

Täällä on yksi ihan ylityytyväinen Twilight Sparkle (niinkuin tytöt mua nyt kutsuvat), joka käy vähän väliä ihailemassa tukkaa peilistä ja on ottanut vähän turhan monta selfietä tänään vain katsoakseen vielä kerran miten kivalta tukka nyt näyttää. Mätsätään muuten Oton kanssa kun hänelläkin on se kylmä violetti pää nyt, aika hauskaa! Lapset ovat aivan onnesta soikeana mun hiuksista, päiväkodissakin aamulla esittelivät niitä kaikille, haha. Mitä mieltä te olette uudesta tukasta? On se nyt ainakin parempi kuin vanha eiks vaan!


No Responses to “Äidille ponihiukset”

 1. Nelly sanoo:

  Aivan ihanat Tykkään violetista mulla on kans☺️

 2. Laura sanoo:

  Mä en kestä miten upeet noi oikeesti on <3

 3. Jellu sanoo:

  Wooou kun on hienot! Sopii sulle tosi hyvin! 🙂

 4. Satu sanoo:

  Tosi mageet :)) vau. Sopii sulle hyvin.

 5. m sanoo:

  Ihana Iina!!! Wau miten hyvin nää sopii sulle! 🙂

 6. Venla sanoo:

  Tosi ihana väri ja hiukset! Tykkään :3 Ja mahtavia kuvia 🙂 Vähän alkoi himottamaan joku räväkkä tai ees erilainen väri. Mulla on ollut pinkit kerran! Tykkäsin kyllä, vaikka keräsikin huomiota tai ainakin tuntui siltä.

 7. Hanna sanoo:

  Upeet hiukset! Mistä toi ihana musta villatakkisysteemi on? 🙂

 8. Heidi sanoo:

  Aivan ihanat! Oon kuumotellu itse kans tollasia jo kauan mutta jotenkin en raaski punaisesta vaihtaa 😀 Pitäis kyllä ehdottomasti kokeilla sitten joskus kun rahat riittää 🙂

 9. Minka sanoo:

  Mäkin haluan tuollaisen!!!

 10. WOW miten mageet!

  Uudet hiukset kyllä piristää, miekin sain pari viikkoa sitten uudet hiukset hihi 🙂

 11. Elena sanoo:

  Aivan mahtavat! Parhaat tähän mennessä

 12. Ann-Marie sanoo:

  Ihanat voi ei!!! jos ei näy niin kommentti on täyn sydänsilmäemojeita 😀

 13. Lootuskukka sanoo:

  Makeet! 😀 miten muuten, onko lapsille tullu mieleen että ne haluais värjätä omia hiuksiaan? 🙂 onko ollu puhetta, tai miten perustelet niille fiksusti sen että ei niiden hiuksia vielä kannata värjätä? 😀 vai oisko susta ok värjätä noin pienen tukkaa?

 14. Kia sanoo:

  Noi kyllä sopii sulle ihan pirun hyvin! 🙂

 15. M sanoo:

  Ooh, rohkea ja todella

 16. Ellu sanoo:

  IHANAT !!! 🙂

 17. M sanoo:

  Ooh, rohkea ja todella nätti lopputulos!
  Hauskan leikkisä ja tyttömäinen, suorastaan söpö 🙂

  Mistä muuten sun paita on, näyttää kivalta!

 18. invisibleninny sanoo:

  Aivan ihana tukka! ❤️ Mulla on tällä hetkellä vaaleenpunaset hiukset ja oon miettiny seuraavaksi just tuollasia violetteja hiuksia. Aivan tosi makeet, nyt innostuin vielä lisää!
  Tähän päälle vielä toinen kysymys kun en tiedä luetko vanhojen postausten kommentteja, mutta vieläkö syöt sitä samaa biotiinivalmistetta kuin viime toukokuussa? Ajattelin kans alottaa sen syömisen niin tässä pohdin mikä kaikista ois paras.

 19. Taru sanoo:

  APUA! VAU MITEN IHANAT<3

 20. Tanja sanoo:

  Ihan sairaan makee väri! Omaan silmään näyttäis päheemmältä ilman pidennyksiä, mutta siistiä jos sulla itelläs on tukassa hyvä olla! 🙂 t. Tummanliilatukkainen täällä itse

 21. Elina sanoo:

  Tosi siistit hiukset! Sulle näyttäisi sopivan muutenkin paremmin vähän tummempi tukka eikä ihan vaalea. 🙂

 22. Tarza sanoo:

  Mahtavaa, että uskalsit, näyttää tosi hyvältä ja viileä sävy sopii sulle!
  Itse päätin tovi sitten värjätä vaaleanpunaiseksi colormaskilla, kun kerta häät ja muut menot oli jo kaukana takana. Tykkäsin lopulta niin paljon, että vedin suoravärillä heti perään ja nyt tummensin väriä punaiseen-violetilla kestovärillä, jota ajattelin sävyttää colormaskilla! Tuli vaan valinnanvaikeus nyt kumman sävyn haluan, enemmän pinkin vaiko violetin 😀

 23. Marianne sanoo:

  Upeat hiukset!! Väri sopii sulle kyllä todella hyvin 🙂

 24. Vilma sanoo:

  Täytyy kyllä sanoa, että aivan upeat hiukset! Ja toi pituuskin sopii sulle tosi hyvin, noi on sen verran hillityn mittaiset että ne vois ihan hyvin olla sun omatkin hiukset.
  Mä oon semmoinen tukkanynny et ei tosikaan. Vuosikausia olin tummatukkainen, kunnes reilu 5 vuotta sitten vaalensin ja nyt oon ollut blondi siitä asti. Vuosi sitten kun aloin odottaa kuopusta lopetin värjäämiseen enkä taida enää värjätä, kun tää oma väri on yllättävän kiva ja niin helppo kun ei tarvii tuskailla väärän väristä tyveä. 🙂

 25. Miisa sanoo:

  Eikä miten IHANAT <3 Oon itekin miettinyt jo pitkään jotain erikoisempaa hiusväriä, kun nyt tällä hetkellä on vaan taas perus kellertävät blondit maantie-juurikasvulla... Aiemmin kokeilin kotikonstein saada ihan vaaleaa pastellililaa sävytteellä ja siitä tulikin tosi kiva, se vaan lähti heti ekoissa pesuissa pois 🙁 Nyt on varattuna kampaaja monivärjäyksellä ensi viikolle, ja ehkä tän postauksen avulla saisin nyt itsekin rohkeutta tehdä vähän räväkämpää, kuin pelkkä perus blondi :DD haha

 26. Jutta sanoo:

  Vau, miten upeat hiukset! Sopii sulle ihan täydellisesti

 27. Iina / MouMou sanoo:

  Voi ei! Kasvatan omaa väriä mutta nyt tuli niin kova ikävä mun ponityttötukkaa, ettei tosikaan. Ihanat! <3

 28. tytti sanoo:

  En yleensä tykkää tällaisista väreistä, mutta noi kyllä sopii tosi upeasti! 😀 monen värin kanssa haalistuminen on ärsyttävää, mutta noissa sekin saattaa näyttää ihan hyvältä!? 😀

 29. Ina sanoo:

  Ooooooh wau! Upeet! Oli aivan pakko kommentoida ekaa kertaa sun blogiin, niin ihanat hiukset 🙂 uskaltaispa itsekin repästä noin!

 30. Laura T. sanoo:

  WAU! Tosi makeet! 😀

 31. Eemi sanoo:

  No nyt on hienot!! Tykkäsin paljon niistä sun pastellipinkeistä hiuksista, mut nää on vielä paljon hienommat! Pituus on kivan luonnollinen.

 32. elsi sanoo:

  Aivan ihanat!<3

 33. Chard0nnay sanoo:

  Mä en oo jotenkin syttynyt näille granny ja pony (mitä näitä nyt on) hiuksille, väri on kyllä kaunis, mutta en itse laittaisi sitä hiuksiin 😀

 34. Elisabet sanoo:

  Voi, nää käy sulle niin hurjan hyvin! Ihanat! :)<3

 35. pale sanoo:

  Herranjestas mitkä hiukset! Noi on kyllä niin upeet 🙂 just tommonen pehmoinen liila eikä turhan räväkkä. Mua jännittäisi itteä kauheasti se eka julkinen esiintyminen uusilla hiuksilla mutta kerrankos sitä 😀 onko sulla ollut vaikeuksia sovittaa jotain lempivaatteita noihin vai pystyykö vetämään samoja päälle uudistamatta vaatekaappia?

 36. AnnikaN sanoo:

  Ooo, ihanat! Hei kerroppa lisää nuista pidennyksistä, onko ne klipsit vai teipit? Onko sulla antaa vinkkejä pidennysten käyttämiseen? Haluaisin käyttää useammin pidennyksiä mutta en oikeen tiijä miten ne kannattaisi laittaa että ne olis mahdollisimman luonnollisesti oman hiuksen seassa ja rasittaa ku ne vähän silleen kutittaa, ei oikeastaan päänahkaa vaan muuta ihoa kun ne on omaa tukkaa karheammat. Käytätkö sää arkena pidennyksiä?

 37. T sanoo:

  Mulla oli viime kesänä saman väriset, voi vitsi miten ihanat <3 Vuos sitten oli siniset. Nyt oon raskaana, niin ei voi värjätä. Saa nähä mitä keksii sitten kesällä, kun voi taas värjätä ihan miten haluaa 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.