Kevätpiristystä kotiin

26.02.2016

Valo lisääntyy päivä päivältä ja alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä että talvi alkaa muuttua kevääksi, etenkin kun kuukin vaihtuu ensi viikolla jo maaliskuuksi. Kotikin alkaa riisuutua talvikamppeista, ja olen ostanut aina viikonlopuksi kimpun ihania keväisiä tulppaaneja tai neilikoita kotia raikastamaan. Ollaan piristetty kotia pienillä jutuilla muutenkin. Sain olohuone-keittiöön pitkään kaipaamani astiahyllyn muutama viikko sitten, kun käytiin ostamassa Ikeasta keveä puunvärinen avohylly. Nyt lemppariastiat saavat olla esillä, eivätkä piileskele kaapinovien takana.

Lemppariastioista puheenollen, jos teillä on lapsille kivat murokulhot ja mukit hakusessa niin voin ehdottomasti suositella meidän SuperPetitin uusia kulhoja* ja mukeja*, jotka ovat puoliksi melamiinia ja puoliksi silikonia, jotka saavat ne pysymään hyvin innokkaiden mukuloidenkin hyppysissä. Silikoni myös suojaa pieniä sormia, jos mukissa on vaikka lämmintä kaakaota: muki ei tunnu niin kuumalta koska välissä on irroitettava silikonipinnoite. Kulhojen pohjissa on ihanat linnakuviot, ja mukien pohjissa timantit. Vinkkinä näin kaksivuotiaan välillä erittäin omapäisen neidin äitinä, että tämä on ainakin meillä auttanut siihen kun ruoka ei meinaa joskus maistua. ”Muistatko, kun syöt kaikki myslit ja jugurtit, niin löydät pohjalta sen ihanan linnan?”.

Muutama kyselikin astioista jo aiemman ystävänpäiväbrunssipostauksen yhteydessä, eli nämä siis olivat ne! Astiat voi pestä koneessa ja ne ovat olleet ainakin meillä tosi kovassa käytössä.

Lisäksi piristin olkkaria helpolla DIY-jutulla, eli mustalla metallikehikolla johon kiinnitin valokuvia Tigerin klipseillä ja Maxplaylta saamillani Design by S.H:n ihanilla puuhelmiklemmareilla. Mustaharmaat klemmarit* sopivat hyvin meidän olkkarin väreihin, ja lastenhuoneeseen taas valitsin vaaleanpunaharmaita*. Näistä metallikehikoista ajattelin tehdä ihan oman DIY-postauksensa jos kiinnostaa, itse nimittäin metsästin näitä kissojen ja koirien kanssa että sain oikeanlaiset, mutta lopulta vastaus löytyi lähempää kuin luulinkaan.

Lapset ovat askarrelleet päiväkodissa kevätkotia piristämään ihanat sydämet, ja mä päätinkin että noissa vaaleanpunaharmaissa klemmareissa saa aina olla esillä lasten vaihtuva taidenäyttely. Siihen saa nätisti esille heidän ihania taideteoksiaan, ja tytöt ovat ylpeitä kun niitä pidetään esillä. On meillä muutenkin kyllä lasten taidetta seinillä, Oton miesnurkan magneettitaululla ja jääkaapin ovessa, sekä yksi piirros kehystettynä keittiössä. Lasten taide kuuluu esille, ja se jos mikä tekee kodikasta tunnelmaa.

Design by S.H.Lta lapset valitsivat itselleen myös ihanan puisen satuavaimen. Se on tosi söpö ja sopii hyvin huoneen muuhun sisustukseen. Me löydettiin sille täydellinen paikka aiemmin saamastamme Batman-koukusta.

Innostuin tällä kertaa ostamaan ihania violetteja tulppaaneja, tietysti uuteen tukkaani mätsääviä! Ostin siis ihan perus kauppareissulla nämä kukat, mutta kotiin päästessä huomasinkin että yli puolet niistä oli homeessa varresta. Onneksi ei sentään kokonaan, leikkelin ne ihan lyhyiksi sitten ja laitoin ne H&M:n minipulloihin. Aika söpöt tuli mun mielestä, lastenhuoneeseen en ehkä laittaisi kovin mahtipontisia kukka-asetelmia mutta tämmöiset pienet on ihan jees.

Tämä on nyt poikkeuksellinen viikko kun olen niin onnekas että saan jakaa teille alekoodeja kaksin kappalein! Eilisen kampaamotarjouksen lisäksi saan jakaa teille alekoodin Maxplay.fi-verkkokauppaan! Eli koodilla IINA saatte sunnuntaihin saakka -15% kaikesta Maxplayssa! Jos puuttuu playtray-tarjotin Trip Trappista tai himoitsette ihania pilvinaulakoita, niin kannattaa hyödyntää tarjous!

Ihanaa viikonloppua kaikille teille <3 Terveisin edelleenkin teidän eiliseen postaukseen tulleista hiuskommenteista häkeltynyt Iina. Kiitoksia ihan hurjasti kaikille, ootte aivan parhaita!


No Responses to “Kevätpiristystä kotiin”

 1. Martz sanoo:

  Hei!
  Kyselisin että mistä tuo teidän sohvapöytä on ostettu? Se on niin magee! =)

 2. N28 sanoo:

  Toivepostaus asap lasten päivähoidon aloitus. Missä iässä aloittivat, kuinka pitkiä päiviä, miten kaikki sujui, vinkkejä päivähoidon aloitukseen. Olen koko viikon itkenyt lapsen päiväkotiin menoa. Tuntuu niin surulliselta ja haikealta.

 3. kaisa sanoo:

  Heippa! En oo pitkään aikaan löytänyt näin ihanaa blogia ja joka vei vaan mut mennessä! On ihana lukee sun postauksia ja katella hienoja kuvia, tässä on mennytkin monta tuntia jo lueskellessa 😀 On myös ihanaa nähdä oikeasti aitoa elämää ja susta huokuu positiivuus ja rakkaus sun perhettä ja muita kohtaan. Kiitos paljon tästä blogista ja energiasta mitä välität!

 4. Nimetön sanoo:

  Nämä kuvat ovat tosi kivoja ja ihanaa lämpöä tuo teidän kotiin etenkin tuo puunvärinen avohylly 🙂

 5. Marika sanoo:

  Hei, mistä tuo kaukosäätimien säilytysjuttu on? Ois aika kätevä 🙂

 6. Anni sanoo:

  Miten hyvin toi pöytä on pysyny teillä valkosena kun kuitenkin varmaan joutuu aika koville? 🙂

 7. Mimi sanoo:

  Onpa ihana idea toi valokuvakehikko! Mistä oot hankkinu ton mustan kehikon? Tällaset DIY jutut on just parhaita, mitkä on helppo ja halpa toteuttaa, eikä tarvii osata mitään kummallista! Tosi kiva kun jaat noita vinkkejä täällä 🙂

 8. MarMar sanoo:

  Hei, mikä on tuo Ikean hylly nimeltään? 🙂

 9. Jenni sanoo:

  Hei! Kiinnostaisi tosi paljon, mistä tuo metallikehikko on peräisin! Hauska idea!

 10. Mimmu sanoo:

  Muakin kiinnostaisi mistä tuo metallikehikko on?:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.