Pukeutuminen pastellihiusten kanssa

29.02.2016

En tiedä johtuuko talvesta vai mistä, mutta koen että tämän violetin tukan kanssa on huomattavasti helpompaa keksiä asuja kuin pari vuotta sitten pastellipinkin tukan kanssa. Ehkä talvella käytän enemmän mustaa, harmaata ja valkoista jotka toki sopivat mihin väriin vaan, tai ei ”ehkä”, vaan käytänkin. Mulla oli silti viikonloppuna päällä myös vaaleanpunainen pipo ja beige takki ja en mä niidenkään kokenut riitelevän kauheasti hiusteni kanssa. Ehkä se on myös asenteesta kiinni? Vaaleanpunainen tukka oli hetken päähänpisto, harkitsematon heittäytyminen joka ei tainnutkaan tuntua yhtään omalta. Violetti tukka on taas melkein puolen vuoden harkinnan tulos, josta pitkään haaveilin ja jota kerkesin miettimään monelta kantilta. Nämä tuntuvat niin multa.

Ja en voi väittää etteikö teidän mielettömän ihana palaute olisi myös rohkaissut mua hiusteni kanssa. Mulla on niistä varma olo. Juuri tämä pukeutumisasia mua jännitti eniten, mutta nyt kun tässä muutaman päivän on totutellut, on huomannut ettei ole mitään sen kummempaa totuttelemista. Hiukset istuvat mun tyyliin.

Puin lauantaina päälleni BikBokin kyljistä avoimen topin, sekä nahkaisen tikatun Bomberin joka on ollut mun luottotakki jo kaksi vuotta. Bomber on kevyesti topattu ja näinä muutaman plusasteen aurinkoisina päivinä se on jo riittävä, etenkin kun lähtee autolla käymään vaan jossain eikä vietä pidempiä aikoja ulkona. Hiukset laitoin rennosti ponnarille vaan, mikä on yksi mun pitkän tukan lempparikampauksia. Ponnari jotenkin freesaa ilmettä tosi paljon, ja tuntuu että kaulakin pitenee ainakin kilometrin kun nostaa hiukset ylös. Tuon topin kanssa mun suurin ongelma on ollut sen korkea kaula-aukko joka ei ole poolokaulus eikä avonainen kaula-aukko eikä mitään fiksua siitä välistä vaan avonaisten hiusten kanssa ihan liian korkealla. Olen suoraan sanoen näyttänyt kaulattomalta. Mutta nyt kun laitoin hiukset kiinni ja pois tieltä, ei kaulakaan näytä sen kanssa niin lyhyeltä.

Ihanaa kun  ilmat lämpenevät ja aurinko näyttäytyy yhä useammin ja useammin, olen nimittäin varsin ihastunut mun joulukuussa ostamiini Ray banin Clubmastereihin ja olen odottanut ihan hulluna että pääsen käyttämään niitä enemmän. Viime viikonloppuna sai ainakin olla arskat päässä jatkuvasti, jes! Kyllä se kevät sieltä tulee!

Takki Sheinside* / Toppi BikBok / Housut Monki / Kengät H&M / Korvikset H&M / Laukku Coach / Arskat Ray Ban Clubmaster / *saatu blogin kautta

Ensimmäinen asu pastellitukassa hot or not? Miten muut pastellihiusten omistajat pukeudutte? Onko jotain väriä mikä teistä on ihan no-no kirkasvärisen tukan/pastellivioletin tukan kanssa?


No Responses to “Pukeutuminen pastellihiusten kanssa”

 1. Maria sanoo:

  Hyvin sopii nuo hiukset sulle ja mun mielestä näytät jotenkin aikuisemmalta! Mikä on kai vähän erikoista mutta hyvältä näyttää 🙂

 2. Kia sanoo:

  Ihana asu ja toi tukka on kyllä niin sun juttus! 🙂

 3. noora sanoo:

  Upeat hiukset on ja asussakaan ei ole valittamista. 🙂 Mikä tuo ihana muki muuten on?

 4. Ella sanoo:

  Ihana asu! Ja vitsi tota tukkaa, niiin magee! ♥

 5. Minni sanoo:

  Aivan ihana tukka!! <3 Sun innoittama kaivelin itekin violetin suoravärin kaapista ja aattelin taas kokeilla sitä... 😉 Sulla on mun mielestä tosi upee tyyli ja osaat pukeutua ja yhdistellä vaatteita tosi hyvin. Ei siis varmasti tule ongelmaa pukeutumisessa tuon tukankaa kanssa, käy toi väri nimittäin sulle aivan älyttömän hyvin! Rohkeasti vaan pukeudut ihan mihin vaan, näytät upealta!

 6. Jenni sanoo:

  Oot aivan upea! Sun kroppa ja varsinkin nuo piiitkät jalat on niin kadehdittavat tämmösen persjalkasen silmin! Niin ja tukka, WAU!!

 7. moi sanoo:

  Voi eii, näin viime yönä unta teistä! (oonkohan seurannu blogiasi liikaa :D). Muutettiin siis siinä samaan taloon ja tutustuttiin vähän pihalla hiekkalaatikolla lasten kautta. Sitten teiän kaveriporukalla oli jotkut juhlat ja olin jostain syystä siellä sun kanssa ennen kun ne virallisesti alkoi. Oli tosi mukavaa ja mahtavaa tutustua, olin tosi otettu kun sain siellä hengailla. Odotin hirveesti Oton näkemistä ja että se tutustuis mun mieheen, kun sekin oli kai tulossa sinne.
  Sit ne juhlat oli alkamassa ja mun piti siis poistua sieltä kotiin. Kuitenkin kysyit haluisinko jäädä ja olin tosi innoissaan! Mentiim yhdessä kysymään Otolta käviskö sille et jäisin. Ja se sanoi et ei, sen mielestä mun olis parempi lähtee. Vaikka niin oli alunperin sovittu, mulla tuli tosi paha mieli ja salaa pyyhin kyyneleitä kun menin etsimään takkia :’)) ja sitten heräsinki 😀 hahaha.

  • Hilkka sanoo:

   Haha ei oo todellista mäkin itseasias näin teistä unta viime yönä!! 😀 Miten niin sulla on koukuttava blogi? Tai oikeastaan näin unta tytöistä – olin hoitamassa heitä, ja kun aamulla heräsin tekemään koulujuttuja (nekin tulee turhan hyvin uniin) myöhästyin deadlinesta kun samalla laitoin tytöille aamupalaa, jotta kerkeisivät hoitoon ajoissa! Tais vielä olla niin että tehtiin hedelmäsalaattia joihin kumpikin saivat valita haluamansa hedelmät 😀

 8. Jarno sanoo:

  Eihän sulle voi kommentoida muuta kuin, että oot upea! Hiukset ja tyyli natsaa. ♥

 9. Laura sanoo:

  Voiiii ihana tukka! Tosi kivan näkönen tolleen ponnarilla ja sopii sulle älyttömän hyvin! Kuinka pidät väriä yllä ettei heti haalistu? 😀
  Ihanaihanaihana blogi, oon ihan fani ollu alusta asti, jatka siis samaan malliin! 🙂

 10. Sina V. sanoo:

  Aivan ihana toi tukka ja asu 🙂 Pakko sanoa, että mä pukeudun nykyään enemmän mustaan tämän violetin raidan kanssa. Jotenkin turvallista 😀

  http://sinaviola.blogspot.fi/

 11. Vinni sanoo:

  Tukka on ihan übermakea! Asu nyt on aika tylsä, kengät ja housut ihan yhtä suoraa pötköä vaan ja paitakaan ei mielestäni sovi sulle yhtään. Takki sentään on ihan kiva. Muita asuja odotellessa.

 12. Janika sanoo:

  Hot!! Aina ennen oon jotenki karttanut tollaisia ”räikeitä” tai huomiotaherättäviä hiuksia, johtuneen lienee siitä, että olen nähnyt niitä vain tiettyyn tyyliin pukeutuneilla ihmisillä. Mutta sä todistit just mulle kuin tyylikkäät nuo voikaan olla! Ja miten hyvin nuo sopiikaan sulle! Oot rohkea ja ennenkaikkea tyylikäs nainen! 🙂

 13. Ansku sanoo:

  Hitsi kun näyttää hyvältä. Tykkään ihan tosi paljon! Kunpa munkin tukkaan saisi taiottua jotain noin ihanaa, mut vaatis vaalennuksen jota en tahdo tehdä.

 14. Heidi sanoo:

  Mutta tuohon toppiinhan sopis niin loistavasti joku iso koru! Jos laittaa semmosen jossa on pitkä nauha niin se tavallaan luo siihen V-mallisen kaula-aukonki 🙂

 15. Lootuskukka sanoo:

  Ihana asu!! 🙂 sun innoittamana tilasin muuten love-laukun, tosin mustakultaisena ja se on ihan täykky! nyt tuli vaan mieleen, että se sun upea punanen laukku jää varmaan vähemmälle käytölle, vai voisko se natsatakki ton tukan värin kanssa?! 🙂

 16. Elina sanoo:

  Aivan upeat hiukset, sopii minunkin mielestäni sulle tosi hyvin. Itse miettisin pari kertaa esim. joulunpunaisen tai kuusenvihreän yhdistämistä violetteihin hiuksiin. Ei sillä että sinulla näitä värejä olisi muutenkaan varmaan käytössä. Mutta taas vaikka armeijanvihreät housut mustalla paidalla menis varmaan taas ihan hyvin yhteen. You go girl, hienoa että uskalsit tehdä aika radikaalinkin muutoksen!

 17. nana sanoo:

  Olen aina halunnut siniset tai vihreät hiukset, violetitkin ovat nätit. Minkälainen tuo väri on ylläpitää (pitääkö olla jatkuvasti käyttämässä värinaamioita), entä värjäytyykö pyyhkeet ja tyynyliinat?

  Kiva tyyli, mutta nuo aurinkolasit ovat ihan väärän kokoiset (kapeammat sopisivat paremmin). Leventävät kasvoja ja nenää valtavasti.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.