Lastentori Kampissa 5.3.

02.03.2016

Moikka ja hyvää huomenta ihanat! Mä palaan tänään illalla tarkemmin meidän kuulumisiin, mutta nyt halusin kertoa teille ihan huipusta tapahtumasta jossa mekin ollaan mukana: Lastentorista. Lastentori järjestetään nyt tokaa kertaa, ja viime vuodesta hurjasti kasvanut tapahtuma pidetään tällä kertaa Kampin kauppakeskuksen lasten kerroksessa, eli 3. kerroksessa. Sen lisäksi että Lastentorilla on kaikkea kivaa tekemistä lapsille ja ihania tuotteita myynnissä, siellä on myös bloggaajakirppis jossa mäkin olen myymässä. Ja kun sanon mä, tarkoitan siis koko meidän perhettä! Eli vaikka ei oliskaan lasten tapahtuma muuten ajankohtainen niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan meitä!  Mä olen niin superlaiska myymään lasten vaatteita että viimeksi olen myynyt niitä yli kaksi vuotta sitten. Eli voin kertoa että on herkkua tarjolla.

Kuvasin pienen osan meidän kirppiskamppeista, ekat jotka kerkesin laittaa myyntikuntoon, mukana siis mm. hyväkuntoisia välikausivaatteita (haalareita, takkeja ja housuja), Polarn O. Pyretiltä, Kappahlilta, Reimalta ja Villervallalta, myös monia muita kuin tässä kuvassa näkyviä. Ja jos Mini Rodinin Jaguar-haalari himottaa niin meidän pöydästä löytyy erittäin hyväkuntoisena koossa 92/98. Rodinilta löytyy myös mm. heppakuosia, voimamies-kuosia ja liskokuosia.

Myyntiin on tulossa myös Mini Rodinin ja Polarn O. Pyretin sisävaatteita, Little Marc Jacobsia, Nununua, Gantin ihana mekko, Bisgaardin nahkaisia vk-kenkiä, soreleita, tennareita, kumpparit ja nilkkureita. Lisäksi on kassikaupalla ihan perusmerkkien vaatteita kuten Zaraa, Nextiä, Primarkia, Lindexiä, Kappahlia, H&M:ää ja muita. Kokoja on vaatteissa ihan pienistä kokoon 104 asti, ja kengistä pikkukengistä kokoon 25 asti.

Ja tosiaan meidän kirppistelijöiden lisäksi paikalla on myynnissä mm. Melli EcoDesignin ja Aarrekidin ihanuuksia ja vaikka mitä muuta. Mä olen ihan innoissani täällä, ja varmaan tuhlaan mahdolliset kirppistuotot samantien naapuripöytiin tai sitten näihin uusiin ihanuuksiin.

Toivottavasti torilla tavataan! Ihanaa keskiviikkoa kaikille <3


No Responses to “Lastentori Kampissa 5.3.”

 1. Minni-R sanoo:

  Moikka!
  Paljon meinaat tuosta Mini Rodinin haalarista pyytää? Tiedän sitten iskenkö paikalle heti kun avautuu xD

 2. Sanna sanoo:

  Kuulostaa mahtavalta, pitää varmaan tulla käväsemään ja teitä moikkaamaan! Onko teillä ihan pienelle vauvalle myytävää, about 60-senttisiä ollenkaan? Ja missä hintaluokassa nää teidän ihanuudet on? 😀

 3. ellah sanoo:

  voi eikä! just meidän tytölle olis sopivan kokoista ja NÄKÖISTÄ! oi miksi me asutaan niin kaukana 🙁

 4. Anu sanoo:

  Voi kunpa asuttaisiin lähempänä niin tulisin kyllä käymään paikalla. Miksi kaikki kiva aina on niin kaukana 🙁

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.