Positiivinen ravintolayllätys

23.03.2016

Käytiin sunnuntaina syömässä Hard Rock Caféssa koko perhe, kun mun siellä työskentelevä kaverini oli meidät sinne pyytänyt tutustumaan. Mä en ollut käynyt HRC:ssä koskaan ennen, en Suomessa enkä missään muuallakaan ja olin tietysti tosi innoissani kun pääsin vihdoin kokemaan ikonisen ravintolan. Mun kaveri kertoi meille, että luvassa on perhesunnuntai ja ohjelmaa lapsille, mutta en tajunnut etukäteen mitä se todella tarkoitti:

Lapsille oli oma nurkkaus ja kaksi ohjaajaa, ja kauheasti piirustusjuttuja, leluja, palapelejä, muovailuvahaa ja vaikka mitä. Ja siis ohjaajat ovat paikalla joka sunnuntai klo 12-16 touhuamassa lasten kanssa. Meidän lapset ovat molemmat käyneet ihan pienestä asti ravintoloissa, ja osaavat yleensä kyllä käyttäytyä tosi hyvin, mutta tämä oli sellainen matalan kynnyksen vaihtoehto, että ravintoloihin tottumattomampikin lapsi varmasti viihtyisi mukavasti.

Me istuttiin ensin mukavaan loosiin, ja lapset saivat omat ruokalistat, värityskirjat ja kynät. He saivat itse tilata haluamansa annokset, ja sen jälkeen he menivät lasten nurkkaukseen leikkimään ohjaajien kanssa siihen asti että ruuat tulivat. Ruuat maistuivat tosi hyvin meille kaikille. Lapset valitsivat kanaa, ja me valittiin Oton kanssa burgerit. Ruoka oli hyvää ja sitä oli tarpeeksi, tai no enemmän kuin tarpeeksi, me ei jaksettu edes jälkkäreitä Oton kanssa, eivätkä lapsetkaan sitten jaksaneet syödä omia jälkkäreitään vaikka me tilattiin ne heille ylläriksi.

Vaikka meillä onkin tässä aika lihaisat burgerit, HRC:ssä oli myös todella herkullisen kuuloinen vegemenu jossa oli useita eri vaihtoehtoja, ja myös lasten omassa menussa oli kasvisruokavaihtoehto, sekä terveellisempiä vaihtoehtoja. Me oltiin syöty muutenkin kevyesti viikonloppuna niin ajateltiin ettei pieni herkuttelu mitään haittaa.

Muhun teki todellisen vaikutuksen (alkoholittoman mansikkabasilikadrinkin lisäksi) se miten kivoja ohjaajat olivat. Siis tämä ravintola on ihan täydellinen vaihtoehto jos haluaa järjestää vaikka kivat äiti-lapsideitit joku sunnuntai. Lapsille on puuhaa ja ohjelmaa ja äiditkin pääsevät höpöttelemään keskenään rauhassa, mutta lapset ovat silti lähellä ja näköetäisyydellä kokoajan. Myös pienemmillekin lapsille oli siellä puuhaa, eli ei tarvitse olla ihan niin iso kuin meidän mukulat jo ovat.

Hard Rock Cafe tarjosi annokset meille.*

Lasten sunnuntait ovat siis HRC:ssä joka sunnuntai, myös nyt pääsiäissunnuntaina jos lammas ja pasha alkavat kyllästyttää. Ja mä ainakin suosittelen, sijainti on helppo siinä Stockaa vastapäätä ja siellä oli oikeasti mukava tunnelma ja me kaikki viihdyttiin. Tämä postaus ei ollut edes sovittu yhteistyö, mutta koska me  tykättiin niin kovasti, halusin kirjoittaa ja kertoa tästä myös teille. Ja koska mä en ainakaan ollut mistään aiemmin kuullut näistä lasten sunnuntaista, halusin ehdottomasti tällaisen piilotetun helmen jakaa myös teidän kanssa. Tästä ei ole mitään juttua Hard Rock Cafen sivuilla, instassa tai FB:ssäkään ja mulle ei koskaan ollut tullut mieleenkään että ”rokkibaariksi” mieltämässäni paikassa voisi olla tällaista toimintaa lapsille! Todella positiivinen ylläri siis.

Oletteko te käyneet HRC:ssä ikinä? Olitteko kuulleet lasten sunnuntaista?


9 Responses to “Positiivinen ravintolayllätys”

 1. Ulla sanoo:

  Nam, vesi herahti kielelle, kun katseli kuvia….meillä Riihimäellä kun ei ole edes mäkkäriä enää…voi surku…joskus nimittäin tekis mieli hamppariakin.
  No, eipä ole kiusauksia lähellä. Hyvä juttu, että on satsattu lapsiinkin.
  Mukavaa pääsiäistä koko jengille täältä pääsiäiskaupungista.

 2. Johanna sanoo:

  Miksi ihmeessä tästä ei mainosteta missään, onko jokin syy? Eihän tuosta voi muuten kukaan lapsiperheellinen tietää mitenkään.

 3. kia sanoo:

  Ei ollut yhteistyö, mutta HRC tarjosi ruoat? Mitä mä en nyt tajua. :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Yhteistyössä minä saan jotakin kirjoitusta vastaan. Tässä tapauksessa kukaan ei kuitenkaan vaatinut mua kirjoittamaan yhtään mitään, vaan halusin itse kirjoittaa. Olisin saanut ilmaiset ruuat siis vaikka en olisi maininnut koko ravintolasta missään mitään. :) Näin on siis aina kun mainitsen että joku on ”saatu blogin kautta”. Kun joku on tehty yhteistyössä, kirjoitan postauksen palkkiota vastaan ja mainitsen sen olevan yhteistyö. :)

 4. mie sanoo:

  Kyllä tuosta sunnuntain lasten hommasta on mainintaa ihan niiden sivuilla ja pelkästään laittamalla googleen hakusanan ”hard rock cafe helsinki” löytyy myös saman tien linkkejä lasten sunnuntaista.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mulle ei ainakaan tätä kirjoittaessa näkynyt hakutuloksissa ensimmäisellä kahdella sivulla, eikä nettisivuilla tai fb:ssä tai instassa. :) Nyt näytti FB:ssä olevan tämä artikkeli nostettuna ja kerrottu tästä lasten sunnuntaista. :) Mutta hyvä jos löytyy siis, parempi vaan mitä useampi tietää tällaisesta kivasta mahdollisuudesta, eikö vain! :)

 5. HRC on tuttu ravintola ja yksi suosikeista. Annokset on ihan huppuja. Omasta kokemuksesta tiedän, että paikan salaatit vievät myös nälän. Kuten minulla ja äidillä on tapana sanoa; ”On niissä salaattiakin.” Lastensunnuntaista ei ollut hajuakaan. Pitää muistaa vastaisuudessa.

 6. Grover sanoo:

  HRC:t on mun lemppareita! Oon käyny kait yhdeksässä eri ravintolassa ympäri maailman ja jokaisesta on paita. :) Niiden sipulirenkaat on ehkä parhaimpia ikinä, niitä on aina pakko saada. :D

 7. Emmi sanoo:

  Tiedätkö onko tuolla muinakin päivinä kun sunnuntaisin lapsille joku leikkinurkka yms? :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.