Jäätelöä ja aurinkoa

03.04.2016

Tämän päivän harmaita pilviä katsoessa ei voi olla kuin superonnellinen että saatiin eilen viettää ihana päivä auringosta ja lämmöstä ulkona nauttien. Lähdettiin heti aamupäivästä ulos pyöräilemään ja hengailemaan, ja nautittiin kevään ensimmäiset jäätelöt ulkona. Tytöt potkivat molemmat eteenpäin jo sen verran reipasta vauhtia että mekin saatiin Oton kanssa pieni hiki pintaan kun käveltiin heidän vierellään.Viime vuonna Polkupedista saadut Puky-potkupyörät on olleet kyllä todella hyvät ja todella kovassa käytössä.

Esikoinen on oppinut päiväkodissa polkemaan polkupyörää, ja hänelle meillä on suunnitelmissa hommata ensimmäinen polkupyörä tässä kevään aikana. Kuopus saa jatkaa vielä tämän kesän ainakin potkuttelua, mutta isosiskonsa Pukyllä*. Pyöristä löytyy lisää tietoa tästä postauksesta jonka viime vuonna kirjoitin.

Kypärät*, lukot* ja pyöräilyhanskat* ovat Crazy Safetyn, ja ne on saatu Gefferiltä. Crazy Safetyn kypärät ovat kaikki huippuhauskoja eläinhahmoja, ja ne ovat sekä turvallisia että hyvännäköisiä. Kypärissä on myös kuminen leukasuoja, mikä on todella kätevä, sillä usein juuri leuka ottaa muksuilla hittiä kun he kaatuvat pyörällä. Kypärissä on paljon säätövaraa, ja ne pysyvät hyvin päässä. Sarjaan kuuluu pyöräilyhanskat, lukot, soittokellot ja juomapullot myös.

Meidän neidit saivat itse valkata kypäränsä, ja Tiara valitsi yllättäen pinkin Cheshire Cat -mallin, Zelda taas ihanan raidallisen Zebran. Valinnanvaraa löytyy dinosauruksista lohikäärmeisiin ja kissoihin. Myös pyöräilyhanskat ovat tosi hyvät, kun ne suojaavat kämmeniä asfaltti-ihottumalta kaatuessa.

Jäätelö auringossa maistui niin hyvältä lenkin jälkeen, ai että. Alkaa ihan hymyilyttää kun muistelenkin. Eilen ei tuullut ollenkaan ja teki ihan mieli ottaa takki pois kun oli niin lämmin, mutta ei nyt sentään vielä. Zelda on mun kanssa jätskisamis, hän valitsee aina suklaan niinkuin minäkin. Otto ja Tiara taas tykkäävät kokeilla muita juttuja, esikoisen lemppari on mansikka ja Otto tykkää kaikesta kummallisesta, haha.

Pyörälenkin jälkeen me aloitettiin Oton kanssa vihdoinkin ruokailuryhmän maalausprojekti joka on onneksi edennyt tosi vauhdilla, ja varmaankin valmistuu tänään. Katseltiin myös eilen elokuvaa lasten kanssa, ja leikittiin legoilla, ja käytiin vielä saunassa ennenkuin tytöt menivät nukkumaan. Illalla alettiin Oton kanssa katsomaan Star Trek-leffaa Netflixistä mutta mä nukahdin jo ennen puoliväliä, miksi mulle aina käy niin! Tämä aamu me ollaan vietetty aapista lukien ja legoilla leikkien. Ihan perus sateinen sunnuntai siis! Mukavaa vaan löhötä verkkareissa, en pistä ollenkaan pahitteeksi.

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille <3


No Responses to “Jäätelöä ja aurinkoa”

 1. Daisy sanoo:

  Tuo Tiaran kypärä on huonosti päässä, ei suojaa osaa ollenkaa.

 2. Suski sanoo:

  Nää postaukset saa aina niin hyvän mielen! Mistä sun aurinkolasit on? 🙂

 3. Liikennenörtti sanoo:

  Kypärät on kyllä tosi hienot! Hyvin kyllä pidätte huolta turvallisuudesta ja otatte vakavasti – mikä on se syy, miksi haluaisin mainita, että näyttäis kypärät olevan vähän liian takana. Jos laps sattuu lentämään naama edellä niin otsa tuossa osuu asvalttiin/autoon/muuhun ikävään. Paras suoja siis olisi jos olisi kypärä edempänä ja vähemmän takaraivolla ja enemmän otsalla. 🙂 ikävältä se voi kyllä tuntua mutta on sen väärti jos jotain vakavaa joskus sattuu ja menee kypärä eikä kallo! (tarkoitus ei siis ole moittia tai mitään, ystävällisesti vinkata jos ette ole hoksanneet :>)

  Kivan pirteitä kuvia ja ihananoloista arkea. Oon pitkään jo blogia seurannut ja tykännyt kauheasti vaikkei kommenttia kuulukkaan. 🙂 jatka samaan malliin!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos paljon ja ennenkaikkea kiitos hurjasti sulle siitä miten kauniisti ja asiallisesti ilmaisit tämän huomion! Oot ihan oikeassa kyllä, pitäisi olla enemmän edessä, ja pitääkin jatkossa kiinnittää siihen erityishuomiota. Onneksi oltiin ihan kodin lähellä eikä missään autoteillä tai isoilla teillä, eikä kumpikaan kaatunut. Toivottavasti seuraat jatkossakin ja kiitos kauniista sanoista! Ihanaa kevättä<3

 4. Anna sanoo:

  Kypärät kunnolla päähän, ei suojaa otsaa kaatuessa lainkaan!

 5. Anna sanoo:

  Tässä linkissä vielä kuva kuinka kypärän kuuluu istua otsalta: http://www.lauranlastentarvike.fi/Pyoeraeilykypaerae-Grazy-Stuff-Crocodile

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitos havainnollistavasta kuvasta! Onneksi musta tuntuu että juuri noin meillä on ollut aina ennen kypärät päässä ja vanhoista kuvista päätellen näin on ollutkin, mutta ehkä me hämmennyttiin näistä uusista sitten. Pitää kiinnittää erityishuomiota tähän, turvallisuus ennenkaikkea. 🙂

 6. Eeva sanoo:

  Ihania kuvia ja se eilisen aurinko voi että 🙂
  Mäkin sain kuulla olevani raskaana ja sun blogista oon saanut hirveesti apua varsinki niistä sun ekan raskauden postauksista kun säkään et hirveen vanha ollut ja tykkään tällaisista nuorekkaiden äitien blogeista, joissa ei unohdeta sitä omaa elämää lasten myötäkään ja plus että rohkeesti pukeudut miten haluat etkä niinku ”tyypillinen mamma”. Ku itellä vähän se jännittää että viekö lapsi koko oman elämän ja pystyykö enää toteuttaa omia unelmia.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjan paljon sun kauniista sanoista <3 Ja hei onnea raskauden johdosta!! 🙂 Ei lapsi vie koko omaa elämää, ja pystyt todellakin toteuttamaan omia unelmia, susta itsestä se kaikki lähtee ja on kiinni. Uppoudu ihan rauhassa vauvaan sitten kun hän syntyy ja nauti vauva-ajasta ja äitiydestä täysillä, mutta sitten kun susta tuntuu että olisit taas valmis olemaan muutakin kuin äiti, niin ole! Ole juuri sellainen kuin haluat ja tavoittele unelmiasi, se onnistuu ihan yhtä hyvin olit äiti tai et! 🙂 Mulle ainakin lapset on kaikkein paras motivaattori, haluan tehdä heidät ylpeiksi ja olen valmis tekemään paljon töitä saavuttaakseni mun tavoitteet. Mutta samaan aikaan he ovat myös se, joka pudottaa maan pinnalle unelmista, ja saavat mut ottamaan iisisti ja heittäytymään heidän juttuihin mukaan ja stressaamaan miljoona kertaa vähemmän. Kaikkea hyvää teille ja ihana kun kommentoit!

 7. Jenna sanoo:

  Hei, pakko sanoa, en halua ollenkaan arvostella, päin vastoin, kypärät näyttää olevan vähän takana ja otsa jää suojaamatta. Siirtäisin kypärää reilusti eteenpäin jotta naamalle kaatuessa kypärän etureunassa ottais ekana maahan. Anteeksi kommentista 🙂 Mukavia pyöräilyhetkiä teidän perheelle!

 8. jassu sanoo:

  Heippa! Pisti silmään tuo Tiaran pipo. Mistä se on? 🙂

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Moikka! Pipo on Melli Ecodesignilta saatu, en aatellut yhtään että ees näkyy kuvissa kun oli kypärät, niin en maininnut erikseen! 😀 Mutta sieltä siis saa vieläkin niitä 🙂

 9. emzi sanoo:

  Ai että rupes tekee mieli jätskiä!

 10. Mmarika sanoo:

  Ihanalta kuullostaa! Suosittelisin kuitenkin laittamaan tytöille kypärät niin, että ne suojaa otsaa enemmän. Monta päävammaa nähneenä, ei se kypäräkään auta otsaan tulevassa iskussa jos keikkuu takaraivolla. Aurinkoista kevään jatkoa! 🙂

 11. Marjah sanoo:

  Kevät ja lähestyvä kesä on kyllä ihan paras! <3 Ihania fillarointiretkiä teille!!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.