Purple matte lipstick

23.04.2016

Mä tein jotain hurjaa torstaina: ostin tummimman huulipunan jota olen ikinä kokeillut, se on melkein musta jos vertaa mun tavanomaisiin persikkaisiin huulikiiltoihin. Tähän mennessä radikaaleinta mitä olen huulilleni sutinut on ollut kirkkaanpunainen, mutta nyt tämä MAC:ilta ostamani instigator -sävyinen tumma Matte -puna on vienyt mun sydämen. Se on niiiiiiiin siisti!

Mä testailin vaikka mitä sävyjä vaikka oikeasti tiesin haluavani sen tumman mattapunan. Mua vaan mietitytti että uskaltaisinkohan mä edes käyttää sitä kun se on niin huomiota herättävä. Se kuitenkin ainakin omasta mielestäni mätsää täydellisesti mun hiusten sävyyn, ja muutenkin olen ihaillut sitä kauempaa jo pitkään. Miksi en siis uskaltaisi astua pois mukavuusalueeltani ja kokeilla jotain uutta ja jännää.

Tänään on mun tulikoe tämän punan kanssa, aion laittaa sitä illalla Inspiration Blog Awardseihin. Silmämeikin jätän aikalailla samanlaiseksi kuin näissäkin kuvissa, eli vaaleaksi ja simppeliksi. Eikös se niin mennyt että joko huulet tai silmät saavat olla näyttävät, ja se toinen sitten jätetään vähän vähemmän näyttäväksi ettei mene överiksi. Yleensä olen juuri panostanut iltameikissä siihen silmämeikkiin, joten hauska nyt kokeilla vähän toisinpäin.

En vielä edes tiedä mitä teen mun hiuksille! Asu on yksinkertainen mutta mielestäni myös näyttävä, ja ehkä jonkinlaista kampausta se vaatisi ettei pelkästään jättäisi tukkaa auki. Saapa nähdä mitä vielä keksinkään.  Mua jännittää kyllä koko päivä ja ilta, varsinkin kun moni kaveri ja tuttu ei jostain syystä tulekaan paikalle tänään, ja sen lisäksi paikalla tulee ensimmäistä kertaa olemaan paljon bloggaajia myös muista Pohjoismaista. Mutta uskon että kaikki sujuu hyvin ja päivästä ja illasta tulee mahtava. Ja jos olette itse tulossa paikalle niin tulkaa vetäsemään mua hihasta ja moikkaamaan!

Takki ZARA / Paita H&M / Farkut ZARA / Kengät ZARA / Laukku Marc by Marc Jacobs /

Mitä mieltä olette huulipunasta? Hot or not?

Ihanaa viikonloppua kaikille!


No Responses to “Purple matte lipstick”

 1. Matilda sanoo:

  Tiukat väärinpäin tehdyt ranskikset päähän, eli hollantilaiset letit! Sopis sulle tosi hyvin 🙂 tai vaikka letit vaan puoli päätä ja jätät takaa hiukset auki. Tsemppiä Gaalaan, oot upea!

 2. Hansu sanoo:

  Sulle sopisi joku hieno lettikampaus, esim.läpivetoletti. Huulipuna sopii sulle, vaikka yleensä pidänkin luonnollisesta luukista. Sä oot niin nätti, ettet tarvitse mitään voimakasta meikkiä.
  Mukavaa iltaa :)!

 3. Saga sanoo:

  Toi sopii kyllä sulle niin täydellisesti! <3

 4. Mira sanoo:

  Todellakin hot! sopii sulle hyvin 🙂

 5. Jenna sanoo:

  Todellakin hot! Edellisiä kompaten jokin simppeli lettikampaus sopisi varmasti täydellisesti 🙂

 6. Jules sanoo:

  Heti kun ton ekan kuvan näin, heräsi sisäinen perfektionistini hykertelemään tyytyväisenä. Siis voi vitja, että voikin ton punan sävy mätsätä täydellisesti sun hiuksiin! Totisesti siis hot, ihanaa viikonloppua teidän perheelle! 🙂

 7. Saara sanoo:

  VAU!! Ihan mielettömän upee puna! Sopii todellakin

 8. Linkku sanoo:

  Hot!! Itelläni on melkein vastaava NYX:ltä ja oon aivan hurahtanut siihen 😀 Mua kans jännitti kun en oo koskaan pahemmin käyttänyt huulipunia, varsinkaan mitään kovin tummia ja juurikin korkeintaan kirkkaan punaista 😀 Mutta kyllä tottumisen jälkeen on tykästynyt tummempaan sävyyn!

 9. Laura sanoo:

  Toi puna sopii hiuksiis ihan älyttömän hyvin! Tosi siisti!! Nauti gaalasta tänään 🙂

 10. emzi sanoo:

  Tosi kiva toi huulipuna 😀

 11. Nimetön sanoo:

  Mun mielestä toi on kiva väri, mutta on ehkä vähän liikaa, kun on muutenkin niin paljon samaa väriä!

 12. mariii sanoo:

  Ehdottomasti hot! Oot todella kaunis näissä kuvissa! 🙂

 13. kati sanoo:

  En olisi uskonut että violetin tukan kanssa voisi sopia noin hyvin violetti ja myös se aiemmin sulla ollut punainen huulipuna! Punainenkin oli hieno mutta tää voletti on aivan huumaava 🙂

 14. Äm sanoo:

  Ei kyllä omaa silmää miellytä tuo huulipuna. Sulla on vilahdellut tosi hienoja silmämeikkejä, oisin itse panostanut niihin enemmän ja jättänyt huulet luonnollisemmaksi

 15. Janita sanoo:

  Itse rakastan tummaa huulipunaa, sä niin rokkaat tän lookin!

 16. Mielettömän värinen ja sopivalla tavalla radikaali! Joskus se muutos on tosiaankin hyvästä.
  Minulla oli tuossa jokin aikaa sitten vastaavanlainen tilanne, mutta päinvastoin. Olen vuosi kausia suosinut tummia ja kirkkaita huulipunia ja astuin pois omalta mukavuusalueelta, hankkimalla ensimmäisen täysin nuden punan. Enkä kadu hetkeäkään, vaikka en ole vieläkään luopunut täysin niistä tummistakaan.

 17. Satu sanoo:

  Vitsi noi hiukset sopii sulle hirmu hyvin!! Ja toi puna todella rohkee valinta, mut sopii kyl hyvin sulle. 🙂

 18. nunnuliina sanoo:

  No todellakin hot. Itsekin lilan värisen huulipunan vasta ostaneena, olen aivan myyty 🙂

 19. susanna sanoo:

  mieletön. passaa sulle oikein loistavasti, antaa hehkua sun silmille ja korostaa silmien väriä!

 20. Janika sanoo:

  Heippa. Olen seurannut blogiasi jo pitkään, mutta nyt vasta kommentoin ensimmäistä kertaa. Aivan ihana huulipuna, sopii sulle täydellisesti! Tummien huulipunien kanssa sitä on aina vähän varovainen, mutta näköjään kannattaa ottaa riski. Nuo uudet hiukset olenkin jo instassa nähnyt ja ne on niin suloiset!

  Ihanaa kesänodotusta teidän perheelle 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.