Meidän Vappubrunssi kuvina

03.05.2016

Sunnuntaina oli harvinainen Vappupäivä monestakin syystä. Ensinnäkin: kevään lämpimin päivä tähän mennessä, viimeisenä parina vuotena vappuna on ollut ihan jäätävn kylmää ja nyt oli niiiiin upea sää! Toiseksi, me saatiin sekä Tiaran kummitäti miehineen paikalle Jyväskylästä, että Zeldan kummisetä paikalle kahden vuoden Aasiassa reissaamisen jälkeen. Ilmassa oli siis todellakin jälleennäkemisen riemua. Me kokattiin kaikki yhdessä kunnon vappubrunssi, ja saatiinkin aika mehevä herkkupöytä aikaiseksi.

Tarjolla oli tietysti vapun henkeen itsetehtyä perunasalaattia, nakkeja ja hodareita, broileri-pekoni-salaattia hunajamelonilla, avokadolla muilla herkuilla, hedelmiä, ruisnachoja, juuressipsejä, kastikkeita, paahdettua sipulia, vege”liha”pullia, patonkia, brie-juustoa, munkkeja, simaa, prinsessaskumppaa, limuja* (*saatu blogin kautta) ja mehua. Ruokaa oli enemmän kuin tarpeeksi ja otettiin vielä monta kertaa lisääkin. Kaikki oli ihan superhyvää ja oli ihanaa kun yhdessä ahertamisen jälkeen sai vaan nauttia ja syödä ja höpöttää.

Kummitäti toi tytöille prinsessaskumpan ja me tytöt kilisteltiin sillä, pojat ja mun äiti joivat simaa. Neidit olivat aivan pähkinöinä omasta skumpastaan, veikkaan että tästä tulee kaikkien tulevien juhlahetkien kiva juttu. Armas-koirakin hengaili partsilla ja vilkuili kaihoisasti nakkia ja pekonia. Oli oikeasti niin rentoa ja kivaa, ja mahtavaa nähdä tyyppejä joita ei ollut nähnyt pitkään aikaan. Lapsetkin ottivat yllättävän lämpimästi vastaan kummisedän, aivan kuin hän ei olisi koskaan poissa ollutkaan, vaikka olisi voinut luulla että kahden vuoden tauko ja tuuhea parta pelottavat.

Brunssailun jälkeen lähdettiin vielä leikkipuistoon ja nautittiin mielettömän upeasta säästä porukalla. En voi sanoin kuvailla miten hyvältä tuntuu nämä ihanan lämpimät säät! Kyllä se kesä vielä sieltä tulee. Sunnuntai ja koko viikonloppu olivat kyllä just sitä mitä tähän väliin kaivattiin. Rentoa yhdessäoloa vailla aikatauluja, aurinkoa ja ihan superisti hyvää ruokaa ja ihania ihmisiä. Näillä jaksaa tämän työviikon, ja helatorstai onkin jo vapaa taas! Mulla on rentoutuneempi fiilis kuin pitkään aikaan, ja sitä vielä edesauttaa se että ensi viikolla koittaa vihdoin meidän Mallorcan loma!

Kiitos meidän ihanille vieraille. On parasta että on sellaisia kavereita joiden kanssa voi jatkaa aina siitä mihin on jääty, oli välissä sitten tuhannet kilometrit, kaksi vuotta tai kolmen tunnin automatka.

Ihanaa alkanutta viikkoa ja toukokuuta kaikille <3


No Responses to “Meidän Vappubrunssi kuvina”

  1. xod sanoo:

    Onks Otolla tatuointi?? Siisti!

  2. veramarika sanoo:

    Hahaa, munkin on ihan pakko kommentoida että nyt se oton sala(myhkä)inen tatuointi paljastu 😀 ja toi brunssi! Voi nam! Kun / jos jaksat, niin olisi kiva kuulla noitte vegelihapullien resepti 8)

  3. Ihanan herkullisia kuvia! Ja toi sun tukka on niin magee!

  4. Christina sanoo:

    Pakko tulla sanomaan että ai että , olin tossa pari viikkoa sitten töissä itiksessä yhdessä Pop up Storessa ja huomasin ikkunan läpi että miehesi ja vanhempi tytär kävelee ohi, tunnistin kun blogiasi luen välillä, ja ihana Pikku tyttö nostaa katseensa muhun päi ,tuijottaa pitkään samalla kun kävelee ja nostaa lopuksi leveän hymyn huulillensa, kyllä tuli hyvä mieli, aivan ihana tytär sulla , ja tosin molemmat mutta vanhempi tytär oli vain siinä sillon 🙂

  5. aijai sanoo:

    Kuuuuuuma tää partasuu!!!

  6. A sanoo:

    Ihania ja onnellisia kuvia! Lämpimät ilmat on saanu mutkin aivan fiiliksiin, ihanaaaaaa!
    Kaunis perhe olette, mahtavaa kevättä teille<3

  7. siiri sanoo:

    perunasalaatin resepti!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.