Mallorcan tunnelmia videolla

10.06.2016

On aika palata hetkeksi uima-altaan kohinaan, linnunlauluun, jäätelöihin ja auringonpaisteeseen täältä perinteisten juhannussäiden keskellä. Uuden koneen myötä videoiden editointi helpottui juuri huomattavasti koska iMovie, ja otin eilen asiakseni käydä läpi kaikki Mallorcavideot ja tehdä niistä vihdoin matkavideon. Aijaijai mulle tuli niin ikävä meidän ihanaa hotellia ja sitä rentoa fiilistä mikä reissulla oli!

Ihanaa kun tuli kuvattua edes jonkin verran videomateriaaliakin, sillä videolta saa niin paljon enemmän irti niistä muistoista ja pääsee jotenkin syvemmin sisään siihen samaan ihanan lämpöiseen tunnelmaan. Melkein maistan vesimelonijätskin kielellä ja tunnen lempeän kesätuulen, ah! Toivottavasti tekin pääsette videolta edes vähän meidän lomafiiliksiin, viikonloppukin tulossa ja kaikkea. Ihanaa perjantaita kaikille <3


No Responses to “Mallorcan tunnelmia videolla”

 1. mismiss sanoo:

  Kiva nähdä videoita pitkästä aikaa 🙂 Teillä oli varmasti hauska reissu, tuo liukupomppu systeemi näyttää ihan huipulta 😀

 2. Susanna sanoo:

  Aivan ihana video 🙂 Millä ohjelmalla olet tehnyt sen?

 3. :o sanoo:

  onks Otto tehny Ted Mosbyt ja ottanu trampstampin? 😀

 4. Hanna sanoo:

  Emmä kestä miten ihana video! Etenkin Zelda valtavan melonijätskinsä kanssa oli niiin liikkis :’) Teillä on selkeesti ollu ihana reissu! 🙂

 5. Inga sanoo:

  Aivan ihana video! <3 Rento meininki välitty kyllä niiin hyvin, voi että tuli hyvä mieli!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.