Kauneutta ihanassa paketissa

17.06.2016

Olen mukana Indiedaysin ja Livboxin kampanjassa, jossa sain testattavakseni toukokuun Livboxin. Livbox sisälsi kuusi erilaista kosmetiikkatuotetta ja ylläripyllärinä Pandan uuden valkosuklaa-vadelmamuru -suklaalevyn joka maistui hyvin iltaherkkuna kun lapset nukkuivat ja Otto on Tukholmassa.

Veikkaisin että Livbox on aika monelle tuttu konsepti? Kuukausittain lähetettävä ihana kosmetiikkaboxi jossa on joka kerralla uudet erilaiset tuotteet mukana. Tuotteista on mukana aina sekä täysikokoisia, että testikokoisia versioita. Jokainen Livbox sisältää 4-6 tuotetta, ja mukana on aina niin trendikkäitä uutuuksia kuin klassikoitakin. Livbox on täysin suomalainen yritys, jonka takana on pieni tiimi joka boxeja kokoaa suurella sydämellä.

Kokeilemani toukokuun Livbox oli sisällöltään monipuolinen. Hiuksille löytyi Cutrinin Anti-Green -shampoo joka poistaa hiusten mineraalijäämiä, Biozellin Professional Texturizing spray -rakennesuihke sekä iberon puhelinlankaponnareita. Kasvoille oli Nivean puhdistuspyyhkeitä, sekä Neutrogenan uusi CC-voide.

LivBox

Mun suosikkituotteiksi muodostuivat Nivean putsaripyyhkeet, sekä Neutrogenan CC-voide. Kasvojen ihonhoito on mulle tosi tärkeä ja iso asia, koska olen kärsinyt erilaisista iho-ongelmista koko pienen ikäni. Lähinnä siis näpyistä, epäpuhtauksista ja punoituksesta.

Neutrogenan uusi sävytetty CC-voide auttaa ehkäisemään uusien epäpuhtauksien syntymistä, ja häivyttää vanhojen näppyjen jälkiä kasvoilta. Voide peittää ihon pienet virheet, tasoittaa ihon sävyn ja tekee ihosta mattapintaisen. Mun mielestä se on juuri sopiva tuote kesään ja vaikkapa rantapäiviin, saa epäpuhtauksia piiloon mutta iho saa kuitenkin hengittää ja lopputulos on luonnollisen kaunis.

Nivean Creme Care -uutuussarjan puhdistuspyyhkeet sopivat myös vedenkestävän meikin poistoon, ja testasinkin niitä mun Lancomen vedenkestävän Hypnose Doll Eyes -ripsarin puhdistukseen. Toimii! Tosin en suosittele jos on erityisen herkkä iho, sillä tuote on hajustettu. Sarjaan kuuluu myös puhdistusmaito ja kasvovesi.

Mun mielestä Livboxin idea on kiva. Itselleni ainakin uusien tuotteiden ostamiseen on korkea kynnys, en koskaan osta mitään uutta kosmetiikkatuotetta lukematta siitä ensin useampaa arvostelua. Parasta on toki jos tuotetta pääsee ihan testaamaan. Livboxin avulla saa pienellä kuukausittaisella summalla testata paljon uusia tuotteita ihan itse, niin on helpompi sitten tietää että haluaako tuotetta käyttää jatkossa vai ei. Kuukausittainen summa on niin pieni, että useimmat meikkituotteet maksavat yksin jo saman verran. Jatkuvan kuukausitilauksen voi päättää koska tahansa.LUKIJAKILPAILU & ALEKOODI:

Tilaamalla Livboxin uutiskirjeen ylläolevalla lomakkeella osallistut arvontaan jossa voit voittaa itsellesi Livboxin. Arvonnan tarkemmat säännöt löytyvät TÄÄLTÄ. Mikäli haluatte tilata Livboxin, se onnistuu nyt alehintaan sillä koodilla sandwich saatte kolmen kuukauden määräaikaistilaukseen boxit hintaan 13,90/kpl tai jatkuvan tilauksen ekan boxin hintaan 13,90/kpl (norm. 16,90 kpl). Koskee myös lahjatilauksia. Koodi on voimassa 26.6.2016 asti. Oman boxin pääsette tilaamaan helposti Livboxin sivuilta. Nyt muuten ainakin mua houkuttelee kokeilla tuota heinäkuun boxia, sillä se on kasattu pelkästään suomalaisista tuotteista, mikä on aina siisti juttu.

Ihanaa perjantaita kaikille!


9 Responses to “Kauneutta ihanassa paketissa”

 1. Kaisa sanoo:

  Voi hitsi. Ois vaan pitäny tehdä tilaus.. Kerrankin kaikki boksin tuotteet olisivat päässeet käyttöön, aiemmin bokseista on näyttänyt löytyvän useampi huti.

 2. Sannak sanoo:

  Jaa onks sulla tumma tukka nykysin??

 3. Satu sanoo:

  Tein tilauksen ensimmäistä kertaa toukokuun lopulla ja kesäkuun boxia nyt odottelen. Mihin aikaan kuusta ne yleensä toimitetaan?
  Innolla odotan :)

 4. Elina sanoo:

  Ai livboxin saa määräaikaisena tilauksenakin? Voisinpa tilata kesähemmotteluksi. :) Ja Ps. Missä sun ihanat pinkit hiukset on? Voi kyynel, ne oli niin ihanat. :)

 5. oval sanoo:

  Miksi mulle näyttää 3 kk hinnaksi 15,90/kpl eikä 13,90 niin kuin kerroit?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Valitettavasti olin ymmärtänyt saamani ohjeistuksen väärin, ja siksi postauksessa lukee väärä hinta! Eli tuo 15,90 on määräaikaiselle ihan oikea, kolmen euron alennus koskee joko jatkuvan tilauksen ensimmäistä boksia tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummaa ja on suuruudeltaan kolme euroa :) Pahoittelut tästä väärinymmärryksestäni!

 6. Milla sanoo:

  Moikka! Tää paketti näyttää oikein hyvältä. :) Nyt itsekin voisin tämän tilata kokeiluun, mutta antaa kyllä hinnaksi 15,90€ eikä 13,90€ niin kuin kirjoitat.. Missä vika?

 7. paula sanoo:

  Antaa 1kk paketin jos tilaus jatkuva hintaan 13,90, jos ottais 3kk määräaikaisen niin hinta paketilla sillon 15,90 koodilla eli vaan euron alea normaaliin… Mut pitänee varmaan tilata kokeiluun.

 8. Petra sanoo:

  Hmm, miksihän tämän postauksen kuvat, sekä siskonpeti postauksen kuvat eivät näy? :( selaan iphonella aina blogiasi ja aina on näkynyt, mutta jostain syystä nyt ei näy :/ uusimmissa postauksissa näkyy kaikki taas :) onko tähän mitään järkevää tai ei niin järkevää selitystä :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.