Ei enää violetit hiukset

20.06.2016

Pastellihiukset ovat nyt historiaa, ja mun tukassa on aivan uusi look! Kyllästyminen paljon vaivannäköä vaatineeseen ylläpitoon alkoi kyteä pikkuhiljaa. Mä olin niin perfektionisti etten halunnut olla haalistuneilla tai epätasaisen värisillä hiuksilla ollenkaan, ja pastellitukka vaati siis joka kerta suihkussa sävyttämistä jos sen halusi pysyvän tasavärisenä. Mä rakastin sitä väriä, se oli persoonallinen ja jotenkin niin minä, mutta nyt oli aika luopua siitä, ainakin toistaiseksi. Ehkä vielä joskus kokeilen jotain toista shokkiväriä, mun tukasta se on nimittäin ainakin helppo saada pois jos kyllästyminen iskee.

Tosiaan, viikko sitten olin vielä violettitukkainen. Annoin värin haalistua parin pesun ajan, ja sainkin omasta päästäni harmaan/blondin. Sitten istuin Essin penkkiin Salon Pepe Åhman Tapiolassa, ja me irroteltiin lisäkarvat ja sen jälkeen Essi värjäsi mun hiukset.

Tyvestä Essi värjäsi tummemman, jopa suklaan ruskeaksi ja latvasta sekaisin suklaiseksi ja vaaleamman karamelliseksi. Väristä tuli aivan ihana ja mä ihastuin siihen heti. Me ei hommattu pidennyksiä etukäteen sillä haluttiin ensin nähdä minkä väriseksi hius muuttuu, ei nimittäin ollut mitään takeita että violetista saa tällaisen. Essin upean työn jälkeen Essi ja Salon Pepe Åhman Espoontorin Heidi valitsivat yhdessä sopivat pidennykset mulle, ja tänään oli sitten Heidin aika laittaa ne.

Me päädyttiin laittamaan mulle tällä kertaa sinettipidennykset, sillä musta itsestä tuntui että kaipaan sellaista pidennystyyppiä jonka kanssa on helpompi laittaa hiukset kiinni niin halutessaan, ja joka ei erotu mun omasta ohuesta hiuksesta niin herkästi. Sinetit olivatkin ainoat pidennykset joita mulla ei vielä ole ollut kaikista perinteisistä eri vaihtoehdoista. Sävytettiin vielä uudelleen mun oman hiuksen latva sopimaan paremmin sinettipidennysten lämpimämpään sävyyn, ja sen jälkeen laitettiin tukka kiinni. Sinettien laitto sujui Heidiltä rivakasti, ja osiot on tosi pieniä jotta saatiin luonnollinen lopputulos. Hyvällä hoidolla sinetit pysyvät päässä jopa kolmesta neljään kuukautta.

Sisällä otetuissa kuvissa sävy näyttäytyy todellista lämpimämpänä valaistuksen vuoksi, enkä saanut sitä korjattua edes kuvia editoimalla. Ne ovatkin siis vain pidennysmuutoksen näyttämiseen. Ulkona otetuista kuvista näkee myös oikean sävyn.

Mun hiukset sekä värjättiin, hoidettiin että muotoiltiin Joicon tuotteilla, joita sain myös kotiin testattavaksi. Testissä on nyt kosteuttava Moisture Recovery -naamio*, Smooth Cure -lämpösuoja* sekä tyveä kohottava Body Luxe -vaahto*.  Näistä pitää raportoida myöhemmin lisää käyttökokemuksia! Mutta ainakin tiedän jo että kaikki kolme ovat yhteensopivia pidennyshiuksen kanssa, ja omaavat aivan ihanan tuoksun. Onko teillä kokemuksia Joicon tuotteista?

Mä olen väriin tosi tosi tyytyväinen, ja on kivaa kun on vaihteeksi tavallisen värinen tukka. Olen nimittäin himoinnut yhtä keltaista toppia koko kesän, mutta se ei olisi sopinut ollenkaan yhteen pastellivioletin kanssa. Ehkä mä nyt kipaisen ostamaan sen kun se sopisi hyvin tukan sävyyn, tai ei ainakaan riitelisi sen kanssa. Kiitos sekä Essille upeasta värjäyksestä, että Heidille ihanista pidennyksistä! <3

Pakko laittaa vielä puhelimella nappaamani kuva, koska siinä väri on musta kaikista eniten lähellä sitä miltä se omaan silmään näyttää:

Mulla on teille vielä kiva lukijatarjous, eli saatte yhteistyökumppanini Salon Pepe Åhmanin kaikista salongeista nyt kulmien värjäyksen kaikkien palveluiden yhteydessä veloituksetta (arvo 19€). Kulmaväri on kyllä kesäksi kiva ja helppo juttu, ei tarvitse paljoa meikata ovesta lähtiessä. Tarjous on voimassa kun mainitsette varatessanne (netissä tai puhelimitse) että bongasitte tämän IINAN BLOGIsta. Varaamaan pääsette täältä.

Mitä mieltä olette uudesta väristä? Sopiiko ruskea vai tuntuuko tylsältä pastellitukan jälkeen? 


No Responses to “Ei enää violetit hiukset”

 1. Kia sanoo:

  Siis aivan ihana tukka!! Sulle näköjään sopii kaikki värit

 2. Eihän tuo ole tylsä pastellitukan jälkeen, pikemminkin piristävään vaihtelua. Pastellitukka sopi sulle kyllä tosi hyvin, mutta itse kukin kaipaa sitä vaihtelua. Tykkään.

 3. Maria sanoo:

  IHANAT 😮 ite tässä just meinasin jättää hiusten värjäyksen, mut taidanki mennä kampaajalle ton sun kuvan kanssa, jos vaan saan :3

 4. Emppuliina sanoo:

  Wou, ihanat! Sulle kyllä sopii aivan kaikki hiustyylit ja värit 😀 Tosi kivat vaihteeksi nämä ruskeat 🙂

 5. Amelie sanoo:

  Vau, hyvin sopii

 6. Ronja sanoo:

  Ei pitäisi lukea näitä tällaisia tukkajuttuja juuri silloin kun miulla on itelläni tukkakriisi… Nyt sitten tekee mieli palata tuohon suunnilleen samanväriseen ruskeaan (ite olen blondi), vaikka en jaksakaan palata värjäämään juurikasvua piiloon…

  Näyttää kuitenkin hyvältä tuo siun väri, vaikka tuntuukin hassulta kun uusi väri päässä. Näytät kuvissa niin normaalilta ruskealla tukalla 😀 Kauniita kuvia, tykkäsin tosta toisesta kuvasta paljon, kun siinä on niin hyvä fiilis 🙂

 7. Roosa sanoo:

  Tuo sulle väriä kasvoille 🙂 Näyttää tosi hyvältä sävyltä!

 8. Nannu sanoo:

  Vallan mainiosti sopii sulle ruskea väri! Ja on kiva, kun se ei ole liian tumma ja siinä on eläväiset sävyt. Ja nyt kun on pitkän mallinen letti, voit kehitellä kampausvinkkejä ;). Violettikin oli ihana, mut vaihtelu virkistää! Ja varmasti helpottaa tää väri, kun ei tarvi joka kerran suihkussa huolehtia väristä. Nappi suoritus! 🙂

 9. Hanna sanoo:

  Okei vaikka ajattelin ekana että eih ei saa luopua ponihiuksista (jollaiset minäkin värjäytin sinun innoittamana!) niin nää näyttää kyllä ihan törkeen hyvältä 😀

 10. Annukka sanoo:

  Uusi väri sopii todella hyvin! 🙂 Ehdin jo ihastua pastellin värisiin hiuksiisi, mutta vaihtelu tekee hyvää & varsinkin silloin kun kaikki värit sopivat noin hienosti kannattaakin kokeilla uusia värejä!

 11. M sanoo:

  Ihanaihana tukka! Sopii niiiiiin hyvin sulle 🙂 paremmin oikeestaan mun mielestä kun mikään muu aikasemmin!

 12. HAO sanoo:

  Tuo tukka on niin hyvä! Mun mielestä parempi kuin edellinen!:) sulle sopii kyllä ruskea hiusten väri!:)

 13. Tiina sanoo:

  Mun mielestä on hauskaa, silloin kun värjäsit pastellinvioletit -ne oli niin ihanat ja pitkän haaveilun tulos, etkä aikonut kyllästyä niihin. Simsalabim, nyt ruskea onkin se ihanin, johon et aio kyllästyä 😀 Jokatapauksessa ihan sairaan mageen väriset noi nykyset hiukset on!! ♥

 14. anna sanoo:

  WAU! Sopii ihan tajuttoman hyvin,parhain väri mitä sulla on koskaan ollut!! Korostaa niin hyvin sun kasvoja ja silmiä,näytät ihan älyttömän kauniilta <3 !

 15. niina sanoo:

  Ihana tukka sekä nyt että ennen

 16. momo sanoo:

  Täydellinen väri ja pituus sopii sulle todella hyvin!

 17. äiti 8 sanoo:

  Olen seurannut blogiasi vuosia ja kyllä sinulle sopii parhaiten nuo tummat hiukset 🙂

 18. Sari sanoo:

  No ei todella ole tylsä. Kaunis ruskea väri sopii sinulle erinomaisesti. Näytän niin fressiltä kevyessä ja luonnollisessa meikissä. Upea olet!

 19. Salla sanoo:

  Wau. Kauniilta näytät, ruskee väri(kin) sopii hyvin!

 20. Marjaana sanoo:

  Sun uusi tukka on kaunis! Näytät upealta.

 21. Uulala sanoo:

  Kaunis väri tuollainen herkullinen suklaan ruskea! 😛 Sopii sulle tosi hyvin ja pidennykset näyttää hyvältä ja ihan aidolta, ei heti arvais että on pidennykset. 🙂

 22. ellu sanoo:

  ihan sairaan kivat!! tota väriä ei tarvi varmaan usein värjätäkään:) ihanan luonnollinen sävy

 23. Nimetön sanoo:

  Ihanat hiukset! Todella todella paljon violetteja paremmat 😀

 24. Mun mielestä ruskeet hiukset näyttää aina ihan älyttömän ihanalta sinisten silmien kanssa 😀 Sopii! <3

 25. Veera sanoo:

  Oi oon kaivannu sun ruskeeta tukkaa siitä asti ku se viimeks sulla oli, koska se on mun lemppari ollu kaikista sun hiusväreistä! Ihanaa, niin kiva väri!! 🙂

 26. Miu sanoo:

  Pastellit oli paremmat 🙂

 27. Sini sanoo:

  Vautsi!! On kyllä tosi upeen värinen. Mustakin ehkä jopa paras mitä on koskaan ollu, vaikka sulle kyllä kaikki värit sopiikin! 🙂 oot muutenkin kyllä tosi kaunis!

 28. Ilona sanoo:

  Moi, tiedätkö pidennystesi alkuperästä mitään, esim että mistä maasta ne ovat tms. Itse en tiedä pidennyksien alkuperästä juuri mitään muuta kuin sen, että ilmeisesti monet länsimaissa leikatuista hiuksistaan luopuneet lahjoittavat ne syöpäpotilaiden peruukkeihin yms, mutta jotkut hieman kehittymättömämmät maat pyörittävät sisällään hiusbisnestä, jossa nuoret naiset/tytöt luopuvat naurettavan alhaisin hinnoin hiuksistaan vasten tahtoaan. Luin aiheesta joskus uutisissa, joten en nyt sen kaikista faktoista ole aivan varma. Pointtini oli kuitenkin se, että mistä esim sun pidennykset on tehty, kenen hiuksista?
  Itse mietin joskus pidennyksiä, mutta lukemieni uutisten yms jälkeen pidän pidennyksiä yhtenä epäeettisimmistä asioista mitä tiedän (vaikka onhan niitä tietysti varmaan ihan kunnollisista alkuperistäkin, juuri siksi kysyin omiesi alkuperää 🙂 ). En ihan ehkä saanut tähän kommenttiin sisällytettyä omia ajatuksiani, mutta en itse pystyisi kantamaan omassa päässäni aitoja hiustenpidennyksiä, sillä miettisin varmaankin koko ajan sitä miksi hiukset luovuttanut ihminen on ne luovuttanut ja onko hänen niistä luopuminen ollut hänen oma henkiläkohtainen päätöksensä, koska en itse suostuisi ikinä luopumaan omista hiuksistani. Pyydän jo valmiiksi anteeksi, jos koit kommenttini loukkaavana tms (koska en tarkoittanut sitä sellaiseksi).
  Sulla on ihana blogi, oon lukenut sitä siitä asti kun Tiara oli pieni (mutta aika harvoin – jos kertaakaan, oon kommentoinu mitään) 🙂

 29. Jeannay sanoo:

  Vautsi miten upealta näytät!<3

 30. INeMa sanoo:

  Pastellivärikin sopi sulle kyllä, mut tykkään tosta ruskeasta enemmän. Todella kaunis ja sopii sulle loistavasti

 31. Parturi-kampaaja sanoo:

  Kaunis on väri. Vaihteeksi tämä on parempi. Pakko kommentoida tuohon toppi-asiaan että keltainen ja violetti ovat vastavärejä eivätkä missään nimessä riitele keskenään vaan nimenomaan korostavat toisiaan ja ikäänkuin kuuluvat yhteen. 🙂

 32. Laura sanoo:

  Sopii sulle kyllä tosi hyvin! 🙂 eik todellakaan tylsät pastellien jälkeen vaan kivaa vaihtelua! 🙂

 33. Janni sanoo:

  pastellit oli jotenkin enemmän sua

 34. mamamansku sanoo:

  Hitsi kun en nyt saa nimeä päähäni, mutta näistä kuvista tuli mieleen entinen missi, nykyinen juontajanainen! 😀 Ruskeat sopii sulle todella hyvin. Pastelli oli kans jees, ja toivottavasti palaat siihen väriin vielä joskus kun kaipaat pikaista vaihtelua!

 35. Ihan mieletön väri Iina! Sulla ei ole ikinä blogin historian aikana ollut näin upeita hiuksia mun mielestä! Oot kaunis millaisilla hiuksilla tahansa, mutta tämä tyyli sopii ihan loistavan upeasti! En olis yhtään osannut arvata, kuinka hyvin sulle sopii ruskea sävy. Pidä tämä – hehkut! 🙂 Wau!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.