Miten sujui ensimmäinen lukijailta

07.09.2016

Eilinen lukijailta AT Lastenturvassa ylitti mun kaikki odotukset, ja kiitos siitä kuuluu ennen kaikkea teille mun ihanat lukijat! Toki oma osuutensa oli meidän mahtavalla tapahtumapaikalla ja apujärjestäjillä eli Lasten PR:llä. Mä saavuin paikalle vähän etuajassa ja tapasin AT Lastenturvan mukavaa henkilökuntaa, ja pian mahtityyppejä alkoikin valua paikalle yhdessä muksujen kanssa. Tajusin oikeastaan vasta matkalla autossa, että mun pitää ehkä puhua jotain kaikille yhtäaikaa, ja aloin panikoimaan. Mutta kun olin moikannut lukijoitani yksitellen, ja hiffannut miten mukavia ja rentoja ja mahtavia kaikki ovat, mua ei jännittänytkään enää ihan niin paljoa.

Ensiksi aloitettiin bOblesin järjestämällä tumbling time -leikkihetkellä. Lapset pääsivät kaikki kokeilemaan erilaisia bObleseja ja tutustumaan omiin taitoihinsa temppuradan merkeissä. Kaikki olivat aivan innoissaan radasta ja kiersivät sitä bOblesin edustajan johdolla kerta toisensa jälkeen samalla kun me vanhemmat saatiin kuulla bOblesien ominaisuuksista ja lasten liikuntakyvyn kehityksestä. Oli tosi mielenkiintoinen aloitus illalle, ja ilmeisesti lukijatkin siitä tykkäsivät.

bObles-tuokion jälkeen oli herkkujen ja juotavan aika, ja me saatiin Raikastamon tarjoamia luomu-pillimehuja, limuja ja greippimehua. Kaikki olivat tosi herkullisia ja lapsillekin maistui. Lapset saivat leikkiä AT-Lastenturvan leikkipaikalla jossa oli liukumäki ja junarata ja pieni leikkimökki ja muuta mukavaa. AT Lastenturva antoi meille koko illan ajan loistavia tarjouksia, ja monelle tarttuikin mukaan jotain ostettavaa. Mä kiertelin ympäri liikettä ja yritin ehtiä juttelemaan kaikkien kanssa, ja onneksi sain jokaisen kanssa vaihdettua edes muutaman sanan. Mä olin niin super yllättynyt siitä että kaikki tulivat paikalle jotka olivat ilmoittautuneet, joskus olen nimittäin kuullut toisilta bloggaajilta vähän erilaisistakin kokemuksista. Mutta tottakai mun olisi pitänyt jo etukäteen tietää että te vaan olette maailman parhaat lukijat, onhan se moneen kertaan aiemminkin jo todettu!

Mä olin jotenkin ihan häkeltynyt illan, oli ihan mahtavaa nähdä niin monta ihmistä sieltä ruutujen takaa. Kaikki niin erilaisia ja kaikki niin mukavia ja jotenkin se taas konkretisoi tätä blogin kirjoittamista ihan uudella tavalla. Vaikka kaikki te tyypit olette erilaisia, niin musta tuntuu että kaikilla teillä ja mulla on silti jotain samanhenkisyyttä ja saman tyyppistä asennetta, jokaisen kanssa tuntui että olisi voinut lähteä vaikka saman tien kahville ja höpötettävää olisi riittänyt ummet ja lammet. Ja vaikka varmasti meitä kaikkia jännitti aluksi, niin yhteinen sävel löytyi heti. Oli huikeaa kuulla keitä te olette, mistä te tulette ja mitkä ovat teidän tarinoita. Mä oon sanaton oikeasti.

Tällaisia iltoja pitää järjestää lisää, ensi kerralla ehkä vielä ihan vähän pienemmällä porukalla – tai sitten pidemmän aikaa, niin että on vielä enemmän aikaa jutella ja tutustua. Kun on päässyt tapaamaan taas muutaman, haluaa vaan tavata lisää ja lisää ja edelleenkin mua harmittaa että en saanut kourallista enempää ihmisiä mukaan viettämään iltaa. Mutta mä lupaan, että lukijailtoja tulee lisää. Kun takana on enemmän kuin onnistunut kokemus, on paljon pienempi kynnys lähteä ideoimaan seuraavaa.

Kerkesin muuten sivusilmällä vähän kurkkia AT Lastenturvan valikoimaa, ja siellä on vaikka mitä. Sinne on ehdottomasti palattava ennen vauvan syntymää, ehkä useampaankin kertaan. Me ajateltiin käyttää hyväksemme AT Lastenturvan Personal Shopper -palvelua, jossa voi varata itselleen henkilökohtaisen shoppailuajan haluamalleen myyjälle haluamaansa kellon aikaan, jopa liikkeen aukioloaikojen ulkopuolelta. Otto odotellessa testailikin jo alustavasti turvakaukaloita meidän autoon, mutta liikkeeseen jäi paljon muutakin mahtavaa mitä pitää päästä tutkimaan rauhassa.

Kiitos ihan mielettömän paljon jokaiselle joka tuli paikalle ja joka halusi tulla mukaan, kiitos Lasten PR, kiitos Raikastamolle juomista ja hurjan suuri kiitos AT-Lastenturvalle ja bOblesille jotka mahdollistitte upeasti onnistuneen illan ja kaikille ihanat lahjapussit bObles-kanoineen ja sleepbag.dk-tuttipullonlämmittimineen. KIITOS, mulla ei oikeasti riitä sanat kiittämään tarpeeksi. Toivottavasti tunne onnistuneesta illasta oli molemminpuolinen ja teille jäi yhtä hyvä mieli. Eilen illalla me oltiin koko perhe aivan rättipuhkipoikki ja veikkaan että niin olivat kaikki muutkin, mutta ilta oli todellakin sen arvoinen. Lisää odotellessa!

Mahtia keskiviikkoa kaikille <3


19 Responses to “Miten sujui ensimmäinen lukijailta”

 1. Ninni sanoo:

  Miks täs postaukses on kahesti sanoi kuvii?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Postauksessa oli yksi kuva mennyt vahingossa kaksi kertaa, kiitos kun huomautit kun en itse tajunnut. :D
   Mahdollisia syitä tapahtuneelle on muutama:
   A) En ehkä huomannut
   B) Raskausaivot sekoittivat ajatukseni jälleen kerran ja epähuomiossa laitoin kaksi
   C) Näin iltapäivästä oli jo liian kova väsy kun yö meni vähän huonosti
   D) Olin niin täpinöissäni etten tajunnut

 2. Joonuu sanoo:

  Oli kyllä superkivaa! Lapsetkin tuntu viihtyvän tosi hyvin. Ja mikä oli tosi hyvä että tuotteista kerrottiin hyödyllistä tietoa ja lapset sai testailla ihan rauhassa. ihanaa että tälläsiä järjestetään ja oli tosi kiva nähdä! Kiitos ❤

 3. Sanna sanoo:

  Olisiko mahdollista järjestää joku tapaaminen ilman lapsia? Itse olen lapseton mutta pidän blogistasi kovasti ja olisi mukava osallistua ihan aikuisten tapaamiseen!

 4. X sanoo:

  Kiva että oli onnistunut ilta! Ajattelin kommentoida ensimmäistä kertaa, vaikkei olekaan mitään asiaa. Olen lukenut blogiasi alusta asti. Aurinkoista syksyä <3

 5. Katziki sanoo:

  KIITOS! Oli mahtavaa päästä tapaamaan koko teidän perhettä. Ilta oli kaikinpuolin onnistunut ja hyvin järjestetty. Harmi ettei siinä hälinässä ehtinyt enempää jutella vaikkakin oli ihanaa että lapset sai ottaa mukaan. Meillä oli myös pikkumies aivan rättiväsynyt kun päästiin kotiin. At lastenturvassa tämä oli ensimmäinen käynti ja yllätyin positiivisesti! Hyvä valikoima, ei ylihinnoittelua ja ystävällinen palvelu :). Jee lisää näitä!! Kiitos vielä :)

 6. Katziki sanoo:

  Mihinköhän matkan varrelle äsken laittamani kommentti jäi, kokeilen näkyykö tämä :P

 7. Heta sanoo:

  Kiitos ihanasta illasta ❤️ Oli ihan mahtavaa ja suur kiitos myös henkilökunnalle, joka osasi autaa ja neuvoa sekä palvelivat mahtavasti! Toivottavasti järjestät tällaisia lisää!

 8. Katziki sanoo:

  Ensimmäinen kommentti hävisi teille tietämättömille joten uusi yritys. KIITOS! Eilinen ilta oli kaikinpuolin onnistunut! Oli mahtavaa päästä tapaamaan teidän koko perhettä. Lapset viihtyivät tosi hyvin ja oli ihanaa että heidät sai ottaa mukaan! Harmi ettei ehtinyt enempää höpötellä siinä hälinän keskellä, ensi kerralla sitten lisää :) At lastenturvassa tämä oli ensimmäinen kerta meille, yllätyin positiivisesti! Hyvä valikoima, ei ylihinnoittelua ja ystävällinen palvelu. Kiitos vielä! Jee lisää näitä :))

 9. Janita sanoo:

  Tosi kiva, että teillä meni ilta hyvin. Tulevaisuutta miettien kysynkin, että saako näihin lukijailtoihin tulla vaikkei oliskaan lapsia? Itse olen 21-vuotias opiskelija, mutta ihan lemppari blogi niin mietin vain onko tämä mahdollista?

 10. Iina sanoo:

  Oli kyllä kiva ilta!
  Ihana oli nähdä miten reippaasti lapset jaksoivat leikkiä ja kuunnella bobles ohjaajan neuvoja :) Lastenturva on kyllä muuttunut edukseen! Paljon sellaisia tuotteita mitä en ole muualta löytänyt mm.munchkinin tuotteet. Myös henkilökunta super ystävällistä ja tuo oman ajan varaus mahdollisuus!
  Iso peukku :)

 11. k sanoo:

  Ihan kuulla, että teillä oli mukava ilta! Tuolla Sanna ja joku muukin kyseli, että voiko ilman lapsia osallistua joskus. Se olisi minustakin mukavaa, minun lapseni kun ovat jo yhtä vanhoja kuin te Oton kanssa, mä olen tällainen mummolukija jo.

 12. Petra sanoo:

  Ihanan näköisiä herkkuja teillä ollut siellä ja kaikilla hymyt niin korvissa et harmittaa oikeen olla lapseton :D mun ei avomies ymmärtänyt yhtään kun parkusin täällä että eikä ku meillä ei oo lapsia nii en pääse Iinan lukija-iltaan. Mies katsoi vähän aikaa hölmissään ja kysyi varovasti että ’Niin siis sen voileipä-Iinan?’ :D tietty Helsinki on hiukan kaukana tulla, Turussa kun asutaan, mutta ois kyl ihan mieletöntä päästä sun kaa juttelemaan! Olis ihanaa tavata se ihminen ruudun takaa, jonka arkipäivää oon seurannut Tiaran odotusajasta alkaen. Mukavasti kasvanut tässä matkalla ja saanut tosipaljon näkökulmaa esimerkiksi tulevaisuudessa lasten kasvatukseen. Eniten on aina pelottanut, että jämähtää siihen kasvatusmalliin jonka on itse saanut, mutta sun juttuja lukemalla oon vähän niinkuin valaistunut ja löytäny sen just oman tavan handlata elämää.
  Toivottavasti keksit jotain kivaa ylempänäkin olevien ilmoitusten pohjalta! Ihanaa odotusaikaa ja kiitos mun tulevien lasteni puolesta, oot ehkä taannut niille onnellisemman kasvatuksen <3

 13. Maitoviiksi sanoo:

  Vaikuttaa tosi kivalta illalta, kunpa ensi kerralla mahtuisi mukaan. Vähän siistiä olisi, jos sulla olisi megababyshowerit, joissa lukijat olisivat mukana. Uskon, että sinulla on paljon lukijoita, jotka ovat todella innoissaan sekä onnellisia raskaudestasi ja elävät rinnallanne arkea. Tai sitten olen vain ainoa höpsö. :)

 14. millamainen sanoo:

  Oi, näyttääpäs kivalta! Ehkä joku kerta pääsen itsekin mukaan! :)

 15. saara sanoo:

  Miten mulla on mennyt tämmöinen juttu ihan ohi :/ ens kerralla pakko päästä mukaan pikku neidin kanssa
  Mukavaa syksyä

 16. Eeva sanoo:

  Oi ois kyllä kelvannut nuo maistiaiset ku hirvee nälkä :D

 17. Venla sanoo:

  Oliko kaikki lukijaillassa pääkaupunkiseudulta vai tuliko joku jostakin pidemmän matkan takaa? :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.