Yllätys ystävälle

11.09.2016

Olen mukana Libressen Surprise -kampanjassa, jonka tarkoituksena oli inspiroida meitä yllättämään läheisiä arjen keskellä pienillä kivoilla jutuilla. Kun aloin miettimään kenet yllättäisin, heti ekana mulle tuli mieleen Netta, Tiaran kummitäti ja yksi mun vanhimmista kavereista. Ei siis mua vanhempi, vaan ystävyyssuhde on yksi pisimmistä joita mulla on. Me ollaan asuttu jo yli kuusi vuotta satojen kilometrien päässä toisistamme, mutta ystävyys ei ole hävinnyt minnekään, ja edelleenkin, satojen kilometrien välimatkasta huolimatta Netta on yksi mun läheisimmistä ystävistä ja yksi eniten arjessa läsnä olevista ihmisistä, kiitos puhelimen ja whatsappin.

Me puhutaan useampana päivänä viikossa puhelimessa, yleensä aamuisin kun mä kävelen päiväkodilta kotiin tekemään töitä, ja Netta kävelee ehkä töihin tai kouluun. Tätä me ollaan tehty siitä asti kun tutustuttiin lukion ekalla, silloin vaan kummatkin käveltiin ulkona koiran kanssa ja puhuttiin puhelimessa. Mä olen iloinen että vaikka välimatkaa on tullut ja nähdään nykyään vain muutaman kuukauden välein, on tämä ihana tapa säilynyt. Ystävät ovat korvaamattoman arvokkaita, ja etenkin ne ystävät joille voi puhua ihan mistä tahansa, milloin tahansa.

Halusin yllättää Netan, kiitoksena ja piristyksenä näin syksyn tullen. Yllätysten ei tarvitse olla isoja, kun jo pienikin kiva juttu riittää tuomaan hymyn kasvoille. Puhelimessa höpöttelyn lisäksi meillä oli ennen tapana lukea yhdessä cosmoa, horoskooppeja ja kaikkea muuta mikä nyt teinityttöjä kiinnosti. Ajattelin että pieni nostalgiapläjäys olisi paikallaan, ja kasasin Netalle postipakettiiin cosmon, lempparisuklaata ja pienen kortin sekä paketillisen Libressejä, joissa on mukana vielä yllärilahja. Eilen Netta soittikin iloisena, ja kiitti paketista. Ja luki mulle horoskoopin.

Pitäisi tehdä näin useamminkin arjessa, yllättää läheisiä pienillä kivoilla jutuilla. Sen tietää itsekin miten kivaa on saada vaikka postikortti tai spontaani kahvikutsu kaverilta. Liian usein arjessa unohtuu, miten helposti voi tehdä toisen iloiseksi. Toisen ilahduttamisesta tulee aina itsellekin hyvä mieli.

Libresse haluaa omalta osaltaan myös tuoda pieniä iloisia yllätyksiä arkeen, ja niinpä jokaisen Libresse-paketin mukana on Libresse Surprise -kampanjan ajan kiva pieni yllärilahja, kuten esimerkiksi pompuloita, kasvonaamio tai pinnejä. Pakkauksissa on myös koodeja, joita keräämällä voi osallistua kampanjasivulla muiden palkintojen arvontaan, jossa on erittäin hyvät voittomahdollisuudet. Musta tämä on ihan huippu idea, koska yleensä silloin kun Libressejä tarvitsee, saattaa mieliala olla matalalla. Pieni yllätyslahja on omiaan piristämään juuri silloin!

Kannattaa tutustua kamppikseen, kokeilla yllättää omakin läheinen arjessa jollain kivalla pienellä jutulla. Siitä tulee oikeasti tosi hyvä mieli! Libresse Surprisekampanjasivun arvonta sisältää lisää pieniä kivoja palkintoja, sekä lahjakortteja, ja tosiaan niitä on jaossa suuret määrät. Kilpailuun osallistut siis keräämällä Libresse Surprise -paketista koodin ja lisäämällä sen kampanjasivun arvontaan.

Yhteistyössä:

indiedays-ja-brm-yhteislogo

Mitä ylläreitä te keksisitte ystäville tai muille läheisille?


No Responses to “Yllätys ystävälle”

  1. Iina sanoo:

    Aika hauska keksintö! Enää puuttuu teksti kääreistä ”taas se aika kuukaudesta vai?! ymmärrän että *%#ttaa mutta tee ittelles kasvonaamio ota pala suklaata ja näytä maailmalle kieltä :P” Heh! Osassa paketteja vois olla dayspa lahjakortteja tms.!!!
    Mä oon muuten miettiny aina että miks menkkoja sanotaan ”naistenpäiviksi?!”
    Kivaa sunnuntaita!

  2. piia sanoo:

    Hieno ajatus! Yllätysten ei tosiaan tarvitse olla suuria, vaan jo ihan pienikin juttu voi pelastaa huonon päivän. Siirryin itse kuukupin käyttäjäksi jo vuosia sitten, mutta pitää taas aktivoitua ystävien yllättämisessä 🙂
    Mukavaa sunnuntaita!

  3. Jenni sanoo:

    Mä suosin ennemmin vuokkosia, koska kotimaisuus! Oli yllätyksiä tai ei 😉

  4. Milla sanoo:

    Ei vitsi oon nähny nuita kaupassa ja oon kuullu että siellä sisällä on kondomeita 😀 voi mikä nolous iski, vaikuttaa kyllä kivalle yllärille.

  5. Milla sanoo:

    Oon nähny kaupoissa noita ja luullu että tuolla on kondomi 😀 voi noloa. Mutta kiva yllätys.

  6. emzi sanoo:

    Hyvin totta että pitäisi enemmän piristää kavereiden päiviä pienillä jutuilla 😀

  7. Heidi sanoo:

    En päässyt kaverin 30 v synttäreille joten leirillä tehtiin sit ite mansikkakakku ja juhlittiin. Kaveri ei tiennyt tästä mitään.

    Toinen ylläri oli ilmestyä oven taakse (asutaan nykyään eri puolilla maata). Ei ihan heti arvaakaan kuka siellä on 🙂

  8. Pipa sanoo:

    Täysin asian vierestä Olet upean näköinen kuva 3

  9. piia sanoo:

    Linkkasin sun tekstin omaan blogiini 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.