Lemppari raskausasu ja kuulumisia

15.09.2016

Eilen mulla oli aikamoinen hulinapäivä kun olin liikkeellä aamun puoli ysistä kolmeen asti iltapäivällä. Kuvasin koko päivän itseasiassa videolle, ja nyt mulla on n. 40 videopätkää jotka pitäisi editoida yhdeksi pötköksi. Mä teen sen mahdollisimman pian, nyt meillä alkaa kuitenkin olla edessä vielä hulinaviikonloppukin. Huomenna mennään Oton kanssa syömään ja leffaan ja juhlistetaan mun 25v -syntymäpäivää etukäteen, sillä sunnuntaina, oikeana päivänä, meillä on Tiaran 5v-synttärijuhlat. Lauantai menee synttäreille leipoessa ja siivotessa ja koristellessa, ja sunnuntai sitten juhliessa. Neiti-kohta-5v on täällä aaaivan täpinöissään, ja kieltämättä mäkin olen ihan innoissani vaikka hommat koristeiden hankintaa lukuun ottamatta ovatkin vielä aika alkutekijöissään.

Kuvat: Reetta Ekström

Jotenkin nämä synttärit tuli ihan puskista ja yhtäkkiä pitäisi kehitellä jotain juhlamenuakin! Eiköhän me saada kuitenkin hyvät tarjottavat aikaiseksi, viime vuosien juhlissa on testattu jo monta hyvää reseptiä ja pitää vaan valkata niistä parhaat. Synttäreiden teemana meillä on aina yhtä tyylikäs ja simppeli My Little Pony neidin toiveiden mukaan.

Nämä kuvat on napannut Life Is Beautiful -blogin Reetta, ja mä olin ihan hämmästynyt että hän sai musta näin onnistuneita kuvia! Siis Reetta on tosi lahjakas asukuvaaja ja myös asukuvattava, mutta lähinnä se hämmästytti kun itsellä on ollut taas niin nuutunut ja turvonnut olo viime viikkoina, että en olisi pitkän päivän ja pikakuvausten jälkeen uskonut saavani tällaisia kuvia käsiini. Positiivisesti yllätyin siis, näistä tuli sellainen fiilis että ei tilanne ehkä niin paha ole kuin mitä itsestä iltaisin Oton teepaita päällä sohvalla maatessa tuntuu, hahha.

Meillä oli Reetan kanssa superkivaa pr-toimiston kauneuslounaalla, ja sen jälkeen istahdettiin vielä Starbucks’iin Pumpkin Spice Lattelle kun mä olin niin poikki ja tuli harjoitussupistuksia. Suunnilleen röhnötin puolimakaavassa asennossa kahvilan penkillä, mutta hauskaa oli. Lisää meidän päivästä sitten tulevalla My Day -videolla, mutta kiitos vielä Reetalle ihanasta seurasta ja näistä kuvista!

Takki Sheinside* / Paita H&M / Hame H&M / Kengät ZARA / Laukku Coach / Laukkutupsu ZARA / *saatu blogin kautta.

Asu oli kokonaan ei-mammapuolelta, tosin venyvää trikoota kuitenkin. Ja päästä varpaisiin mustaa, siitä tulee aina skarppi olo ja ehkä vähän liikaakin olen nyt siihen väriin turvautunut. Huomenna ajattelin etsiä itselleni jotain muun väristä päällepantavaa kun mennään ehkä johonkin kauppoihinkin ennen leffaa ja ruokaa. Leffaksi valittiin muuten Bridget Jones’s Baby, enkä malta odottaa! Mä olen lukenut sen uusimman Bridget Jones -kirjan, jonka juoni poikkeaa tästä leffasta ihan täysin, mutta hauska päästä katsomaan mitä Bridget tällä kertaa sekoilee ja vielä mulle ajankohtaisen vauva-aiheen ympärillä. Ihanaa kun syntymäpäiväni kunniaksi sain Oton kerrankin suostumaan katsomaan rom-comia, ne ovat meillä tosi harvinaista herkkua.

Mulla on ollut kyllä tosi kiva viikko vaikka paljon onkin ollut touhua. Tänään mun äiti vielä tuli meille pitkästä aikaa ja tytöt olivat aivan intona, viimeksi he ovat nähneet mummuaan heinäkuussa kun oltiin Oulussa. Mukana menossa on tietenkin myös koiraherra Armas, joka nukkuu mun kainalossa tässä sohvalla. Ihana saada tuollainen tuhiseva karvakaverikin pitkästä aikaa meille.

Mitäs tykkäätte asusta? Hot or not? Mahtia alkavaa viikonloppua kaikille <3


No Responses to “Lemppari raskausasu ja kuulumisia”

 1. Reetta sanoo:

  Iina oot niin upea! <3

  Aivan täydellinen kokonaisuus - all black todellakin toimii aina!

  Kiitos ihanista sanoista, oon ihan otettu. <3 Oli kyllä niin kiva päivä, kiitos vielä! *hali*

 2. emzi sanoo:

  Todellakin hot! Odotan innolla tätä my day videoo! 😀

 3. Minna sanoo:

  itekki ootan innolla videota!

  hei mistä nuo aurinkolasit on? 🙂

 4. Roosa sanoo:

  Ei kyllä uskoisi että sulla olisi ollut yhtään nuutunut fiilis! Oot tosi skarpin näköinen 🙂 Ja hitsi et tollanen asu näyttää hyvältä kesän jälkeen!

 5. Jarno sanoo:

  Näytät upealta, ja Iina vielä miljoonan kerran näin kampaajan silmin noi hiukset on niin niin sun juttu, en tiedä miltä susta tuntuu, mut näyttää niin hyvältä!
  <3<3<<3<3<3333

 6. Katri sanoo:

  Oi mäki ootan tota Bridgetiä tänään, oon oottanu sitä talvesta asti kun tuli ensimmäinen traileri, nyt se on vihdoin leffassa! <3 Täytyy toivoa ettei pety, tällaisen odotuksen jälkeen helposti kosahtaa kovaa ja korkealta 😀

 7. Inga sanoo:

  Iina oot ihan mielettömän kaunis! <3

 8. Eeva sanoo:

  Tosi ihana rock henkinen asu! <3 🙂 Onko siellä Helsingissä jo alkanut kelit viilenee?

 9. millamainen sanoo:

  Tosi ihana raskausasu! Mäkin julkaisin juuri äsken blogissani sellaisen raskausasun, jossa mulla pitkästä aikaa oli ”millamainen” olo. Sitä fiilistä olikin ikävä!

 10. Nimetön sanoo:

  Toi sivujakaus sopii sulle tosi hyvin!

 11. s sanoo:

  Hei, ootko ajatellut osallistua aiihen bad mom-haasteeseen joka nyt kiertää eri blogeissa?

 12. Kati sanoo:

  Tulitte Oton kanssa Flamingossa vastaan, oisin tullu moikkaa mut olin tilanteesta nii hämmentyny etten tajunnu mitään. Poikaystävällekin tajusin vasta hetken päästä sanoa et ”iina ja otto tuli vastaan” 😀

  Me oltiin kans syömässä ja leffassa mun synttäreiden kunniaksi 🙂 mitäs piditte leffasta? Mä tykkäsin ja oli yhtä hyvä ku odotinki ja ihme, että sain suostuteltua miehen kattomaan hömppää, tykkäs hänkin sit kuitenki 😉

  hyvää syntymäpäivää sulle etukäteen! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.