Perjantaityttöjä ja 20% alekoodi

04.11.2016

Ihanaa perjantaita kaikille! Mä olen ollut tyttöjen kanssa kotosalla eilen ja tänään, ja meillä on ollut kivaa. Vaikka mä en ole voinut hirveästi osallistua mihinkään lumileikkeihin, tytöt ovat päässeet eka kertaa elämässään leikkimään ihan omalle pihalle lumeen. Ja voi sitä luksusta! Siis kuinka helppoa ja ihanaa on kun on oma pihaterassi, lapset voivat mennä ulos silloin kun itse haluavat ja mä voin seurata heitä ikkunasta josta näen ihan koko terassin ja tytöt kokoajan. Tämä on niin loppuraskauden pelastus (ja ehkä pikkuvauva-ajan mahdollisten valvottujen öiden myös)!

Kuva by Tiara <3

Kumpanakin päivänä tytöt ovat viihtyneet pari tuntia ulkona, lumiukkoa rakentaen, lumilinnaa tehden, välillä toisiaan pulkassa kiskoen ja välillä lapioista kinastellen. Vaikka niitä lapioita onkin viisi niin kummankin on saatava just se tietty yksi samaan aikaan, varmaan tuttu juttu monelle sisarukselle. Ulkoilun lisäksi ollaan luettu paljon kirjoja, katsottu Risto Räppääjää miljoonatta kertaa, ja leikitty barbeilla. Koti muotoutuu tässä kokoajan pikkuhiljaa, luulen jopa että ihan jo parin postauksen päästä saattaisi olla luvassa jossain toisessakin huoneessa otettuja kuvia kuin pelkässä olkkarissa, heh!

Ei voi kuin olla iloinen ja onnellinen siitä miten kivasti tytöt ovat sopeutuneet muuttoon, vailla mitään ongelmaa. Nyt jo tuntuu kuin oltaisiin aina asuttu täällä, jos ei sotkua oteta huomioon. Omat huoneet on olleet heille tosi iso ja tärkeä juttu, ja niissäkin on leikitty paljon. Ja tytöt ovat myös ihanasti ymmärtäneet sen että äidin täytyy levätä, ja tyytyneet mun kanssa rauhallisempiin leikkeihin kuten lelukuvastojen ja kirjojen lukemiseen, ja niihin barbileikkeihin mitä voi leikkiä sohvallakin onneksi.

Eilen kuvattiin vielä olohuoneessa, sillä mä saan jakaa teille huikean alekoodin jonka voimassaolo loppuu jo tiistaina! Tyttöjen päällä olevat BANG BANG Copenhagenin mekot* ja sukkahousut* on saatu Lilla Companylta meidän yhteistyön merkeissä, ja marraskuussa yhteistyöetuna on teille siis 20% alekoodi BANG BANG Copengahenin tuotteisiin. Mä ihastuin tuohon All Ears -pupumekkoon* heti kun sen näin, ja ei ollut epäilystäkään ettenkö olisi valinnut sitä Tipalle. Voisin ottaa itsellekin samanlaisen pitkän collegemekon jos mun kokoa vaan löytyisi, tuonne saisi ison mahankin mahtumaan hyvin. Pupun korvat ja naama ovat unelmanpehmeää tekokarvaa, ja niihin on ihana kääriytyä näin talvipakkasilla.

Zelda rakastaa raitoja ja rusetteja, ja hänelle valitsin ihanan Naja -mekon* josta molempia siis löytyy. Mekko on niin söpö tuon keltaisen rusetin kanssa. Kummallekin valkkasin vielä hauskat sukkahousut joissa on pilviä ja salamoita, Tiaralle mustat Pink Cloud tightsit* ja Zeldalle Thunder tightsit*.

Tykkään siitä että kaikki BBCHn vaatteet sopivat kivasti yhteen keskenään ja ne ovat yksinkertaisia, hauskoja ja värikkäitä. Merkki on perustettu vuonna 2008 nimensä mukaisesti Köpiksessä, ja sen perustajat Louise Lundholm & Mia Risager ovat sitä mieltä että koko maailma on sirkus ja leikki on tärkeä juttu. Vaatteet poikkeavat monesta muusta merkistä siinä että niissä ei ole mitään tyttöjen ja poikien värejä erikseen vaan kaikille löytyy kaikkea. 

Meidän tytöillä oli nämä asut päällä myös taannoin päiväkotikuvissa, ja tuli kyllä niin supersuloisia kuvia että en kestä! Katsokaa vaikka <3

Koodilla HUMAN saatte siis 8.11. asti 20% alennusta Lilla Companyn BANG BANG Copenhagen -valikoimasta. Sieltä vaan shoppaamaan vaikka ihanan kimaltavat joulujuhlamekot tai hauskat sukkikset syysasujen kaveriksi. Käykää ihmeessä shoppaamassa! :)

Huomenna on luvassa Inspiration Blog Awards -gaala, ja tarkoituksena on mennä siellä piipahtamaan pikaisesti autolla ja kokoajan istuen jos vaan olo on yhtä hyvä kuin tänään ja eilen on ollut. Päivätapahtumaan en uskalla sittenkään lähteä, sillä siellä tiedossa olisi paljon kävelyä ja sinne meno tapahtuisi julkisilla Oton ollessa tyttöjen kanssa sirkuskoulussa. Tänään saan vielä illalla hemmottelua osakseni, kun ihana Reetta tekee mulle ripset! Aika kiva viikonloppu siis tulossa,

Aivan ihanaa viikonloppua kaikille <3


15 Responses to “Perjantaityttöjä ja 20% alekoodi”

 1. Ilona sanoo:

  Multa on mennyt kokonaan ohi, miksi joudut jo tässä vaiheessa raskautta lepäilemään. Olisiko vastaus noissa videopostauksissa, jotka ohitan. Onko jotain sattunut? Toivottavasti olet kunnossa.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ei ole mitään vakavaa sattunut, ja lepäilen ettei satukaan! Eli muuton aikana vaan rasituin (erittäin rauhassa ottamisesta huolimatta) sen verran että supistukset ja alaselkäkivut lisääntyi hetkeksi aika lailla, ja olen levännyt ja ottanut tosi varovasti nyt sen jälkeen ja edetään päivä kerrallaan, toistaiseksi olo on ihan hyvä ja supistukset ja kivut on helpottaneet. Rasituksessa vaan helposti alkaa supistaa ja siksi olen tosi rauhassa nyt ainakin sinne asti että ollaan turvallisemmilla viikoilla. :) Eli ei ole mitään pakkovuodelepoa onneksi ainakaan vielä, toivottavsti ei tulekaan! Kirjoittelin tästä parissa postauksessa tällä viikolla mutta on kyllä ollut paljon muutakin asiaa niin on varmaan mennyt ohi :D

 2. Katri sanoo:

  Heips! Tekisiks teän pihasta/terassista postausta? Olis kiva nähä se :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voin tehdä, mutta en kyllä nyt! :D Siellä ei ole muuta kun lunta ja vanha pöytä eli ei näytä kovin ihmeelliseltä! Heti kunhan siellä on valmista niin toki teen :) Mutta terde kyllä vilahtelee instassa/blogissa jo ennen sitä! :)

 3. Sannak sanoo:

  Ompas tytöt jotenkin kasvaneet paljon etenkin Zelda viime aikoina! :)

 4. Kia sanoo:

  Aivan ihana kuva susta ja Zeldasta! Tiara on kyllä aika taitava kuvaaja jo nyt, pian saat itsellesi uuden asukuvaajan lisää :D Mukavaa viikonloppua!<3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Tipa on kyllä hyvä, se ymmärtää jo että kuvassa pitää näkyä kasvot ja että kohteen on hyvä näkyä muutenkin kokonaan :D Ja osaa tarkentaa! :D Kiitos hurjasti ja toivottavasti siellä on ollut kiva viikonloppu! <3

 5. Miia sanoo:

  Heippa! Ihanat asut, vardinkin sukkikset. Söpöjä kuvia. Itse pidin tyttöjen joustyyleistö enemmän noissa uusissa kuvissa, jotka oot ite ottanut :) Zeldalle sopii saparot ja Tiaralle nutturat. Tipalle sopii jotenkin tosi kivasti hiukset kiinni – latvat näyttää aika huonokuntoisilta:/

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Niin on <3 Ja mä myös, noissa päiväkotikuvissa molemmilla oli ollut hiukset pipojen alla ja sähköistyneet ja liiskaantuneet, vaan minkäs teet. :D Ei onneksi ole latvat yhtään huonossa kunnossa vaan pari kuukautta sitten tasaisiksi leikattu, eikä kyllä mun mielestä voi sellaista päätellä kuvasta jossa näkee vaan monta pientä kuvaa kaukaa. :D

 6. Lilia sanoo:

  Onko nuo ikean bestå kaapit jotenkin vääntyneet vai onko ne vaan toisistaan irrallaan tai ovet kiinnitetty erikohtiin? Olen huomannut että et ole mikään pikkuasioiden piipertäjä, mutta näyttää jotenkin epäsiistiltä ja kaapit jopa rikkinäisiltä kun vinksottaavat miten sattuu.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Tässä kun on ihan vasta muutettu niin kaappeja on mm. kannettu ja siirrelty aika paljon niin on ovissakin saranat löystyneet. Voin kertoa että täällä on tällä hetkellä aika paljon asioita muuton jäljiltä vinksallaan eikä ole nuo saranat se ihan eka asia mitä tulee mieleen kiristellä kun on niin paljon isompiakin asioita :D Mutta kyllä, olet aivan oikeassa, mä en ole pikkuasioiden piipertäjä tosiaankaan! Nuo ehtii myöhemminkin, kunhan saa pääpiirteittäin ensin tavarat paikoilleen :)

 7. Mummoikäinen sanoo:

  Olit kolmen parhaan blogin joukossa, onnea siitä jos nyt oikein tulkitsin.

 8. Mailis sanoo:

  Moi,

  Mä en voi kuin ihailla näitä teidän perheen kuvia. Lapset on uskomattoman sulosii ja näytätte aina kuviss ihan törkeen pirteiltä ja ilosilta. Mistä toi iloisuus oikeen kumpuaa?

  Itellä ei oikeen irtoo näin marraskuussa hymy, kun pimeetä on aina ja maa musta (no nyt tuli toki lunta…). No onneks teillä riittää hymyä kaikkien muiden puolesta ja kyllähän näitä kuvii kattoessa itekkin ihan selkeesti piristyy.

  Mult jäi nyt valitettavasti toi alennuskoodi käyttämättä, kun luin tätä blogii vast tänään…voi elämä! No onneksi hiffasin, että onhan Google olemassa (#blondigintajuu) ja voihan noit alennuskoodei bongaa muualtakin…oon oikee äly ja väläys.

  No nopeella Googlauksella löysin, et esim. tänään olis henkkismaukkiksessa 20 % lisäale alennuskoodilla, tsekkaa vaikka tuolta (https://www.picodi.com/fi/hm). Googlailul tuli myös paljon muita sivustoi, joten muutkin nyt vaan googlailee tarjouksii, jos olitte yhtä myöhään liikkeellä ku mä.

  Sori, et eksyin vähän sivuraiteelle, mut tällästä on mun ajatuksen juoksu! Kaikkee hyvää syksyyn/alkutalveen ja tsemppiä sen masuasukin kanssa :D.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.