Inspiration Blog Awards 2016

06.11.2016

Ounastelin perjantaina, että tästä saattaa tulla aika kiva viikonloppu, mutta en mä nyt tajunnut että ihan NÄIN kiva! Olen vieläkin sanaton ja häkeltynyt siitä, että Inspiration Blog Awardsien Vuoden Inspiroivin Lifie Vaikuttaja -kategorian voitto osui eilen omalle kohdalleni. Istuskelin gaalassa Oton kanssa, suunnilleen perimmäisessä nurkassa kahdestaan ja yhtäkkiä kuulin oman blogini nimen sanottavan ja mulle tuli kauhea kiire mennä lavalle vastaanottamaan palkintoa. Olin ihan paniikissa väkijoukossa ja pelkäsin että kompuroin matkalla, mutta pääsin kuin pääsinkin ehjänä perille. Huhhuh sitä tunnetta! Mua jännitti ihan uskomattoman paljon ensinnäkin olla ihmisten ilmoilla, kun olin ensin ollut kotona verkkareissa melkein pari viikkoa, ja toiseksi yhtäkkiä olla vielä siinä kaikkien edessä seisomassa ja puhumassa. Onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin.

Kuvat: Henri Ilanen

Kiitos ihan mielettömän paljon vielä tätäkin kautta kaikille teille jotka äänestitte, ja ja jotka olette onnitelleet mua eilen ja tänään. Tuli kyllä ihan huikea fiilis sekä tästä tunnustuksesta että teidän sanoista. Aina välillä sitä miettii, että teenköhän mä tätä hommaa oikein ja tykkäävätköhän ihmiset vielä vuosienkin jälkeen, ja nyt ainakin tuli sellainen olo että en mä ihan hakoteillä välttämättä ole, ehkä mä teen jotain oikein. Vaikka olen ollut ehdolla useasti ja saanut palkintojakin, niin ei siihen koskaan voi tottua, en mä ainakaan. Joka kerta se tuntuu yhtä ihmeelliseltä ja hienolta, ja joka kerta siitä tulee yhtä nöyrä fiilis. Teille mä tätä hommaa teen – vaikkakin täydellä sydämellä ja tasan omalla tyylilläni. On ihan mielettömän mahtavaa, että se mun tyyli kolahtaa. Kiitos, oikeasti.

Me ei viivytty eilen gaalassa kovinkaan kauaa, sillä sen lisäksi että en halunnut rasittaa itseäni liikaa, mua jännitti vaan ihan hirveästi ja ahdisti ihmispaljous vaikka tuttuja olikin ihana nähdä. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta olin ihan todella epävarma itsestäni ja ulkonäöstäni ja oikeastaan ihan kaikesta, ja odotin vaan että pääsen kotiin sohvalle peiton alle piiloon. Se on tämä raskaus ja hormonit jotka saavat mut tuntemaan itseni niin epävarmaksi, yleensä olen vaan innoissani juhlista. Onneksi Otto oli mun mukana, muuten olisin varmaan pökertynyt jännityksestä eilen, haha. Onneksi kerettiin kuitenkin pikavisiitistä huolimatta moikkaamaan vaikka kuinka monia ihania huipputyyppejä pitkästä aikaa, ja jäi hyvä mieli.

Mun mekko oli Asoksen Maternity-puolelta tilattu, ja mä tykkäsin siitä tosi paljon, Rakastan tuota mekon retrohenkisyyttä ja ihanaa mintunvihreää väriä, vaikka olisin kieltämättä saattanut tuntea oloni kotoisaksi jos olisin vaan pukeutunut mustaan niinkuin niin moni muu. Noo, laitetaan vaikka raskausaivojen piikkiin tämäkin väri-päähänpisto. Nuo kengät on musta myös tosi söpöt kun ne olivat niin karkkiset jotenkin, ja tosi hyvät jalassa kun korko oli niin tukeva ja maltillinen.

Tytöt olivat illalla oman tätinsä hellässä huomassa, ja nukkuivat kun me tultiin kotiin puoli yhdentoista maissa. Tänään herättiin jo aikaisin aamulla ja mä kokkasin koko porukalle munakokkelia ja muuta aamupalaa. Tytöt olivat ihan fiiliksissä mun kukista ja palkinnosta. Eilen illalla he kysyivät multa ennen kun me lähdettiin että ”Äiti voitatko sä?”. Mä vastasin että enhän mä sitä voi etukäteen tietää mitenkään, niin he olivat maailman ihanimpia ja sanoivat että ”Me voidaan askarrella sulle pokaali jos sä et voita koska oot silti meidän paras äiti!”. Ihanat tytöt en kestä<3

Inspiration Blog Awards Inspiroivin Lifie Vaikuttaja 2016

Ollaan saatu tänään kämppää laitettua kuntoon ja alakerrassa on enää neljä muuttolaatikkoa, mikä on ihan mieletön edistys. Päivällä niitä oli vielä ainakin kymmenen. Yläkerrassa riittää vielä puuhaa mutta on sielläkin saatu paljon jo aikaiseksi. Kyllä tämä tästä vielä, olen yllättynyt että päästiin tänään näinkin pitkälle. Pikkuhiljaa tämä tästä edistyy. Takana on tosiaankin ihan huikea ja uskomaton viikonloppu, ja saa kyllä mennä hymy korvissa nukkumaan tänäänkin.

Huomenna alkaa uusi viikko ja uudet kujeet! Marraskuussa blogissa on luvassa vaikka ja mitä kivaa mistä olen jo etukäteen innoissani. Super onnellinen ja kiitollinen  Iina kuittaa täältä, ollaan kuulolla <3


34 Responses to “Inspiration Blog Awards 2016”

 1. Kia sanoo:

  Onnea hurjasti, voitto meni aivan oikeaan osoitteeseen :) Sun blogi on ihan parhautta!

 2. Nora sanoo:

  Todella kaunis mekko! Onnea voitosta, olet sen kyllä ansainnut. Se on jännä, miten sun blogin taso on pysynyt näin hyvänä, tai jopa paranee kokoajan, vaikka oot tätä niin pitkään pitänyt ja blogien ”aikakausi” on laskussa. Propsit siitä.
  Terkuin lukija toukokuusta 2011 lähtien

 3. Mintue sanoo:

  Onnea täysin ansaitusta voitosta! Ja ihana tuo mekon väri! Ihmisten pitäisi oikeasti uskaltaa käyttää enemmän värejä näin pimeän aikaan, koska se tekee jaksamiselle ja mielialalle todella hyvää. Väriä tähän pimeyden keskelle! ❤

 4. Katziki sanoo:

  Paljon onnea! Olet ansainnut voiton :) todella ihana asukin oli gaalassa!

 5. Kro sanoo:

  Ihan oikeaan osoitteeseen meni palkinto :-)!

 6. Emilia sanoo:

  Näytit tosi upealta! Katsoin ennen tekstin lukemista kuvat ja ajattelin heti, että onpa kiva kun sä olet laittanut jotain muuta kuin mustaa päällesi. :D

  Ja paljon onnea voitosta! <3

 7. Salla sanoo:

  Mahtavaa, onnea ansaitusta voitosta <3 ihana lukea sun postauksia, nää on päivän piristyksiä. Ja toi mekko sopii sulle tosi hyvin, oot todella kaunis.

 8. Nnn sanoo:

  Onnittelut voitosta! :) Toistan sitä samaa, mitä moni edellä, mutta todellakin meni oikeaan osoitteeseen. Sun blogi on ainoa, jota olen jaksanut seurata vuosia ja josta luen aivan jokaisen postauksen. Kertakaikkiaan ihana hyvänmielen blogi <3

 9. Laura sanoo:

  Paljon onnea! <3 Sun kohdallasi voi kyllä todella sanoa että palkinto oli 100% ansaittu. Olet niin ammattimainen ja tunnollinen ja monipuolinen bloggaaja, ja kuitenkin niin aito ja ihana! Suomen paras perheblogi, eittämättä! :)

  T. Lukija Tiaran odotusajalta asti :)

 10. Kiki sanoo:

  Paljon onnea voitosta ja näytät kyllä ihan älyttömän hyvältä, ei olisi yhtään tarvinnut epäröidä sen(kään) suhteen! :)

 11. Laura sanoo:

  Onnea, ihan oikeaan osoitteeseen meni voitto! :) ja tuo sun asu on ollut ihana! :) kiva väripilkku muiden mustien joukossa kum instasta iba kuvia katselin! :)

 12. maria sanoo:

  Onnea, oikeaan osoitteeseen meni! :)
  T. Maria

 13. Essi sanoo:

  Onnea täysin ansaitusta voitosta! :) Olit hurjan kauniina liikkeellä ja toi mekko on ihana! :)

 14. Inga sanoo:

  Paljon paljon onnea voitosta! Ja tuo mekko on aivan ihana, ei ollut lainkaan väärä värivaihtoehto! :)

 15. emppu sanoo:

  Onnea! Mun on pakko kommentoida tohon jännittämis ja epävarmuus juttuun että täällä samanlainen ”raskausoire”. Enkä tykkää siitä yhtään…normaalisti en oo mikään jännittäjä tai panikoija, mutta tässä raskaudessa oon jotenki koko ajan tosi herkillä ja pari kertaa oon kassajonossa ollut ihan paniikkikohtauksen partaalla kun oon jotain ihan normijuttujaki alkanu yhtäkkiä jännittään. Samoin en halua juuri uutisia lukea kun mulla tulee niistä niin paha olo etten meinaa pystyy oleen, siis ikävistä uutisista. Mutta jospa sitä parin kuukauden päästä olis taas vähän tasasempi ihminen, tietty sit on ne imetyshormonit :D

 16. Mims sanoo:

  Meni kyllä voitto niin oikeaan osoitteeseen!
  Kaikkea hyvää teidän perheelle<3

 17. Julia sanoo:

  Paljon onnea! Olet palkintosi ansainnut! (:

 18. Maria sanoo:

  Emmä turhaan äänestänyt! Huh, pelkäsin että voitto menee väärään osotteeseen :) viime vuonna en jaksanut, enkä edes muista kuka voitti ja mitä.
  Todella jännä asuvalinta, kun tottunut sun mustiin mekkoihi, mutta kivan pirteä :)

 19. Alli sanoo:

  Paljon onnea voitosta! Meni kyllä ihan oikeaan osoitteeseen! Mekkosi ja kenkäsi ovat todella kauniit ja sopivat hyvin sinulle! :)

 20. Heidi sanoo:

  Onnea voitosta! Oot sen kyllä ansainnut :) <3 Tuo mekko on kyllä ihanan värinen, käy sulle tosi hyvin ja olet oikein kaunis kuvissa :) Ootko värjännyt hiuksiasi vai onko tuo tummempi oma värisi? Näyttää hyvältä! :)

 21. Toad sanoo:

  Valtavasti onnea, liityn kuoroon hokemaan vaan että täysin ansaittu voitto! :)

  Ps. MISTÄ NUO KENGÄT OVAT?? Niin hauskat, tahtoisin samanlaiset vaikka vain omaksi iloksi kotiin :D

 22. Henna sanoo:

  Hurrrrjan paljon onnea palkinnon johdosta, ansaitset sen kyllä!! Ja näytät kyllä tosi nätiltä missä asussa vaan, luota siihen! Tsemppiä jatkoon, ja vielä kerran lämpimät onnittelut!

 23. Ninni sanoo:

  Paljon onnea!!!Voitto meni tosiaankin oikeaan osoitteeseen.

 24. Sanni sanoo:

  Onnea voitosta!
  Musta se tekee sun blogista inspiroivan, että uskallat tehä asioita omalla tyylillä. Esimerkiksi tässä pukeutua väriin, josta tykkäät, etkä mustaan niin kuin nii monet muuut! Musta tietty aina tyylikäs, mutta ihanaa et uskallat pukeutua myös massasta erottuvaan! Ei oo muilla ( mustiin pukeutuneilla) bloggareilla kuvassa palkintoo kädessä ;)

 25. Mmm sanoo:

  Ihana mekko! Turhaan olit epävarma :-)

 26. Kristina sanoo:

  Onnea onnea onnea vaan! Oikealle blogille tuli palkinto. Voit olla ylpeä itsestäsi ja kehityksestäsi. Olen lukenut blogiasi ihan alusta asti ja on ollut ihana seurata sinun ja Oton kasvua aikuisiksi, lastenne syntymät yms. Olette niin hienoja ihmisiä, että voisitte milloin vaan olla esikuvia Suomen nuorisolle. <3

 27. Maitoviiksi sanoo:

  Hurjasti vielä onnea voitostasi! Ilahduin tosi paljon, kun huomasin sinun voittaneen. Olet voittosi todella ansainnut, teet laadukasta työtä ja toteutat sitä hyvällä, mielenkiintoisella ja raikkaalla tyylillä edelleenkin kaikkien vuosien jälkeen.
  Mekkosi on kaunis, kuten sinäkin. Minusta tuossa yhteiskuvassa näyttää tosi kivalta, että sinulla on väriä päällä. Itselläni tuo raskausajan epävarmuus on jatkunut myös nyt äitiaikana, jotenkin tuntuu, etten ole vieläkään ollenkaan sinut ”uuden” minäni kanssa.

 28. Roosa sanoo:

  Onnea ansaitusta voitosta! :) Kävin itsekin antamassa sulle ääneni. Olet ollut todella herttaisen näköinen gaalassa, siis voi vitsi mitkä kengät ja tuo mekon väri! Ja sun masu! <3

 29. LPP sanoo:

  Oikein paljon onnea <3
  Ja mekko tosiaan pukee sua tosi ihanasti!

 30. Joanna sanoo:

  Paljon onnea voitosta! Tumma huulipuna ja mintunvihreä mekko oli toimiva kombo, näytät todella kauniilta. <3

 31. PiPsa sanoo:

  Paljon onnea Sinulle. Asusi on täydellinen. Poikkeat positiivisesti, tuosta mustasta ”viidakosta”. Ihmettelen sitä, kuinka nuoret ” muotitietoiset” pukeutuvat noin tylsästi jyhliin. Olet upea nuori nainen ja ÄITI

 32. Katriina sanoo:

  Paljon onnea! <3 Oikeaan osoitteeseen meni voitto! :) Ja aivan ihanat mekko ja kengät :)

 33. Paprika sanoo:

  Ihana mekko oli! Ja onnea vielä!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.