238€ joululahjojen voittaja!

24.11.2016

 

Postaus on osa Duracellin ja Lifien kampanjaa. Meillä on ollut nyt n. kolmen viikon ajan ihanat Olaf-lelut tytöillä testissä, kera Duracell-paristojen. Olafit ovat kulkeneet tyttöjen mukana niin päiväkodissa kuin kavereiden luonakin, ja myös meillä käyneet pikkuvieraat ovat niihin kovasti ihastuneet. Aina kun Olaf alkaa puhumaan tai liikkumaan se kirvoittaa lapsissa edelleen riemastuneita kiljahduksia. Moni lukija laittoi mulle ihan yksityisviestiäkin Olafin alkuperästä, ja ne on siis Duracellin kampanjan kautta saatu mutta kuuluvat Disney Storen valikoimaan, eli lähin Disney Store taitaa löytyä Tukholman Mall Of Scandinaviasta. Disney Storella on varmaan joku verkkokauppakin, mutta en tiedä toimittavatko he Suomeen.

Olafeissa on edelleen samat paristot jotka silloin muutama viikko sitten laitettiin, eli hyvin ovat kestäneet käytössä. Ei olla ainakaan toistaiseksi tyttöjen kanssa huomattu että niistä alkaisi teho hiipumaan, vaan Olaf porskuttaa eteenpäin ihan yhtä äänekkäästi ja iloisesti kuin ensimmäistä kertaa käynnistettäessä. Olafia on työnnelty rattaissa ja Zelda on pukenut sille nukkejensa mekkoja ja hattuja päälle, Tiara taas on enemmän keskittynyt seuraamaan oman Olafinsa touhuja ja yrittänyt selvittää mitä Olaf oikein höpöttää englanniksi.

Edellisessä postauksessa järjestin yhdessä Duracellin kanssa arvonnan teille, ja olenkin saanut lukea teiltä aivan uskomattoman ihania muistoja lahjojen avaamisesta, niin teidän omien kuin teidän lastennekin. Tarinat ovat koskettaneet, naurattaneet ja osa jopa tuonut kyyneleet silmäkulmaan.

Duracell patterit Frozen Olaf lelu

Niitä lukiessa tuli ehdottomasti sellainen olo että haluaisi vaan arpoa kaikille huikean paketin, mutta nyt oli arvonnassa yksi 200€ BR-lelukaupan lahjakortti ja puolen vuoden Duracell -paristot, ja se palkinto on nyt arvottu siis yhdelle onnekkaalle teistä. Voittajaksi arpoutui nimimerkki Emmye! Sinulle on laitettu sähköpostia voitosta, vastaathan siihen mahdollisimman pian niin saadaan palkinto oikeaan osoitteeseen. Toivottavasti lahjakortti ja paristot auttavat jouluvalmisteluissa ja tuovat hymyn huulille!

Kiitoksia vielä hurjasti jokaiselle joka jakoi oman ihanan muistonsa, niitä lukiessa todella virittyi joulutunnelmaan. Me jatketaan leikkejä Olafien ja tyttöjen kanssa!

Yhteistyössä Duracell


One Response to “238€ joululahjojen voittaja!”

  1. Avatar Nimetön sanoo:

    Britti-DisneyStore toimittaa Suomeen. Postikulut on suolaiset 13 puntaa, mutta hinnat muuten aika kivat (ja punnan kurssi alhaalla).

Kommentoi