Luukku 1: Joulutarina

01.12.2016

Tervetuloa blogijoulukalenterin ensimmäiseen luukkuun! Tästä tämä ihana matka kohti joulua alkaa jo neljättä kertaa mun blogissa ja mä olen ihan superhyper innoissani. Toivottavasti tekin. Kivaa odottaa joulua yhdessä teidän kanssa ja virittäytyä tunnelmaan joka aamu. Mä julkaisen uuden joulukalenteriluukun joka aamu tasan klo 7.00 eli hyvin kerkeää vaikka työmatkalla tsekkaamaan jos haluaa. Kalenterissa on luvassa vaihtelevasti kaikkea mahdollista tarinoista vinkkeihin, diy-jutuista resepteihin ja videoista arvontoihin. Pysykää siis kuulolla! Tässä sen pidemmittä puheitta, ensimmäinen luukku eli meidän kuopuksen ihan eka oma joulutarina hänen tekemänsä kuvituksen kera.

”Olipa kerran joulupukki. Se oli tyttö jolla oli punainen mekko ja pitkä parta. Joulupukki meni sen autolla joka osasi lentää. Se meni sillä antamaan lapsille lahjoja. Ne meni ekaksi Espanjaan, sitten Suomeen, Englantiin, Ruotsiin, Kreikkaan ja Japaniaan ja vielä Helsinkiin. Ne lapset halusi lahjaksi vaatteita, ja prinsessavaatteita koirille ja kaulahuivin ja sitten vielä aikuisten pinnejä. Sitten se pukki kävi meidän kummitytön luona Zimbabwessa ja antoi sille lahjaksi housut kun sillä oli vaan hame. Sitten se kokeili niitä ja ne oli kivoja ne housut mutta vähän pitkät ja sitten se pukki vähän klippasi niitä. Sitten pukki meni sen omaan kotiin Korvatunturille. Se leikki sen tonttukavereiden ja porojen kanssa. Sen pituinen se.”

Ihanaa joulukuun ensimmäistä tyypit <3


10 Responses to “Luukku 1: Joulutarina”

 1. Avatar Nappi sanoo:

  Mikä ihana tarinankertoja! Ihanaa joulunodotusta teidän koko perheelle :>

 2. Avatar Pami sanoo:

  ”Olipa kerran joulupukki. Se oli tyttö jolla oli punainen mekko ja pitkä parta.” Hahah ai vitsi ku hyvä. :’D

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Eihän, aivan ihana tarina! :D
  Nyt se joulumieli tuli :)

 4. Avatar Ella sanoo:

  Voi ei miten ihana tarina <3 Tosi taitavasti kerrottu tuon ikäiseltä ja eri maitakin luetteli hyvin, hyvä Zelda! Odotan innolla seuraavia luukkuja, kun tulee niin joulufiilis näitä lukiessa!

 5. Avatar Iivi sanoo:

  Eikä, kuinka ihana <3 !!

 6. Avatar AnnaMaria sanoo:

  Oi, mikä ihana tarina ja tosi taitava piirtäjäkin tuo teidän 3,5v :)

  Paljon terkkuja ja ihanaa joulumieltä sinne koko perheelle!

  P.s. Oon niin iloinen, et jaksat myös tänä jouluna tehdä tätä blogijoulukalenteria (olisin kyllä ymmärtänyt oikein hyvin, jos energiaa ei olisi riittänyt) , tää on joka vuosi ollut ihan huippu tapa odottaa joulua! Kiitos :)

 7. Avatar maiju sanoo:

  Ihana tarina :3
  Miksköhän lapset vääntää Japanista Japanian? :D tiedän muutamankin lapsosen joka sanoo Japania. Ja täytyy myöntää että käytän sitä toisinaan myös itse :”D

 8. Avatar Julia sanoo:

  Hyvä Zelda! Tosi ihana ja hyvä tarina:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.