Luukku 15: Mitä lahjaksi miehelle?

15.12.2016

Yllättäen tämä on ollut yksi teidän eniten toivomista luukuista tänä vuonna! Pahoittelut että se jäi vähän viime tippaan, toki onhan tässä vielä yhdeksän päivää aikaa jouluaattoon ja meilläkin on edelleen aikuisten lahjat hankkimatta. Kyselin konsultaatioapua Otolta, ja iso osa näistä onkin sellaisia mitä olen jo tässä syksyn mittaan antanut Otolle lahjaksi esim. isänpäivänä tai muuten vain, eli hyväksi havaittuja ja testattuja. Tässä postauksessa siis vinkkejä sellaisille miehille jotka sattuvat tykkäämään pelaamisesta, mutta toki myös muillekin.

1. Pelit, tietenkin lahjottavan konsolin mukaan. Meillä on PS4 niin siksi valikoitui kyseisen konsolin pelit tähänkin esimerkiksi. Battlefield One on ollut meillä kovassa käytössä isänpäivästä asti, ja on edelleen. Jos arvot Call Of Dutyn uusimman ja tämän väliltä niin valitse tämä! Jos tyyppi sattuu tykkäämään roolipeleistä niin uusin Final Fantasy XV on aika upean näköinen ja myös se meiltä löytyy ja sitäkin Otto on pelannut aina kun on töiltään ja meidän kanssa hengailulta ehtinyt. Pelit 64,90 suurimmassa osassa kaupoista. (kuvat: Square Enix  & EA)

2. Tyylikäs kello. Klassikkokello miehen lempimerkiltä on aina hyvä valinta. Kello on aina ajankohtainen (heh!) ja ei haittaa vaikka kelloja olisi useampi. Otoltakin löytyy arkeen nahkaremmillä ja juhlaan sitten juhlavampi ja näyttävämpi teräskello. Gant Nashville -kello 119€ esim. Stockmann (kuva: Gant)

3. Jouluneule. Tämä on tosin lahjana sellainen joka on hauskaa avata jo vaikka aattoaamuna niin kerkeää nauttia mahdollisimman pitkään. Mulla on joku thing koirakuvioihin ja ihastun aina mopsi- tai bulldoggineuleisiin, tähän asti Ottokin on tykännyt niistä onneksi. Neule 33€ River Island. (kuva: River Island)

4. Pelaajan Headset, esimerkiksi HyperX Cloud Revolver joka on monissa testeissä parhaita arvosanoja saaneen HyperX:n uusimpia malleja. Kannattaa tarkistaa headsetia ostaessa myös että se on yhteensopiva juuri sille pelialustalle jota lahjottava käyttää. Headset 129€ esim. cdon.com (kuva: HyperX)

5. Hauskat sukat. Sukille on aina käyttöä, ja hauskat sukat piristävät kun ottaa kengät pois! Meidän perheen suosikki on Happy Socks jonka sukat ovat sekä hauskoja että kestäviä käytössä. Sukat 29,90 4kpl paketti esim. Stockmann. (kuva: Happy Socks)

6. Collegehousut. Pelatessa ja muutenkin kotona kinkkua sulatellessa pitää olla mukavat housut, plussaa siitä jos ne ovat sen verran siistit että kehtaa lähteä ne jalassa kauppaankin. Otolta löytyy nämä Jack & Jonesin kapean malliset housut vetoketjullisilla taskuilla, mikä on myös hyvä ominaisuus mahdollisia kauppareissuja ajatellen, kun taskuun saa hyvin lompakon ja puhelimen ja avaimet niin että ne eivät tipu hukkaan. Collegehousut 49,90 Jack & Jones. (kuva: Jack & Jones)

Toivottavasti näistä ideoista oli apua jollekin joka siellä vielä lahjaostosten kanssa pähkäilee! Musta on ihanaa antaa läheisille lahjoja ja kutkuttavan jännittävää odottaa että mitä he lahjoistaan tykkäävät. Toivottavasti Otto tykkää sitten omistaan kun saa niitä jouluaattona!


9 Responses to “Luukku 15: Mitä lahjaksi miehelle?”

 1. Avatar Sasu sanoo:

  tuli vaan mieleen, että pelaako Otto tyttöjen nähden? Mun käsityksen mukaan nuo on sotapelejä (?) ni ootteko antanu tyttöjen nähä ku Otto pelaa:)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Ei Otto pelaa kumpaakaan silloin kun tytöt on katsomassa, mutta toki joskus pelaa vaikka he ovat hereillä jos me tehdään/tytöt tekee sillä aikaa jotain muuta. :) Mutta kummatkin noista on kielletty alle 16-vuotiailta niin ei me niitä olla tytöille näytetty tietenkään. :) Mä en näe siinä ongelmaa jos mä vaikka piirrän tyttöjen kanssa keittiössä tai tytöt leikkii yläkerrassa barbeilla, ja sillä aikaa Otto pelaa.

 2. Avatar Vilmissss sanoo:

  Ei vitsi toi kuulokesetti oli hyvä vinkki, meen heti tänään hakemaan Verkkokaupasta! (Oli muuten siellä vähän halvemmalla, 110e!)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Jee mahtavaa että oli hyötyä!! Ja hyvä jos löytyi vielä halvemmalla! :) Ihanaa joulun odotusta sinne!

 3. Avatar V sanoo:

  ”Tässä postauksessa siis vinkkejä sellaisille miehille jotka sattuvat tykkäämään pelaamisesta, mutta toki myös muillekin.”

  Kiitos että korostit tätä, nää vastaavat postaukset on ihan liian usein niin stereotyyppisiä että ahdistaa. Kaikki miehet eivät ole sitä samaa muottia, eivätkä kaikki naisetkaan, ja se tuntuu unohtuvan liian monelta. Jokaisella ihmisellä on omat kiinnostuksenkohteensa, riippumatta siitä mikä heidän sukupuolensa on.

  Ihanaa joulun odotusta koko perheelle <3

 4. Avatar Tikru sanoo:

  Hyviä vinkkejä, mutta kaikilla bloggareilla on joka vuosi nämä samat vinkit. Ja kunnyhteisiä vuosia alkaa olla miehen kanssa enemmän, ei voi ostaa miljoonatta kertaa lökäreitä tai kuulokkeita..

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   On meilläkin kuusi vuotta takana ja kyllä saa joka vuosi ostaa uudet lökärit ja sukkia (ehkä meillä sit kuluu nopeammin? :D). Mä en ainakaan tuosta headsetistä ole aikaisemmin vinkannut, ja se oli nimenomaan pelaajille tarkoitettu, ei musiikin kuunteluun. Myöskin nuo pelit on nimenomaan tämän joulun pelejä, ei viime vuosien. :D Ymmärrän että käy tylsäksi ostaa vain sukat tai lökärit joka vuosi mutta tämä oli nyt suunnattu nimenomaan pelaamisesta innostuneiden miesten tämän vuoden uutuuslahjoihin ja nuo muut oli ekstraa, sellaista joka ainakin omalle miehelle uppoaa joka joulu. :) Toivottavasti löydät kivoja lahjoja miehellesi kuitenkin! :)

 5. Avatar Rosanna sanoo:

  Mie olin kyllä tylsä ja tällä hetkellä lahjoina on vain villasukat ja lahjakortti verkkokauppaan että Herra saa itse ostaa mitä tykkää, kun kuulemma tietokoneeseen pitää uusia osia. Meillä ei konsoli ole ollut käytössä herranaikaan koska ps3 niin ei voi uusia pelejäkään ostaa. Olen hukassa enkä tiiä mitä ostaa apua

  • Avatar Mango sanoo:

   Jos hän pitää jostakin tietystä pelistä niin siihen liittyviä oheistuotteita kyllä löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä :) (olettaen siis että pelaa tietokoneella). Tai sitten voi tietysti jotain hänen mahdolliseen harrastukseensa liittyen. Tietty myös jotain yhteistä tekemistä voi antaa lahjaksi kuten lahjakortti keilaamaan tms :)

Kommentoi