Luukku 18: Joululahjatoiveita vauvalle

18.12.2016

Ei hitsi, näitä luukkujahan on ihan supervähän enää! Mutta joo, tän päivän luukussa kurkataan läpi meidän vauvelin joululahjatoiveet. Tai no itse hän ei toivo tietenkään mitään, mutta tässä on mun omia toiveita vauvalle, sellaisia juttuja joita meiltä vielä puuttuu tai jotka olen nyt pistänyt jo hänelle pakettiin.

1. Tell Kiddon ihana Hello -syntymäjuliste, johon vauvan mitat ja syntymäpäivän ja kaikki oleelliset asiat saa ihan itse kirjoittaa. Niin söpö! Tämä tulee vauvanurkkaukseen ja se on vauvalle jo paketissa. (kuva: Tell Kiddo)

2. Sukkia ja sukkahousuja. Sukkia on jo jonkin verran, mutta ne on niin pieniä ja menee helposti hukkaan niin niitä pitää olla paljon. Ja sukkahousuja en ole muistanut ostaa vielä yhtään vaikka kaikki muut mahdolliset vaatekappaleet jo löytyykin, talvella on kuitenkin kylmä niin olisi hyvä olla edes parit että on erilaisia kerrosvaihtoehtoja eri ilmoille. Tai jos laittaa vaikka mekon päälle. (kuvat: Mini Rodini)

3. Oma huppupyyhe. Meillä on kyllä tyttöjen huppupyyhkeitä mutta vauva tarvitsee ehdottomasti ihan ikiomansa, ja myös tämä söpö Finlaysonin Muumit Rivieralla -pyyhe on menossa pukin konttiin. (kuva: Finlayson)

4. Villatumput. Reiman ihanan söpöt keltaharmaat lapaset ihastuttavat mua ja saattaa olla että hommaan nämä vielä vauvelille. Meillä on kyllä sellainen toppahaalari missä on hanskaosa valmiina, mutta villatumput olisi hyvät villahaalarin ja lämpöpussin kanssa. Ja tietty sellaisia pieniä trikootumppuja voisi ostaa myös ettei tyypi raavi itseään ekoina viikkoina kun kynsiä ei vielä saa leikata. (kuva: Reima)

5. Ihania koristetyynyjä pinnasängyn koristeeksi. En malta odottaa että pääsen petaamaan ihanan ja söpön sängyn hänelle! Nämä tyynyt – Ferm Living. (kuvat: Ferm Living)

Sellaisia hömpötyksiä, aika ihania nämä kaikki! Mun äitikin on tainnut ostaa vauvalle jotain ihania juttuja pukin konttiin, eli meidän tyttöjen huoli siitä että joulupukki unohtaisi vauvan ilman muistutuksia taisi olla ihan turha. Hyvin on muistettu pikkusiskoakin.

Ihanaa päivää kaikille <3 Me vietetään tänään blogiäitiporukalla lasten kanssa pikkujoulua!


No Responses to “Luukku 18: Joululahjatoiveita vauvalle”

 1. Laura sanoo:

  Sun joulukalenteri ei ole ollut pettymys tänäkään vuonna <3
  Toivoisin luukkua, tai normaalipostausta, sun mielipiteestä ja teidän käytännöstä tuossa joulupukkiasiasta - saako huijata lapsia, miten "laajasti", koska kertoa totuus, ja mikä on teidän käytäntö asiassa - tietävätkö lapset esim että sukulaisetkin ostavat lahjoja, entä onko esim. tapahtumissa varapukkeja vai aina se the only one, jne. Itse olen kahden lapsen äiti, toinen on vasta 2v eikä niin vielä tietenkään kysele ym, mutta 5v kanssa on jo saanut miettiä miten tätä asiaa hänelle esittelee. Tämä joulupukilla "huijaamis"juttu on ollut paljon otsikoissakin, ja itse olen ainakin ruvennut miettimään josko esim kertoisi lapselle että myös sukulaiset hankkivat niitä lahjoja.. Tähän asti hän on siis uskonut että tontut valmistavat ne kaikki jne. Tonttu on hakenut kirjeen rappusilta joka vuosi yöllä ja kiltit lapset saavat lahjoja.. Tämä perustarina. Nyt tänä vuonna olen jotenkin tuntenut tarvetta muuttaa sitä "rehellisemmäksi"...

  Hups, tämä meni ihan ajatuksenjuoksuksi, mutta toivottavasti sait tuosta sekamelskasta selville postaustoiveeni! 😀

  • T sanoo:

   Halusin itse kommentoida tähän joulupukkiasiaan. Meillä on omassa lapsuudessa aina ollut niin, että lapsille on uskoteltu kyllä joulupukin olevan olemassa ja joulupukki tuo aina muutaman lahjan jokaiselle.

   Mutta koska pukki on aika kiireinen ja lapsia koko maailmassa niin paljon, niin vanhempien ja sukulaisten täytyy hieman auttaa joulupukkia lahjojen hankinnassa. Näin ei tarvinnut ihmetellä miksi kotona oli samaa lahjapaperia kuin joululahjoissa tai miksi ennen joulua viedään joulupaketteja kyläpaikkoihin.

   Tämä oli mielestäni kiva tapa. Sai kuitenkin uskoa pukkiin ihan täysillä ja pukilta sai jyllä aina lahjoja. Ei tarvinnut myöskään ihmetellä miksi joku sai paljon lahjoja ja joku vähän, pukki kyllä muisti kaikkia, mutta muut sitten auttoivat pukkia mahdollisuuksien ja tarpeiden mukaan.

 2. Toi Hello-juliste on aivan ihana. Rakastuin ensisilmäyksellä. Pakko hommata meidänkin viittä vailla taaperolle samanlainen juliste.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.