Uudenvuodenaatto

01.01.2017

Vuoden toisiksi viimeisenä päivänä me ajeltiin Oton perheen mökille yökylään, ja vietettiin siellä ihanan rentouttava vuorokausi. Nautittiin hyvästä ruuasta, upeasta merimaisemasta ja saunomisesta oikeassa puusaunassa. Lapsilla oli kokoajan seuraa ja tekemistä, ja oli ihana irtautua hetkeksi kaikesta ja vaan olla.

Paistettiin ulkona makkaraa, ja mä sain päälleni upeat miesten XL-kokoiset toppahousut joille nauraa rätkätin varmaan tunnin. Mahan kohdalta ne olivat pinkeät kuin viulunkieli ja muuten roikkuivat mun päällä ja varmaan kolme mun jalkaa olisi mahtunut yhteen lahkeeseen.

Illalliseksi syötiin ihan uskomattoman hyviä hirviburgereita ja eilen uudenvuodenaattona lapset saivat aamiaiseksi pannukakkuja ja smoothieta. Kerettiin vielä syödä superhyvää bouillabaissea lounaaksi ennen kuin otettiin nokka kohti kotia. Ollaan kyllä syöty koko loma niin hyvin että hieman jännittää astua vaa’alle neuvolassa ensi viikolla. Onneksi mulle on tähän asti tullut ainakin ihan maltillisesti kiloja, ja kuulemma saa tullakin vielä ihan kaikessa rauhassa.

Kotona tehtiin pikasiivous ja sitten meille tulikin jo vieraita uudenvuodenaaton viettoon. Saatiin Oton pikkuserkku perheineen meille illaksi, ja nautiskeltiin hodaribuffetista sekä jäätelöbuffetista, eli sopivan yksinkertaisista tarjottavista jotka maistuvat lapsillekin erityisen hyvin. Kuunneltiin musiikkia, höpötettiin, lapset leikkivät ilmapalloilla ja tanssivat. Meidän vauvakin osallistui uuden vuoden juhlintaan elämöimällä railakkaasti mahassa koko ajan.

Alkuillasta käytiin ampumassa muutama pikkuinen rakettipata ja polttamassa vähän tähtisädetikkuja lasten kanssa. Onnistuttiin kerrankin Oton kanssa molemmat piirtämään tähtisädetikkusydämiä ja sain vielä kuvankin otettua siitä! Ei se ollut vaikeaa kun tiesi mitä teki, kiitos useammassa blogissa olleiden kuvanotto-ohjeiden joita luin innokkaasti etukäteen. Oli kivaa viettää tällainen kunnon lapsiperhe-uv ja ottaa ihan rennosti vaan ja vieläpä mukavassa seurassa.

Lapset saivat vähän valvoa mutta vuoden vaihtumista me juhlittiin silti puolen yön aikaan Oton kanssa kahdestaan, samalla tavalla kuin viitenä aiempanakin uudenvuodenaattona. Yhdessä, rakastuneena ja onnellisena. Olen kyllä niin uskomattoman onnekas, kun sain aloittaa tämänkin vuoden yhdessä Oton ja meidän oman pienen perheen kanssa. Tänä aamuna herättiin myöhään, köllittiin meidän isossa sängyssä varmaan tunti höpöttämässä ja tultiin sen jälkeen alakertaan aamupalalle. Täydellinen aloitus uudelle vuodelle.

Ihanaa vuoden ensimmäistä päivää ja alkanutta vuotta 2017 kaikille! 


7 Responses to “Uudenvuodenaatto”

 1. Jenni S. / big mamas home sanoo:

  Näitä sun juttuja on kyllä niin ihanaa lukea. Ihan sitä peruspositiivista lapsiperheen arkea. <3 Mä saan kuulla aika usein lähipiiristä, miten vaikeaa se lapsiperheen arki vain on ja sen vuoksi meidän vauvavuoden helppous tulikin meille täytenä yllätyksenä, kun oltiin vaan varauduttu siihen vaikeaan. Onneksi on muitakin, jotka oikeasti nauttivat siitä arjesta lapsen/lasten kanssa. Välillä tuntuu, että omien juttujen perään pitää aina lisätä; Niin vielä. Saa nähdä, kuinka vaikeaksi tää tästä vielä muuttuu.

  Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle!

 2. Annukka sanoo:

  Ihanaa uutta vuotta! <3

 3. Nimetön sanoo:

  Hihi! Mua huvittaa tuo Oton sukka jossa on reikä! Ja nyt pitää saada jäätelöä ja suklaakastiketta, iski kamala himo nuista kuvista 😀 Ihanaa uuttavuotta koko teidän perheelle!

 4. Ihanan onnellisen oloinen blogi sulla! 🙂

 5. Henni sanoo:

  Ihanaa alkanutta vuotta teidän perheelle! <3
  Tämä vuosi tuo mukanaan ihania juttuja. Itse menen ensi kesänä vihdoin naimisiin unelmieni miehen kanssa! 🙂 siispä ajattelin kysyä, että olisitko halunnut pohtia avioliittoa, sen merkitystä sinulle ja teille, miksi halusitte mennä naimisiin jne ja kirjoittaa siitä postauksen 🙂 muistan ettö teillä on hääpäivä keväällä, mutta haittaisiko jos vaaleanpunaisen raskauspilven sisällä fiilistelisit häitä 😉 ois myös itse suunnitteluvaiheessa olevana mielenkiintoista tietää, mitä tekisit nyt toisin häitä järjestäessä, mikä oli tärkeää ja mikä vähemmän tärkeää 🙂 kiitos jos jaksat toteuttaa toiveeni!

 6. maritta sanoo:

  Koska kerrot voittajat, en ole niitä vielä hokannut mistään????Hyvää uutta vuotta sinulle ja koko perheelle.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Arvontaohjeissa on mainittu, että voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, ja pyydetään siksi jättämään sähköpostiosoite. Eli erillistä ilmoitusta voittajista ei tule blogin puolelle 🙂 Hyvää uutta vuotta sinnekin!! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.