Pallomahan viimeinen asu

21.01.2017

Kuten vähän arvasinkin, asupostausten tahti on ihan himpun verran vaan hiipunut tässä mahan kasvamisen myötä. Vaikka meikkaan ja laitan hiuksia edelleenkin mielelläni, niin vaatteissa kyllä menen tasan sieltä missä on mukavinta ja yleensä jalassa on vaan mammaleggingssit, niinkuin tässäkin asussa. Tyylipostauksessa vähän avasinkin sanaista arkkuani siitä miten en ole tällä(kään) kertaa hirveästi satsannut äitiysvaatteisiin, ja odotan hirveästi että saan pukea jo ihan tavallisia vaatteita päälle.

Halusin kuitenkin ikuistaa edes vielä yhden sellaisen mun normiasun tästä loppumetreiltä, koska onhan se hauska nähdä miltä sitä näytti ihan vaatteet päällä ihmisten ilmoilla eikä vaan niitä iänikuisia mahakuvia. Aikamoinen pallohan mulla tässä edessä on vaikka kuinka pukisi sen villatakkiin, hah!

Oli ihanaa kun pitkästä aikaa paistoi aurinko ja ulkona oli jopa pari astetta lämmintä, tarkeni helposti ottaa asukuvat. Ja oli ihanaa laittaa aurinkolasit kun upea talviaurinko helli meitä.  Niiden kanssa olo tuntuu aina vähintään 10 kertaa hehkeämmältä kuin ilman. Mun uusi tukka näytti näin ulkona otetuissa kuvissa paljon vaaleammalta kuin mitä olen ajatellut sen olevan, mikä oli siis positiivinen ylläri! Toki sisällä talvihämärässä kaikki näyttää aina tummemmalta kuin upeassa talviauringossa.

Mä en onneksi kuulu niihin joilla jalka levenee raskauden myötä, vaan olen saanut pitää ihan oman kengänkokoni. Sain helposti vedettyä vielä korolliset nilkkurit jalkaan. Niistä sai kivasti ryhtiä, vaikka pidempää kävelyä en kyllä niiden kanssa tosiaan uskaltaisi enää kokeilla.

Tuo musta huivi kaulassani on se jonka sain Otolta joululahjaksi. Se on 100% merinovillaa ja niin pehmeä ja lämmin että puen sen aina päälle kun lähden ulos.

Takki ZARA / Neule Shein (saatu) / Leggingssit H&M / Kengät H&M / Aurinkolasit Dior / Kaulahuivi Makia

Tämä pitkä neuletakki on ollut yksi raskausajan käytetyimpiä vaatteita, se menee niin kivasti vieläkin kiinni mahapallon ympäri vaikka vähän jo irvistääkin napinlävet. Otan tämän varmaan synnärille mukaan kun se on mukavan monikäyttöinen.

Vika raskausasu, hot or not? 😀


8 Responses to “Pallomahan viimeinen asu”

 1. Minnis sanoo:

  Apua mikä pallo!! Täällä käyn tyylii joka toinen tunti katsomassa joko on synnärille lähdetty! En millää malta odottaa että näen tytön kuvan 😀 ja ootan jo kaikkia postauksia ja synnytyskertomusta ja ristiäisiä…vaikka niihinkin kestää varmaa tovi :D! Nauti loppuajasta, sul on oikeesti jäätävän kokonen toi maha et en vaa voi kuvitella miten tolla voi nukkua tai edes elää mut silti se on ihana :D<3!!

 2. :) sanoo:

  Mulla kasvo raskaus aikana jalka yhden koon. Aluksi aattelin, että johtuu turvotuksesta kun ei kengät mahu jalkaa. Turvotus lähti mut kenkien pituus edelleen liian lyhyt. 😀 Piti sit laittaa kaikki kengät uusiksi.

 3. Mims sanoo:

  Mikä masu! Ihana<3

 4. PiPa sanoo:

  Ihana masu:) nappi kolme osuu juuri navan kohdalle:))

 5. Muistan tuon tunteen, kun odottaa, että saa käyttää omia vaatteita. Kyllä sitä palloa ja liikkeitä tulee silti ikävä.

 6. Emilia sanoo:

  Kaunis asu! Näytät tosi hehkeältä 🙂

 7. jansku sanoo:

  Ihana toi neulemekko! Tsemppiä tulevaan Hassua miten paljon vaaleampi vaate ”suurentaa” mahaa verrattuna mustaan

 8. Mimmu sanoo:

  Moi,
  Mahtava postaus ja kauniita vaatteita :).
  Itse olen ihanstunut ihan täysin http://www.9kk.fi :n äitiysvaatteisiin, eteenkin neuleisiin! Mutta ovat nuo päälläsikin olevat upeita!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.