36+0 täynnä + ultrakuulumiset!

20.01.2017

Päästiin eilen kurkkimaan meidän vauvaa ultraan kun hänen asentonsa sekä kokonsa tsekattiin vielä viikon 36 täyttymisen kunniaksi. Vauva kasvoi tasan keskikäyrällä, ja syntyessään samoihin aikoihin vaikka Zeldan kanssa tulee luultavasti olemaan myös melko samankokoinen kun hän oli syntyessään. Vauva myös kaikeksi onneksi hengasi siellä pää alaspäin,  ja toivottavasti pysyykin niin päin. Lääkärin mukaan vauvalla on nyt lupa tulla ja hänellä oli kaikki oikein hienosti. Kuulemma tilanne on myös edistynyt sen verran että tyyppi voi putkahtaa maailman hetkenä minä hyvänsä, vaikka tiedänkin että se voi tarkoittaa käytännössä kuitenkin päiviä tai viikkoja.

Olen innoissani siitä että sain luvan touhuta rauhassa, sen kunniaksi mä olen _vihdoin_ toteuttanut jo pitkään vaivannutta hillitöntä siivousvimmaani ja olenkin tässä eilisen ja tämän päivän aikana pessyt molemmat kylppärit, siivonnut keittiön, tehnyt inventaarion tyttöjen vaatekaappeihin ja tehnyt perussiivouksen kaikkiin muihinkin huoneisiin. Nyt on mukava sitten tulla kotiin vauvan kanssa kun on siistiä ja kaikki järjestyksessä.

Mulla on ollut paljonkin supistuksia nyt näiden kahden päivän aikana mutta ne ovat rauhoittuneet ainakin toistaiseksi aina välillä ja yönkin nukuin paremmin kuin moneen viikkoon! Siis mulla on ollut tosi katkonaisia öitä viimeisen kuukauden ajan kun olo on aina öisin niin tukala, mutta viime yönä nukuin kahdeksan tuntia putkeen enkä herännyt edes vessaan mikä oli todella kummallista. Mutta en ollenkaan pistä pahitteeksi, hyvät yöunet tulivat tarpeeseen. Fiilis on odottava ja jännittynyt vaikka välillä iskee myös sellainen pieni pelkokin, vaikka tiedän että ihan turhaa se on pelätä ja jännittää etukäteen. Kaikki menee miten menee, eikä siihen vaikuta mun pelot tai jännitykset yhtään. Kannattaa siis vaan pysyä rauhallisena ja kuunnella omaa kroppaa.

Törmäsin FB:ssä ihan mielettömään autosynnytysvideoon, missä mies vaan ajoi siis autoa ja nainen siinä etupenkillä sai juuri housut pois jalasta ennen kuin vauva sitten tuli kokonaan ulos ja kaikki meni hyvin! Siis vaikka tilanne on varmasti maailman pelottavin niin jotenkin se valoi muhun uskoa että kyllä sitä kaikesta vaan selviää. Kahden minuutin leikkaamattoman videon aikana nainen kerkesi siis istua kiemurrellen, vetää housut alas ja synnyttää vauvan, ja siinä he läppäsivät vielä yläfemmat miehen kanssa ennen kuin video loppui. Ihan uskomaton juttu, huikeaa että kaikki meni hyvin. Toivon toki ehtiväni sairaalaan, mutta ainakin nyt tiedän kenestä ottaa mallia jos alkaa näyttää uhkaavalta, hah!

Mä niin kovasti toivon että nämä tämän postauksen kuvat nyt ovat ne ihan viimeiset mahakuvat, niinkuin olivat 36+0 viime raskaudessakin, ja Tiarankin raskaudessa vikat otettiin 35+6. Alla löytyy mahavertaus näiltä viikoilta:

Saa nähdä kuinka käy! Nyt mä menen jatkamaan leikkiä tyttöjen kanssa, meillä on legolinnan rakennus kesken yläkerrassa.<3

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!


10 Responses to “36+0 täynnä + ultrakuulumiset!”

 1. Nimetön sanoo:

  Mä oon joskus nähnyt myös ton autosynnytysvideon. Se oli kyllä aika huikea ja hurja! Toivottavasti kaikki sujui hyvin pienellä noin hurjan syntymän jälkeenkin <3

 2. Enna sanoo:

  Hei paljonpaljon tsemppiä! Hyvin se menee, jaksamista nyt viimeisille päiville! <3 hehe, tossa viimeisessä kuvassa, jossa vartailet raskauksia, niin sulla lukee tän raskauden kohdalla 2016. :)<3

 3. eimii sanoo:

  Jotenkin hassua kun niin odotat vauvaa jo syntyväksi, vaikka sitten muistan että totta kai odotat kun aiemmatkin ovat syntyneet ”ajoissa”! Itselläni oli näillä viikoilla vielä yli viisi viikkoa odotusta jäljellä.. :DDD Hihi. Toivottavasti bebis saapuu pian.<3

 4. Riikkahannela sanoo:

  Heip, täällä uusi lukija ilmiantaa itsensä :) eikö monesti sanota, että saattaa olla et nukkuu hyvin just ennen kun synnytys lähestyy vai muistanko omiani?! Tsemppiä jokatapauksessa!! :)

 5. Minna sanoo:

  Eikös kuitenkin ole jo vuosi 2017 oikeassa kuvassa ;)

  Tsemppiä synnytykseen ja eiköhän kaikki mene hyvin :)

 6. Annukka sanoo:

  Ihan uskomatonta ajatella, että kohta beibi on jo täällä! Tsemppiä vikoihin päiviin, ihan pian saatte pikkuisen luoksenne<3

 7. Anomuumi sanoo:

  Mä vaan mietin, että miks sä(ja monet muutkin) niin haluaa, että vauva syntyy heti kun vaan se on ”mahdollista”, lääkärille ok yms.? Eikö se kuitenkin oo vauvalle hyväksi olla mahassa vielä tuonkin viikon jälkeen? Kysyn siis mielenkiinnosta, en ilkeyttäni :D

 8. Nimetön sanoo:

  Hassua kun yleensä maha suurenee raskaus raskaudelta ja sulla nyt kuvien perusteella pienin maha :D jännää ootella millon pieni tulee maailmaan Itselläni laskettu aika 8.3. Oli ihan huippua kun kerrot silloin raskaudesta. Hauska oli ns. kulkea yhtämatkaa! :)

 9. Maitoviiksi sanoo:

  Kuten joku edellä totesi, niin usein just ennen synnytystä nukkuu hyvin ja sitten lähtee tapahtumaan. Tosin voihan olla myös henkinen tieto siitä, ettei tarvitse jarrutella ja sulla on kaikki siivottuna, toi kauniit unet. Jostain syystä mua ihan hirveästi jännittää teidän puolesta, niin mukana tässä loppuvaiheessa. Edelleen hyviä vointeja ja pitkiä hermoja! <3

 10. Mipa sanoo:

  Apua, näin viime yönä ihan super todentuntuista unta että olit synnyttänyt. Kaikki oli mennyt tosi nopeasti ja hyvin, ihan niinkuin kahdella edelliselläkin kerralla. Kun heräsin aamulla, oli pakko tulla tarkastamaan somesta että oletko vielä yhtenä kappaleena. :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.